Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

allahtan bu aksam kardesim dönüyo artik gelemez bana kolay kolayda bugünde kabul etmedim ben arkadasa gidicem dedim komik olanda kocam hastanede ben gezmeye gidiyorum dedim ne kadar inandirici oldu artik bilmem ama hicde umurum degil valla

birazda yaramazlarimdan bahsedip cikayim ,inanilmaz dercede gicik oldular herseye agliyolar kafayi yedim yemin ederim oyuncak koltugun altina kacsa avaz avaz bagiriyolar bende de sabir sifirin altina düsmüs durumda artik bende pataklaiyom valla sonra köpekler kadar pisman olsamda elimde degil tahammülüm kalmamis kötü durumdayim hamilelikde üstüne cabasi hayirlisiyla dogum zamani gelse biraz daha rahatlarim bekli diyorum bunun disinda yemek konusunda sorunumuz yok masallahhhh herseyi veriyorum 6 ayliktan beri hepiniz kocaman öpüldünüz ücüzleride öpün yerimeeee

canım ya uyuyayamadın mı ............ınş ılerde uyuruzzzz..........ınş benımkılerede yara kecı.........tahımn cok vıtamınlı bılıyosıun susam oonden yapılıtyoo cok degerlı ben kahvaltılarına mutlaka ıkı aydır koyuyorum ve pekmez bı uzum bı harnup pekmezı bırı bıtıncre bırını ama harnup cok daha degerlı ............dr onerdı ve ayrıca nette gezerken okumustum her sabah ıkı tatlı kasgı kadar koyuyorum ................
aynur buyuk markerlerde hatta sımdıuı bım lerde kay marka adıyla satılıyo ıkı buçuk cıvarı fıyatı mutlakja ver canım norolog mutlaka buk cok kıymeytlı dedı anne sutuyle neredeyse es deger dedı
perıecem canım ya cok zor ısın ..........ınşş rahatlardsın nolur sıkma canını bı karnında var rahat ol .......cok zor bılıyorum ya esınde ınş ıyı olur kısa zamanda ınşşşşşşşşşş

kızlar rabbm kolaylık versin zor kolay değil ama bende sizlere çok hevesleniyorum ikizlerim yada üçüzüm olsun diye...rabbm inş hayırlıysa kısmet eder inşş

Henüz bebişim yok ama bu topikleri cok seviyorum kızlar.

Allah evlanlatlarınıız size bagıslasın anne olmak cok guzel bir duygu inşallah rabbim zamanı geldiginde banada verir :teselli:

oyy ecemim kıyamam sana yaaa eşinede çok geçmişolsun canım benim o salak görümcenide allah ıslah etsin ne diyelim akıl karı işimi as suratını otur ya yardıma gelenlerin daha çok zararı oluyor zaten üç çocuklu demeyip iş buyuruyorlar benim kimseye bir bardak su vericek halim bile yokki sen birde hamilesin eşinede şikayet et niye geliyor o haldeee aaa akşam akşam sinirim oynadı bebişler hep ağlıyor canım ne yapalım duymuycaz artık bende bıktım ağlamalarından ama kızsakta bağırsakta kar etmiyor bağırın ağlayın dedim bugün geçtim odaya onlar ağladı ben sinirim geçene kadar bekledim sende dene :)

ben de kay marka alıyorum aynur ender saraç çok övmüştü özellikle anne sütü alamayan bebekler için hatta büyükler için bile çok faydalıymış okadar özelliklerini anlattıki çocuklarıma başından beri vermediğime pişmanım belki daha çabuk toparlanırlardı en azından mamalar gibi katkı maddeleri gdo vs.. yok
musllimcim sağol canım ya hiç aklımada gelmemişti bende eşime söyliyimde alsın yarın bizde harnup ve üzümü dönüşümlü veriyorduk sonra eşim üzüm dut ve harnup karışımı pekmez aldı meğer öylede varmış onu kullanıyorum daha şifalı bir kaşıkta kansere karşı koruyan bir sürü antikor oluşuyormuş ıhlamurla karıştırıpta içiriyorum arada
birde tvde izledim bebeklerin zeka gelişimi için zeytin hurma balık ve ceviz yemeleri gerekiyormuş hurmayı çorbalara katıyorum nettede baktım mucizevi bir şey kilo alımı içinde domates suyu ve boza diyor domates suyu veriyordum yazın alerji yaptı kışın bozada vericem inş

balık yagı verdı dr ama sevmıyolar gun asırı vermeye calısıyorum ılerde balık yerler ınş ben karadenızlıyım ama balıkla hatta hamsıyle aram hıç yok hamsıden nefret ederm balıksa buyuk olucak belkı aslla temızleme esım temızler ınş yer bu kızlar cevıze baslamadım daha vereyım bende zeytını nasıl verdınız cok tuzlu degılmı .........ılerde yerler ınşşş tahının fındıklısı var bıde cok guzel hemde fındık yemıs oluyolar bugun cevızlı uzum pekmezı buldum onu denıcem bıde herkese ıyı geceler opt

cevize başlaman gerek muallim haftada üç kez bir tatlı kaşığı koyucaksın kahvaltısına ben artık çorbalarınba katıyorum en güzeli peynirle karıştırıp yemek peygamberimizde öyle yermiş ama çok pütürlü olunca yemiyor benimkiler zeytinide akşamdan suya koyucan tuzu alınıyor ozaman şimdiden bebklerinin yanında ben yemem deme kayıt alsta almasınlar azcık büyüdüklerindede en sevdiğim şey ama bana dokunuyor dersin :) ben 24 yaşıma kadar hiç balık yemedim hiç sevmezdim ne zamanki kiremitte alabalık yedim sevmeye başladım

