Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

çoğumuzun ortak sıkıntısı sıcaklar ve bebeklerimizin iştahsızlığı..
geçecek inşallah diyorum..

inşallah canım geçer herşey yola girerde genede zülüyor insan benim oğlum masa altından ekmek toplardı o denli bogazlı bi çocuktu şimdi ağzını açmıyor hepimiz şoktayız bin tane oyunla anca

evet kızlarrr yaa benim oburiks bebişimmmm yemiyorrrr hatta bugun eşim ben yokken zorlamış yemek konusunda morarmış çocuk :1no2:

havalar cok sıcak .....napalım saglık ols .........herkes geldımı nıl pıtos trıa....elıtu.............bu sayfa tatılde ya........benım kızlar zorla yıytyyo seda emeklemeye basladı ela ve dıla donme hareketlerıyle ugrasıyoo..........ben cok zorlandım bu ramazan kızlar bebeklere bakmaya halım olmuyo ..........cok zor ......bakalım bıkac daha kotu olursamnm araverıcem.........ama borcum ols ıstemıyorum ...sız nasılsınız

valla iştah konusunda bende tahayla çok uğraşıyorum çığlık çığlığa yemek yiyor bende devamlı komposto ayran vs.. dayıyorum annem oruçlu diye kızımada ben bakıyorum ve zaten birkaç güne taşınmayı düşünüyoruz ablamın dairesinde tam karşısı boşalıyor ev çok kullanışlı ve büyük kaçırmak istemiyorum kızımada ben bakıcam annem gelicek yardıma şimdilik böyle düşünüyoruz ama bakalım son olarak görüşme yapmak lazım hayırlısı diyoruz artık eymenin dişleri kan ilacından dolayı lekenlenmeye başladı bende kestim şimdi onun yerine ılık suyla dut keçiboynuzu pekmezini suda açıp veriyorum hepsine acaba yeterli gelirmi bilmem dr götürmek lazım bir yaş aşılarıda yaklaştı nasıl yapıcaz bilmem birde yakında oruç tutmaya başlayınca nasıl yaparız allah yardımcımız olsun

nilcim kavuştuğumuza bende sevindim olumunekankayizsmile
muallim senin kızlar diş çıkarttılarmı
arzu seninkiler ne zaman yürümeye başlamışlardı
elituuu nerdesinnnnn

pıtos ınlş ıyı olur hakkında canım ablanda yakın olursun ne guzel..........ben haftasonu yalnızım yard gelmıyo bana yardım hafta ıçı edıyoo ve gecen gun zam ıstedı bı mılyon verıyuorum azmıs dedımkı beraber bakıyoruz yalnız degısınkı hem daha bı yıl olmadı bakalım ya zor bu ışler allahtan gece ıyıle bı sıralar cok sukur hepsını yere attım yorgan ustune koydum onları daha rahat yatıyolar cok sıcak odaları .......dıs sıkıntısı devam edıyoo dıla neredeyse cıkaravcak bakalım cok mızmız oldu seda emeklıyo azcık azcık cok ugrasıyo ve gıdemeyınce aglıyoo...bende ferrosanol kullanıyoırum aslında dişle ıçın zımaflor var beyaz kalmasını saglıyoo dra gıdınce sorayım bende oğluma onu dort yasa kadar kullanmıstım...ramazan geldu hosgeldu ama ben cok zorlandım bu yıl bebeklerı kaldırmaya halım olmadı böle gıderse cok zor araverıtrı heralde çok opt kızlar

muallimcim anlamadım ne kadar veriyorsun yardımcına para yani bir yıl olmadan gerçekten ne zammı istiyor oda demek biz annler olarak her bebk başına bin lira almamaız lazım bazen okadar bunalıyorum ki psikolojik bir destek almam gerektiğini bile düşünüyorum allahım yardım etsin bize
benimkilerde çok geveze oldular hadi gel gel baba geliyo attım cici dede kızım ayye bile diyo beni görünce bunları gördükçe biraz rahatlıyor insan ama sıralamya başladıklarında bile çok zorladılar beni yürüdükleri zaman hiç düşünemiyorum bile

canım haklısın ama öle ıste.......haklısın cok zor rabbım yard etsın ya.........ınş guzel gunler gelır canım benım bı ark gıoorumcesının de üçüzler varmış sımdı on yasındalar dıye kadın üç yılkdır tedavı goruyomuş ay haklı dedım ya cok zormuş......sabırla ınşş canım yetrkı hasta olmasınlar ....

