Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

evet büyüdükçe bende daha iyi olur diyordum çevremdekiler büyüdükçe zorlaşıyor dedikçe aman ne zorlaşıcak en azından derdini anlatır falan diyordum ama öyle olmuyor kızlar tek çocuk olsa bu kadar sorun olmaz ama 3 tane olunca çok zor valla size bunları yazmakla anlatamam dün sinirimden oturdum ağladım vallaaa....inanın tek çocuga bakarken hayıflanan çok zor diyen insanlara tekme tokat girişesim geliyor....sizlerin gözünü korkutmak istemezdim ama doğrusu bu.. eşim gelsin ben psikolojik yardım almayı düşünüyorum iyi hissetmiyorum kendimi çocuklarıma çok bagırıyorum....
muallimcim bende hep aynı şeyi söylerdim ama az çok uyguluyorum çipsi hani arabada çok eziyet ederlerse yolculuklarda falan veriyorum sayılı yani şeker hiç yok sadece çikolata onuda markalı iyi çikolatalardan alıyorum kınder i çok begeniyorum kreker bisküvi bunları veriyorum canım kola hiç içmediler

muallimcim seninkiler kız ne demişler kız evi naz evi ama benim eşimde oğlanları kız gibi vericek valla üstüne başlık istiyecek nerdeyse kızlar çok gzl olmadı diyor :))

günaydın millet anlaşılan hepiniz bomba gibisiniz çok iyi sevindim .
muallimcim güzel bi bilgi ama bide işe yarasa ben o kadar katıyımdır normalde artıok sussunlar yada rahat bıraksınlar diye veriliyor ellerine çubuk gofret bişeyler keşke istediğimiz gibi büyütebilsek ama olmuyormuş ben anladım yani . başkalarına şöyle yap derken iyiydide şimdi kendim kalakaldım .
büyüdükçe laftan anlıyorlarda uygulamıyorlarki tv kapatma oğlum izliyorum diyorum yok inadına kapatıyor aç diyorum öyle bakıyorum bilmediğindenmi hayır inatdan . ben yokken kapatıp açıyor çünkü benim ev marley onların ucunu kaldırıp bütün yere ellerini sürüyorlar ,banyoda ne kadar sabun şampuan var onların peşindeler hepsi tepelerde ama mazalah birini unuttun yandın .
geçen tuvalete girmişler bütün tuvalet kağıdını çekip bitirmişler ucundan yemeye başlamışlar . süpürge birinin elinde allahtan kzıma bişey kalmamışda bağırınca noluyo diye baktıkki çeteyi tamamlamışlar.
yemege oturuyorum kayra geliyor eliyle itiyor bide anne kalk diyor kendisi oturacak . o geliyor diğeri bende diyor . yemek bitiyor boynuma sarılıyor anne deh diyor :)))
kırılan tabaklar bardaklar çıkılan masalar sandalyeler ve bunların hepsi gözünüze sokularak yapılıyor :)))

bu arada kızım kardeşine kafayı taktı onsuz su bile içmiyor nerdeyse . yemek veriyosun anne kayra yi :)) su veriyosun kayra . dün akşamda zorla yakasından tutumuş kayra yat diyor aşağı çekiyor yanına yatıyor sarılıyor güya uyuyorlar çocuk kalkmak istiyor yok yapışmış yat yat . ama bi yaramazlık varsa kim yaptı kızım senmi yaptın diyorum hemen emen(eymen) diyor . büyüdükçe nasıl anlaşacaklar bilmiyorum ama şuan bi ayrımcılık var

trıa canım zaten tam uygulamak ımkansız ......az da olsa bılgımız ols dedım uç tane cok zor aynurun dedıgı gıbı sussunlarda ne olursa ols dıcez belkı ama bıraz dıkkat etmek gerek aynıur cok guzel ya kola ıcmesınler gfofret cuvuk normal zaten cok zor canım ya ama ıyı ol sen onemlısımn

valla anlamam aynur kız evı naz evı esıne sole cok baglanmasın valla erk cocugu onuç yas dedın mı ucuyoooooooooooooooooooooooo

