Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

tria geçmiş olsun canım inşallah diğerlerine geçmez çocukların gripli halleride hiç çekilmiyor valla allah kolaylık versin.pitos bizdede aynı durum var efe ve asya çok iyi anlaşıyor ama mete hep onlardan uzak tek başına ne o onları istiyor nede diğer ikisi onu bende zamana bıraktım( bu arada ben isimleri birtürlü aklımda tutamıyorum kusura bakmayın)

arzucum çok geçmişolsun sanada bebişede koltuk işini ne yaptınız ya çok üzüldüm ama eşiminde bu dönemler sağlık sorunları var birazda oyüzden senin işin kaldı yoksa ne yapar eder hallederdim
edikacım demek herkeste olanbişey benim kızımın hareketleri çok ağır erkekler çok hareketli bazen emeklerlerken üstüne çıkıyorlar sanırım birazda ondan korkuyor sıralamaya başladılarmı seninkiler mete nasıl oldu yemek yemeye başladımı
ben kızım kulağını deldirmeye kıyamıyorum ya ağlarsa dayanamam aklı iyice ersin öyle istiyorum ama herkes deldir diyor şuan aklımda yok ama bilmiyorum

selam kızlar
kübracım önemli değil canımcım geçmiş olsun eşinede burdan biyerle konuştuk işte daha ellerine gelmemiş arayacaklar o zaman bakıcam 140 demişlerdi en son son durum ne olur bilmiyorum . enazından 1 tane kesin şart .
bende deldirmedim kulaklarını hiç aklıma bile gelmemişti ama deldirmem heralde bende takmıyorum çok küpe falan .takarsada çok çeşiti var bulsun taksın . annemler bizimkileri iğnelerle kendi delmişler yaw annemden uzak tutayım en iyisi )))

trıa canım gecmıs ols ınş ıyışesırsınız..........ben ınş yaslarından sonra deldırırıcem kulaklarını...........azcık buyusunler............

arzucum geçmiş olsun hepinize de. cumartesi annem geldi. Çocukları da dışarı çıkarmaya başladık. Çok hoşlarına gidiyor. Bugün bebek arabası aldık bizde. Bakalım birazdan test etmeye çıkıcaz.

tria canım ne gribi bu ya yaz yaz kendine bakmıyon sennn heraldeeeeeeee lmaz: çabuk iyileşmeniz dileğiyle....

pitoşş benimkilerden birisi öyle tek takılıyor hep tv izlicek bu aralar kardeşleri ne yaparsa aynını yapma çabasında şükür hareket geldiii hatta bugun ilk kafa üstü düşme bile yaşadı çok düşüyorlarr diş çıkarıyorlar acayip hassaslarrrr sabahın 5 de kalkıyorlarrr yanii bu aralarrr delirmezsem bana birşey olmazzz

hımmm yazdıklarımız silinmiş . kızlar günaydın .
ben biraz daha iy olmaya çalışıyorum hala burnum tıkalı zaten nasıl yakalandım anlamadımda buralarda salgın şeklinde gidiyor çocuklardan ucuz yırttık ama bu seferde eşim yaalandı )))) bu sene biz göçtük yaw toparlanamadık bi türlü .
bide sabah 4 de kayranın ağlama sesiyle uyandım yatak moduna alışsınlşar diye kanapede yatırıyorum 2 gündür gittimki çocuk yok ışığı açıp sersem sersem bakınıyorum etrafa düşmesin diye park yatağı set yapmıştım kanepeye gitmiş onun arasına düşmüş hala nasıl becerdi anlamadım ama tombulcacaık bide sıkışmış kımıldayamıyor))saat 5:30 hala ben uyusana annecim ya modundaydım baktım olmuyor aldım içeri babasının yanına gittik 5 dakkaya uyudu benim oğlanlar babaya aşık )))

