Kübracım geçmiş olsun canım anestol varmı o dindirirr biraz biliyorsun lokal uyuşturuyor benimkilerede verdiydi doktor ilk aylarda biliyorsun kabızlık çektik çatlak oluştu geçmiş olsun yavruşlar çok hassaslar benimkilerde bu aralar fış fışş amma bez değişiyorum bende meyve püereleri veriyorum günde iki kez bütün meyvelerden karıştırıyorum özellikle kırmızı meyveler burda hala var şükürki sanırım onlar biraz ishal gibi apıyor birde bebe büsküviside katıyorum artık sütlerine artık enerji alsınlar baya kilo verdiler zayıfladılar çok hareketliler
///////////////////////////////////
elitu canım çok düşüyorlar bırak yorgan ser yerde yatsınlar havalarda sıcak zaten dediğin gibi bir kaç gün birde uykuda düşüyorlar çok tehlikeli Allah korusun canım yaa senin işin de çok zor
ben park beşikte yatırıyorum üçünüde üçüde aynı odada ben ısrarcıyım o konuda birbirlerini uyandırsınlar artık umursamıyorum zamanla alışırlar seslere ve inan alıştılar bazen biri bassa çığlığı diğer ikisi uykusunu bölmüyor
//////////////////////////////////////
ecem yaa hem güldüm hemde üzüldüm yazdıklarına zaten sana yardımcı gelicek yani o kadar sinirlenmessin ve şaplaklarada fazla ihtiyaç duymazsın :))
doktorun resmen erken doğum sinyali vermiş gibi dikkat et nede olsa yeni doğum yaptın ya vucut napsın buna hele bizim rahimlerrr koooocaaamann oldularr ayyyy
////////////////////////////////////////////
bu aralar bende ağlayan bebeklere tahammul edemiyorum
((( napıcaz böyle varmı bunun bir çözümü mahsustan ağlamarı beni çook sinirlendiriyorr
evde artık ses tonum biraz yükselmeye başlıyorrr
(((((