Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

elitucum ben eymende okdar zorlandımki anlatamam netten araştırdım uyku bozuklukları diye orda bir psikolok yazmıştı eğer bebk anne veya babsının onu avutacağını oynayacağını bilirse bunu huy edinirmiş belirli aralıklarla sallamadn bebğinizin ağlamasına izin verin sonra bu süreyi uzatın ve bebğinize ağlamanın bir çözüm olmadığını öğretin diyordu bizde öyle yaptık ağladı kendi kendine oynadı biz hiç gözümüzü açmadık bazzen okadar bağrıyorduki diğerleride uyanıyordu şükür huyunu bir haftda bıraktı bence pes etme canım ben şimdi bebklerime eğer ben uyuyorsam kendileri uyutmayı öğretiyorum uyuyorum onlarda yere gelip uyuyorlar biri gelince yada bir yere gidince sallıyorum yoksa asla uyumuyorlar ama oda normal

arzu maşallah seninkiler nekadar hızlıymış bak bücüre sen demek 10 aylıkken yürüdü benimkiler yaşında yürü diyordum ama ellerini bırakmaktan biranda vazgeçtiler kızım bırakıyor arada gözü kara ama tutmasanda atıyor kendi birde kendi atarken gözünü kapayıp hadüüüüü diye bağrıyor küçük tarzanım benim :)
ne yaptın çocukların odasını halledildimi resim isteriz ona göre birde seninkiler ne aşısı olucak şimdi grip aşısımı olucaklar video eklenseydi kızınla oğlunun dansını görmek isterdim :)
nilooooo nerdesin cicimmm senin köstebekler ne yapıyor kemiriyorlarmı sağı solu
ben şimdi bebişlere ıkının diyorum hepsi birden kaka yapar gibi ıkınıyorlar yumruklarını sıkarak ve ben yerlere atıyorum kendimi hele tahanın suratını görmenizi isterdim seste çıkartıyor :)))))))))))))))

günaydin kizlar,
canim sagol cevabin icin sen kac kilo almistin. neden 20 gün yatirdilar seni.

günaydın bacılar
dün doktrdaydık karma aşıları vardı canım ağızdan ve bacaktan 18 aylıkken oluyor . onun dışında genel olarak çok bi sorunları yok kayranın hafif hırıltısı yeniden başlamış ilaçlı buhara başladık tekrar. ama çok az kilo almışlar doktor gayet iyiler dedi . mirzacık yaşıtlarından bi kilo gerideymiş 10,5 kilosu .kayra 13.200 azrada 11,700 . bende zaten hiçbişey yemez oldular iştah açıcı bişeyler yazalım demiştim çok gerek yok istiyosan mirza için vereyim dedi . zinko mega verdi . içinde balık yağı , çinko ve diğer vitaminler var daha iyi olur dedi .
odası geldi canım yerleştirdim dünde bikaç stikır falan aldım onları yapıştırıcam halı baktım bide bi yerde beğendim ama bikaç yere daha bakmak istiyorum işte olunca süre uzuyor biraz . aslında resimlerini çektim getirdimde bi türlü yükleyemedim . artık tamamlansında tekrar çekerim . sarı yeşil yapmıştım zaten . halıda renk olarak kararsız kaldım . beğendiğimde yeşil taban üzerine sepet içinde kedi var krem rengi otlarıda kavuniçi yapmışlar fena değildi .
video eklemeye çalıştım aslında ama evde net yok iştede sorun oluyor uzun sürüyor bide sisteme zarar veriyor bazen olmazsa kardeşime söylerm bi kaç video yükletiirim .
kızım cin gibiydi tatlım öyle konularda oğlanlar daha uyuşuk oluyor kayra ilk arabam olmasaydı zor yürürdü . hala sandalyeden poposunu indirmeden önce bi bağırıyor biri alsın diye almazsak iniyor o kadar yani .
çok yazdım amma velakin uyku konusundada yazayım da kübraya katılıyorum bende öyle alıştırmıştım bırak ağlasın bi kaç güne ağlama süreleri düşüyor zaten ister istemes susmayı öğreniyor öbür türlü oyuncak oluyorsun . bizim tek sorunumuz aan diğerler uyanmasın olduğu için iraz sıkıntı oluyor ama uyananı uyutmak daha avantajlı biraz inatlaşmak gerekiyor yoksa işimiz iş .

