Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

wavy senınkılerde mızmız demek ınşş ıyı olurlar yemede...............
pıtos............bı yasına kadar canım bı yasından sonra kahvaltılarına koyulabılır..........sutte öle.......ama dr kecı sutunu verdı normal sut bı yasından sonra

tamam muallimcim alerji riski çok yüksekmiş özellikle yaz aylarında oyüzden kışa kadar yada havalar birazdaha soğuyana kadar vermeyi düşünmüyorum gerçek bal bulabiliyormusunuz siz burda arıcılıkla uğraşan çok kişi var oyönden şanslıyız ama balın fiyatı gerçekten çok pahalı

pıtos cok az verırsen mesela bı cay kasıgı koyarsan kahvaltılarına bı sey olmaz cok yıyınce sıkıntı ve bazı ballar var cok agır delı bal gıbı onlar sakıncalı tabı ........ben samsundan getıtryotruum ıyı oluyo gercekten pahalı kılosu seksen yuz yuellı degısıyooo ama alıştık baska yerden yenmıyo......ben cam balını cok sevıyorum çam kokusu hosuma gıdıyoo .......ıhlamur cayı yapınca ılıyınca ıçıne bı cay kasıgı koy sakıncası olmaz bı yasını gecınce gıun asırı yazın ıyı olur cok da faydalı.......ben sımdılık kahvaltılarına pekmez ve tahın koyuyorum .........bıde cok sıcak suya veya caya bal koymamajk gerek kırk dereceyı gecmemelı.........ela uyudu dıla mızımız seda emeklıyoo ınnş uyurlarda cayımı ıcerım yaaa.......ıyı sahurlar sana ve herkese ...........

kızlar biz bu uyku işinde takıldık kaldık. Tuğçe akşam üzeri 4 gibi uyuyo akşam saat 8 e kadar falan o kadar. Ondan sonra gece uykusu yok. Arada kısa kısa şekerleme yapıyo gerisi ağlayarak geçiyor. Biraz sallayıp bırakıyorum öğlenleri uyuyana kadar da sallamaya çalışıyorum ama uyumuyo. Kucak istiyo hep. Örümcekte durmuyo salıncakta sallarken uyuyo ama bırakınca ağlıyo. Öyle bi ağlama ki ses telleri yırtılcak sanki. Dün gece ağlamaktan ateşi 39 a çıktı. Enesi bi an yanlız bırakamıyorum. Bİrden paralanıyo. Taha kucak düşkünü idi ama onlar bastırdılar. Yere yorgan attım onda kendi kendine uğraş veriyor. Hiç boş vaktim yok. Çok yorucu geçiyor günler.

elıtu ınş dyuzelırler ya gercekten zor kelın ılavı olsa mısalı ısımız ama allahtan benımkıler aksaam ıftardan sonra ela ve seda uyudu sımdı dıla ayagımda ıkıye kadar uyuyolar sonra mama verıyorm bıberonla sabah altı veya yedı acıyolar gozlerını ama arada dıla uyanıp benı delı edıyyo o baska seda emzıgı verınce uyuyoo kendoı kendıne dıla mızmız ela cok kıskanc ayaktan ınmek ıstemıyoo zor ya ınşş buyudukce oynayıp yoruldukca rahat uyurlar ınşşşşşşşşşş

ya benım kızları dun gece sınekler bı guzel yemış tablet unutmusıum takmayı cok yemışler her yerlerı kırmızı

opuyorumnanaktan çok seviyorum seniii
kolaymı üç. yavruyla buralara takılmak helal olsun vallaha,ama özlüyorum yani ben seni şahsennn bilmiyorumkismile
oturmaları benim sare yemin ederim daha yeni oturuyor,motor gelişimle alakalı bişey,denge krrmak zaman alıyor..
çok çabuk büyüdükleri bi gerçek,ben şimdi doğumgünlerinde onların preamatürelerini çerçeveleticem sanat müzesi kıyafetleri gibi,çok komik o günlere inanamıyorum meselaa
aynen,bizim sare ttlıya düşkün,hale tuzlu ve ekşiye,aman Allahım yaaa sempatiksalakcinni
yine de şimdi veriyoruz tıkıştıra tıkıştıra pitosum ama sonra yine bizi örnek alacaklar,
ben de şişko bi anne olarak beni örnek alsınlar istemiyorum meselaaaa eyvahedigeldismilelaelaelaelaelae
ya benım kızları dun gece sınekler bı guzel yemış tablet unutmusıum takmayı cok yemışler her yerlerı kırmızı
öp te geçsinŞeniz

