Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

herkese merhaba nasılolduı bebişler
arzucum dün sanırım tansiyonum da düştü tüm gün uyukladımbebişlerle bile zor ilgilendim ama akşama doğru iyi olunca alıp bebişleri gezdik yine eşimle ordan abimlere gidip bahçede çay falaniçtik derken 12 gibi geldik eve ama allahtan bebişler uyudu bukez

ben bu sohbetlere bi türlü denk gelemiyorum geçmiş olsun bebişlere umarım çabucak atlatırlar..benimkiler uyudu bir bakayım dedim neler yapıyorsunuz..çok yorulıuyorum uyuyunca da özliyorum kerataları..öpüldünüz..

günaydın herkese kızlar
umarım herkes iyidir . nehircim siz döndünüzmü tatilden .valla ben çalıştığım için genelde buralardayımda bizim kızlar gezmedeler anca kışın buralarda bulucaz . bende gün sayıyorum cumartesi yolda olucam inşallah .
nilüfercim geçen bi beş dakka face baktım. yaramazlar ne kadar büyümüşler maşallah onlara çok yakışıklı delikanlılar olacaklar allah ömürlerinide güzel yapsın inşallah .
benim kızımın da ağzındaki yaralar biraz daha düzeldi ama hala dişleri tam olarak patlamadı .inşallah bikaç güne onlarda tam olarak çıkar yoksa çok mızmız oluyorlar . yemek falan yemez oldu açblaç geziyor öyle .

geçmiş olsun kızlar. Benim tuğçe de kusuyor ve öksürük de var ateşi genelde yüksek. İştahsızlar. Sıcaklar da yaramadı galiba. Hepsinin saçını sıfıra vurdum bugün. Bide banyo yaptılar. Keltoş oldular hepsi de.

ayyy banada öyle diyorlar muallimcimm gezdiklerine sayyy deli oluyorum yaa kötükedihüso

kübüş dikkt et he çok geziyonuzzzzz :))) bide böyle derlerrr gezdinmidee :))

arzum senin resimleri göremedimmm ben !!!

kızlar bebişimin biri bronşiylit oldu (( 3 gündür iğne yiyor ilaç ventolin bu havada nedir bu yaaa

kızlar geçm,iş olsun bizimkiler çokluktan başa geliyor heralde bu kadar sık buna yoruyorum artık ben. bizdede azradaki ağız yaraları bugün itibariyle kayrayada geçmiş oldu (( şaşırdım valla hasta olanı postalamakmı lazım nasıl çözüm bulacaz bilemedim bide yola çıkıcdaz inşallah burnumdan getirmezler .
nilcim ben feste resim tutmuyorum canım . bursada çekilirsek deniz resimlerinden falan eklerim o zaman bakarsın tatlım .

çok geçmişolsun kızlar
aaa niye kestin bebişlerin saçlarını ben erkeklerinde saçlarını uzatmayı düşünüyorum hemen uzasınlar diye canım çıkıyor
nilcim evet komşuların arkamdan fısfıs konuştuklarını duyar gibiyim ya sizin bebişler neler söylüyor benimkiler azmı kelimesöylüyorlar merak ettim
arzu ağız içi yaralar için ne dedi vitamin eksiliğindede olabiliyor çünkü

valla canım hem 2 diş çıkartıyor hemde grip olduğun zaman denk gelmiş vücut dirençsiz güşmüş demiş vitaminde vermiş yanında antibiyotik bide ağız için bişey sıvı sürülüyor . bursaya gittiğimizde ordaki herks sağlıkçı bi şekilde herşeylerine baktırmaya çalışıcam bakalım yapabilirsem

bizde bebişleri yıkadık valla havale geçircem sandım çok sıcak var bebişlerimin yaşgünü ramazana denk geliyor benim belki sonrasında yaparım birşeyler allahım bebişlerim ne öçabukta büyüdüler düşündükçe çok duygulanıyorum
edika yine kayboldu

aaa arzu iyi tatiller canım sana iyi gez tozzzzz tozu dumanaa kattt :)) bebişlerine de geçmiş olsun bu hastalıkların hepsimi bulaşıcı yaaw

pitoş benimkiler baba diyor birisi gel baba diyor bişiler geveliyorlar anlayamıyorum biri çığlıkçııı sen çığlık at oda atıyorrr hatta uyanıp beni al diye çığlık atıyor şimidi birbirleriyle oynayıp bakıp kahkaha atıyorlarrr yaaa kuzularımmm :))

hem büyüsün istiyoruz hem büyümesin öyle böyle neredeyse 1 yılımızı dolduracağız :) a.s.

bir çığlıkçıda bende vardı iki etti kulağımız sağır olmazsa iyi ayy benimkiler geveze olucak desene bu gidişle babam çok konuşur diye bahane bulurdum oda erken konuşmuş şimdi susturabilene aşkolsun onamı çektiler ne ohaoldumsmile

kübüş gün içinde nasıl baş ediyorsun hiç durmuyorlarr nerde kablo var zararlı ve tehlikeli eşyalara çekmecelere saldırıyorlarr hiççç sevmediğim şeydirr

ay evet ya bazen hemen büyüsünler istiyorum şöyle biri genç kız olmuş diğerleri genç delikanlı hep beraber yemeğe falan gidiyoruz bir yandanda dıyamıyorum bu hallerine rabbim sağlıklı uzun ömür versin inş

ayy valla yaaaaa benim mızmızımm en uslusuuuu ama oda onlardan gördüklerini yapıyorrrrrr yaniii hiç uslu bebeğimiz olmıyacak bizi kimse misafir istemezz yaaww :içelim: :sm_cool:

canım genelde bemle oynuyorlar zaten onun dışında diğer yerlerin kapasını kapatıyorum oturduğumuz odadaki tehlike olan şeylreri ya kaldırdık yada yukarı aldık prizlerimde yukarda

sabahları kabın içine su koyuyorum oynuyorlar üstlerini çıkarıp muşambalı önlük takıyorum deli oluyorlar bir sende ne çok şey öğrendiler şimdi öpücük atıyorlar birbilerine bakıp alkış yapıyorlar en sevdiğim ama hadiiiiiiiiiiiii ve deliyooo demeleri g harfini hiçbiri diyemiyo

gecmıs ols canlarım ya benımkılerde hasta mızmız.........uyku muyku yok yaaaaaaa .....yaşlarından sonra rahat edermıuyızzzzzzzz elıtu dısmı cıkarıyolar acaba ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…