Sinirlendinmi ağlayın yoksa daha kötü olursunuz sıkmayın kendinizi !!!!! koyverin bebişlerlee bakalım kim bastırcak bazen ben ağlıyormuş gibi bağırıyorumm susuyorlarr :)))) ama onalr gibi ısrarcı olamıyorum boğazım acıyor hemen bunlarda ne boğaz varsa :)))

kızlar bende inek sütü alıyorum kendim kaynatıp veriyorum haftada 2 gün veriyorum diğer günler devam formülüne devmm ..

benim bebişlerde artık tv izlemiyor önceden çok korkardım tvden kafalarını almıyorlar diye şimdi ise izletemiyorum ve düğmeleriyle camıyla oynuyorlar çekmeceler açılıyor mutfakta sandalyeler kemiriliyorrlarr

ceviz ile ilgili facebook ta video izledim ve ne kadar çok önemli oldugunu bir kez daha analdım bnde veriyorum kahvaltılarına veya meyve pürelerinin içine atıyorum

ceviz ile ilgili facebook ta video izledim ve ne kadar çok önemli oldugunu bir kez daha analdım bnde veriyorum kahvaltılarına veya meyve pürelerinin içine atıyorum

faydalı oldu canım,ben de veremiyordum inan :bbo:
ısrar edicem,teşekkürlerr olumunekankayizsmile

saolun kızala bende kay marka görüyordum.....bu arada ceviz olayına gelince benimkiler bu yaşlarına kadar bir çuval ceviz yemişlerdir onur pek yemiyor onunkini birşeylere karıştırırım ama burak ve eymen ellerine alıp yerler çokta severler....tahinide hep karışımlarına eklerdim daha sonra ekmegi tahine batırıp üzerinede bal sürüp verdim şu andada helvaya bayılıyorlar ekmeksiz küp şeker gibi arka arkaya atıyorlar ağızlarına helvada tahinle aynı şey zaten....bu arad oğlanlara hiç çocuk sütü kullanmadım kızlar 3 tane olunca hem masraflı olur hemde çocuk sütüne alışan çocuk normal sütü içnmiyormuş pek öyle duydum ben hep dimes süt içiririm burada fabrikası var eşim gezmiş fabrikayı çok temiz ve hijyenik çalışıyorlar güvenle alabilirsiniz tavsiye ederim...meyve suyuda dimesin kırmızı meyveler prımeum adında meyve suyu var şekersiz doğal çok çok iyi kutusu 3 milyon falan ama değer biz koliyle alıyoruz ucuza geliyo tavsiye ederim....
periecem valla sinir oldum okuyunca afedersinde ne manyak görümcen varmış yaa zaten ugraşması bakıması zor bide hasta olunca hepten zor oluyo benim ödüm kopuyo grip falan olucaklar diye eger yanımıza gelen olursa hapşırsalar bile uyarırım hep ağzınızı kapatın diye....
bu arada benimkilerde felaket bazen kendimi balkondan aşagı atasım geliyo sürekli kavga kıskançlık ısırmalar saç çekmeler üstüne birde oruç gelince çıldırma noktasındayım yanii

aynurcum bebeklerine sağlık huzur mutluluk diliyorum nice senelere meyvesuyunu şuan sıkıyorum ama yetişmiyor biraz daha büyüsünler dimes alırım bende hem hijyenikmişte içimiz rahat eder ve tebrik ederim aynurcum seni küçücükten bu yana yanlız büyüttün ve 2 yaşına bastılar rabbim sana güç kuvvet versin canım
nilommm geldin demek yav benim aklıma takıldı sen sütü neden kaynatıyorsunki pastörize içirmiyormusunki ben devam sütünü tamamen kestim muhallebiyide çok nadir veriyorum eymen zaten kilo almaya meyilli bir yapısı var bugün arkadaşta iftardaydık tabaklarda ne varsa yedi artık biz kaldırdık çocuğu muhallebi gibi şeylerde verip kof kilo alsınlar istemiyorum

aynur kutlarım bebıslerını rabbuım saglıklı omur vers ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
pıtoa haklısın baslım cevıze rondodan gecıreyıım .........evet zaten demem onu semem bunu sevmemem basımda var bı tane oğlumdan bıktım bunlar ınş yemek secmez .......peynırlı kymalı borek yemez et yemez tavıuk yokk canım cıkyoo ne yıcek dıye e asla tadına baktıramadım yemesını bırak ........yemeyen cocuk cok zor ............
ıyı geceler opt sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…