inşallah buluşup kızları tokuşturmak da nasip olurr opuyorumnanaktanhymaryy yerım senı kız..............canım ya vakıt olur ınş daha ılerde bolbol gorusuruz ..........ısı bıraktım evde kafayı kasıcak daha dogrusu ozıcek zaman bıle yok gecen gun ıs arkadsları geldı mudurden dert yanıyolar tam o sırada mudur de geldı ..........ıyıkı dogurdun evdesın dıyolar bız bıktık .........tabı ya gece sız uykuuz kalmıyonuz dedım .......sen naptın iş konusunu........ılerde krese verırsem yenıden belkı aama acıkcası artık calışmam ama ders vermeyı ve talebelrı ozluyorum belkı haftada bı ıkı gunluk olabılır bakalım.........senınkılerde buyudu masallah ...........ıyı o zaman ınş yavas yavas otururlar benımkılerde canım norolog bı sıkıntı bulmadı ıyı dedı cccok sukur.........ıyı bak kendııne zıyaretıne sevındımmm
canım sağol,ben iyiyim hamdolsun,wavy hymarryy canım nasılsınız kızlar ikizler topiğini takip edemiyorum helee bu aralarrr çok yoğunummmm ...
selam canlar sakin olun ağlamayın yaa. Ben bugün ağlamadım. Dün Tuğçe çok ağlıyo bi türlü durmuyodu bağırdım bu sefer daha iç çekmeye başlayınca ben de içim yandı ağladım. Kübracım valla ben de damağı yarık sıkıntısı var ondan bu kadar diye düşünüyordum ama kucağa aldığın an susuyor. Huy etti galiba.
Ya ben ne yedireceğimi şaşırıyorum. Taha hiç bişeyi mi canı istemez. Şarkı, hayvan sesi çeşit çeşit. Elime Islak mendil v.s bişeyler alıyorum bi taraftan şıkırdatıyorum. Bi taraftan yedirmeye çalışıyorum. Sütü hiç içmiyor. Ne versem püskürtüyor. Kendi üstü benim üstüm her sefer batıyor. Enes ona göre daha iyi. Sütü arada gece veriyorum ona. Tuğçe sadece mama yiyebiliyor. Devam maması. Bir de nedense bu ara her mamayı normal yiyor. Ama her kaşıkta içim küt küt atıyor. Kuscak diye. Karnı hemen şişiyor. Gözle takip ediyorum. Nitekim sürekli kusuyor. Kafayı yiyorum. Önceki akşam mamadan sonra 3 kez 1 saat içinde kustu. Midesi rahatlasın diye süt vereyim dedim. 3.kaşıktan sonra yine kustu.
ben de bi çare açıyorum Tv. İzliyorlar ama enes ayrı bi hastalık derecesi izliyor. Önüne geçsen ya da diğer yana çevirsen büyük insan gibi kafayı çevire çevire bi hal oluyor. Ben de hiç istemiyorum aslında izlemelerini ama yanlız olunca mecbur kalıyorum.
hymry valla reklamları seyrederlerken ne kadar rahatmışım ben şimdi dönüp bakmıyorlar bile artık o bile kesmiyor bir zaman sonra tv ye uzanıp düğmelerine basmaya çalışıyorlar kumandayı elimden kapıyorlar vs... seyrettikleri kadar seyretsinler zaten yakında facebook a girmek istiycekler
heee ben demiştim uçak yaptım katlarken baayyaa baktılar diye,hımm birde hymary senmi demiştin uçak yaptım diye wavy mi neyse anam uçakta yaptım pet şişeye nohutta kydum ilgilerini hiç çekmedi dün akşam bir karanlıkta ışıklı dönence açtım 10 dk ona baktılar horrraaaaa sonra yine sağa sola saldırı başladı acep ben bunlara zeplinmi yapsam ufak arada balkondan salarım bakar bakar girerler içeri yok çareler tükendi :))))))))))))))))
Ha bi de önceki gün aşı olduk. Gece Taha ateşlendi yine her aşıdan sonra böyle oluyor. 2 gündür de testisleri çok sarkık ve çok ince zar gibi görünüyor. Korkuyorum niye öyle oldu. Bazen arada olur ama hemen toplardı. Burnu da tıkanık biraz akmaya da başladı. Zor nefes alıyor. Damla da damlatıyorum ama açılmadı. Nezle oldu galiba.
selam canlar sakin olun ağlamayın yaa. Ben bugün ağlamadım. Dün Tuğçe çok ağlıyo bi türlü durmuyodu bağırdım bu sefer daha iç çekmeye başlayınca ben de içim yandı ağladım. Kübracım valla ben de damağı yarık sıkıntısı var ondan bu kadar diye düşünüyordum ama kucağa aldığın an susuyor. Huy etti galiba.
Ya ben ne yedireceğimi şaşırıyorum. Taha hiç bişeyi mi canı istemez. Şarkı, hayvan sesi çeşit çeşit. Elime Islak mendil v.s bişeyler alıyorum bi taraftan şıkırdatıyorum. Bi taraftan yedirmeye çalışıyorum. Sütü hiç içmiyor. Ne versem püskürtüyor. Kendi üstü benim üstüm her sefer batıyor. Enes ona göre daha iyi. Sütü arada gece veriyorum ona. Tuğçe sadece mama yiyebiliyor. Devam maması. Bir de nedense bu ara her mamayı normal yiyor. Ama her kaşıkta içim küt küt atıyor. Kuscak diye. Karnı hemen şişiyor. Gözle takip ediyorum. Nitekim sürekli kusuyor. Kafayı yiyorum. Önceki akşam mamadan sonra 3 kez 1 saat içinde kustu. Midesi rahatlasın diye süt vereyim dedim. 3.kaşıktan sonra yine kustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?