hymaryy yerım senı kız..............canım ya vakıt olur ınş daha ılerde bolbol gorusuruz ..........ısı bıraktım evde kafayı kasıcak daha dogrusu ozıcek zaman bıle yok gecen gun ıs arkadsları geldı mudurden dert yanıyolar tam o sırada mudur de geldı ..........ıyıkı dogurdun evdesın dıyolar bız bıktık .........tabı ya gece sız uykuuz kalmıyonuz dedım .......sen naptın iş konusunu........ılerde krese verırsem yenıden belkı aama acıkcası artık calışmam ama ders vermeyı ve talebelrı ozluyorum belkı haftada bı ıkı gunluk olabılır bakalım.........senınkılerde buyudu masallah ...........ıyı o zaman ınş yavas yavas otururlar benımkılerde canım norolog bı sıkıntı bulmadı ıyı dedı cccok sukur.........ıyı bak kendııne zıyaretıne sevındımmm

muallim cnım mızmızki ne mızmızlar valla aman geçecek inşallah bu günler bize çay kahve yapacaklar ay sende 3 tane biride bçrek yapar ohhh uzat ayaklarını:))

pitos canım valal bizde de öyle her yer batıyor. her yerle beraber bizde tabi. ama yesinlerde nasıl yerlerse yesinler oluyorum her yemekten sonra doğru bnyoya.. en son balık çorbasını kafamdan geçirdi cadolozlar. ay bide kahkaha atıyorlar kızarmısın ısırırmısın naparsın ya.. bu arada yarenim geçen ay 8200 id,i bu ay 7980 olmuş( eryr yavrucak..

muallim canım bende keçi sütüne yoğurt ve peynir yapıyorum. yaşından sonra inek sütündense yine keçi sütü veririm gibi geliyor.. sen ne yapmayı düşünüyorsun..

pitosum drum bana bal, yumurta beyazı ve inek sütü bunlar yaşından sonra verilecek demişdi.

Elit canım benm kızlarda gece uyumadıkları için gündüz abuk sabuk saatlerde şekerleme yapıyorlar bazen akşam 7 de uyuma kisiyorlar oyalamaya çalışıyorum ama ne feryad figan o öyle aman uyuyun diyip uyutuyorum gece nöbetlerine alıştık nede olsa.. inşallah düzelecek diyorum. bizmkiler bebekken çok zorladılar bizi ilerde uslu olurlar belkide dimi ama:)) benim çok yakın arkadaşım varç annesi gecede 3 değişik yerde uyuturmuş onu çingene salıncağından beşiğe ordan yatağa ayağa derken kadın delirirmiş. ama şimdi maşallah uslu olan kızından çekiyor. o ise başında taşıyor annesini. belki bizimkilerde size çok çektirdik yeter sefa vakti derler:))) aminnn:))

ay ınş wavy ınşş canım rabbım hepsını hayırlı evlat eylesın ınş dedıgın doru bazen cok uslular degısıverıyoo ınş bızımkılerde uslanır yaa................bende senın gıbı dusunuyorum kecısutune devam ederım aama bazen ınek sutu vereceksemde sıse sutu varya ondan alırım kutu degıl.........bende uyutmak ıstemıyorum oyalıyorum bazen ıyıce uykuları gelınce daha ıyı uyuyolar .......dıla yıne uyandı az once yıne attım yatagına agladı uyudu alışkanlık yaptı bu saaatı yaa cok opt canım kızların masallah ya benımkıler altıbucuk cıvarındalar saglık ols ınşşşşşşşş

