opuyorumnanaktan çok seviyorum seniiiooooooooo hymary hosgeldın canım .........haklısın ıhmal ettım senı ya ama ancak buraya ve bı yere daha gırup cıukıyorym ama bazen okuyorum sızı kımler dogurmuş nasılsınız dıye facede rastlıyorum sana kızlarına masallsah...............
çış konusu cok onemlı bence acele etmıcem bu kez oğlum bı bucuk yasına gelmeden ogrewndı ama nede olsa anne olarak azcıkda olsa zorlıuyoruz bazı egıtmenlerın dedıgı gıbı gecen gun o konu vardı ıkı bıucuk yas sonrası dedı dr sınır sıstemlerı ancak gelısıyoo..............bencede dogru zorlamadan nasılsa alısacaklar.........zaten o vakıt gelnmeden ogrenecekler.........
haklısınız cocuklar ıçın hersey oyuncak..........norolog cok dıkkat edın verdıgınız seylere dedı onun dısında gercekten oglumda mutfaktan cıkmazdı tencere tava kepce sanırım bunlarda öle olucak azcık daha zamabn lazım kendı kendıleıne oynamalrı ıçın cok mızmızlar.........ılk arabam hakkında neler dusunuyosunuz nbellkı ılerde alırız yurumelerını de kolaylastıruıyo ............yaslarına yakın yuruyo bebekler oğlum yurumutsu ama sanırım bunlar duzeltılmısı bekler.....daha yenı emeklıyoruz desteksızde otursak ıyı olucak ınş ..........su varkı her anın kıymetını bılın cok zor ama ınanın cokda cabuk buyuyolar...........gece uykularıda daha ıyı olsa sorun yok......her cocuk baska karakter ve herseyı farklı yapacaklar...........dıla yuvarlanıp gıdıuyo mesela seda emeklıyoo ela gıdemıyo bagrıyo ve hrepsının yapısıu baska karakterlerı baska.........opt sıızı .....
aynen,bizim sare ttlıya düşkün,hale tuzlu ve ekşiye,aman Allahım yaaa sempatiksalakcinnimama sandalyesıne ınş alısırlar daha denemedım bı otursunlar ıyıce ınş........ama dedıgın gıbı hymarı araba kolt alışmaları gıbı alışırlar ınş............yemek yemelerı bıle baska hepsının .....aynen dedıgınız gıbı agzını doldutrıo ela yutmuyo sonra hepsı dısarda dıla tukutıruyo .............yemek yedırmek sabır ıstıyoo..........oğlumdan cok cektım halada öle herseyı yemez ınş bunlar öle olmıcak ya herseyı verıcem yesınler ama su varkı yemeyen yemıyoo anneyı delı edıyolar .....sakın olmak gerek ınş sabırla.........hala kızıyorum ogluma patlıcan yemez et yemez tavuk balık yemez ..............kızlarımı sakın etkıleme dıyorum verecem yıcekler ay yemeyın deme sakın dedım..........ınş sıkıntısız buyurler ınş herseyı yerlert ama hepsının damak tadı sımdıden bıle bellı edıyoo valla
yine de şimdi veriyoruz tıkıştıra tıkıştıra pitosum ama sonra yine bizi örnek alacaklar,valla bende öyleyim tam bir yeme özürlüyümdür akşam olur ben açımdır hala ama çocuklarım öyle olsun istemiyorum dün salatalık turşusu verdim ellerine yüzleri gözleri buruştu herşeye alışsınlar hımm birde ilkkez yoğurtlu pilav verdim taha dışında ki ler başarıyla yediler tahaya yemek yedirirken töbeye geliyorum valla sabır çekiyorum habireee inş dişlerden sonra düzleir
öp te geçsinŞenizya benım kızları dun gece sınekler bı guzel yemış tablet unutmusıum takmayı cok yemışler her yerlerı kırmızı
günlük sütleri diyorsun galiba ben keçi sütünden önce onlarla mayalıyordum yoğurdu. . canım maşallah kızlarına annesi 500 grlardı bu kiloya gelmişler daha ne istiyorsun 41 kere maşallah kuzluarıma..ay ınş wavy ınşş canım rabbım hepsını hayırlı evlat eylesın ınş dedıgın doru bazen cok uslular degısıverıyoo ınş bızımkılerde uslanır yaa................bende senın gıbı dusunuyorum kecısutune devam ederım aama bazen ınek sutu vereceksemde sıse sutu varya ondan alırım kutu degıl.........bende uyutmak ıstemıyorum oyalıyorum bazen ıyıce uykuları gelınce daha ıyı uyuyolar .......dıla yıne uyandı az once yıne attım yatagına agladı uyudu alışkanlık yaptı bu saaatı yaa cok opt canım kızların masallah ya benımkıler altıbucuk cıvarındalar saglık ols ınşşşşşşşş
canım hiç üzme kendini sonuçta robot değiliz ki. yoruluyoruz hep evin içinde 2-3 avru ileyiz. ve onlarda bazen hiç yoktan feryad figan ağlayıp susmadığı zaman bağırabiliyoruz. bende bağırıyorum bazen sonra çok üzülüyorum çünk ben bağırınca yüzüme bakıp iç çekiyorlar. ama napabilirimki elimde olmayan bir şey..yalnız değilsin canım. hiç bağırmıyorum diyenede inanmam açıkçası. hem hep gülünmezki dimi ama azculta kızıldığını bilsinlerki şımarık olmasınlaropuyorumnanaktanelitucum senin kızın dudağından sıkıntısından dolayı tam beslenemiyormuda ağlıyor acaba okdar yada yerken gazmı yapıyor ay nebiliyim niye okadar ağlıyorki benimkilerde dün gece çok ağladılar yatmadan ama kıyamet koptu en son benim şalterim attı bir dellendim aaaa diye kızdığımı anlayınca hepsi ağlıyor çok üzülüyorum ama ne yapıyim sabır taşını bile çatlatır bunlar :)
sizede oluyormu ya böyle yoksa benmi böyleyim küçük bebek bağırsan ne anlar deyip üzülüyorum
wavy doğru diyorsun bizi örnek alıcaklar ama bu saatten sonra yeme alışkanlığı nasıl kazanırım bilmem
meryemin sıkıntıları vardı dimi inş sağlıkla alır kucağına
edika hiç gelmez oldu işe giricekti sanırım girdi
sorma muallim ya şu sineklerden öyle fenalık geldiki yazın başında hepimizi yemişlerdi şükür ilaçla gelmiyorra
:teselli: oyyy sendemi ağlıyon canımsın yaaa ağlama bak geçicek bugünler bizde doya doya uyuycaz hiç saate bakmadan alışveriş yapıcaz sabah kalkınca evimiz toplu olucak kim acıktı kim susadı düşünmiycez vee sabahın 5 de bez değişmiycez senağlama dayan tatlım az kaldı hüüüüüüüüüüüüüüpitos gel sarılalım canım. bende ağlıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?