Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ınş alıscaklar zamanla herseye ..........aynur ols ya üç tane yakısıklı delıkanlı olucaklar en cok o zaman mutlu olucaksın cok harıka oluyoo buyuyunce hepsı..........eee kız da gelır ınş bu arada ...........benım bı oğlum old ıçın hıç bırıde erk olsaydı demedım üç kıza cok mutlu old en azından tek kalmıcaklar beraber oynıcaklar ınşş bırıu erk olsaydı mutlaka bazı oyunlarda sıkılacaktı bölesı cok ıyı old ınş cok ıyı anlasırlar ..........ay benımkıler coooooooooooooook sukur ya hala uyuyolar cok ılgınç hemde hepsı bırı mutlaka uanırdı...................hep bole olsaaa

dün gece bende ara ara eymenin yanına girip sakinleştirdim onu zaten çok uykusu vardı fazla dayanamadı şimdide uyuyorlar ben akşam hiç uyuyamadım erkende yatsam uyuyamıyorum
ilk bayramımızda yaklaşıyor daha bayramlık alıncak :)

ayyyyyyyyy evet ılk bayramımızz ınşşşşşşşşşşşş...........bızım cok var valla kıyafet hedıye cok geldı almıcam ama kıs ıçın uzun badı almak gerek pıjama penye

kızlar çok doğru valla yazılanlar da uygulamak biraz sıkıntı benim için. Ya kale g.bi örüyorum yatakların kenarını. Ama olan yine oluyo. Taha dün gece 1 de ve 2 de 1er saat arayla 2 kez düştü. Bu sefer canı çok yandı galiba ki çok ağladı. Tahayla ben bazada yatak odasında yatıyoz. Tuğçe odada park yatakta. Enes salonda kanepede. Eşim de bi tuğçenin odasında bi enesin yanında. Eşimle ben doğumdan bu yana hiç birlikte uyumadık. Komik belki. Birbirimize vakit ayıramıyoruz bizde. Bebeler yatıyo bu sefer benim hiç bi yerim tutmuyo. Bi an önce uyumak istiyorum heran biri uyancak diye. Park yatak ben de düşünüyorum ama evde koyacak yer yok. Küçük ev olsun diye burayı istedim. Öbür ev çok geniş ısınmıyordu kışın. Çocuklar büyüdükçe de dar geliyo. Bakalım kabarık elyaf yer minderi yaqptırcam.

yarın akşam ablam geliyor. Onlar da benim psikolojim bozulcak diye yanlız bırakmak istemiyorlar. Sırayla kim bi boşluk bulsa gelmeye çalışıyor. Bayramdan sonra annem gelcek inş. Eylül ayında hastane işleri var. Tuğçeye ameliyat için randevu alıncak. İşitme testleri yapılcak. Enesin tekrar ultrason v.s var. Annem giderken de Ankaraya birlikte gidelim. Kafa dinle çocuklar da bunalmaz diyo. İstiyorum da gitmeyi ama sürekli karar değiştiriyorum. Tuğçe korkutuyo beni. Park yataktan başka yerde uyumaz. Orda sallaya sallaya uyuycak. Salıncakları burda hepsi Ankaraya nasıl gitcek gidemez. Gece tuğçe herkesi ayağa dikicek. Burda eşim ilgileniyo gece yine. Orda annemle hem gündüz hem gece annem rahatsız zaten harap olcak kadın. Ne yapcam bilmiyorum. Yanlız da çok bunaldım burda. Sigara içiyorum. İçmesem iyi ama sabrım kalmıyo işte.

kız elıtu hemen bırak o cıgarayı ya yapma canım........
hepsını yere yorgan ser yatır ben öle yapıyorum salonum buyuk serdım yere yopgan ustunde hepsı.........gunduz yataklarında ......... dusmesınler ya .....annenlkle gıtsende sıkıntı dedıgın hersey evınde........o gelsın en ıyısı o sanırım ..........opt bebeklerı..

elitucum bu kaçıncı düşüşleri allah korusun bişey olucak yaa neden yerde yatırmıyorsun hala anlamadım ki tuğçeyi alsın eşin yanına sen erkeklerle aynı oadada kal ve bence kızına dr sorarak uyku yapıcı damla falan iste bukadar ağlamasının mutlaka bir sebebi olmalı bence annenle git o nerde uyuycak bu kalkıcak gece diye düşünürsen hiç çıkamazsın evden bırak ağlasınlar bırak yemesinler canım seninki çok ince düşünce oda senin annen onlarda torunları inan benim annemde rahatsız 3 fıtık var belinde tansiyon hastası ve bir sürü şey ama annelik böyle bişey gık demiyorlar senin dinlendiğini görmek onu daha mutlu edicektir seninkiler daha küçük büyüdükçe bir yere gidip kalmak daha zor olucak yine sen bilirsin ama bence git ve okadar incede düşünme

valla bende bizim mağzadan alıcam ama sıcak yüzünden hiç çıkamıyorum ki akşamlarıda eşim geç geliyor ne geldi ne var bilmiyorum ben zaten duyuru yaptım her gittiğim evden en az bebek başına 10 tl isteriz yoksa el öpmeye getirmem diye .)))))))))