ben geldimmm az cok yazilanlari okudum valla aynur la ayni dertleri paylasiyorum dahada zorlasti hersey aglamalari kavgalari hic bitmiyo tria canim benim canavarlarda hic rahat birakmiyolar bizi önce onlari yedirip sonra biz yemege basliyoruz ama ne mümkün sagdan soldan tacize ugruyoruz yari ac yari tok kalkiyoruz masadan 6 aylikhamileyim 500 gr almisim doktorum gülüyo bana nasil bsardin kilo almamayi diye bizim eve gelse görecek fitnes salonundan daha yogun oldugunu adamm bu arada esim hastaneden cikti tek koluyla bana elinden geldigince yardim ediyo sayesinde görümcemden de kurtuldum bana yardim meraklisi kadin 4 gündür ne ariyo ne soruyo esim söylicek zaten benim kücük cocuklarim iyilesmeden gelmeyin diye kolay bisey degil bu zamanda uyuz olani ilk defa duydum oda gelir beni bulur allah korusun deli kari yaaaaa

muaalim sende yazdiklarinda cok haklisin bende hep kendimi öyle sartlandirmistim ama gör bak biraz kacamak yapiyosun yeterki sussunlar diye bas edilmiyo yaaa ben kres ögretmenine danistim cok agliyolar bende bagirip sinirleniyorum tahammülüm kalmamis artik diye biseyler söyleyin yapayim dedim almanlar sakin insanlar ya dedim bi faydasi olur oda bana birak aglasinlar aglamaktan kimseye zarar gelmez sen gec isini yap aglayip aglayip susacaklar siz türkler fazla yüz veriyosun dedi her agzini actiklarinda basina kosuyosunuz karsidan bakin kendilerine zarar vermemislerse birakin siz sakin olun dedi iki gündür yapiyorum dediklerini ayyy rahatladim sanki bunlar bizi parmakalrinda oynatiyolar valla benim kiz cani istesin ciyak ciyak bagiriyo ben yanina kosayim diy ebide oturup gülüyoooo

bide benim alamanim dediki ccocuklariniz cok özel evet biliyoruz ama sizde ailesi olarak cok özel vede önemlisiniz kendinizede zaman ayirin biraz bencil olmayi ögrenin dediii sizcede hakli deyilmiiii cok yipratiyoruz kendimiziiiii

ay az kalsin unutuyordum aynurcum yeni yasinizin kutlu olsun saglikli huzurlu bol nasipli yillariniz olsun kocaman öpüyorum koca adamlariii

ecemcim bi ce demiş kaçmışsın hoşgeldin tatlım .senin adına sevindim canım en azından eşine biraz yazık olacak ama başka dertlerden kurtulmuş olacaksın . bebecik kilo alsında şekerim sen zaten alma bu hamilelikte zayıf geçsin diğerine sayarsın :))) o fasulyecik bile büyüdü ya valla bende senin kadar sabırsızlanıyorum resmini görmek için .
alamanlar doğru demiş tatlım biz fazla fedakarız elimizde tabaklar ye ye ye yaw bıraklcan aslında acıksa yer zaten bu çocuk kendimiz aç kalıyoruz eşlerle bişey paylaşamıyoruz . ben ilk defa bugün iftara çıkıcam arkadaşlarla belki çocukları çokaz görücem şimdiden vicdan yapmaya başladım .
bi yerde okumuştum belli bi yaşta çocuğa artık anneyle babaın özel zamanını anlatmak gerek diyordu .çocukla oyun oynarken bu seninle benim özel zamanım diye anlatıp eşiyle tatile çıkarken çocuğa aynı şekilde ifade etmişti .tabi biz ne kadar yapabiliriz bilmiyorum

merhaba güzel anneler ayy okudum biraz yazdıklarınızı walla çook şükür halimize benimde 2 yaşında bir oğlum var bazen deli ediyor beni saat kaç oldu hala uyumamak için direniyor attım yatağına artık uyursa uyayacak yoksa birazdan aşağı ineceğiz eğer 3 tane olsalardı ben eminin kafayı yerdim Allah dağına göre kar variyo demekki ama şöyle yanımda 3 tane paşayla da gezmek isterdim ben bunların prensesiyim işte diye eminim çok güzel bir duygudur

perıecem almanlar cok haklı demıs valla hıç bı ulkede bızım cocuklarımız gıbısı yok auyakta salllammaa yok valla atıyolar yataga aglaya aglaya uyuyolar bende aglatıyorum artık valla napım yalnızım.....alt komsum rus ıkızlerı oldu tedavıyle sımdı bes yasındalar heop aglatarak buyuttu valla hıç kucana almadı opmedı bıle ya ...........ama ben opmeden sevnmeden duramam tabı ama aglasınlar ya bosverın azcık dayanalım bakalım nolcak ıyı bak kendıne

