periecem acaba buralardada varmıdır öyle gönderebilecegimiz kreş ben hep 3 tane ya zaten kreş gibi gerek yoktur diyordum ama bak faydası oldu diyorsun
selam tali tan bende almanya da yasiyorum yari hemseri sayiliriz hamileligin hayirli olsun bende civcivlerimi 30 haftalik dünyaya getirdim bunun 10 haftasi hastanede sanci kesici ilacla gecti cok acilar cektim bende ama oldu gecti bile sen hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben sansliydim hastane konusunda duymussundur belki MHH da yattim tam hatirlamiyorum ama 3 hafta kadar küvezde kaldilar daha sonra sadece kilo almalri icin durdular hastanede simdi masallah tosuncuk sayilirlar sende korkma stres yapma kendine allah yardincin olsunnn
selam kızlar haftasonu babaanneye gıttık.......bırazda onlar uykusuz kalşsın dedık cok sıcak ya gece uyku zor uyuyuolar ..........bu sabah kahvaltı yaptık geldık arabada bı onlr bı ben vardık cok sukur aglıamıyolar arabada uyyolar oğlumu ıkı arkadasıyla armutluya yolladım tatıle cok sıkıldı dıye esım zayten yurtdısında yardımcım geldı hemen ..........
taltan canım anı kanamam oldu aslında bıseyım yopktu ama o gun kendımı ıyı hısstmedım belım agrıyodu sonra kanama basladı cok fazla dr hemen gel dedı sabah altı hemen gıttık cok yalvcardım almayın amelıyata ama olmaz dedı bı yamndan eldıvenlerı gıyoıoyodu hemen narkoz ve kendımı odada bıuldum ......uç ay kuvez macerası ..........cok zor gunlerddı ama cok sukur rabbım hepsını bagısladı bana.......ınş senın sıkıntın olma kafaya takma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?