tatlım teşkkür ederim inşallah hora geçer resim eklerim oralardan . öpüldünüzü
şekerim benim kayracık öyle olmuştu bronşolit başlangıcı demişti hemen hemen aynılar kullandık hatta hırıltı için ilaçlı buhar kullandık dahada ileri sarmasın diye veriyorlar canım balgam oluşumunu engelleme adına sonra ciğerlere inmesi çok çabuk oluyor . sen kullan onları tatlım . geçmiş olsun
nilcim benimkiler de yakalanmıştı nerdeyse 3 aylıklardı antibiyotik kullandık nebilizatör aldık ven tolin verdik ama ben çok minik oldukları için ventolini çok vermedim sadece soğuk buhar uyguladım yine de sen drtavsiyesine uy canım
arkadaşlar merhaba
rabbim nasip ederse bende mart ayında aranıza katılıcam..şimdilik 6 haftalık hamileyim üçüzlerime :)) ama açıkçası çok korkuyorum..hem hamilelikten hemde doğumdan...e bi de tabi doğum sonrası... neler yaşadınız anlatmanızı rica etsem?? hamilelik nasıl geçti,doğum nasıldı,doğumdan sonra neler çıktı karşınıza..yardımcı olursanız çok seviinirim..şimdiden teşekkürler
arkadaşlar merhaba
rabbim nasip ederse bende mart ayında aranıza katılıcam..şimdilik 6 haftalık hamileyim üçüzlerime :)) ama açıkçası çok korkuyorum..hem hamilelikten hemde doğumdan...e bi de tabi doğum sonrası... neler yaşadınız anlatmanızı rica etsem?? hamilelik nasıl geçti,doğum nasıldı,doğumdan sonra neler çıktı karşınıza..yardımcı olursanız çok seviinirim..şimdiden teşekkürler
herkese merhaba nasıl oldu bebişler benimde taha rahatsız sürekli ağlıyor bugün dr çıkartmayı düşünüyorum ayaklarında falan bişeyler çıktı neoldu bilmiyorum öptüm herkesi
hem hamilelikten korkuyorum,hem erken doğumdan...bebeklerimin küveze girebilme düşüncesi bile mahvediyor beni...rabbim inşallah hakkımda hayırlısını verir..
herkese merhaba nasıl oldu bebişler benimde taha rahatsız sürekli ağlıyor bugün dr çıkartmayı düşünüyorum ayaklarında falan bişeyler çıktı neoldu bilmiyorum öptüm herkesi
herkeze selammm tam 6,5 hafta ayri kaldim sizlerden ama geldim gecmisi hic okuyamadim umarim herkez iyidir bende iyi sayilirim cocuklarim türkiyede cok simardilar hep agladilar sinirsel seslerim kisildi birtürlü acilmiyo bakalim eski düzenlerine dönebileceklermi hamileligiminde 21.haftasindayim simdilik bu kadar daha valizlerim ortada firsat buldukca görüsürüz haberlerinizi alirim öpüyorum bebecikleriiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?