Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ay elıtu gercekten zor bazen banada oluyoo .......gece onlar aglıyo ben aglıyorum rabbım kolaylık vers bıze.........
pıtos hepsı heömen hemen aynı gıdıyo kılo olarak 100 gram fılan oynuyoo ....hepsı aynı oldu yanı......dr begendı hareketlerınıde seda yusutu donuyoo ve surunmeye calısıyo azcık gıdıyo sonra gıdemeyınce baslıyo aglamaya heğpsı donuyoıoo duzeltılmış bes ayları dolacak.........bı hafta sonra altıya gırecez....sızınkılker ne zaman emekledı dr puturlıu ver dıyo ama daha yıyemıyolar ya kıyma tavuk etı koy dedı baslıcaz yanı
ıyı bakın kendınıze kızlar sımdı uyuttum hepsını ohhhhhhh ya ınş uyanan olmaz profılıme koydum resımlerını bakın kızlar

eymen 7 aylıktı emeklemeye başladığında taha yeni başlıyor biraz ileri gidip bırakıyor kendini kızım yeni dönüp yüzüstü durmaya başladı emeklemeden yürüycek sanırım ayağı kalkmaya çalışıyor çünkü ben pütürlü şeylere başladım senin aylarda şimdi alıştılar ama bazen çok öğürüyorlar nedense bazen çok güzel yiyorlar çok acıkmadanmı veriyorum acaba
bazışeyleri veriyorum ellerine ama çok korkuyorum boğulcaklar diye arka dişler çıkana kadar rahat edemem ama 2 yaşına kadarpütürlü şeylere alışamamalırıda normal sayılıyor benim bücürlerde uyudu şükür inş bu gece uyuruz dün gece yerde bile uyuya kalmışım :)

pütürlü şeylere geçme konusuunda neden aceleci davranıyorlar doktorlar anlamıyorum,
çünkü bu denemeler anneleri endişelendirmekten ve üzmenkten öte gitmiyor bence,
5 aylık-6 aylık çocuklar pütürlü yiyemiyorlar,bu çok açık,
varsın 8 ayda-9 ayda başlasınlar nolcak yani,
ben kızlara 7.aylarında 8 aylık için milupa kahvaltı almıştım korn flekslisi oluyor onların,
yieyediler çok üzülmüştüm,8 ay oldu hala yiyemiyorlardı,9 ay oldular aklım ondaydı yine yiyemediler,
aradan bir hafta geçti,
başka pütürlüleri yemeğe alışmaya başladılar ve bu sabah verdim yutmaya çalışıyorlardı,çok sevindim.
Nolcak yani...

kizlar Allah size dayanma gucu sabir saglik sihhat versin banada 3 üz versin insallahhhh

ınş ya bende acele etmım cunku pututrlu yıyemıyoılar daha cok mınıkler zaten ya.............aksam uyuydular dedım ama gece bırde uyandılar kabus guıbınnnnn ...............ney-se bu gunude atlattık cok sukur sımdı banyo yaptırdık uyuyolar ama cadı dıla dırenıyo

üzülmene gerek yok muallimcim mutlaka öğrenirler ama dr erken öğretmek isremesinin sebebi zamanla bebişler daha zor kabulleniyorlar diye sıkıntı olmaması açısından ama bizim üç bebeyle uzun süre ilgilenip birşeyleri öğretmemiz zor oyüzden zamana bırakmak en iyisi sen merak etme kızlar bilmiş oluyorlar yakında seni bile yerler :)
bizde bugün yıkıycaz bebişleri taha haricinde diğerleri küveti bile görünce ağlıyorlar su içinde kalıyoruz
taha 4 dişini aynı anda çıkartmak üzere perişan oldu çocuk şimdi ağrı kesici verdimde uyudu

kübracım annem bu hafta gelcek inş. Tuğçeyi onunla göndermeyi düşündüm dün. Çıldırttı beni hatta ablam kardeşim falan çok sevinmişler. Ama bugün vazgeçtim gibi. Cadıya kızım noolur üzme beni de göndermek zorunda kalmayım seni diyorum. Bana mısın demiyo. Gitse taha çok arar onu ağlar durduramam. Gece bile kalktığında kardeşlerini tek tek gösteriyorum bak annem ee ee yapıyo diyorum. Gözleri arıyo hissediyorum. Canım bakıcı işini de maddi olarak da düşünemiycem bi de doğru düzgün birini de bulamadım zaten. Ev temizliğini de ya eşim yapıyo ya bebişlere bakıyo ben yapıyorum. O sorun olmuyo da yemek ve çocuklar zorluyo işte. Tahanın dişleri de hayırlı olsun bakalımbiz şimdi böyleyiz. Diş çıkarırken düşünemiyorum halimizi. Allah yardımcımız olsun.

