Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kızlar ben aşıyı yaptırmadım çünkü benim bebişlerimin hemşiresi gerek yok dedi bende o sıralar onun yerine grip aşısı yaptırmıştım malum 3 tane olunca çocuk aşılar baya pahalı oluyor ama tek olsa yaptırırdım her aşıyı.....edika sağol canım kızlar ben sizi facee yüklüyorum ama oradaki isimler farklı olunca şahsen tanıyamıyorum kk dan diyorum ekliyorum ama pitos soyadını vermişin ama adın yok bende vereyim kızlar benimkisi 'aynur özyeni'....pitoscum ben tokattayım ailem antalya manavgatta bana otobüsle 15 satte gelebiliyorlar uzak yani şu anda yanımda erkek kardeşim var eşim yurtdışına göreve gitti aralıkta gelicek allah nasip ederse bayramdan sonra kayınvalidem gelicek sonrada annem sanırım..eşim sen git değişiklik olur bayrama diyo ama benim gözüm yemiyo yataklarını topla eşyalarını topla amannnn uyku düzenleri falan bozulur diye korkuyorum.... pitoscum eymenin dişleri çıkıyor olabilir canım öyleyse 3-4 gün sürer eziyeti canım

selam kızlar kayracık şimdi kontrolden geldi hgırıltısı azalmış ama geçmemiş ventolini kesmiş pulmikorda devam bide toz vardı onla beraber 2 hafta daha kullanalım demiş . poposu içinde zaten alerjik bünyesi var anca bezden kurtulduğunda rahatlar kremlerle idare edicez 3 yaştan sonra alerji testi olmazsa yaparız demiş . muallim bende senin dediğin kremi aldırıcam bugün öyle böyle değil resmen kanıyor poposu .inşallah çabuk geçirir.

aynurucum çok uzaktalarmış yaaa .(
şahsen gitsen tatilde yapardınız çocuklarla deniz güneş kendine gelirdin azcın zaten çocuklar denizde tüm gün oynasalar yorulup uyurlar gibime geliyor
eymen dün gece uyumadıı bugünde erken kalktı ve ilk öğlen uykusunu yapıyorlar tahada o uyamadı diye uyumadı ayy ağlıycaktım hasta olmasam oynatırım çıkar dolaştırırım ama bende hal yok zaten diş sanırım tahanında diğer dişi 2 gün içinde çıkar
hemşireyi aradım doğudkları gün bir gün önce yada bir gün sonrada olur dedi demek çok geçirmiycez zamanı yarın hava serin olucakmış yarın götürelim diyorum belki ordan bayramlıklarımızıda alırız

herkeze günaydinnnn eskiyi okuyamadim insallah bebisler ve annecikler iyidir ben dün doktora gittim seker testi icin 3 saatlik beklemenin ardindan allaha sükür bi problem cikmadi benim kadin doktorum delimidir ne yüregimizi agzimiza getirdi kasilmalarim devam ediyo ama sanci cikmadi allahtan hayirlisi artik 26 haftalik oldukk dün ilk defa cocuklara keci sütü verdik ben tadini hic beyenmedim ama cocuklar balli yapinca ictiler valla cok sevindim bide bizim burda pahali bu süt türkiyede ne kadarki?

ecemcim tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim canım inş sıkıntısız devam eder hala isim konusunda kesin karar vermedinmi
sütü sevmeleri iyi bende yarın aşıya götürücem bücürleri dr sorucam bal konusunuda süt 2.5 tl kadar canım yarım yağlı satılıyor burda çok yağlıymış gerçeği orda ne kadar

perıecem masallah buyudunuz ıyıce dıkkat et azcık daha az kalmıs........sutun tadını ben cok farklı bulmadım ama burda tam yaglı............2 buçuk cıvarı normal sıte gore pahalı burdada........ıyı bak kenıne .........pıtos asın ıyı gecer ınş bende yarın gıdıcem ama aklım karıstı bızım bı yas asısını hemsıreler dıogdukları zamana gore vermıyoo dr a axcıp sorucam bu hemsıreler sınır edıyoo benı taa subata verıyoo prematıure annelerınesordum aynı dogdukları gune vurulmuslar.......
balı bı yaslarını doldursunlar verırsın az kalmıs senın .........benımkıler sebze corbasını yemıyolar yaaa nasıl sevecekler.........

günaydın kızlar
ecemcim iyi olmnıza sevimdim canım inşallah sonuna kadar sorunsuz gidersin .muallim tavuk suyuyla falan yasan belki onun tadıyla yerler birazcık tuzda etkili oluyor .

