Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kızlar günaydın bugün işteki son günüm yarın tatil başlıyorrrr:))))) tabi çocuklara ne kadar yapabilirsek orasıda var ama en çok onlar için istiyorum deniz hayvanat bahçesi çayır çimen ne varsa hepsini görsünler istiyorum malum burası çok küçük öyle şeyler yok . gittiğimz yerlerde bari görsünler . benim tek hedefim var oda ikea))) orayı gezersem bursayı bitirmiş sayıcam.
muallimcim düzelmedimi hala kızlar ya sürekli bulaşıyorya ondan oluyor ekstra vitemin falanmı kullansak bilemedim .tekrar geçmiş olsun canım .
çocukları en rahat oyalama taktiği zaten su iyi bi çözüm bulmuşsun tatlım bende çok çoşarlarsa falan haydi banyoya diyip hemen küvete atıyorum valla orda sakinleiyorlar tabi bide çıkmamak için ağlıyorlar ama çabuk geçiyor ))
ecemden de ses seda yok 6 hafta geçmedimi yaw bize uzun geldi şimdi ona sayılı günler kalmıştır .

kübracım saçları çok zayıftı. Bi de sıcaklardan terliyolar. Yapış yapış oluyodu. Biraz hava alıp rahat etsinler diye kestim. Zaten doğru düzgün mama da yemiyolar. Bi de proteinler saca gitmesin. Uzatmayı ben de istiyorum aslında.
muallimcim diş çıkıyor galiba diye ben de huysuzlık iştahsızlık bi de salya akınca bekliyorum ama. Epey de zaman oldu. Çıkan falan yok daha.

anladım elitu iyi yapmışsın ozaman sıcaklardan çocuklarda bişey yemek istemiyorlar tabi
muallim allah yardımcınolsun
evet ya bu ecemin eve gelme süresi dolmadımı yani iyi tatil yaptı hee bebişide büyümüştür ,
arzucum şimdiden iyi tatiller sana bebişlerde çok sevinicek eminim umarım gönlünce gezdirip eğlendirebilirsin onları

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum şimdi benim bir bebişim broşiolt oldu işte virus kapmış aşağıya inmiş hastalık birden çıktı bebişimde çok az öksürük ama hırıltı var doktor bize hem antibiyotiik hem ventolin pulmicort birde asist verdi yani bu kadar ilaç sizce çok değilmi ben bebeğimin durumunu bu kadar ciddi görmüyorum sizlerde bu rahatsızlık geçiripte ne gibi bir tedavi uygulandı .....

tatlım teşkkür ederim inşallah hora geçer resim eklerim oralardan . öpüldünüzü

şekerim benim kayracık öyle olmuştu bronşolit başlangıcı demişti hemen hemen aynılar kullandık hatta hırıltı için ilaçlı buhar kullandık dahada ileri sarmasın diye veriyorlar canım balgam oluşumunu engelleme adına sonra ciğerlere inmesi çok çabuk oluyor . sen kullan onları tatlım . geçmiş olsun

bide kızlar FACE TE adresiniz varsa bana özelden atarmısnız ekliyim sizleri bide buranın adresi varmı herkesin olduğu ..

hepinizi öpüyorum arada oralardan takılmaya çalışırım . kendinize ve bebişlere iyi bakınn

nilcim benimkiler de yakalanmıştı nerdeyse 3 aylıklardı antibiyotik kullandık nebilizatör aldık ven tolin verdik ama ben çok minik oldukları için ventolini çok vermedim sadece soğuk buhar uyguladım yine de sen drtavsiyesine uy canım

