Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ayse Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yolun yarısını devirmişsiniz. Gerisi daha çabuk geçiyor. Hayırlısı Allah yardımcın olsun

ayse kişiye göre değişiyor sanırım. Ben gitgide ağırlaşmış ve sadece zorunlu ihtiyaçlar için kalkıyordum. Hatta destekle kalkıyordum. Sürekli yatıyordum. 34+3 de doğum yaptım. Benim hamileliğim epey sorunlu geçti. Serkülaj yaptırmadım. ınşallah 30 lu haftaları atlatırsın.

tubiş ne yaptınız gece ben hiç uyuyamadım desem yeri var huysuzluk desen tam gaz devam ediyor
dr katı gıdaları yemesinde bir sakınca görüyormuki canı yandığı içinmi ağlıyor oy kıyamam ya sende biberona çorba ayran ıhlamur meyvesuyu gibi şeyleri koyup ver vitamin alır en azından

gunaydın kızlar ayse ..................hayırlı ols canım ben goremedım otuzlu haftaları cok tedırgın bekledım 29 haftanın ıcınde dogdular ınş sen ıyı bı zamanda dogurursun ....................guzel dusun.........
elıtu canım herseyı yıyuoşlar yoğurt eger tatlıysa cok sevıyolar eksıydse yemıyolar cok guzel tutuyoo yogurt ve cok tatlı oluyoo pekmez le verıyorum bazemn meyve puresı koyuyorum bazen bukuvu koyuyorum ıcıne sebze corbasını bı patates bı havuz bı kabak .........az suyla pısırıyorum mya azcık pırınç yada ırmık koyuyorum ırmık daha besleyıcı bulgur gaz yapıyo.......sonra suzgecten gecırıyorum bazen blendırdan ıçıne pıstıktenbn sontra az tereıyagı yada zeytınyagı koyuyorım.............ama sevmezlerde herhangı bı kasık mamasıyla azcık karıstırtoyorum yıyolar bu sebze corbasına patlıcan ve lahana dısında herseyı az az koyaboılırsın zamanla .............senı gecen hafta aradım canım galıba duymadın...belkı bebekler uyuyo dıye daha aramadım ıyı bak bebeklere...........

Kızlar günaydınnnnnn bebişler uyurken bir dalayım dediimmmm bakalım bugün nasıl geceerk gerçi ben yarın rahatlarım annmle kızkardeşim geliyor tabi iki de yeğen:)

benim bebişin birine dün artık ağrı kesici ateş düşürücü verdim rahatladı biraz diş jelide sürdüm ama o pek fayda etmiyor ya ne diye çıkardılarsaa yiyorlar onu bizimkilerr :))

hepinize kolaylıklar dilerim

bizimkiler 9 . ay sendromu başladı heralde odadan çıkınca ağlıyorlarr kübüşşş sende demiştinn geçenlerdeee

tubiş seninkilerde erken girmiş 9. ay sendromuna :))))

bune beee ay ay sendrommm yok birde 2 yaş sendromu varmışşş kim uyduruyo bunları yaaawww :)) gerçekmi bunlar acabaa :)))

Arzum bacımmm naslsınnn nerdesin msn niye gelmyonnnn sana cam acacamm kaydirigubbakcemile3 gel anamm :)) kaydirigubbakcemile3

muallim abla tlf.mun genelde sesi kısık oluyor. Aramışsın evet çağrını geç bi saatte görmüştüm. Sonra da çocuklardan fırsat bulamadım unuttum sanırım. Patlıcan neden yasak. Ben bi kaç kez yemek yaptığımda tattırdım çocuklara

üç taneyle hersey zor valla .....dr vermedıu bu ıkısı harıç herseyı azar azar ko dedı..............agıtr gelebılır belkı bence nıkotın var ıçınde azda olsa...........lahana zaten cok gaz yapıyoo ......... ben yapıyorunm kavamnoza koyup dolaba koyuyoruum ıkı gun kullanıyorum su meyve puresı kavanızları varya cok guzel onlar

wavyy afıyet ols bebelere......dr artık kıyma ve tavuk koy.............dedı...........bende eklıcem artık........bende kecı sutu verecem............ınşş yaslarını gecsın....................sıcak kavanoza koy ve agzını ıyıce kapa ve sıcakken ters cevır konserve gıbı agzı kapanıuyo hava almıyo dısarda bıle klır bısey olmaz .........ben cok lunca öle yapıyprum agzo acılmıyo ıkı üç gun sonra acıyorum ıyı oluyoo ..........meyvelerden kavanoız verıyorum daha rahat oluyo ve sevıyolar

muallim canım bende kuyma ve tavuk veriyorum hatta kanatları ellerine veriyom bayılıyolar:))) ben genelde meyveleini kendim yapıyorum ama evde her zaman kavanoz meyve püresi ulunduruyorum olurda hazırlayamazsam diye. bu arada karpuz verilrmi yavrulara ya. bizmkiler biz yerken ağızlarının suyu akıyor:)

çatalla ezip suyunu çıkarıyorum. Çay bardağına biraz koyup kaşıkla su verir gibi. Epeydir veremedim belki unutmuşlardır. Yanlız olduğum için ağlayanı susturmaktan bişey hazırlayamıyorum hiç. Değişik bişey yiyemiyolar. Fırsatım olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…