Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selam tali tan bende almanya da yasiyorum yari hemseri sayiliriz hamileligin hayirli olsun bende civcivlerimi 30 haftalik dünyaya getirdim bunun 10 haftasi hastanede sanci kesici ilacla gecti cok acilar cektim bende ama oldu gecti bile sen hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben sansliydim hastane konusunda duymussundur belki MHH da yattim tam hatirlamiyorum ama 3 hafta kadar küvezde kaldilar daha sonra sadece kilo almalri icin durdular hastanede simdi masallah tosuncuk sayilirlar sende korkma stres yapma kendine allah yardincin olsunnn

arzucum gelmiştim tam yazılanları okudum bişey yazamadan çıktım. Benim minnoşlar çığlığı bastılar. Çok mızmızlanıyolar. Akşama kadar yarım saat dinlenme fırsatım olmuyor. Şımarık oldular iyice. Sabahın köründe mesaimiz ful başlıyor. Tuğçe yine keyfine göre gece 4 de tam gaz uyanıyor. Öyle uğraşıyorum işte. tali ben de 34+3 de doğum yaptım. Kasılma ve sancılarım hep vardı. Yanlış hatırlamıyosam 28.hafta da sancılandım hastanede yattım. Ben de hep korktum. 3 kez kanama geçirdim. Allaha emanet panik olma hiç. Kafanı rahat tutmaya çalış. Başka da bişey gelmiyo elimizden. Bi de yorma kendini.

periecem acaba buralardada varmıdır öyle gönderebilecegimiz kreş ben hep 3 tane ya zaten kreş gibi gerek yoktur diyordum ama bak faydası oldu diyorsun

periecem acaba buralardada varmıdır öyle gönderebilecegimiz kreş ben hep 3 tane ya zaten kreş gibi gerek yoktur diyordum ama bak faydası oldu diyorsun

valla ben giderken cok korkmustum benimkiler isiriyo sac cekiyo dedim kovarlar bizi 5 dakika sonra ama baktimki en uyumlu benim yaramazlardi nasil eglendiler anlatamam türkiyede normal krese yazdirman gerekir bildigim kadariyla burda normalde 3 yasinda hergün basliyacaklar bu alistirma hemde ücretsiz sadece 6 aylik 30 euro verdik insallah ordada vardirda azcikda olsa rahat edersin cok iyi geldi bize

selam kızlar haftasonu babaanneye gıttık.......bırazda onlar uykusuz kalşsın dedık cok sıcak ya gece uyku zor uyuyuolar ..........bu sabah kahvaltı yaptık geldık arabada bı onlr bı ben vardık cok sukur aglıamıyolar arabada uyyolar oğlumu ıkı arkadasıyla armutluya yolladım tatıle cok sıkıldı dıye esım zayten yurtdısında yardımcım geldı hemen ..........
taltan canım anı kanamam oldu aslında bıseyım yopktu ama o gun kendımı ıyı hısstmedım belım agrıyodu sonra kanama basladı cok fazla dr hemen gel dedı sabah altı hemen gıttık cok yalvcardım almayın amelıyata ama olmaz dedı bı yamndan eldıvenlerı gıyoıoyodu hemen narkoz ve kendımı odada bıuldum ......uç ay kuvez macerası ..........cok zor gunlerddı ama cok sukur rabbım hepsını bagısladı bana.......ınş senın sıkıntın olma kafaya takma sakın

günaydın kızlar
ecemcim gurbet falan diyoruz ama çocuklar için hep 1 adım önde gidiyorlar bence bu konuda çok şanslısınız . şahsen benim yaşadığım yerde normal şartlarda bile düzgün bi kreş bulsam kendimi şanslı sayarım bırakki alıştırma evresi falan tuvalet sorunu çözülmeden zaten almıyorlar alanda yarım gün için iyi fiat istiyor bakalım zamanı gelince nasıl çözücez . başkalarına karşı çok kavgacı olmuyorlar gerçi ama süreklide nasıl olur emin değilim . geçen gittiğimiz arkadaştada bikaç dakka sakin kalıp gözlemlediler sonra çocukların ne kadar oyuncağı varsa alıp oynamaya başladılar bide birbirlerine sunarak sanki kendi malları:))) garibim diğer bebelerde öyle misafir gibi oturup beklediler napıyor bunlar diye

