günaydın millet anlaşılan hepiniz bomba gibisiniz çok iyi sevindim .
muallimcim güzel bi bilgi ama bide işe yarasa ben o kadar katıyımdır normalde artıok sussunlar yada rahat bıraksınlar diye veriliyor ellerine çubuk gofret bişeyler keşke istediğimiz gibi büyütebilsek ama olmuyormuş ben anladım yani . başkalarına şöyle yap derken iyiydide şimdi kendim kalakaldım .
büyüdükçe laftan anlıyorlarda uygulamıyorlarki tv kapatma oğlum izliyorum diyorum yok inadına kapatıyor aç diyorum öyle bakıyorum bilmediğindenmi hayır inatdan . ben yokken kapatıp açıyor çünkü benim ev marley onların ucunu kaldırıp bütün yere ellerini sürüyorlar ,banyoda ne kadar sabun şampuan var onların peşindeler hepsi tepelerde ama mazalah birini unuttun yandın .
geçen tuvalete girmişler bütün tuvalet kağıdını çekip bitirmişler ucundan yemeye başlamışlar . süpürge birinin elinde allahtan kzıma bişey kalmamışda bağırınca noluyo diye baktıkki çeteyi tamamlamışlar.
yemege oturuyorum kayra geliyor eliyle itiyor bide anne kalk diyor kendisi oturacak . o geliyor diğeri bende diyor . yemek bitiyor boynuma sarılıyor anne deh diyor :)))
kırılan tabaklar bardaklar çıkılan masalar sandalyeler ve bunların hepsi gözünüze sokularak yapılıyor :)))