tali tancım normalde son haftalarda hepimiz yattık diyebilirim bende 1 ay kaldım sadece ilaç içtim aslında ama gözönünde olmamı istedi doktor . sürekli kalp atışalrı ve sancılar dinleniyor . ama ben dikişinde faydası olduğuna inanıyorum . tabi doğum başlarsa yırtlıyormuş ama genede ufak kasılmaları kesiyor .
meryemcim sende inşallah daha bikaç hafta gidersin gayet iyi tatlım bebeklerin doğum haberlerinide resimlerinide burdan isteriz

kübra özlem haklısınız valla. Kıyamadıkça ben artık kafayı yemek üzereyim. Şu saat oldu sallama faslı ve ağlamamız geceden başladı yine. Uyuyor bırakınca aynı. Oğlanlarla ilgilenemedim ve artık başım çatlıyo Tuğçenin sesi kulaklarımda yankılanıyo resmen. Kendi uyudu ağlamaktan yoruldu az önce 10 dak. sürdü. Bir de benim anlamadığım hiç sallamasam mı az sallayıp bırakınca hatırlayıp yine aynı mı olur. Ne zormuş ya.

özlem selam. Maaşallah canım seni erkek inf. den hatırlıyorum. Sen de mi üçüz bekliyorsun? Sağlıkla gelsinler inşallah.

evet kızlar uyku sorunu cok zor dıla cok mızmız gecen gun attım yayagına yarım saat aralıksız agladı baktım uyumus..........seda rahat sayılır ela nazlı ayakta uyyuyo........ınş duzene guırerız sucaktan hepsı yerde yorganın ustunde uyyuyo

iyi aksamlar kizlar eskisi kadar giremiyorum benim canavarlar dakika durmuyolar kizim tam bi eskiyaaa oglanlara rahat vermiyo sinir ediyo cocuklari onlarda isiriyo sürekli baslarindayim kendimde iyice agirlastim belim cok agriyo bunlarda kucaktan hic inmiyo yani ölüü gibiyim anlayacaginiz esimde persembe günü hastaneye yatiyo 5 gün kalicak omuzundan ameliyat olcak ben iyice öldüm yani tek basima allahim yardim etsin zor durumdayim insallah sizin yaramazlar usludur uyku konusunda bende dertliyim basaramadim kendi baslarina uyutmayi herseyi denedik ama avaz avaz bagiriyolardi hic durmadilar en sonunda pes ettik hala ayakta salliyorum biraz uzun oldu ama anca oturabildim herseyi bi seferde yazayim dedim herkezi cok öpüyorum hayirli ramazanlarr allah oruclarinizi kabul eylesinnn

ecemcim hoşgeldin balım özlüyoruz seni vayy cadıya bak sen demek erkekleri helak ediyor benim kızım çok pısırık ya erkekler elinde ne varsa alıyorlar bazen saçını bile çekiyorlar ağlıyor oda çok üzülüyorum valla ecemcim ben gündüzleri sallıyamıyorum artık 49 kiloya düşmüşüm gücüm yok hiç onlar ağladıkça ben hep uyuyor takliti yaptım ve çok yalvardım allaha şimdi alıştılar bayağı bazen çok inatları tutyor sallıyorum eşinede şimdiden çok geçmişolsun ama ençokta allah senin yardımcın olsun canım bari kucağına almamaya çalış zaman geçtikçe daha ağırlaşıcan daha çok zorlanıcan ayy ben senden çok yazdım valla ama inan senin durumun beni üzüyor aklıma geldikçe hep dua ediyorum canım allah yardımcımızolsun

bizde aynıyız muallim yerde yatıyorum çocukları yataklarında çok terliyorlar ama gece boyunca sağdan soldan onları topluyorum seninkilerde öylemi bir bakıyorum biri kapının orda biri koltuğun altında ne yastık ne yorgan fayda etmiyor :)

pıtos aynen canım seda gıdıyo koltuk altına dıla bı baktım kapı dıbınde ela duruyo bı aynı yerde oda mıkır mıkır .........yataklar cok sıcak kapı balkon acık esıyo enzından uyuyolar gece ıkıden sonra daha cok mıkırlar uyanır gınbı oluyolar bı sut bı su dayıyortunm agızlarına bazen dıla acıyo gozlerını

tam yazarken seda uyndı konusuyo kendı kendıne off nasıl uyucak bakalım attım yatagına dıgerlerı yerde yatıyo uyandırmasın bıde onları ısık az o yuzden yazdıklarım yanlış oluyo acele yazıncada sılemıyorum neyse opt sızı
perıecem canım rabbım yard ols ya cok zor senınkıde bebıs ne zaman gelıyoo ay cok tatlı olucaklar ama dorduz gıbı

