Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

arkadaşlar merhaba
rabbim nasip ederse bende mart ayında aranıza katılıcam..şimdilik 6 haftalık hamileyim üçüzlerime :)) ama açıkçası çok korkuyorum..hem hamilelikten hemde doğumdan...e bi de tabi doğum sonrası... neler yaşadınız anlatmanızı rica etsem?? hamilelik nasıl geçti,doğum nasıldı,doğumdan sonra neler çıktı karşınıza..yardımcı olursanız çok seviinirim..şimdiden teşekkürler

tşkler kızlarrr
triacımmm iyi tatillerrrrrrrrr benim içinde gezin :)))

Hayırlı olsun Allah yardımcın olsun herkese nasip olmaz inş sağlıkla kucağına alırsın üçünüde hepimizin hamileliği farklıydı hamilelik kısmı daha kolaymış :)

41 kere maşallah, bende enaz üçüz olsun istiyorum, perşembe aşılama olucam, anlatırken bile benim üçüzler yakında burada diyorum:)))):teytey:

Allah yardımcınız olsun kızlar,ben 2 taneyle başa çıkamıyorum o yüzden sizler aklıma geliyosunuzda gerçekten hepimizin işi çok zor......

Son düzenleme:
nevra canım haklısın gercekten zor ıkı yıne sınır bakılıyoo bı sekılde uç hakım olmak zor ama yınede rabbım verıyo kolaylık .........
nerdesınız kızlar opt

herkese merhaba nasıl oldu bebişler benimde taha rahatsız sürekli ağlıyor bugün dr çıkartmayı düşünüyorum ayaklarında falan bişeyler çıktı neoldu bilmiyorum öptüm herkesi

slm arkadaslar
arkadaslar ücüz hamileliklerde hangi haftada dogum yaptiniz, erken dogum yapan varmi hangi haftada yapti dogumunu. benim biraz endiselerim varda.

herkese merhaba nasıl oldu bebişler benimde taha rahatsız sürekli ağlıyor bugün dr çıkartmayı düşünüyorum ayaklarında falan bişeyler çıktı neoldu bilmiyorum öptüm herkesi

canim sadece ayaklarindami var bir bak ellerine diz kapaklarina bir de agzina bak canim.

yok canım oralarda
üçüz anneleri hep erken doğum yaptı canım haftasını tamamlayanı duymadım ama 37. haftaya kadar dayananda oldu sancınmı var ben hep kasılma yaşadım hamilelikte dr pek çıkamadım yani şükür 33+4 te doğum yaptım

pıtos canım gecmıs ols havalar sıcak alerjık bı durumdur canım gıydıklerı terlık ayakkabı gıbı seylerden bı mantar kapmış da olabılırler ınş onemnsızdır canım yınede bı dr a gıt.....
topuklu ayakkabı..............ben otuzlu haftayı hep ıple cektım genelde hep evdeydım ama olmadı 28 de acılen sezeryana alındım ınşş sen daha ıyı ılerkersın canım
kızlar nerdesınız nasılsınız

hem hamilelikten korkuyorum,hem erken doğumdan...bebeklerimin küveze girebilme düşüncesi bile mahvediyor beni...rabbim inşallah hakkımda hayırlısını verir..

hem hamilelikten korkuyorum,hem erken doğumdan...bebeklerimin küveze girebilme düşüncesi bile mahvediyor beni...rabbim inşallah hakkımda hayırlısını verir..

Cnm kendini şimdiden hazırlamalısın seni zor ama bir o kadarda güzel günler bekliyor,maalesef ikiz ve üçüz hamileliklerinin genelde son zamanları yatarak geçiyor ve çoğunlukta erken doğum oluyor ve maalesef bebişlerimiz bir süre yoğun bakımda kalmak zorunda oluyor ama sonrasında Allahım kucağımıza kavuşturuyor bir şekilde onları....ben 33+6 da doğum yaptım mesela ikizlerimi......Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin üçünüde....

herkeze selammm tam 6,5 hafta ayri kaldim sizlerden ama geldim gecmisi hic okuyamadim umarim herkez iyidir bende iyi sayilirim cocuklarim türkiyede cok simardilar hep agladilar sinirsel seslerim kisildi birtürlü acilmiyo bakalim eski düzenlerine dönebileceklermi hamileligiminde 21.haftasindayim simdilik bu kadar daha valizlerim ortada firsat buldukca görüsürüz haberlerinizi alirim öpüyorum bebecikleriiiiii

hsgeldın perıecem nmasallah ya ılerlemıssın .........ınşş bebeışler uslanır ısın cok zor yoksa..........
herkes nasıl kızlar........

hoşgeldin ecem a.s. özledikk haaa sempatiksalakcinni

slm arkadaslar nasilsiniz
allahim bebislerinizi size bagislasin uzun omurler versin
arada yaziyorum bu sayfaya bende ucuz kizlarima hamileyim 30. haftamiza girecez allahin izniyle insallah biraz daha dayanir kizlarim korkuyorum erken dogum olacak diye allahim yardimcim olsun

kübra geçmiş olsun. İnşallah geçer biran önce.
Biz de bu hafta drlardaydık. Tahanın sol göğsünde kızarıklık oluştu. İçinde de şişlik var. Hemen dr.a götürdüm ordan çapaya. Ultrason falan çekildi. Enfeksiyon varmış kızarıklık ondanmış. Onun için iğne verdiler. Ama içindeki sertlik 2 yaşına kadar sürebilir takip edicez meme dokusu dendi. İnşallah geçer. Epey tedirgin olduk. Dün de nörolojiye gittik. Hepsini oturtmayı denedi dr. İyiler dedi. Başka bişey yapmadı. Böyle mi oluyor muallim siz de gitmiştiniz. Sonra Enes boynunu ara ara tam tutamıyo gibi. Ondan endişe ediyordum. Bir sürü tahlil kan tahlili, idrar, ultrason, denver testi istedi. Ultrasonda bakılırken içim çok huzursuzdu. Dr. 5 mm lik kist var ama önemsiz dedi. 2 ay sonra ona da tekrar bakılacak. Nebileyim çok tedirginim. İnşallah kötü bişey yoktur. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…