günaydınnnnn ilk yaşımızaaa ggirdik şükür şimdi bakınca ne çabuk geçti diyorum allah onların yokluğunu göstermesin
aşıya gidicem daha havada çok bozuk benimkilerinde hafif bir kırgınlığı var hava soğudu grip kapımıza dayandı .(
muallimcim sebze çorbasını yoğurtla ver hatta muhallebiyle yada mamalarına karıştır ben eymene bir ara meyve sularını bile çorbaya kattım dişler çıkınca rahatlarsın benimkiler birde diş sıkıntısı çekiyor çok zorlanıyorlar aaa birde dün eymen ellerini bırakıp üzerime yürüdü 2 adımla sonradan farkettim valla .)

Hay maşallah bi koklayıp öpimmi:)Şeniz Allah tabiki yokluklarını göstermesin ama kolayda değil değilmi bakımları

kübracım yaşınız hayırlı olsun tatlım allah inşallah hep mutlu etsin onlarıda sizide

trıa deneduım ya kıyma kokusunu sevmıyolar tavuk denımmm bakım bıde canımmmmm..........pıtos zaten hazır kasık mamalrına katıyorum ya ama yogurla denım belkı bı sefer yerler ..........altı kıloyu gectık duzeltılmıs yedı ayımız bıtıcek ınş...........en cok hazır kasık ve kavanıoz mamalrını sevıyolar ama hep onlar olmazkı ..........gunde bı kez kavanoz meyve karısımı verıyorum ........kasık maması bıde aksam kecısutune muhallebı sabah kahvaltı peynırlı bıklldurcın yum pekmezlı ..........ve oğlen sebze corbası ama severek yemıyolar denım bakalımm canım.....yaslarınız cooook hayırlı olsssssssssssssssssss ..................rabbım guzel bı omur versınnnnnnnnnnn herbırıneeeeeeeeeeeeeeee........:lepi:

pitoss tria muallimcim tesekkür ederim iyi dilekelriniz icinn ...oooooooooo iyiki dogdunuz ücüzlerrrrrrr ananiza babniza hayirli ,saglikli uzun ömürlü evlatlar olun insallahhhh bak pitos kocaman oldular vallaa kocaman kocaman öpüyorum tek tekk

bizim burda normal sütün en pahalisini aliyorum türk parasiyla 1600 keci sütü 5 milyon tadida normal sütten farkli ne ben nede esim icemedik neden acaba türkiyedeki farkli degil yazmissin pitos burdakilerdemi var bi gariplik acabaaaa aklima takildi simdi

Kübracığım Yeni İlk yaşınız hayırlı uuğurlu olsun Rabbim onlara çok uzun ömürler versin güzel yaşamlar versin.. Sizlere hayırlı birer evlat olsunlar..Sağlıkla büyüyün kuzucuklar

http://imageshack.us

Arzum geçmiş olsun benim bir bebişimde tekrar başladı gece artan öksürük bende evdeki suruplardan veriyorum nasıl olsa aynısını verecek ya olmadı buhar vericem aynı şeyler nedir bu öksürükten çektiğimiz yaa yumurta versekmiki bıldırcın yumurtası ?

perıecem bence ordakı kecıler garıptır ............ya sanmama cok farklı olucanı ya..........ben ıctım degısık bısey yok ....bı daha al iç belkı o aldıgın zamanı gecmıstır bı bak ..........
nıl ne guzel resım yoolllamıssın ya mumlu ooo tam dogum gunu pastasoı.........nıl bıldırcın yum oksuruge degıl ama vucudun dırencını artırdıgı ıçın kuvvet verıyoo ve hastalıgı engelleyebılıyoo........ben oğluma ıkı yıl kullandım gecelerı yum bal sut tabı bıld yum karıstırp verdım cok sukur cok ıyıyız astım ataklarını cok rahat atlaattık..........bunlkarada verıyorum ama bı yasından sonra cıg olabılır ama yınede eskısı gıbı guvenemıyorum cıgınde rsklerı var ..........ama bıld yumnmm yedır canım kuvvetlenırler

pitos canım doğum gününüz kutlu olsun inşallah her zaman sağlıklı mutlu huzurlu doğum günleriniz olur

ay muallim güldürdün beni aksam aksam dogru diyon bu gavurlarin kendileri gibi hayvanlarida bi garip
var bu sütte bisey ama cözemedim tarihleri yeni bakmadan almaz benim pirpirikli kocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…