Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selam canlar sakin olun ağlamayın yaa. Ben bugün ağlamadım. Dün Tuğçe çok ağlıyo bi türlü durmuyodu bağırdım bu sefer daha iç çekmeye başlayınca ben de içim yandı ağladım. Kübracım valla ben de damağı yarık sıkıntısı var ondan bu kadar diye düşünüyordum ama kucağa aldığın an susuyor. Huy etti galiba.
Ya ben ne yedireceğimi şaşırıyorum. Taha hiç bişeyi mi canı istemez. Şarkı, hayvan sesi çeşit çeşit. Elime Islak mendil v.s bişeyler alıyorum bi taraftan şıkırdatıyorum. Bi taraftan yedirmeye çalışıyorum. Sütü hiç içmiyor. Ne versem püskürtüyor. Kendi üstü benim üstüm her sefer batıyor. Enes ona göre daha iyi. Sütü arada gece veriyorum ona. Tuğçe sadece mama yiyebiliyor. Devam maması. Bir de nedense bu ara her mamayı normal yiyor. Ama her kaşıkta içim küt küt atıyor. Kuscak diye. Karnı hemen şişiyor. Gözle takip ediyorum. Nitekim sürekli kusuyor. Kafayı yiyorum. Önceki akşam mamadan sonra 3 kez 1 saat içinde kustu. Midesi rahatlasın diye süt vereyim dedim. 3.kaşıktan sonra yine kustu.

Ha bi de önceki gün aşı olduk. Gece Taha ateşlendi yine her aşıdan sonra böyle oluyor. 2 gündür de testisleri çok sarkık ve çok ince zar gibi görünüyor. Korkuyorum niye öyle oldu. Bazen arada olur ama hemen toplardı. Burnu da tıkanık biraz akmaya da başladı. Zor nefes alıyor. Damla da damlatıyorum ama açılmadı. Nezle oldu galiba.

inşallah buluşup kızları tokuşturmak da nasip olurr opuyorumnanaktan
canım kızlarla keşke çalışsaydım dediğim zamanlar oldu açıkçası,günlerce kafamı dışarı çıkamadıpım oldu,
ama ayy nası gitmişim oralara,keyif benim keyfim yaa dediğim zamnalar da oldu açıkçası,
çok ta beceriksiz bir ev hanımı olduğumu da anladım bu durumda:kedi:
bu ev hanımlığı konusunda da da biraz ihtisas yapayım bakalım
sonra kızlarım çok azıcık bi abla olsun bi tane daha istiyorum,
ancak 4-5 sene sonra
inşallah,acelem yok şimdiliksırnaşık şey
nörolojik bir sıkıntı bizde de yok hamdolsun,önemli olan o zaten,ama ikisi birlikte karşılıklı otururken oynarken güzel oluyor,yarım saat iki yemek koyuyorum ocağa ben de sempatiksalakcinni
wavy hymarryy canım nasılsınız kızlar ikizler topiğini takip edemiyorum helee bu aralarrr çok yoğunummmm ...
canım sağol,ben iyiyim hamdolsun,
ben de sık sık okuyordum burdayı da ne oldu da yazdım hatırlamıyorum eyvahedigeldismile
ya çouklar büyüdükçe ben de gün içinde giremez oldum,bebeklik de zordu ama şimdi ayrı bir ilgi alaka istiyorlar,
hele ki sizin durumunuz çok daha zor,
eşime ikizlere bakmak zor mu diyorlar,ikiz çocuk bakmak iki çocuk bakmak değil,2 üzeri n kadar çocuk bakmak,yani biz 4 çocuk bakıyoruz der,
sizin de 2 üzeri n olarak 8 çocuk eder
Allah kolaylık versinnn,çok öp yavruları annesiopuyorumnanaktan

benimkiler resmen reklamla ağızlarını açıyorlarakannehir,
hiç iyi bişey değil biliyorum ama napiyim yaaabilmiyorumkismile

ben de bi çare açıyorum Tv. İzliyorlar ama enes ayrı bi hastalık derecesi izliyor. Önüne geçsen ya da diğer yana çevirsen büyük insan gibi kafayı çevire çevire bi hal oluyor. Ben de hiç istemiyorum aslında izlemelerini ama yanlız olunca mecbur kalıyorum.

aynen bende de Hale öyle,
sırtını çevirsem resmen boynu kopacak,reklam varken yemek yiyiyorlar napiyim ben de aynı işte :1no2:

elitucum maşallah sana sabrına naifliğine bayılıyorum senin keşke senin kadar sabırlı olabilseydim ama değilim maalesef canım kızın sadce mama içtiği için doymuyor ve ondan ağlıyorda olabilir yada dediğim gibi dudağından dolayı çok hava yutuyordur kuzu kumasıda ağlamasıda ondan olabilir bence biir dr fikrini al derim benim tahada aynı yemez mübarek evlat bugün bıraktım bende ağlıyor bekledim içim acıya acıya sonra çorbayı getirdim emekleyerek geldi hemen oturdu hiç kımıldamadan yedi demek iyice acıkmaları gerekiyor yada dişini çıkardı rahatladı köstebeğim

hymry valla reklamları seyrederlerken ne kadar rahatmışım ben şimdi dönüp bakmıyorlar bile artık o bile kesmiyor bir zaman sonra tv ye uzanıp düğmelerine basmaya çalışıyorlar kumandayı elimden kapıyorlar vs... seyrettikleri kadar seyretsinler zaten yakında facebook a girmek istiycekler

hımm birde hymary senmi demiştin uçak yaptım diye wavy mi neyse anam uçakta yaptım pet şişeye nohutta kydum ilgilerini hiç çekmedi dün akşam bir karanlıkta ışıklı dönence açtım 10 dk ona baktılar horrraaaaa sonra yine sağa sola saldırı başladı acep ben bunlara zeplinmi yapsam ufak arada balkondan salarım bakar bakar girerler içeri yok çareler tükendi :))))))))))))))))

