Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Kübracım geçmiş olsun canım anestol varmı o dindirirr biraz biliyorsun lokal uyuşturuyor benimkilerede verdiydi doktor ilk aylarda biliyorsun kabızlık çektik çatlak oluştu geçmiş olsun yavruşlar çok hassaslar benimkilerde bu aralar fış fışş amma bez değişiyorum bende meyve püereleri veriyorum günde iki kez bütün meyvelerden karıştırıyorum özellikle kırmızı meyveler burda hala var şükürki sanırım onlar biraz ishal gibi apıyor birde bebe büsküviside katıyorum artık sütlerine artık enerji alsınlar baya kilo verdiler zayıfladılar çok hareketliler

///////////////////////////////////

elitu canım çok düşüyorlar bırak yorgan ser yerde yatsınlar havalarda sıcak zaten dediğin gibi bir kaç gün birde uykuda düşüyorlar çok tehlikeli Allah korusun canım yaa senin işin de çok zor
ben park beşikte yatırıyorum üçünüde üçüde aynı odada ben ısrarcıyım o konuda birbirlerini uyandırsınlar artık umursamıyorum zamanla alışırlar seslere ve inan alıştılar bazen biri bassa çığlığı diğer ikisi uykusunu bölmüyor

//////////////////////////////////////

ecem yaa hem güldüm hemde üzüldüm yazdıklarına zaten sana yardımcı gelicek yani o kadar sinirlenmessin ve şaplaklarada fazla ihtiyaç duymazsın :))
doktorun resmen erken doğum sinyali vermiş gibi dikkat et nede olsa yeni doğum yaptın ya vucut napsın buna hele bizim rahimlerrr koooocaaamann oldularr ayyyy

////////////////////////////////////////////

bu aralar bende ağlayan bebeklere tahammul edemiyorum ((( napıcaz böyle varmı bunun bir çözümü mahsustan ağlamarı beni çook sinirlendiriyorr
evde artık ses tonum biraz yükselmeye başlıyorrr (((((

kübracım olur mu canım ukalalık falan aslında fikirlere hep ihtiyacım oluyo. Biraz daraldığım zaman aklıma geliyo birini uygulasam ikisini uygulayamıyorum ama. Ha bu arada kararımı verdim inşallah 24 eylülden sonra gidicem ankaraya. Kızına da Allah şifalar versin. Bi ara benim 2 sinde de olmuştu. Kakasından kılcal damar gibi kan parçaları ve sıvı olarak da çevresinde kan oluyordu. Enese rektoskopi yapılmıştı. Çatlak da oluşmuştu makatta ama asıl bağırsakta 4 santimlik bi bölgede gülbenleri varmış o neden oluyordu. İnşallah sizde öyle bişey yoktur bi an önce iyileşir.

nil canım gece yorganda uyutmak bi de ona alıştırmak epey zor olacak. Uyumazlar biliyorum. Bi de ağlama seslerine dayanamıyorum. Başım kaldırmıyor. Tuğçe zaten yetiyor oğlanlarda uyusunlar da nasıl nerde uyursa uyusunlar falan oluyorum. Vücudum çok bitkin düşüyor.
Bu arada dün canım çok sıkıldı. netten damak yarığı ameliyatına falan baktım da, ameli,yatta ağız içinden bi yerden alınan parçalarla damak dikiliyormuş. Sonraında da genize hava kaçtığı için konuşurken sert ünsüzleri çıkaramıyorlarmış.6 yaşında onun için de bi ameliyat yapılabiliyormuş. Ama üçte bir oranda düzeltiliyormuş. Konuşma terapistleri falan filan... Ağladım kendime kızdım ne kadar şımarsa da ağlasa huysuzluk etse de neden sabrım yok kızmayım zaten çocuğun sıkıntısı var diye. Belki yanlız bakmasam daha sabırlı olabilirdim ama anca yetişiyorum işte napıyım. offf

elıtu haklısın canım cok zor yalnızsın zaten ıyı olucak ınşş hersey........
kızlar nerdesınız
cumanız mubarek olssssssssssssss

inşallah herşey iyi olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebişlere de bize de sağlık sıhhat güç kuvvet versin. Hayırlı cumalar

