teyzeleri sizlerden dua bekliyoruz bu arada cinsiyretlerini de öğrendik 2 kız 1 erkek
sağol aplammm. bende gelecek aydan itibaren az az katıyım sulandırarak. ben 1 yaştan sonrada inek sütünden çok keçi sütü vermeyi düşünüyorum. besin değeri daha yüksek beni emmediler bari keçiyi emmiş gibi olsunlar:)))
muallimcim inş dediğin gibi sonuç iyi çıkar
valla ben şaşırdım artık dr bana az ama tabağı büyüt dedi benimkilerde tam tersi sık ama az yiyorlar bence birazda bünye meselesi canım benimkilerde şükür hiçbirşey seçmiyorlar buarada bende keçisütünü kestim zamanla kabızlığı arttıyor ben kızıma neler yaptıysam fayda etmedi heh düzeldi diyoruz sonuç gene aynı ilaçta kullandık fayda yok
desenize hep beraber ağlıyoruz diye zamanla ağlamaları daha çoğaldı herşeye ağlar oldu benimkiler ilgilenmiyim alışmasınlar diyorum işin içinden çıkılmıyorki nayapmalı ne etmeli bilemedim ya
canım mama olarak hangi markayı kullanıyorsun. ben aptamil kullanıyordum yavrular 5 gğnden önce çıkamıyolardı. o da ilaçla yada fitille. bebelac 'a geçtikten sonra rahatladık. birde kabız olduklarında sebze çorbalarına patates koyma kabak koy.. kabak rahatlaıyr bağırsakları. pataqtes ve pirinç sertleştiriyor.. benimkilerde ishal bugünlerde ne olduğunu bulamıyolar. tam kesildi diyorum muzlarla patateslerle. pat tekrar ishal oluyolar.. yavrular kilo alamıyor bir türlü(
ay ne sendrmu bilmiyom ama gına geldi açıkçası. hayır şimdi annem yanımda 15 gün sonra gidecek o zaman beni tuvalete göndermez bu cadılar. yanlarından kalkayım yada odadan çıkayım basıyolar feryadı. ama ne aülama dudak büke büke iç çeke çekebizimkiler 9 . ay sendromu başladı heralde odadan çıkınca ağlıyorlarr kübüşşş sende demiştinn geçenlerdeee
tubiş seninkilerde erken girmiş 9. ay sendromuna :))))
bune beee ay ay sendrommm yok birde 2 yaş sendromu varmışşş kim uyduruyo bunları yaaawww :)) gerçekmi bunlar acabaa :)))(
Canım çocuklara vermesende olur bir sebzedir patlıcan. içinde nikotin oranı yüsektir. mesela drlar sigarayı bıraktırmaya çalışırken beslenme tablosuna bol bol patlıcan koyarki nikotin ihtiyacı karşılansın.. şimdiden tiryaki yapma yavruları:))muallim abla tlf.mun genelde sesi kısık oluyor. Aramışsın evet çağrını geç bi saatte görmüştüm. Sonra da çocuklardan fırsat bulamadım unuttum sanırım. Patlıcan neden yasak. Ben bi kaç kez yemek yaptığımda tattırdım çocuklara
canım ende nedense günlük tutturmayı başaramıyorum şu çorbaları. hep fazla oluyor. benimde drum sıcakken kavanoza koyup ertesi gün yedirebilirsin demişti. bende öyle yapıyorum. bazende bakıyom abartmışım içine azc-ık yağ nane biraz tavuk suyu mis gibi akşama sebze çorbası:))üç taneyle hersey zor valla .....dr vermedıu bu ıkısı harıç herseyı azar azar ko dedı..............agıtr gelebılır belkı bence nıkotın var ıçınde azda olsa...........lahana zaten cok gaz yapıyoo ......... ben yapıyorunm kavamnoza koyup dolaba koyuyoruum ıkı gun kullanıyorum su meyve puresı kavanızları varya cok guzel onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?