Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

arzucum hayırlı olsun canım odaları. Sağlıklı günlerde kullansınlar. Limontuzu ve soda aklımda olsun sağol. Gerçi lavobo wc onları normal temizliyorum çamaşır suyu falan.
kübra hayırlı olsun gökçenin dişleri. Bol bol mamalar yesin dişleriyle. Tahan da emeklemeye başlamış darısı bize inş.

bende diğer yerlere deterjan kullanıyorum çamaşırsuyu vazgeçilmezlerim yastık kılıflarıonın içini söküp yatırdım hepsini çamaşırsuyuna banyoya girilmiyor :)
elitucum teşekkürler tatlım valla emekleme işi hoş güzelde zor olmuyor değil hani
yakında başlarlar seninkilerde çalışmalara yüzüstü dönüyorlarmı benim kızım açıldı biranda tam açıldı biranda dönüp yüzüstüde dönüyor hatta geri geri emeklemeye çalışıyor ondan nasıl bir stil çıkıcak merak ediyorum taha yerde yüzer gbi emekliyor :)

slm arkadaşalr ben 23 haftalık üçüzlere hamileyimmmmm.. bu haftadan sonra ne gibi sorunlarala karşılaştınız .. serviks uzunlugu 39.0 çıktı sizce kötümü ne olur bana yardım edinnnnnnnn....

slm arkadaşalr ben 23 haftalık üçüzlere hamileyimmmmm.. bu haftadan sonra ne gibi sorunlarala karşılaştınız .. serviks uzunlugu 39.0 çıktı sizce kötümü ne olur bana yardım edinnnnnnnn....

valla canım yardımcı olmak isterdim ama gerçekten ben hiç onlardan anlamıyorum . genelde ikiz hamileleri sitesinde bu konular konuşuluyor canım istersen bide ordan bak. yapacağın tek şey dinlenmek bebekler artık iyice baskı yapmaya başlayacaklardır bol bol dinlen .

bunlarda benimkilerin son halleri kızlar

Eklentiler

• $IMG_0075.webp
    5 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_2385.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_2398.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_2407.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_2424.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 31
tria canım çok tatlılar maşallah.bu arada bizim doğum günümüz yaklaşıyor evde kendi aramızda küçük bir doğumgünü yapmayı planlıyoruz ama ilk yaşgünlerindende bir hatıra olsun istiyorum fikri olan varmı arkadaşlar sizler neler yaptınız veya ne yapcanız.

ben düşünmüştüm canım ama yumurtadan dahada kuvvetliymiş o yüzden yaşına girmesini bekle bence bende yazın bitmwesini bekliycem malum alerji riskine karşı . haşlayıp kahvaltıda vermeyi düşünmüştüm . ama sütün içine çiğ olarak katanlarda vardı ben cesaret edemedim şahsen

kübracım bizde tuğçe 2 gündür yastıkta durmuyo sonra çığlığı basıyo. Yatağına düz yatırıyorum illa yatay şekilde buluyorum. Bugün daha şimdi oturdum hiç boş bırakmadılar beni. Çok şımarık oldular diş mi çıkarcaklar nedir huysuzluk da var. Enes haftasonu bağırmayı keşfetti. Avazı çıktığı kadar değişik ses çıkararak bağırıyor. Öyle yaptığında da uyuyanı uyandırmasın diye hemen kucağa alıyoruz mecbur. Huy etti aaa aaaa diye tarzan kesildi başıma.
Arzucum maaşallah bebişlerine. Çok tatlılar. Allah sağlık versin.

ayy trıa masallah canım cok sekerler.............edıka ben dr a sordum bıldırcın yum vereyımmı ver dedı ben bıld yum verıtyorum su an sarısını verıyomm bı gun yum bı gun peynır koyuyorum kahvaltıya yanı dr ver ama ıyı pısır dedı çiğ verme dedı..........benım kuzular duzeltılmıişşş altınvcı aya gırecrekler bu hafta

günaydin kizlar
ben bugün 14 haftayi bitirdim cok sükür
pütürlü yiyecekler konusunda doktor acele etmis genelde 8 aydan basliyor ama cocuk yemezse zorlamayin arasira tekrar deneyin der bizim drumuz bebek tiksinmesin diye, tiksinirse zaten ilerdede sevdiremezsin ama icine ilik su koyakrak biraz koyulugunu acabilirsiniz.
yerleri ben burda sagrotan diye %99,8 temilziyormus onla siliyorum kokusu yok denecek kadar yada sirkeyle temizliyorum tertemiz oluyor. sirke mikrobu kirar, burda sirkeli deterjanlar var belki türkiyedede vardir. türkiyede wc icin Bref vardi oda alman markasi cok güzel temizliyor belki yer icinde deterjanini getirmislerdir.

nasılsınız kızlar cok sukur ıyıyız dıla cok muızmız oldu cok huysuz bu dış ne zaman cıkıcak bakalım.........

Çok güzel canım korkulacak hiç bir şeyin yok.hatta fazlasıyla iyi,harika...

bunlarda benimkilerin son halleri kızlar
Ayyy ne tatlılar,ne güzeller maşallah size..ne büyük nimetler bunlar..Rabbim her isteyene versin..

ücüz anneler ben bugün dr kontrolüne gittim dr birtanesinin pipisi var dedi digerlerini göremedi siz ne zaman ögrendiniz cinsiyetlerini kacinci haftada ögrendiniz.

talicim hayırlı olsun canım pipili geliyormuş. Sen sorunca şöyle bi düşündüm de ben kaçıncı haftada öğrendiğimi hiç hatırlamıyorum. Sanki hamilelik dönemim çok zaman önceymiş gibi. Sen de göreceksin hayırlısıyla insanda kafa falan kalmıyor. Herşeyi unutur oluyor. Epey bi yoruyor yaramazlar. Gözünü korkutmak gibi olmasın ama. Bu ara canıma okudular benim. Akşama kadar hep ayakta ve koşturuyorum. Allahtan bir iki güne kadar annem gelecek hayırlısıyla. Onu düşünerek biraz rahat olmaya çalışıyorum.

talı haftan cok erken benım doktor 17 haftada soyledı daha kesın olur dedı..........aslında üçü kızdı oyaladı belkı ıstemeyız dıye ama bız üç kızızı duyunca cok sevındık ..............hayırlı ols ınşşşşşşşş

kızlar mırac kandılınz mubarek ols..............dualar makbuşl ols............bebeklerımız saglıkla buyusun ınşşşşşşşşşş

Günaydın kızlar. Hayırlı kandiller. Allahım yavrularımızla hayırlı sağlıklı bir ömür geçirmemizi nasip etsin inşallah. Herşey gönlümüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…