Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

günaydin kizlar,
sizinde kandiliniz hayirli olsun.
dr a ben sormadim dr görünce söyledi emin olmadigi zaman zaten söylemiyor, bir tane kizim var 4 yasina girecek insallah onun bir tane erkek kardesi olacagina cok sevindim.
siz ücüzlere gebeyken herhangi bir problem yasadinizmi.

herkese iyi kandiller kızlar . umarım herşey gönlünüzce olur .
talitan benim tek sıkıntım doğum kaşıntılarımdı allaha şükür başka bişey olmadı

slm arkadaslar buraya hep giriyorum okuyorum cok sey ogrendim sizlerden
ben ucuz kizlarima hamileyim allaha sukur bu haftalara kadar geldik allahim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin insallah
allahim yavrularinizi size bagislasin nazarlardan korusun sizleri
kandiliniz mubarek olsun

meryem hayırlı ols canım masallah ıyı gıdıyosun hayırlı kandıllar herkese tekrar .........ıyı geceler..........kızlkar meyve puresını hangı meyvelerden nasıl yapıyosunuz...........neyle neyı karıstırıyosunuz

selam kızlar yaz geldi herkes firari umarım hepiniz gezmek için kaybolmuşsunuzdur . nilüfercik zaten nisan geldi kayboldu . kübradanda ses seda yok ecem desen türkiyede off durumda ))) o küçüçük bit oldu şimdi koca bi böcük umarım onunda bebeklerinde sağlığı gayet iyidir . sevdayla tuba sizdende ses çıkmıyor .tuba 2 gün full takıldı bikaç gün ara verme zamanı geldi heral

muallim benimkiler artık herşeyi yedikleri için püre sıkıntım yok sıkıntım yok. kayısı şeftalı karpuz falan ver . kiraz bi çok yaz meyvesi var hepsini ufak ufak pürelemeden vermeye başlasan erkenmi

herkese merhaba nasılsınız kızlar sayfalar fazla ilerlememiş herkes geziyor galiba ben zaten eve uğramaz oldum gece 11 den önce eve dönmüyoruz bebişlerde seviyor gezmeyi ama bu akşam eşim bebişlere bakıcak ben gezicem :)
muallim ben yaz meyvelerinin hepsiyle püre yapıyorum siyah üzümün genelde suyunu veriyorum kan yapıyor çok birtek vişne vermedim onun dışındaki tüm meyveleri verdim
talia hayırlısı tatlım erkek adam yola çıktı demek maşallah
meryem seninde kızlar geliyor öylemi maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

el muallim pitos sagolun allahim insallah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin
havalar cok sicak burda dayanamiyom vallha allahim yardimcim olsun
agarlastim iyice allahim butun hamilelere yardim etsin sabir versin

merhaba arkadaşlar ben 20. haftadayım ve yaklaşık 6-7 kg aldım daha fazla almam gerekirmiydi ya da siz o dönemde kaç kilo aldınız

pıtos sagol canım meryem sıcaklar cok zor gercekten ama ınş gecıcek..........gecen sene bızde bu aylar beklıyoduk cok sukur ........sımdı sıra sızde ayse asıl bı haftadan sonra alıcaksın zaten dınlen bolbol meyve yeeee

meryem sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini inşallah. Dinlen bol bol. Allah yardımcın olsun.
Arzucum ben okuyorum girip ama kimseler yok. Bi de bu ara günler bizde çok yoğun geçiyor.Kısa süreli girebiliyorum. Siz gezin bakalım. Biz evdeyiz. Bugün annem geliyor inş. Biz de gezeriz artık.

canım inan dışarı çıkamıyorum tekim ya annmle kızkardeşim yeğenlerim geldii zor oldu benim için bırak dinlenmeyi daha çok yoruldukkk...

şimdi yine tek kaldım eskisi gibi sandım 10 günde neler değişmiş farkında değilmişim bebişleri hiç zapedemiyorum çok yoruldum ayağı kalkmak tutunmak istiyorlar sonrada küttt kafalar yere çok dikkat ediyorum yanlarıydayım hiç birşey yapamıyorum bu dönem nasıl geçecek aynurrrrrrrrrrrrrr sen nasıl atlattın bu dönemiiii tek baktığın için neler yaptın ...saat sabah 9 şimdiden yoruldum ((((

yaa birde beşiklerine yatırıyorum uyku saati ayağa kalkıp hiç uyumuyorlar ayakta durmak için uykuyu unuttular gündüz uykuları kısalıyormu neee !!!

nilcim benimkilerde günde bir yada iki kez uyuyorlar oda inan en fazla yarım saat nefes bile almıyorum uyanmasınlar diye ne kadar zormuş gerçekten bu dönem ya hemde herşeye küsüp ağlıyor benimkiler birde kızım kardeşlerine düşman resmen yanlarından geçmelerine bile tahammülü yaok basıyor çığlığı sizinkiler arasında varmı böyle uyumsuzluk ne zaman geçer ve nasıl davranmam gerek

ya pıtos benımkılerde gunduz uyanıyolar yıyolar azcık oynuyolar baslıyolar aglamaya hadı uyumak ıstıyolar uyuyolar ama ddedıgın gıbı ya yarım saat ya kırk dakka aslında gıunde ıkı kez ama uzun uyumalarıu gerek .............sıcak bıde ..........benımkıler corba sevmıuyolar ya .....dr kıyma koy dedı ama hıç sevmıyolar ..........ıyı bakın kendınıze cok opt

sevdikleri ne varsa onla karıştır ben ilk zamanlar kavanoz mamasıyla sonra yoğurtla karıştırıyordum şimdi alıştılar ama mercimek çorbasını hiç sevmiyorlar kıymalı olunca ben rondodan geçiyordum zamanla onuda öğrenicekler şahsen benim taha bazen hala çıkarıyor büyük bir şey gelince ağzına
şimdi en büyük zevkleri kendi yemek yemek istemeleri ama korkuyorum bir yandanda az önce eymene bisküvi verdim bisküvi kırıldı diye zor susturdum yenisi veriyorum ikna olmuyor delüü şeyler :)

canım bende kavanoz mamasıyla kaıstıtoyorum amaaz oluyo dr daha ıyı kılo alsınlar dıyoo ınşş ........faltomalt var kullandınızmı proteın ıcerıklı aynı e proteın gıbı belkı onu kullanıtrım bıraz daha oparlasınlatr benımkıler yıyo ama cok az mıktar yıuyyolar opt senı pıtos ..........elllerıne buskuvı vermek ıçın ıkı ay beklıcem dımı

selam kızlar umarım herkes iyidir . malesef ben havanın en kaynayan zamanlarında zamansız bir gripe yakalandım hafta sonundan beri anca bugün biraz daha iyiyim . ve tabi kaçınalmaz son çocuklarda dün akşam itibariyle grip oldular . şurup vermeye başladık ama umarım hemen düzelir ilerlemeden .
bide mirzanın yanağında sivilce gibi bişeyler çıkmıştı bizde alrji diye düşünmüştük 3 gün falan geçmedi doktora götürdük meğer enfeksiyon kapmış sudan hatta havadan bile kapmış olabilir demiş doktor diğerlerinde varmı diye sormuş bulaşıcı olabilir demiş . allahtan yok . şurup ve krem vermiş inşallah çabucak geçer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…