attım yatagına ınş uyur .........pıtos bende sabahları ozellıkle yedıde uyanıyolar uyku taklıdı yapıyorum bakıyolar goızlerım kapalı ses yok ve bu arada gercekytende uyuyorum yanı bı bakıyorum bı saat olnmus ses yok gozlerımı acınca hepsı bagrısıyoo cok akıllı bunlar elıtu senınkılerde anlasılan benımkıler gıbı ya cok zor uyanıkken hep aglıyolar kendıkendılerıne cok az oynuylar ya bıraz aglamadan kalın dımı yok kucak alıestılar gelen gıden alıyoo almayın dıyemıyorum gıdıncede alısıyolar normalde evde almamaya calısıyorum kucama ıftar saatı benımkılerımn tam aglama vaktı nasıl corbayı suyu ıcıyorum bılmesınz ama artık mumurum olmuyoo aglasınlar dıyorıum bazen pes edıyolar ........saat dokuzda uyutmaya baslıyorum hepsı en gec on gıbı uyuyoo saat gece ıkıden sonrada mıkırdanmalar baslıyo.............rabbım yardımcımız ols ınşş sanırım uç dort yasına kadarr bıze rahatlık yok

ecemcim allah yardımcın olsun canım senin için bebişde büyüdükçe daha zor olucak . eşinede geçmiş olsun inşallah çabuk toparlar . talitan doktor yardımcı falan yazıyor demişti sende öyle bi fırsat yokmu yanına devletten birilerini alabiliyomusun işin kolaylaşırdı . yada oralara falan yeni gelen bi kız bulucan zor valla .

kızlar allah yardımcımız olsun hepimizin uyku konusunda ben 5 aylıkken başladım vede başardım hepsi kendileri uyuyor yataklarına koyarım kapıyı kapatıp çıkarım hemde karanlıkta uyuyorlar gece lambası takmadım hiçç...ama benimde sorunum şuki hepsi ayrı odalarda uyuyorlar aynı odaya toplamam lzm tatillerde zor oluyo

mrb kızlar

uyku konusundan bahsetmişsiniz benimkiler ikisi uyuyorlardı biri uyumazdı ağlardı hamakta sallardık ama bir gün karar verdim bıraktık yatağa park yatağına kendi kendine uyudu ağladı biraz morarıyormuş gibi taklit bile yaptı ama yemezler biliyorum morardıkları zamanki hallerini :))) ve şimdi bazen uyuyacağı zaman ağlıyor bende kendi haline bırakıyorum su biberonunu veriyorum ağlayarak uyuyor artık çözümüm bu bebeğim aşırı mızmızzzz
gün içinde sürekli ağlayan bir bebek olduğu için takmıyorum artık :))

şimdi gündüz uykularımız azaldııı bend eiyice yorulsunlar diye yatırmıyorum yorulunca çabuk dalıyorlar uykuya :)

bu aralar yemek konusu aynen devm devam sütü kullanıyorum hala kızlarr ....

vitamin ve demir ilacına devam .....

uyku konusunda çok şikayetim yok şükür ama eymen çok erken kalkıyor o sıkıntı benim için sabah kalkıp karınlarını doyurup altlarını değişip uyuyorum ben onlar oynuyor sonra uykuları gelince yatıyorlar benim sıkıntım tah hiç yemek yemek istemiyor dişleri çıktı ama hala etkisi varmı bilmiyorum birde gece sütüne çok kalkıyor bende uğraştım olmayınca bıraktım ramazandan sonra hem eymenin sünnetini hemde o işi halledicem inş

muallim canım bizim dönemde mi bir sıkıntı var acaba ya benimkilerde aynı seninkiler gibi. 10 dk oynuyolarsa yarım saat ağlıyorlar. uykudan ölüyorlar ama uyutmaya kalkınca basıyorlar feryadıbugün yaren sabah saat 9,30 da bir başladı 11 e 10 vardı zorla uyuttumda sustu. uykuda sürekli iç çekti. ama nasıl ağlama anlamadım gitti düzeleceklerine daha fena oluyorlar. benimkiler gece 11 de uyuyorlar 2 de ceren uyanıyor. onu uyut yatağına koy. yarım saat sonra yaren uyanıyor. sabah 6 ya kadar bçyle devam ediyor 6 dan 7,30 a kadar deliksiz bir uykuları oluyor sonra güne başlıyoruz(ne zaman uyuyacağım ben bilmiyorum. uykuya hasret kaldım 2 saat aralıksız uyusam başım çatlıyor sanki çoook uyumuşum gibisempatiksalakcinni

aynenbenimde canım dert derdim ayrı odalarda olmas kızım zaten ayrıda oğlanları bi araya nasıl getiricem onu düşünüyorum mirzacık herzaman olmasada gece bazen ağlayarak uyanıyor . bende hiç ışık kullanmıyorum korkarlarmı emin değilim gece lambası bile olsa uyumazlar diye endişeleniyorum bebekten beri ışıksız uyurlar

bende aldığım vitaminlere başladım bakalım dün sonuç verecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…