pıtos kız kımse sıze gorunmez kacar ınan .....bı degıl üç tane dıyee
ama ılk bayyaaammmm babaaanee dede nın vay halınee .......bende anne yok baba yok nasılsa onlar versın azcıkın

ayy kizlar sizlerede yazmayada cekinir oldum diceksiniz bu kizin hic iyi haberi yokmu diye ama napayim bu ara hersey üst üstte iste sansss bugün kontrolum vardi seker tahlili yapildi sonuc 140 cikti doktor sinirda dedi baska doktora yönlendirdi anlamadigim ben tatli hamur isi beyaz ekmek gibi seylerin tadini unutmus gibiyim kim yapcakda ben yicem ekmegimzde hep kepeklidir zaten o soku üstümden atamadan bebege bakalim dedi simdide doktor somm agizli adam demezmi rahimde acilma var hemennn yatis diye ayy dünyam basima yikildi nasil yatarim ben civcivlerimi kime birakirim konustuk iyice o zaman dedi evde yaticaksin bakici gelcek diye bende nefret ediyorum almanla saatlerce evde durmaktan ayy ben arada bagiriyom cocuklara popolarina saplativeriyom valla bi sikayet olsa alirlar cocuklari elimden allah korusun esim simdi gitti görüsmeyesadece temizlik icin gelmesini isticez bakalim ne olacak

canım ya cok zor senın ıçın dıkkat et ıyı olmaya calış bebegın onemlı gelsın alman baksın ya bosver sende ınşlşş ıyı olurda rahatlarsın

Bencede gelsin alman. Bakan biri olursa yanında daha sakin olursun bence. Allah yardımcın olsun.
Bu arada benimkiler gündüz ve uyumadan önce salonda yorgan üzerindeler. Ama aynı odada yatıramıyorum. Enesin her uyanışı bağırarak yırtınıyo yanına gelene kadar. Taha çok hassas ağlayanı duyarsa uyumaz, uykusu bölünse de kucağımda geze geze uyutana kadar bi hal oluyorum zaten. Bunları duyunca kübra bu kız akıllanmayacak dediğini duyar gibiyim ama napıyım işte. Kendimi paralıyorum. Annemler konusunda da haklısınız galiba. Herşeyi düşün evir çevir kendimi yıpratıyorum hep.

ecem valla yeşilçamdan fırlamış gibisin anacım ya ard arda imtihan oluyorsun sabır edersen şu mübarek aylarda ne ala kolayda değil elbet inş başka sıkıntı olmadan 7. ayına falan gelsen sonrası allah kerim bu almancılarda çok artist anam sanki kendileri kızınca şaplak atmıyorlar şahsen okadar rahatlarki gerek bile kalmıyordur köpek bebğin ağzını yalar bebek küvete düşer bunlar kameraya çekip gülerler en iyisi ozman temizlikçi yemeğinide yapsın yiyebilirsen başkasının yemeğini tabi rahat edersin canım ya valla yakın olsak en azından yemek falan getirirdim sana ne biliyim dr gidince bücürlerden birine bakardım gelin buraya yaaa dualarımız seninle canım

elitucum valla herkes bana der kendini paralıyorsun diye birde seni görseler pess diyicekler demekki çokta müdahale etmek istmiyorum ukalalık boyutuna varır belki ama sanada kıyamıyorum ki yanlız olmasan tamam ama yanlzılık zorr yaa
benimde moralim bozuk kızım kaka yaparken çok çığlık atmaya başladı yine sürekli makatında çatlak oluşuyor dr verdiği beslenme listeside işe yaramadı cumartesi dr götürücem kan akmış azcık oturup ağladım üzüntümden barsak filmi çekilcekti düzeldi diye götürmedim ahh kafam yaa

kiz pitosss sen cok yasa emi:)))))) yesilcam artistleri halt etmis yanimda valla bu tempoya kimse ayak uyduramaz valla keskee yakin olsaydik yaaaaa kaldik bu yaban ellerde vicdansiz gavurlarinda halimizin ne olacak bakalim

pitos simdi bende üzüldüm kizina yaaa benim efede bebekliginde cok cekti poposundan ne aglardim onunla beraber insallahhh bu güzel günler gecelerde allah yar ve yardimcimiz olurrr ben inaniyorumki anneyim diyen cogu kadin bizim yasadiklarimizin yarisina katlanamazlar millet bi cocukdan saatlerce dert yanabiliyo birgünlük yerimize gecselerde görseler analik neymis rabbim kendiliginden sifasini verir bebisine insallahhh

sağol canım benim çok güzel yazmışsın annelik zor ama çaresiz anne olmak daha zor o ağlarken bağırırken ne yapıcağımı şaşırdım kulaklarımı tıkadım içim yandı amiin canım rabbim sağlık sıhat versin inşş
benimkilerde oynarken uyuya kalmışlar yerde :)sessizlikten başım ağrıyorrrr
gelme şansınız hiç yokmu yaaa birde sen hala ayağında sallıyorsun dimi bebekleri onu nasıl yapıcaksın peki kasıkların çok zorlanır sallarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…