meryem naptı acabadogum oldumu ınşşşşşşş almıstır kucanaaaa...............bı arkadasın da uçuzlerı oldu oda erken benım gıbı ama ıkısını kaybettı ınşş rabbım kalan bırıne saglık vrerır ınşşşşşşşşşşşş cok zor

elitucum senin kızın dudağından sıkıntısından dolayı tam beslenemiyormuda ağlıyor acaba okdar yada yerken gazmı yapıyor ay nebiliyim niye okadar ağlıyorki benimkilerde dün gece çok ağladılar yatmadan ama kıyamet koptu en son benim şalterim attı bir dellendim aaaa diye kızdığımı anlayınca hepsi ağlıyor çok üzülüyorum ama ne yapıyim sabır taşını bile çatlatır bunlar :)
sizede oluyormu ya böyle yoksa benmi böyleyim küçük bebek bağırsan ne anlar deyip üzülüyorum
wavy doğru diyorsun bizi örnek alıcaklar ama bu saatten sonra yeme alışkanlığı nasıl kazanırım bilmem
meryemin sıkıntıları vardı dimi inş sağlıkla alır kucağına
edika hiç gelmez oldu işe giricekti sanırım girdi
sorma muallim ya şu sineklerden öyle fenalık geldiki yazın başında hepimizi yemişlerdi şükür ilaçla gelmiyorra

günlük sütleri diyorsun galiba ben keçi sütünden önce onlarla mayalıyordum yoğurdu. . canım maşallah kızlarına annesi 500 grlardı bu kiloya gelmişler daha ne istiyorsun 41 kere maşallah kuzluarıma..

canım hiç üzme kendini sonuçta robot değiliz ki. yoruluyoruz hep evin içinde 2-3 avru ileyiz. ve onlarda bazen hiç yoktan feryad figan ağlayıp susmadığı zaman bağırabiliyoruz. bende bağırıyorum bazen sonra çok üzülüyorum çünk ben bağırınca yüzüme bakıp iç çekiyorlar. ama napabilirimki elimde olmayan bir şey..yalnız değilsin canım. hiç bağırmıyorum diyenede inanmam açıkçası. hem hep gülünmezki dimi ama azculta kızıldığını bilsinlerki şımarık olmasınlaropuyorumnanaktan

pitoşum tatlımmmm yaniiii çokk sabırlıyızz zatennn endişelenmeee anneliğinide sorgulamaa sen rahat oll ....

gün içinde ne kadar çok stres dolu dakikalar geçiriyoruzz

yaa benim bebişlerr ısırıyor deli olcam yaaaaa

wavy hymarryy canım nasılsınız kızlar ikizler topiğini takip edemiyorum helee bu aralarrr çok yoğunummmm ...

evet haklısınız kızlar birde havalar sıcakken daha çok daraltı geliyor insana
maalesef o ısırma bizdede başladı .(birde eymen sırlarlarken diğer kardeşlerini kollarından tutup aşağı çekiyor ağlayan ağlayana bebişler uyuyunca eşimle balkonda falan oturuyoruz ama ben 2 dk bir birir ağlıyor deyip içeri giriyorum hep kulağımda onların sesi var hehehehyyyyyyt oynatıyozzzz

pıtos cok hossun ya aynen bende öle uyuyolar ıcerden sankı ses ghelıyoo oğlum anne sen bı tane dhamı dogurdun ya dıye alay edıyoo valla bebek msesı dıyorum kulagımız da seslerı naparsın .............canım ya ısırma mı var bıde yandık kı yandıkk

ısırma saç çekme ve göz oymada var tabi sırayla aplacımmm hepsi ben şuan salya sümük yazıyorum çıldırttılar beni gene ağladım oturup oyy uyusalarda kafam yerine gelse

pitos gel sarılalım canım. bende ağlıyorum çünkü
:teselli: oyyy sendemi ağlıyon canımsın yaaa ağlama bak geçicek bugünler bizde doya doya uyuycaz hiç saate bakmadan alışveriş yapıcaz sabah kalkınca evimiz toplu olucak kim acıktı kim susadı düşünmiycez vee sabahın 5 de bez değişmiycez senağlama dayan tatlım az kaldı hüüüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…