Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

saenvar canım genel tup tabı ............ama ne onemı var rabbım ol deyınce oldu senınde gonlune gore ols ınşşşşşşşşşşşşşşş

elıtu gecmış ols ya..........bu veletler buyuyene dek ugrastırcak bızı..............bızım noroloğ daha kapsamlı baktı ama tecrubelı old zaten daha cpocugu elıne alır aşlmaz anlıyoooooo benımkılre fazlası var eksıgı yok dedı bu ay sedayı goturcem.......
kızlar nıııdesınızz tatılmı bu ramazan gelıyo gecen sene yedık orucu bakalım bu yıl napcam uykusuzluk uzun gunler.........emzıren varmı benımkıler ıkı aydır emmıyo vaktımde olmadsı sagmayya artık süt yokk napalım yıne ıyı aldılar süt ..........tek olsalar kolaydı

benimkilere de 2.aydan sonra veremedim. doğru düzgün sağamadım bi de kendi sağlık problemlerim yüzünden kesmek zorunda kaldım. Sürekli antibiyotik kullandığım için.

kızlarrrr günaydınnn ben geldimmmm
kısacık süren tatilden sonra nihayet evimize geldik . yolda ortamda umduğumdan daha iyi geçti kayracıoğın hastalığı olmasaydı herşey çok iyiydi. ama evde olmak çocuklar için ayrı bi iyi hergün 6 da kalkan bebeler evde 8.30 kadar uyudular şaştık kaldık eve gelince oyuncaklarına bhi saldırışları vardı ))) ama genede iyi geldi hepimizede
ecemcimm hoş geldin canım çocukların şımarması normal tatlım2 güne kadar bişeyleri kalmaz aşılırlar gene aynı sisteme.ufaklıkta beya büüyüdü oda sende iyisinizdir inşallah .
tubacım kübracım geçmiş olsun . tubacım panikleme tatlım iyice ayaklansınlar korktuğun gibi olmadığını anlarsın . kübracım sen sonucu yazmamışsın umarım önemli bişey değildir .
muallimcim bu kadar emdiklerini bile şükür tatlım millet tek çocuğu bile emziremiyor bazen
nilüfercim senin bebeiş nasıl oldu devam ediyormusun ilaçlara hala.

bende pazar günü tatilimi bartında sonlandırdım denize gittik üçüz bi arkadaşım vardı ona uğradık resimlerini eklerim güm içersinde üçüz bulaşmasının )))şimdilik kaçtım görüşürüz

arzucum maaşallah bebişlere. Allah sağlık versin. Tatil onlara da iyi gelmiştir. Ne güzel. Darısı bize inş. Seneye biz de biyerlere gidecek kadar büyür müyüz acaba

sagol tatlım çabucak büyürler anlamazsın bilede bide huyları falan değişmiyiverse tam olacak ama

masallah trıa ..............ınş bızde buyucez saglıkla aslında zorda olsa her anların tadını ıkarmak gerek gercekten zaman cok cabuk gecıyooo............seneye bızde gıdıcez samasuna denıze gırerız artık bu yıl böle gecytı ...........kızlar ramazanda napıyonuz gecen sene karnınmızın buyumesını beklıyoduk yedık bı guzel bu yıl uzun guneller bakalım nasıl tutucammm ya gece uykusuz olmasamm ıyı olucak bakalım rabbım kolaylık versın bızeee

triacim 41 kere masallah cok tatlilar sen iyi cesaret edip denize götürebilmissin valla biz aglamalarindan karsi komsuya bile cikamadik kulagimizin dibinde deniz kumsal günes varken biz evde cocuk salladik .darsisi basimizaaaaaa

muallimcim seninde kizlar kocaman olmuslar zoru gitti sayilir gerci büyüdükce daha zorlasiyomus gibi geliyo bana belkide benimkiler cok huysuz yaramaz ondandir canimi cikariyolar valla aksama kadarrr

off perıecem ya öle deme ya ıyı olsunlar valla benım kılerde mahvettıler benı sessız sakın uyuyan bebek hayallarım coktan suya dustu eve geldıklerınden berı susmadılar bu ay azcık rahatım ınş buyudukce rahat etcem derken senn öle dıyoon yaaa ............oğlumda cok huysuz uyumayan bı bebektı belkım kızlar ıyı olur dedım nerdeeeeeeeeeee ..............ama saglıklı ols da razıyım ..........napalım zaten ıkı uç yasından sonra bı sekılde daha ıyı olutrruz ınşş hep umut edıyorum ........bırı dıgerıonı kıskırtıcak bence .........beraber ouynasınlar bakalım kavga olurdsa vayy halımee............yınede buyumelerı guzel olucak ınş canım opt

kızlar günaydın. Geçen gün haberlerde mamalardaki metal artığı çıkmış göstermişler falan ya bi arkadaş üzerini kapatmışlar ama milupa kutusu gördüm dedi. Sonra yalanladılar dedi. İçime kuşku düştü. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı? Siz hangi mamayı kullanıyosunuz. Şimdi oğlanlarda da problem çıkınca acaba mamadan mı oldu diye içime kurt düştü. Napcaz bilemedim.

valla tatlım ben genelde burda nöbette oluyordum ama baktım başka gelen olmuyor eskisi kadar takip etmiyorum facede oluyorum varsa face özelden at kaydedeyim seni

herkese günaydın bugün 1 hafta daha bitiyor ramazan geldi valla allah yardımcımız olsundaaksatmadan tutabilsek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…