kızıma yine tedavi başladık anlamadığım şey ılık banyo ve kremlerini kullanınca hemen normale dönüyor az önce ishal gibi yapmış kakasını ama kremleri hep kullanıcakmıyım sanırım poposunda darlık var okumuştum yarın hava 39 derece olucakmış dr götürmem o sıcakta şimdilik kremleri kullanıcaz bakalım
elitucum haklısın canım yanlız olduğunun ve kızının sıkıntısı olduğu için daha çok zorlanıyorsun bende her regli dönemime yakın kızıyorum bağıyorum sonra pişman oluyorum şimdi çok rahat ve sakin bir anneyim mesela hiçbirşeyleri batmıyor hergünümüz bir değil işte allah yardmcımız olsun inş kızının diğer ameliyatına gerek kalmaz canım allah şifa versin

pitoscum kızına acil şifalar bütün hasta bebeklere acil şifalar benim onurumda hasta 3gündür ateşli bugün dr. götürdüm kan idrar iyi kakasının biçimine rengine göre bagırsaklardan olmuş dedi yedigi içtigi herhangi bişeyden yani antibiyotık falan verdi bende dişe yoruyordum olabilirde dedi dr.
periecem valla çok üzüldüm canım allah sana kolaylık versin canım sen birde ayağındamı sallıyorsun ee üçü birden nsl oluyo sırayla desen herbirini yarım saat sallasan 1,5 saat eder ya karnın burnunda zaten..kızlar ben bulamadım ama hala ayagında sallayan uyutamayan varsa HER BEBEK UYUMAYI ÖĞRENEBİLİR kitabını alın periecem sen almanyada bulursun arkqadaşın biride oradan almıştı bırak artık ayakta sallamayı artık bebek gelicek canım bebiş doğmadan diğerlerine uyutmayı alıştır derim ben...
elitu demekki sende benim gibi yanlız bakıyorsun canım doğru valla insan regl döneminde dahada tahammülsüz oluyo allah hepimize şu mübarek günlerde sabır versin

günaydinnn kizlar yazdiklarinizda haklisiniz ben hala ayagimda salliyorum evim kücük odalarina atipda aglatamiyorum tek cocuk odamiz var dün aksam acile gittim ordaki doktorlari cok iyi kontrol etti bebegin basi rahime baski yaptigi zaman tehlike olmus suanda bas yukarda popo asagida dedi cok korkulcak bisey yok dedi bizde rahatladikkk

pitosum kizinin düzelmesine sevindimm aynur dedigin kitabi arastircak esim bugün bakalim bende bi basarsam kendi baslarina uyutmayi sallamayi öyle böyle yapiyorumda uyuduktan sonra kaldirip yatatgina koymasi beni daha cok öldürüyo belim karnimmm mahvoluyorum yaaa senin oglusunada gecmis olsunnn 3 gün icinde düzelir kardesimin ogluda aynisini gecirdi gecen hafta simdi iyi masallahhh benimkiler kudurdu kactimmmmmm

selam hatunlar babaanneye gdıyozz yıkadım ıkısını sıra elada yalnız yıkıyorymm ..oğlumun dogum gunu bıugun...........pasta alıcazzzzzzzzz..............cok opt sızı ...........onaltıya gırıyoo ınşşşşşşş

muallim canım bende yalnız yıkıyorum çoğunlukla .gündüzleri ben yıkıyorum akşam ise eşim evde olursa ben banyoya giriyorum yıkayıp yıkayıp veriyorum. ama gündüz benimkiler birini yıkarken diğeri çok hırçınlaşıyor benide al diye debeleniyor. acep ben çok mu şımarttım bu zillileri ya..
bende gesmek istiyom ya...

pitos canım .çok geçmiş olsun. bizim kabızlıklarımız çok olmuştu. hem z.yağı içiiyordum hemde her altını aldığımda z.yağı sürüyordum. bayağı iyi geliyordu canım.
Elit canım. gerçekten yavrular huysuz olunca çok zor hele 3 tane olunca daha zor. allah yardımcın olsun.. kızına da inşallah düşündüğün operasyonların yapılmasına gerek kalmaz . annesi her bebek bir mucizeyi getiri yanında belki kızının mucizeside bu olur hızla iyileşir herkesi seni bile şaşırtır.