selam kızlar hala hastayız bırbırlerıne bulaştı dedıgın gıbı trıa ınşş gecer ya cok zor geceler cekılmez oldu ..........tek cocukla onbesyıl yasayınca üç tane cok zormuş ınşş ıyı olurlar .......trıa ıyı tatıller canım gez bol bol ben calışmsayı goze alamadım bunlar dogunca belkı azcık buyusunler bakalım.........nıl gecnmış ols sanada canım ılaçlar benımde kullandılklarım bız bronsıt olmasık ama olmayalım dıye bı onlem kullan ıyı olsunlar ınş vetolun zaten hırıltıyı kesmek ıçın .........asıst te balgamı ama acıkcası onvcekı tecrubelerımdende ıstıfade ben asıst almıyorum d ra da dedım mukoral onunla aynı nerdeyse onu alıyorum asısst dahada azdırıyo balgamı ve cok rahatsuz eduyoo dr tamam mukoral al dedı o daha ıyı .........
pıtos nerdesın kız.........elıtı ıstah kalmadı canım dıs uzun surecek benzıyyoo.........bı rahatlasak...senınkılerde ınşş ıyı olur tek nasuılsın benım yardımcı bı haftakuık ızın aldı yalnızım bemnde cok zor her gune bı arkadası cagırayım bakayoım ya aglamasalar ..........kızlar benım cadılarmı huysuz uyanıkken genelede aglıyolar cok az tv ızlıyolar o kadar .........nehır ıyısın sende canım rabbım daha ıyı ets ınşş cok op t kızlar

nil benimkiler de 2.aydan sonra broşiolit oldular. Üçü ard arda. Antibiyotik ve ventolin kullandık 2 hafta. Hatta kız 2 çeşit ant. kullandı. 2 saat ara ile vent. sonra 3- 4 derken bide küçük oldukları için hergün dr.a kontrole gidiyolardı. Size de geçmiş olsun. Biran önce atlatırsınız inş.
muallim 2 haftadır annem geldi birlikteyiz ama bikaç güne gidecek yine yanlız kalıcam. Bi de çok ağlıyolar. Uyku falan kalmadı. Nasıl başa çıkıcam bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. Bi de benim Taha dışarı çıkmaya çok alıştı. Aklına gelince değişik bi ses çıkarıyo heyecanlanıyo. Anlamıyoruz diye bağırıyo falan. Çıkarıp biraz gezdirip geliyoz. Annem gidince bu nasıl olcak bilmiyorum. Kesin ağlayacak.

elıtu evet cıok zor ya benımkılerde aglıyoo bu sıralar uykuları daha ıyı uyanınca bıraz dutrup aglıyolar kıucak ıstıyolar alıştılar ıster ıstemez aman bırı uyanamasın dıye ınş ıyı olucaklar gercekten zor tek hele cok zor ınşş ulu olurlar zamanla belkı otursalar oynasalar bırbırlerıukle daha ıyı olucak ......annene selam
kızlar nerdesınız ya gezgıncıler

kızlar allah yardımcınız olsun bebişlerede acil şifalar diliyorum benimde çok uykum geldi ama dışarıda çok ses var uyuyamıyorum komşularımız sağolsun burdan biran önce taşınmak istiyorum allah insana evden önce hayırlı komşular nasip etsin herakşam böyle bıktık artık

Kızlar yorumları okumadım ama soran oldmu bilmiyorum çok merak ettim bebişlerinizin isimleri nelerr :asigim:

laydı canım dıkkat edersen herkesın alltakı grafıkte ısımler yazıyoo............üçüze ısım bulmak zor gercekten herkesın ısımlerı çok guzel........

gunaydın kızlar bız erkencıyızzzz.............nasıl herkes..........bı saat sonra babaannemıze gıtcez.....gıydır hazırla iş cok.........arabaya ancak sıgıyoruz oğlum arkada ortada bırı yanımda .........karavan en ıyısı yaaa ne ıyı olur...........ıyı pazarlar sızeeeeeeee de sımdıden

muallim valla ben de bir an önce ayaklansınlar istiyorum hayırlısıyla. Belki biraz da olsa yorulup uyurlar. Çok yorgun oluyorum. Şimdi anneme de alıştı çocuklar da ben de. O gidince nolcak düşündükçe bunalıma giriyorum. Şimdi bile başetmesi çok zor. Huyları sürekli değişiyor. Tuğçe 5 te uyanıyodu gece. Şimdi 2 günden beri 3-3,30 gibi ağlamaya başlıyo. Gözleri kapalı ama sürekli çığrınıyo. Bi daha da uyumuyo. Enes desen canı yanmış gibi geceleri ağlayarak uyanmaya başladı. Kucağa alıyorum ağlıyo. Taha da sık sık uyanıyo. İnşallah bi an önce düzene girerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…