Hayırlı Ramazanlar a.s.
Kübüş iyi olduğuna sevindim hg tekrar :) bu aralar sıcaklar ayırdı bizi :içelim:
tali_tan canım bende 32+5 doğum yaptım son 20 gün hastanede serum yedim prepar hiç çıkmadı kolumdan bebişlerim biri 10 gün kaldı biri 13 biri 18 gün ama solunum cihazında kalmadılar fazla
bebişler 1800 1745 1430 civarıydılar 1430 kilo doğan bebeğim acayip zeki ve yaramaz :roflol:
evet kızlar uyku sorunu cok zor dıla cok mızmız gecen gun attım yayagına yarım saat aralıksız agladı baktım uyumus..........seda rahat sayılır ela nazlı ayakta uyyuyo........ınş duzene guırerız sucaktan hepsı yerde yorganın ustunde uyyuyo
muallim canım bizim dönemde mi bir sıkıntı var acaba ya benimkilerde aynı seninkiler gibi. 10 dk oynuyolarsa yarım saat ağlıyorlar. uykudan ölüyorlar ama uyutmaya kalkınca basıyorlar feryadıattım yatagına ınş uyur .........pıtos bende sabahları ozellıkle yedıde uyanıyolar uyku taklıdı yapıyorum bakıyolar goızlerım kapalı ses yok ve bu arada gercekytende uyuyorum yanı bı bakıyorum bı saat olnmus ses yok gozlerımı acınca hepsı bagrısıyoo cok akıllı bunlar elıtu senınkılerde anlasılan benımkıler gıbı ya cok zor uyanıkken hep aglıyolar kendıkendılerıne cok az oynuylar ya bıraz aglamadan kalın dımı yok kucak alıestılar gelen gıden alıyoo almayın dıyemıyorum gıdıncede alısıyolar normalde evde almamaya calısıyorum kucama ıftar saatı benımkılerımn tam aglama vaktı nasıl corbayı suyu ıcıyorum bılmesınz ama artık mumurum olmuyoo aglasınlar dıyorıum bazen pes edıyolar ........saat dokuzda uyutmaya baslıyorum hepsı en gec on gıbı uyuyoo saat gece ıkıden sonrada mıkırdanmalar baslıyo.............rabbım yardımcımız ols ınşş sanırım uç dort yasına kadarr bıze rahatlık yok
kızlar allah yardımcımız olsun hepimizin uyku konusunda ben 5 aylıkken başladım vede başardım hepsi kendileri uyuyor yataklarına koyarım kapıyı kapatıp çıkarım hemde karanlıkta uyuyorlar gece lambası takmadım hiçç...ama benimde sorunum şuki hepsi ayrı odalarda uyuyorlar aynı odaya toplamam lzm tatillerde zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?