Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

herkese merhaba epeydir giremedim malesef az daha yanıyorduk geçen hafta evde yangın çıktı mutfak yandı 1 haftadır evde tadilat vardı ancak düzene girebildik 3 çocukla mahvolduk valla çok şükür erken farkettik yoksa çocuklarda yan odada uyuyordu ilerisini düşünemiyorum çok panik olduk.okuduğum kadarıyla herkes iyi herkes benimde bebişler herşeye ağlıyor ben evdeki kargaşadan diyordum ama birda 9.ay sendromumu varmış oda neymiş biz düzeltilmiş 9 aylığızda

edikaaa ne diyorsunnn ne yangınııı nasıl oldu yaaa oooooo çok büyük geçmiş olsun ALLAH KORUMUŞŞ yaaaaaa

bende vereyim yarin bakalım eminim coplatcaklardır:)) canım ben annemlerin apartmanına taşındım altlı üstlü oturuyoruz o yüzden biraz rahattım . ama annem 15 güne memlekete gidecek. bakayım benim fırlamalarla ne yapacaım. çünkü hala 3 aylık bebek gibi huysuzlar( bende he3ralde elime ne gelse yaparım onun sağpı bunun çöpü dememn..

canımm çok geçmiş olsun. allah korumuş sizi ve yavruları.

wavy keşke benim de öyle bi imkanım olsa. Annem Ankarada başka kimse dek yok burda.Gerçi sık sık geliyo annem ama yine de aynı şehirde olmaya benzemiyor

nilcim bewnde internetin yalancısıyım ama 2 yaş krizlerine yiğenlerim tarafından defalarca şahit oldum biz üç bücürle nasıl başederiz

wavy dr bize yemek listesi verdi onlarıda uyguladık ama nafile bakalım sorun uzarsa bağırsak filmi çekilcek
ben tüm bulduğum meyvelerin püresini veriyorum hepsini rondodan geçiyorum çok seviyorlar nedense karpuzu hiçbiri sevmedi

edikacım çok üzüldüm ya çok geçmişolsun allahtan hemen farkettiniz geçenayda ablamın evi yandı ev değiştirdiler ne kötü ve korkunç olduğunu bilirim rabbim bir daha göstermesin

pitos evet canım doğum günü yapmak istiyorum 2 ağustosta evimize gidicez artık gitmeden anneannemizde teyzelerimizle birlikte yapalım istiyorum o yüzdende gidiş tarihini doğum gününden sonraya erteledim eeeee anneannemiz 1senedir tüm kahrımızı çekti doğum günlerinide görsün isiyorum bakalım evimize dönünce ne olacak eşim 2 tane bakıcı buldu onlar çocuklara alışınca da işe başlıycam bakalım iş ev 3 çocuk nasıl olucak

herkese iyi gecelerrrrrrrr inşallah tüm bebişler sabaha kadar deliksiz uyurlar(bizim için hayal gibi ama..........)

oo edikacım desene tamamen hayatınız değişicek yeni yaşla birlikte bizde birini arıyoruz ama yok maalesef çünkü bende yakında taşınırsam annemden ayrı kalabilirim hemde şimdi bile çok yoruluyorum ve dediğin gibi birinin çocuklara alışması gerek benimkiler 6 da gece uykusuna yattılar ya ev işleriyl uğraşırken uyku vakitleri aksadı yandık bugece iyigeceler canım öpüyorum seni ve kuzucukları ya buarada senin adın ne :)

edıka nasılsın.......bebekler nasıl..........benımkıler cadı resmen .........oo masallah senınkıler yasına gırecek......kac kılolar..........

sımdı ay farkı boıze cok gelıyoı ama ıkı yasından sontra hıç onemı olmıcak........aynı yıl dogumlu dıcez ınşş

tatlım geçmiş olsun allah korusun ucuz atlatmışsınız
arzu nerelerdesin?? Yoksun bu aralar

buralardayım canım dolanıyorum öyle

sevda benim benim adımda kübra
ayyy tekerleme gibi oldu :)
yine çok yorgunum yatak odasını annemle bitirdik ama bizde bittik yazlıklar kışlıklar falan ayrıldı nevresimler havlandırıldı vs... bebişler yine huysuz gece resmen kıyamet vardı biri ağlayınca hepsi ağlıyor ben masustan ağlayınca hepsi susup kalıyorrr :)
muallim senin diğerleri kaç kilo 5200 de çok az değil bence kiloları düşüktü çünkü seninkilerin

sevda sıralıyorlarmı seninkiler neler söylüyorlar kavga çıkmaya başladımı peki bizde oyuncak kavgası var kim kimin elinde bişey görse hopp kapıyorr :)

Allahım bugün resmen bittim. Canları sağolsun da canımı çıkardı kızçem. Bi dakika sakin durmadı. Çok yorgunum. Sabaha kadar zaten 10 dakikada bir kalkmak zorunda kaldım. Sürekli mızırdandılar. Sinirlerime hakim olamayıp eşimi aradım ağladım. Annemi aradım ağladım. Çok bunaldım

:gitme: canım benim senin işin daha zor tabi yanlızsın annen ne zaman gelicek yardımcı ayarlama işi neoldu kafanıza göre başka birini bulabilicekmisiniz şahsen çokta para istiyorlar ama bence bebişlere bakmasada 2 günde bir evi toplayıp senin ve bebişlerin yemeğini yapıcak biri ayarla öyle anlaş bence rahat edersin öylede hem çok parada istemezler o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…