şimdiden pc ye girmeme izin vermiyorlar valla,
kumandalar falan hep ortalarda zatennsempatiksalakcinni
heee ben demiştim uçak yaptım katlarken baayyaa baktılar diye,
yani canım benim de yöntemim uzun soluklu kalmıyor zaten,
hani iki-üç gün oynamıyorlar,ama konsantreleri de fena sayılmaz,hele bi kızımın maşallahı var,
bırak dağınık kalsın nolcak tatlım yaa,
uyuyunca toplar oldum ben evi artık vaallaaalaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3 ne datlusun sen yaww ev toplamakmı valla bizdede durum aynı salatalıklar oyuncak sepetinden çıkıyor geçen tepsi çıktı sepetten eşimde şaşırdı dedim az daha büyüsünler don lastiklerimizden sapan yaparlarsa hiç şaşma

hepımızın derdı ortak sanırım............ne uıykusu pıtos ıkıdemn sonra gece mıkır mıkır hepsı ve bes olur olmaz dıla açıyo gozlerını .......yat kalk delı oldum .........saglık ols napalım . reklamlara benımkılerde bayılıyoo ses yok bıtrne dek ela uyurken bıle uyanıyoo reklam cıkınca..........bakalım sonra nolcak......hepınıze hayırlı sabahlar rabbım kolaylık versın bızlere ınşşşşşşşşşş........

canım ya öyle gezinirken gördüm yazdıklarını.Allah kolaylık versin.taha bebeğinin testislerinin sarkması normal...ateşli erkek bebeklerinin testisleri sarkar canım merak etme.geçmiş olsun.damağı yarık olan bebeğine de Allah şifa versin inş.sadece mama yiyen bebeğin o mu?çorba filan yiyemiyor mu canım ya?belki mamadan bıkmıştır ondan yemiyo olabilir mi?benim de kardeşimin bebeğinin dudağı yarıktı annesini pek ememedi..sonra 2 kez ameliyat geçirdi düzeldi.seninkini de ameliyat ederler düzelir canım merak etme.

gunaydın kızlar.........herkes nasıl bu sabah ........ben bugun yalnızım yardımcım yok yedıde kalktım kahvaltı yedıler sonra acık uyudular ben ortalıgı topladım salonda yerde ıkısı odalarında dıla yatıyo salonu havalandırıp tozunu aldım dusa gıreyım uyanmadan amannnnnn .............cok sukur bugun rahat uyudular ya hep böle olsa keskeee

pıtoss kız hala fosurdıuyon muuuuuuuuu
nıl nasılsın elıtu rabbım kolaylık versın canım benımkılerde gunduz devam sutunu az ıcıyolar gece uyku narası ıyı alıyolar bu ay ben kecı sutune gectım dr az sulandurıp gec dedı ınş daha besleyıcı old ınanıyorum ınş ıyı gelır.......sevdılerde ...........
trıa nasılsın canım lotus pıtıos nerede acaba .........aynur da cok gıurmez oldu benım laptop hazır kolt ustunde fırsat bulunca bakıyorum azda olsa opt sızı

uyumammmı muallim sabahın köründe uyandı sıpalar eşim başka bez getirmiş çiş geçmiş üstelerine yorganada gelmiş nasıl bir bezse sabah sabah onları değiştim derken uykuları kaçtı sonra uyudular bende etrafı topladım şimdi duşa giricem aynıyız yani :) ben 2 aydır keçi sütü veriyorum benimkilerine daha çok yaradı valla kilo aldılar hiçte gaz yapmadı mama benimkilerine hiç iyi gelmedi buna eminim çok memnunum sütten şkerde koymuyorum ben sonra bal katıcam içlerine birde sana ne sorucaktım sabahları tahin veriyorum demiştin hangi vitaminleri içeriyor dr mu önerdi benim aklıma gelmemişti pekmeze katarım olmazsa
unutmadan bişey daha iki kızına talibim şekerim biri hareketli diğeri mızmız olsun benimkilere uyuyor onlar diğeri boşta kaldı ama ne yaparsın bulurus onada birini :))))))))))

slm kızlar.....kızlar ben hiç keçi sütü vermedim oğlanlara şu marketlerde stılanlardan mı veriyorsunuz bana marka verebilirmisiniz

selam bayanlarr pitos muaalim tria hepinize tesekkürler iyi dilekleriniz icin canlarim benim valla sizlerin beni düsündügü kadar etrafimdakiler düsünmüyo allaha bin sükür dün aksam saat 5 de esimi ameliyata aldilar saat 10 da beni aradi yari baygin sesiyle ciktim ben diye atlatti sonunda ben yaninda bile olamadim gidemiyorum cocuklari kime birakcam sorun bu arada basimda cok büyük bi sorun var kizlarr benim akillara zarar bi görümcem var bide kizi bunlarin ikiside uyuz olmuslarr o halleriyle sözde bana yardim etme bahanesiyle bana tasinip duruyolar dün ögrendim uyuz olduklarini kafayi yedim evi tepeden tirnaga bu halimle camasir suyuna batirdim desem abartmamis olurum cocuklari kolonya manyagi yaptim aglaya aglaya halim kalmadi korkudan ya bulasirsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…