şu kendi kendine uyuma olayı. benim kızlarıma geçerli değil heralde. geçen muallim aplam dediki bırak uykları gelince uyuyacaklardır bir köşede yoırma kendini. bende dün akşam uyuttum koydum 15 dk sonra uyandılar. uyutmaya çalıştım akılları oyunda. bizmde eşimle baişbaşa çay içip sohbet etme hayallerimizin içine edildi tabe neyse bıraktım oynasınlar. saat 11 oldu bunlarda tık yok. 12 oldu ben artık sürünüyom onlar hala kahkahja çığlık karıştırıyorlar birbirlerine. saat birde artık kafayı nereye bulursa koymaya başladoılar. evet olacak bu iş dedim. amma benim cadı kızlarım öyle bir bastılar ki yaygarayı aman allahım ev inledi resmen tabe bizde mecbur birni ben birini eşim salladık ve iki dk. uyudular yani benim kızlar biraz keçi sanırsam. valla ben bile ayakta uyuyom bunlara noluyor bilnmiyom..

teşekkürederim kızlar dr gidene kadar incir arpa püresi veriyoruz ve kremlere devam çok şükür hiç bişey kalmadı inş tekrarlamaz
ecemcim ben ilk alıştırırken hep aynuru örnek aldım o yaptıysa onun çocukları alıştıysa bende yaparım diye sonra iki kez kendi iradesizliğim yüzünden salladım ve çok pişman oldum şimdi büyük sözüme töbe asla sallamam ben hepsini ayını odada sallamadım ama benimkiler herzaman bu konuda maşallah diyim uyumlu oldular zorluk çıkarmadılar bazen eymen akşam uykusuna yatarken ağlıyor bazen hiç ağlamıyor bari canım yumuşak bir şeyin üstünde salla eşin gelince aytırsın onları kaldırırsan çok zorlanırsın bişey çıkmamasınada çok sevindim inş böyle devam eder
aynurcum çok geçmişolsun sulardanda geçiyormuş yaa inş hemen atlatır sıcaklarda birde ateş çok hırpalar kuzuyu sende oruçlusun allah yardımcınolsun

kaydirigubbakcemile3 wavyyyy keçiler demek kiminki kuzukiiiii ben inan tahaya gece sütünü hala bıraktıramadım okadar çığlık atıyorki annem bile uyanıyormuşş düşün :1shok: çok inat etsem bıraktırırmda bu aralar hep halsiz ve keyifsizim gücüm yok
ve çok şükür tahamın iştahı açıldı diştenmiş demek 2 tabak çorba içti bir saat arayla hemde ekmekli arkasından yarım biberonda kızılcık suyu içti az öncede süt içti abarttı bukezde kollar bacaklar dal gibi kocaman bir göbeği oldu eymende ellerini bıarkıp alkış falan yapıyor birde tek elimizden tutup yürüyor az kaldı her an arkamdan gelicek gibi hissediyorum

herkese merhabaaaaaa uzun zamandır yazamıyordum ancak bazen bi girip herkes iyimi bakıyordum oda çok zorlayarak. biz artık evimize geldik annem gittiiiii en büyük yardımcımdı şimdi hafta içi 8-5 iki bakıcı ablamız geliyor akşamları ve tatil günleri eşimle beraber bakıyoruz bende bayram bitimi işe başlıyacağım canım hiç başlamak istemiyor nasıl bakıcılara bırakıcam bilmiyorum.benim canavarlar iyi çok şükür bizim yeme problemimiz devam ediyor artık kabullendim üzülmüyorum yedikleri kadar diyorum herşeyin bir zamanı var demekki... pitosssss aynurrrr triaaa nil elmuallim wavy periecem özlemişim sizi benim kuzular uyudu şimdi sizinkiler nasıl geçmişi pek okuyamadım bir iki gündür umarım herkes iyidir tam diyorum okuyayım sonra yazayım bu seferde biri uyanıyor. ilk defa dedim artık iş yapmadan bir yazayım bizde bakıcılara alışma çabası içindeyiz ilk başta hepsi beni istiyordu çok yabancıladılar ama alışmaya başladılar gibi

tgünaydın kızlar
sevdacım hoşgeldin senin için işe başlamak çok zor olacak şimdi çocuklar iyi olsunda alışırlar onlarda elbette
kübracım geçmiş olsun benim kayramında pişik problemi hala devam ediyor ama kronikleşti bence artık yada hala bulamadığım bişeye alerjisi var artık resmen kanıyor o kadar yara yani gittiğim doktor krem veriyor gönderiyor bende artık yarın başka bi doktora götürücem
mirzacık deseniz sabah ayrı akşam ayrı iştah şurubu içiyor gene tık yok zorla oyunla yiyor geceleride yanımıza kalkıp gelmeyi huy edindi uyku arası bi bakıyoruz başımızda bekliyor çaki gibi ürkütücü oluyor bazen :)))
kızım iyi çok şükür bunun dışında bi sorunumuz yok .
ecemcim at hepsini odaya ağlaya ağlaya alışırlar napcan bacım sanada bebişede yazık yaw ev arıyodunuz noldu o iş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…