bende vereyim yarin bakalım eminim coplatcaklardır:)) canım ben annemlerin apartmanına taşındım altlı üstlü oturuyoruz o yüzden biraz rahattım . ama annem 15 güne memlekete gidecek. bakayım benim fırlamalarla ne yapacaım. çünkü hala 3 aylık bebek gibi huysuzlarçatalla ezip suyunu çıkarıyorum. Çay bardağına biraz koyup kaşıkla su verir gibi. Epeydir veremedim belki unutmuşlardır. Yanlız olduğum için ağlayanı susturmaktan bişey hazırlayamıyorum hiç. Değişik bişey yiyemiyolar. Fırsatım olmuyor.
canımm çok geçmiş olsun. allah korumuş sizi ve yavruları.herkese merhaba epeydir giremedim malesef az daha yanıyorduk geçen hafta evde yangın çıktı mutfak yandı 1 haftadır evde tadilat vardı ancak düzene girebildik 3 çocukla mahvolduk valla çok şükür erken farkettik yoksa çocuklarda yan odada uyuyordu ilerisini düşünemiyorum çok panik olduk.okuduğum kadarıyla herkes iyi herkes benimde bebişler herşeye ağlıyor ben evdeki kargaşadan diyordum ama birda 9.ay sendromumu varmış oda neymiş biz düzeltilmiş 9 aylığızda
tatlım geçmiş olsun allah korusun ucuz atlatmışsınızherkese merhaba epeydir giremedim malesef az daha yanıyorduk geçen hafta evde yangın çıktı mutfak yandı 1 haftadır evde tadilat vardı ancak düzene girebildik 3 çocukla mahvolduk valla çok şükür erken farkettik yoksa çocuklarda yan odada uyuyordu ilerisini düşünemiyorum çok panik olduk.okuduğum kadarıyla herkes iyi herkes benimde bebişler herşeye ağlıyor ben evdeki kargaşadan diyordum ama birda 9.ay sendromumu varmış oda neymiş biz düzeltilmiş 9 aylığızda
arzu nerelerdesin?? Yoksun bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?