Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Arzum canım hoşgeldin tatil çabuk bitmiş tatlım gitmene değdiğine sevindim ...
benim bebişlerden birisi alerji için toz var her akşam onu içiyor diğer ikiside çok terlemekten sanırım biraz soğuk almışlar bu sıcakta doktorumuz bunlar çook hassaslar diğer bebeklere göre prematür doğdukları için dedi hastalıkları iki kat ağır yaşıyorlar dedi çok dikkt etmem lazım ama zaten dikket ediyorum yaaa birde eylül ekim ayında grip aşılarını yaptırt dedi böyle devam ben evdeyim arkadaşlar hala ne deniz ne jum nede güneş gördüm ( eylülde düşndük ama bebişlerimizi kimselere güvenip bırakamıyoruz (

benim bebişler ayaklandılarr hep biryerlere uzanma çabasındalar koşturuyorum evde kilo verdim ama göbek duruyorr yaaaa
diğer a rk inş iyilerdir öpüyorum hepinizi

tuğbacım geçmiş olsun canım siz neler atlattınız bunlarıda atlatırsınzı bebişlerimizin gelişimleri biraz yavaş ama zamanla oluyor endişelenme

kübracım nerelerdesinnn
nasıl oldunuzzz ??

hoşbulduk canım valla bana görede çok kısaydı artık seneye nisanı bekliyoruz şimdiden . bende o tozlardan kullanmıştm canım akşamları 1 kaşık yogurtla ver demişti doktorumuz bizde buhar ve toz beya işe yaradı . şimdilik bişeyi kalmadı gibi ama bu seferde mirzacık denizde mikrop kapmış gözlerinden şimdi ona damla ve krem kullanıyoruz. böyle böyle büyüyorlar ama bu hastalık işi bizi mahvedecek

tria canım bebişlerin reismlerini gördüm hem büyümüşler kuzular maşallah inş bizde seney bu günleri görürüzz ....

geçmiş olsun kaçınılmaz son sanırım biri kapmassa heralde biri mutlaka kapacak denizde bu mikrobu ...

nil sağol canım. İnşallah atlatırız bi an önce. Alerji neden oldu ki, sıcaklardan ya da yediği bişeyden mi? Benim Enesin de kolları boynu kırmızı minik çıtır çıtır bişeyler oldu. Sıcaklardan diye düşünüyorum ama bayadır da duruyo. Dr. a falan da göstermedim.

slm kızlar nasılsınız iyimisiniz ben buraya bakmıyorum pek.. bana soracagınız birşey olursa özelden msj atarsanız görürüm kendinize iyi bakın

tuğbacım öksürüğü vardı alerjik rinit de olabilirmiş bronşiolitte tam tan koyamadılar o yüzden içiyor

bizimkiler sıcaktan isilik oluyor seninde dediğin ondan sanırım sıcaktan oluyor

kızlar valla büyüdükçe kolaylaşır diye düşünmeyin hiçte öyle olmuyor valla şimdide çok kıskankyorlar ve kavga ediyorlar hepsinde ısırık izleri var birbirlerini ısırıyorlar benimkilerde birde 2 yaş sendromu başladı.. valla allah hepimize sabır versin....ben bazen kendi kendime diyorumki ben bu bebişler yüzünden erken ölürüm çünkü sürekli stres içindeyim sabahtan akşama kadar aynı şeyler rutin hayat.. birde eşim yok yurtdışına gittii... allah sağlık versin bebişlerime tek tesellim bu bir sorunları yok iyiler çok şükür...bugünlerdede birşey yemiyorlar sıcaklardanmıdır nedir anlamadım.....tria seninkilerin yemesi nasıl benimkilere en yakın seninkilermiydi?....kızlar biz bu sıcaklarda nsl oruç tutucaz valla zaten stres hat safhada birde aç naparım bilmem sabahın 7 de başlıyor beniimkiler uyanmaya

günaydın kızlar
umarım herkes iyidir ecem ve kübracık gene gelmemiş inşallah geziyorlardırda bi sorun yoktur.valla aynurcum bizimde bu sıralar yeme düzeni bozuldu sıcaklara bnağlıyorum artıkkontrolleri ve aşıları var bu ay orda doktora sorup bi iştah şurubu istiycem inşallah düzelirler küçükken gayet iyiydi herşeyi vermek kolaydı şimdi yemek beğenmiyorlar . şuan tek dertleri sürekli kapıyı gösterip aç demek . habire dışarda olacaklar kışın napcaz bimiyorum valla .

Aynur canım Allah kavuştursun eminim 1 gün 1 yıl gibi geliyrdur ayrılıkların sonunda yeterki kavuşmak olsun zaman geçer

aynur benimkilerde 5 6 7 arası uyanıyorlar sabah uykusu diye birşey yok zaten neyse diyorum buna şükür ilk zamanlara bakarak tabiki .. ama şimdi sen öyle bir yazdınkii valla korktum ya

benimkilerde iştahsızlar zor yediriyorum hatta biberon istiyorlar sadece bende sıcaklara bağlıyorum diş çıkarırken bile bu kadar iştahsız değillerdi ....

nil canım cumartesi kızarıklıklar iyice arttı ve dr.a götürdü eşim. Sıcaklardan isilik demiş ve bi losyon vermiş. Excipial. 3 gün 3 kez sürüp kesin demiş. Çocuklar sadece atletle duruyo ona rağmen pişiyoruz biz bile. hayırlısı bakalım.

canim senle tria cevap verdi soruma sadece, benim alt tarafta hep agri var daha bebisler kücük canim korkuyor erken gelmelerinden onun icin sordum canim en erken kim doguma gitti diye, kac kilo aldin canim sen bebisler kac kilo dogdular birde kacinci ayinda hepsini hissetmeye basladin canim cok soruyorum ama napayim cok merak ediyorumki. Bebekleri küveze alinanda oldumu acaba.

tesekkürler bacim sende cevap vermissin, neden acilen alindin noldu canim, bebekler kac kilo dogdular sen kac kilo aldin, kac gün küvezde kaldilar canim

tali tancım kızlar genelde geçmişi okuyacak vakit bulamıyorlar o yüzden cevap veremeyebilirler yada geç verirler . sen istersen özeldende mesaj atabişlirsin sanırım en erken muallimin doğumu oldu beya bi kaldılar küvezde sanırım 2 aya yakın yanlış bilgi vermiyim ama şimdide tosuncuk gibi oluyorlar )) stres çok büyük etki endişelenme her şey güzel olur hep erkeni düşünme burdakilerin genelide 30 u gördü sende görürsün inşallah

benim resimlerde diğer arkadaşımında üçüzleri vardı gördünüzmü çok kalabalık oluyormuş ev gezmeleri böyle ))))yanyana dizdik hepsini 6 çocuk sanki 4-5 aile var gibi

iyi aksamlar bayanlar bu aralar hic firsat bulamiyorum girmeye benimkiler hala türkiye etkisinden kurtulamadilar isim cok daha zorlasti bugün krese basladik haftada 1 gün 1,5 saat alistirma turlari nasil costu benimkiler görmeniz lazimdi benim fasülyemde 480 gr olmus simdilik hersey iyiymis insallah sonuna kadar böyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…