canım bende kızımı ablama göndermiştim ufakken benim doğumum çok ağrı geçmişti lohusalik psikolojisi ve eymenin hastalığı derken depresyona girmiştim resmen ama ablam bana yakı eşimle akşamları bisiklete binip gidip görüyordum her akşam gördğüm halde dayanamadım birkaç gün sonra aldım kızımı belirli bir uyku düzeniziz yok anladığım kadarıyla öyle olsaydı yemeklerini akşamdan yapar rahat ederdin ben öyle yapıyorum rahat oluyor sanırım senin kızında diş hazırlığı içersinde bukadar mızmızlandığına göre dişler geliyor demektir birkereliğine ağrı kesici ver bakalım sakinleşicekmi belki ağrısıda olabilir birde skainleştirici olan papatya çayı ve rezene verebilirsin hemde uyku yapıyor allah yardımcın olsun tatlım

canım sağolun. Bizimki diş değil bence Tuğçe hep huysuzdu. Protezini söküp atardı. Şimdi protez de yok ama her mama yiyişinde kendi üstü benimki batıyo. Ağlaya ağlaya zorla yediriyorum. Daha önce de demiştim. Devam mamasını biberonda hazırlayıp bardağa koyuyorum kaşıkla besliyorum. Başka bişey mümkün değil yemiyor. ılgiye de aklı iyice ermeye başladı galiba hep kucak istiyo. Bugün oğlanların mamasını yedircem yırtıyo kendini ne yürüteçte ne salıncakta durmadı. Onlar da korkuyo. Götürdüm mecbur yatağına yatırdım. Kendini yırttı ve uyudu. Napıyım mecbur ağlatıyorum yetişemiyorum.

kızlar siz evde yerleri ne ile siliyorsunuz. Ben deterjan kokusu kimyasal zarar verir diye korkuyorum. Biz evde yokken eşim deterjanla siliyor. Ama ben çocuklar varken sadece su ile siliyorum. Siz napıyorsunuz

elıtu bende sılıyorum evı bısey olmz bence temız oluyo sonuçta..................sen yurutec mı kullanıyosun ya erken degılmı dr bana ızın vermnmedı erken dedı sanırım bı ay sonra alırım oyalanırlar......azcık ıyı olur cok mızımızlar ya

ben ılık suya sirke atıyorum ozamanda tüm mikroplar ölüyor deterjan kullanamam zaten eymenin sıkıntısı var
yürüteçi ben aldım ama yukarı kaldırdık bile hiç istemiyorlar ya bencede senin için erken canım 8. aydan sonra diye biliyorum ben

valla biz nerdeyse 2 aydır kullanıyoruz yürüteci. Öbür türlü baş edemiyorum.Kademeli olduğu için ayakları yere değmeden oturur şekilde koymaya başladım. Şimdi az az değiyor. Dr a falan danışmadım. Sorsam izin vermezdi herhalde.

aslında sende haklısın insan çaresiz kalınca neler denemiyorki bazen ben bile olmadık şeylere tamam diyebiliyorum allaha emanetler artık

günaydın kızlar
cumartesi gününü kendime ayırdım kardeşimle bol bol gezdik bu arada azracığın odasını yaptırmaya verdim . yavru yataklı ,3 kapılı gardolap,5 li şifonyer son kararım oldu . turuncu yeşil yaptıracaktım ama malesef istediğim tonlarda olmadı bende sarı yeşile döndüm evlerin karanlı olmasından kaynaklı. eşimin arkadaşı marangoz 650 mal oldu bize. dahada ucuzu olmazdı sanırım . çileğe bakmıştım öncesinde sadece yavrulu yatağın alt kısmına 275 demişti . yaptırmak daha ucuza mal oldu hemde istediğim gibi çizdim verdim . inşallah güzel olur .
kübracım koltuklar geldimi canım . ben burda artık stork marka bulmuştum bi tane senden galecek haberle beraber olmazsa onu alıcam canım .
haftaya ayarlayabilirsem izin kullanıp çocukları denize götürmeyi planlıyorum karadeniz malum anca ısınıyor . bakalım nasıl başedicez .inşallah bi aksilik çıkmaz .
bizde haberler bu kadar umarım sizlerde bebişlerde iyidir . öpüldünüz

arzucum şimdiden güle güle kullansın cikcikler bol bol uyusunlar yataklarında :) canım eşimle buakşam konuşup hemen yazıyim zöeline koşturmaktan unutmuşum
malum badana ev temizliği uçtuk bizde çok yoruldum yarın kadın gelicek onun dışında tülleri yıkıyorum bitti sayılır tahada emeklemeye başladı bu sabah itibariyle :) kızım 5. dişini çıkarmaya hazırlanıyor ve çok zor geçiyor bu sefer onun dışında eymen kendini yürüyor sanıp atıyor herkesin üstüne kendini geçen tahanın üstüne uzun atlama yaptı kolundan son anda tuttum tost olucaktı yavrum :)
bizde haftasonu gezdik bu haftasonuda inş eşim erkeklere bakıcak annemde kızıma bende bir havuz sefası yapıcam dün gidicektik başka planlar çıktı ablamlar gitti geç döndüler ben gidemedim azcık ağlar numarasıyla eşim iki bebişe bakmak için can atar oldu bakalım ne yapıcak bizim şaşkın :)

)))sağol tatlım inşallah . sanada kolay gelsin valla işler beya uğraştırıyor haklısın bide geçen elitumu demişti neyle temizlik yapıyosunuz diye daha denemedim ama burda buldum gene limon tuzuyla sodayı karıştırıp tuvalati falan temizliyorlarmış derzolleri bembeyaz yapıyormuş ben onu deniycem bi bakalım işe yarayacakmı. tahacıkda yaramazlık dönemine geçiş yapmış bulunuyor artık bekle arkadan devamı gelsinde gör o zaman şenliği. ama emin olun daha eğlenceli . dişlerde hepsi birden bitiverse ne güzel olucak kimse uğraşmak zorunda kalmazdı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…