herkese selammmmmmmmm ay herkesi çok özledim inanın günlerdir ağ bağlantı sorunlarıyla uğraşıyoruz çıldırdık resmen hala daha kablosuz kullanmamıyoruz ama olsun şükür netsizlik ne kötü şeymiş çıldırdım valla ecemmm hoşgeldin tatlım özlemişiz seni fasülyende büyümüş maşallah
nilcim aynı durum bizdede var taha berbat hala her tarafı alerji dolu sıcaklardan diyor dr krem falan fayda etmedi
arzu tubi muallim sizler nasılsnız çok sıcak var bebişler çok bunalıyor benimkiler kendileri uyuyor maşllah çok nadir sallıyorum birisini falan gelince onun dışında iyiler şükür gayretle yürümeye çalışıyorlar herkesi öpüyorum çok çok

günaydın kızlar kübracım hoşgeldin sende .
herkese hayırlı ramazanlar diliyorum kızlar .allahım bu mübarekl günlerde gönlümüzdekileri hepimize nasip etsin inşallah . bebişlere sağlık sıohhat hayırlı bi ömür nasip etsin

selam kızlar hayırlı ols ramazannnnnnn ınş saglıkla gever................bugun ılk gun zor ıolucak gıbı............ınşşşşşş bereket gelsın yuvalara.........bebısler nasıl........bızım eeg mız ıyı cıktı dr begendı sedayı ınş sıkıntısız ılerlerız...................

sagol canim sen kac kilo aldin bebeklerin kac kilo dogdu, 10 hafta herallde son aylardir ben hastanede kalmak istemiyorum moralim bozuluyor yemeklerini yiyemiyorum, biraz almanca biliyorum. nürnbergdeyim hallewiese diye bir hastane var orda yapacam dogumu cocuk hastaneside icinde. benimde alt tarafta agri oluyor cok ayakta kalinca, ikinci ayimin sonunda 2 defa kanamam oldu ama cok sükür simdi birsey yok, simdide bebeklere isim aramaya basladim, Allahtan kizim kindergartene gidiyor, yardimci var evde o ilgileniyor evle kizimla.

Agrin oldugu icinmi yatirdilar seni hastaneye.

canim kacinci haftada dogum yaptin ben cok erken dogmalarindan, ve onlari kaybetmekten cok korkuyorum. kac kilo aldin bebkler kac kilo dogdular canim benim.

sizde hayırlı ramazanlar allah kolaylık versin valla öğlene kadar tuttum ama sonra regli oldum öğlene kadar bile hep su geldi aklıma

ay pıtos haklısın suuuuuuuuuuuuuuuuuu ıstıyoo ınsan ama ınş saglıkla gecer ramazan alısırım uç gune ama susuzluk zor ve cayyyyyyy ben cay hastasuyımm.........
talıtan canım aklına takma ya hep ıyı dusun ben 28 haftayı doldurup ıkı gun almıstım kı dodular tam 28 sayıyoo dr hatta bı bebegım bı fta gerıden gelıyodu .........tamnm cıger gelıştırıcıyıode yenı olmıustum ıkı gun olucaktı.......cıok sukur etkısı oldu sanırım.......ınş rahat ol

kızlar bu saat olmuş gelen giden olmamış hala herkes iyidir umarım oruç biraz zorluyor sıcaklarda ama dayanmak lazım hamilelikten bi sürü borç var zaten bide bunu katmayalım .

valla benimkilerde öyle canım yemek içme zorlaşmaya başladı .bol bol sıvı vermeye çalışıyorum su ayran m.suyu sürekli içsinler diye bardakla dolaşıyoruz etraflarında . sıcak diye çorba vermeyi bıraktım direk 2 öğünde yemeğe döndük ama zorluyorlar

inşallah canım geçer herşey yola girerde genede zülüyor insan benim oğlum masa altından ekmek toplardı o denli bogazlı bi çocuktu şimdi ağzını açmıyor hepimiz şoktayız bin tane oyunla anca

Hayırlı Ramazanlar a.s.

Kübüş iyi olduğuna sevindim hg tekrar :) bu aralar sıcaklar ayırdı bizi :içelim:

tali_tan canım bende 32+5 doğum yaptım son 20 gün hastanede serum yedim prepar hiç çıkmadı kolumdan bebişlerim biri 10 gün kaldı biri 13 biri 18 gün ama solunum cihazında kalmadılar fazla

bebişler 1800 1745 1430 civarıydılar 1430 kilo doğan bebeğim acayip zeki ve yaramaz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…