merhaba kızlar aynurcum eşininde burdada olmaması seni daha çok etkiliyordur eminim çünkü bu konuda hepimiz şanslıyız bize her yönden destek oluyorlar ne zaman gelicek peki eşin tam bir tarih varmı
valla kızlar işimiz kolay değil gofrette vericez sakızda sussunlarda ne yapalım yoksa ne güç kalır ne akıl zaten ben ölmediysem cipsten abur cuburdan kimse ölmez herhalde :) gönül isterki sağlıklı büyüsünler ama yooook ben çok incik cıncık yapamam
ecemmm çok hoşsun hatunsun yaaa :) eşine tekrar geçmişolsun canım tek kolla da olsa yeter birine su verse senin için kardır arzunun dediği gibi bebiş büyüsünde sen kilo almasanda olur
ay bu çocukların yaptıklarını anlattıkça valla bütün tüylerim havaya kalkıyor doğru demiş ama almancılar sev yedir içir ama bizde gak deseler başındayız yaa ben az önce uyuya kalmışım baktım eymen ağlıyor fırladım hemen neoldu canı sıkılmış sonra yazını okudum tüü bana keşke kalkmasaydım dedim bugünden sonra elele verip voltranı oluşturuyoruz kızlar artık kimse kendini üzmiycek yeterli derecede ilgi segi başka yapmıycaz ağlasalarda yalvarsalarda yılmıycaz

maddeleri sayıyorum
1 _bebekler ayakta kucakta sallanmıycak
2-boşyere ağladıklarında işimizi yada yemeğimizi kesip onlarla i,lgilenilmiycek
3_sofrayı taciz eden çocuğa kızılcak ve müsade edilmiycek kucağa alınmıycak
4_yemek yemeyek istemeyen çocuğa elimizde kaşık oda oda peşinden koşup ısrar edilmiycek
5_eşlerimize ve kendimize zaman ayırdığımız zamanlarda çocukların sebepsiz istekleri yüzünden zamanımızı harcamıycaz
maddeler şimdiden bununlar aklına gelen yazsın hazırmıyız analarrr :lepi:

hhee guzel valla bu maddelere uymayan anneye ıkız bebek mujdesı verılecelk desen cok daha uygulamayıcı olur kız.........uyalım ınşş bakalım sonuç noluyoo

ohaoldumsmile oyyy onu diyemem ya arada yapamazsam 2 bebek daha kabile gibi
aama yaptım uyumuycaklardı saatleri geldi yatırdım odayya loş ışık bıraktım ağlaya ağlaya uyudu eymen taha zaten uyumya dünden hazırmış bende azcık ayaklarımı uzattım oyyy bu rahatlık ne güzel

ayyy periecem ne güldüm ya allah senide güldürsün valla bu zamandada uyuz olanı duymamıştım dedinya ben koptum valla:)) kızlar benimkiler hiççç kucaga alışmadılar ben almadım kucagıma gelenlerede ltf kucaga almayın onlar alışkın değiller dedim ve bu konuda hep rahattım kızlar hiç kucak için ağlamadılar...uyku olarakta burak uyumluydu kendi uyudu onur biberonla uyumaya başladı eymende ilk 1 yıl süt sağma makinesinin sesiyle mutlaka birşeyler oluyor yani biberonla uyuması sakıncalı ama napıyım yanii herşeyde dört dörtlük olmuyo ne yazıkki..dr.lar ilk 6 ay ağlatmayın diyorlar ondan sonra biraz göz yumun bende ağlattım tabi ama genede saatlerce ağlatmayın uyumaya alıştırırken önce dakikaları azaltarak yanına girme koşuluyla ağlatın bebişleri...
yemek konusuna gelince aynıı onlara yediriyoruz ama biz oturunca hepsi üşüşüyor başımıza yemekmi yiyyorum savaşmı veriyorum belli değil güya oruçtan kalkıyorum ama 2 lokma yiyebiliyorum kalk otur zaten iştahım kalmıyor..bugün ilk defa restorana gittik yemege allahtan orada çocuk parkı vardı orada oyalandılar ama tabiki yemegi bitremedik..bugünde onur ateşleniyor kızlar sanırım azı dişleri çıkıyor amannnnnnn su dişler bitsese kurtulsam...
burcucum seni burada görmek ne gzl arada gelde muhabbetlerimizi dinle şaşarsın valla.
ne uzun yazdım bu arada benimde aynı herşeyler tepede artık neyi nereye koysam şaşıyorum vallaa..
ecem tria sizinkilerin konuşması maşallah baya iyi galiba...
muallimcim bende biri kız olsa diyordum ama olması nasip işte allah bunlara sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…