tubiş hadi gözünaydın canım sende bebişlerde stres atmış olursunuz bari
nilcim maşallah kuzucuklara benim eymende çekyatlara tırmanya başladı herşeyin üzerinden toplar olduk ağzım yüreğimde geziyorum bende senin bebiş ünlü olmak istiyor kanımca baksana tv den gözünü alamıyor :)
arzucum şimdide eşinmi yakanlandı anammm
yaa bebişe hem üzüldüm hemde güldüm nasıl girdi oraya gecenin bir vakti bu çocuklar çok fena hee
bizde her akşam bebişleri dışarı çıkarıyoruz bir sahil gezmesi yapıp dönüyoruz eve çocukların çok hoşunamı gidiyor yoo hep uyuyorlar ama olsun temiz hava güneş onlar için yeterli herkesin allah yardımcısı olsun özellikle bu sıcaklarda

ooooooooo masallh pıtos bebekler ıyı gelır temız hava.......trıa nası oldun benım dıla oksuruyo ya bısey yktu bırden baaslkadı dışlerıde sıkıntı verıyo cok zor yaa rabbım herkexe sıfa versın

mrb kızlar yaz geldi kimse uğramaz oldu gezin gezinnnn en tabi hakkınızz :))

biz hastayızzz tria canım sana derken benim bebişler burun akıntısı öksürük nedir bu yaaa bunun yazı kışı yok heralde baksana yazında hastalandılarrr :2:

bu aralar bebişlerin arkasında onlarla ne enerji var yaa ben erimeye başladımmmmm

nilüfercim naber tatlım şekerim bize gezmek haram valla işyerinde kaldık anca hafta sonları . kübrayla sana gün doğdu . ben kışın görecem sizi ))) nehirde tatildeymiş beblerle bende haftaya inşallah bursa yıolcusu olucam bakalım

canımmmm mrbb inann hiç bir yere çıkamıyorum ağlamaklı evde dolaşıyorum bu aralar iyi hissetmiyorum sanırım çok bunaldım evde kalmaktan yaz diye gelenler oluyor ailelerimizden teker teker bebişleri görmeye bırakıp onlara da gidemiyorum eşimde işleri fllll yoğunnn sağlık olsun napalım

nıl haklısın canım bende bunalduım dıyınce gezdıklerıne say demıyolar mı...........neyse ınşl gececek bu gunler bızde gezerız yıne benımkıler ates oksurujk kusma gıdıyooo hasta olmasıunlatr ya ınşş ıyı olurşlar herkesı cok opt sende ıyı bak kendıne cok gecmış ols

kızlar hepinize çok geçmişolsun amann nerden çıktı şimdi bu hastalık benimkilerde piknikte çok rüzgar yediler inş bişey olmaz
arzucum valla kış gelicek diye korkuyorum ben dün gece ilkkez bebişsiz dışarı çıktım 12 de geldik eve ama sonra acısını çıkarttılar uyumadılar saat kaça kadar hep ağladılar eşim uykusuz gitti işe bugün evde durucam sanırım çok sıcak var haftaya istbuldan 6 arkadaşım gelicek bebişlerle oyyy nasıl bir curcuna olur bilmem dışarıda bir yer ayarlamaya çsaşlışıyim en iyisi :)

))) sen kaçamak yaparsan onlarda böyle cezalandırır annesi işte . yarasın valla şekerim bakan birini buldunmu hiç kaçırmayacaksın .arkadaşlarında çoluk çocuk geliyosa vay haline dışarda bi yer değil köyde falan bi tarla ayarlaman lazım ))) resimlerinide çekde şenlik nasıl oluyormuş görelim bizde

canım çok geçmiş olsun. benim cerenimde hastaydı alaha şüküriyiyiz şimdi. bugün kontrolümüz vardı dr dediki çok dikkat edin faranjit salgını var. nasıl dikkat edeceksek bu kadar özene yüne hasta olmyı başarıyorlar yaramazlarkaydirigubbakcemile

sırnaşık şey aynen dediğin gibi oldu arzucumablam bizegeldi bebişleri yedirdik içirdik geceyehazırladık eşim uyuttu onları ben 12 de geldim o saate kadar çıt etmemişler tam girdim ağlamaya başladılar bugün hala kendime gelemedim bebişlerle uyuduk ama hala sersem gibiyim
ya evet eve sığsaktas çok curcuna olur çayıra çimene serilelşimdiyoruz buarada birini bulduk haftada20 tl ye geliyor çok güzel temizliyor sağolsun

kübracık seni buralarda bu saatte görmek ))) beya yoruldun anlaşılan dinlenme aşamasımı şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…