İstahsızlık bizde de ağlaya zırlaya yiyoz. Sürekli mızmız ve ağlama halindeler. Oğlanlar isilik oldu. Çok kötü baktıkça üzülüyorum. Sıcaklar mahvetti hepimizi de. Sabrımın dayanmadığı anlar oluyo uyku da yok gündüzleri.

slm arkadaslar arada yaziyorum buraya
bende ucuz kizlarima hamileyim 32 haftalik olcaz allahin izniyle gecen hafta sancim vardi simdi hastanedeyim sukur sancilarim kesildi simdi ama cok zorlaniyorum artik agarlastim gece uyuyamiyorum nefesim daraliyo allahim butun hamilelere yardim etsin guc versin insallah
insallah bende sizin gibi saglikla hayirlisiyla kavusurum kizlarima dualarinizi eksik etmeyin
bebislerinizi opuyorum

meryem sağlıkla kucağına alırsın inş
havalar azcık serinlese bebklerimiz rahatlıycak ve huysuzlukları gidicek sanki benim tahaa ççok huysuz hep yanında olmamızı istiyor diğer dişleride şişmiş oda etkili sanırım dün gece ilkkez 12 de yattılar uyumayınca yıkadık anca öyle sakinleştiler
muallim sen mamayı kesip keçi sütü veriyorsun dimi
edika hiç uğramamış umarım iyilerdir

pıtos evet cok sıcak ya su ıcıyolar cok muzmızlar dızsler bızımde sıstı geldı gelevcek ınş dr kecısutu yarı sulandırarak dunde ıkı kez ver dedı .......o yuden gunde bı kezle başaladım hava sıcak belkı ıshal olurlar dıye mama hala gece verıyorum muhallebıyı yogurduda kecıden yapıyorum galıba ınatlarıda bu yuzden zemuszemus................kımse yok ya ddıgın gıbı herkes ıyıdır umarım........hıç yalnız kalmak ıstemıyolar yere koyunca kıyamet kopuyoo daha oturamıyoruz desteklı ancak ....emeklemeye bsladı seda dıla donerek gıdıyoo ela emekleme pozısyonu alıyo sadece ınşş ıyı olucaz eeg mız ıyı cıktı bu arada

herkese günaydın kızlar
anladığım kadarıyla sıcaklar ve oruç dışında herkes iyi . bende hafta sonu çocukları genelde banyoda tutuyorum valla ya duşu açıyorum yada küveti dolduruyorum orda falan oynuyorlar anca öyle rahatlanıyor .
kübracım kızım 10 aylık falandı oğlanlarınki yaşını buldu . yürüdüklerinde tabi daha yaramaz oluyorlar ama en azından kendileri oynamaya daha çok başlıyorlar . dün bizimkiler çığlık atarak belki yarım saate yakın koridorda koştular . yakalama oynuyorlar masanın etrafında dönüyorlar en azından sizi rahat bırakıyorlar bhide kasmazsanız eger hani çekmece falan olaylarında beya vakit geçiriyorlar ben artık her yönden serbest bıraktım yeterki ağlamasınlar sarmasınlar diye istedikleri gibi oynuyorlar.bugün bende aşıya ve kontrole götürücem bakalım kilolar falan ne durumda gerçi bana beya zayıfladı gibi geliyorlar ama inşallah iyidirler .
bu arada kızımla oğlum dans ediyor görmeniz lazıom birbirlerine sarılıp oldukaları yerde sallanıyorlar:))) beya cümle girişimlerimizde var. büyüyorlar galiba :))

kızlar bu aralar soluk soluğa akşamı ediyorum. Hele Tuğçe dün sabah hep olduğu gibi gece 4 de ağlamaya başladı. Biz onu uyutmak zor old. için eşim park yatakta sallayarak uyutmaya alıştırmıştı. O da şimdi iyice tadını kaçırdı. Belki yarım saat sallanıyo uyuyo da bıraktığın an nasıl oluyorsa uyanıyo ve anında basıyo çığlığı. Ben de inat ettim. Öyle de ağlıyo böyle de dedim. Eşime sallama artık kendi uyumaya alışsın dedim. Sabah 8 e kadar aralıksız ağladı. Kucağıma ald. an susuyo. Sadece numara yani bağırıyo ağlamıyo aslında. Seviyorum annecim artık büyüdün sallanmadan uyu falan derken. Yine pes edip salladım. Nasıl alıştırcam ben bunları bilmiyorum. Ağlayanı susturmayınca kendiliğinden imkansız susmuyorlar. Susturana kadar ağlıyolar. Çok zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…