Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

bende üçüz erkek annesiyim .bnmkiler 12 yaşında oldu darısı başınıza inş. allah analı babalı büyüts
ün...

arzucum valla ne oldu bende bilmiyorum tatlım ya barkot sistemi falan yapıldı buay sanırım ondan aksadı hala yapım aşamasında duruyorr site atla gel canım hem ziyaret hem ticaret yapmış olursun :9
nilommm orda kutluycaksınız doğum gününü demek ben çok büyük bişey düşünmüyorum şahsen öyle kendi aramızda
ya benim erkekler 2 gündür doğru düzgün uyumuyorlar günde birkez oda yarım saat bu sıpalar 1 yaşına girince kandini büyük adam sanıyorlar
eee sen ne yapıcan sünnet işini canım ben bayramdan sonra eymenide sünnet ettirmeyi düşünüyorum benimkiler çıldırdı remen diraksiyon gibi bir oyuncak var onu yere okadar hızlı vuruyorlarki altta annemin saçları diken diken oluyordur kesin :))))))))

cetvelim hareket etmeden bakıyor öyle moron gibi güncellemekmi lazım ayyy desene yine nilonun kapısını çalıcam

iyi aksamlar bayanlarr ayy bugün sürüne sürüne carsiya gittim bayramliklarini aldik bizimkilerin o yükde kalkti üstümden.elitu süt konusunda sana katiliriyorum kokuyu ama benimkiler iciyo balli verince allahtan keci almak fikride iyi aslinda balkonum müsaitt valla nasil kara geceriz

selam kizlar
nasilsiniz ben 22 haftayi geride biraktim 9200gr almisim, bu son 3 haftada 4200gr almisim. dün kontrole gittim dr bebekler yaklasik 450 gr dedi tek hamilelik gibi gelismisler dedi insallah hep böyle gider, bana dua edin kizlar buna cok ihtiyacim var. öpüyorum hepinizi...

güle güle kullansınlar canım cicilerini annelik böyle bişey işte okadar zorluğuna ağrına rağmen gidip bayramlıklarınıda aldın bu yılın annesini seçiyorum seni pikaçu ayy pardon ecem :))))))))
benimkiler uyumak üzere hatta taha uyumuştur sesi çıkmıyor ecem isim konusunu sormuştum ne oldu pele tamam dimi

perıecem masallah sana ya o halde ıyı gıttın carsıya rabbım saglıkla gıymelerını nasıp ets hepımıze guzel bı bayram ols ınşşşşşşşşşş ılk bayramlarımız.............
pıtos ya benımde seda ne bulırsa yere vurıyoo alt komsu gelıcek bı gun valla ela da ayagını vuruyyo .......benımkılerde uyuyudu cok sukur ama mıkır mıkırlar .........

pitos pikacu haaaaa :)))))))))))))))))kiz sen hayatta yaslanmazsin ha hazir cevap pitoss yilin annesi olmayi hakkettim ama demi yanliz basima üc canavar biri karnimda koca tek kolll bir süre dahaa:)) valla zeyna yanimda halt etmis isim konusunda pele ve mete arasinda kararsisizz:))))))))))))))varya 50 sene düsünsem pele aklima gelmezdi haa esim bile alisti karnima dokunup pele oglum nasilsin demeye basladi:)))))

muallimcim sizde güle güle giyin cicilerinizi ay ben ece ye kiyafet bakarken kafayi yedim kizlara ne güzel seyler var aklima sen geldin alisverise cikinca ne zevklidir senin icin kizceleri giydirmek zavalli erkeklerimizede hep ayni pantolon gömlek eve geldik bi hesap yaptim ece ye harcadigim paranin yarisina ogluslarimi giydirmisim sen ne hale geldin kim bilir allah kolaylik versin:))

senin adina sevindim herseyin yolunda olmasi güzel allah yardimcin olsun bebeciklerde iyi ilerliyo sonuna kadar insallah sorunsuz atlatirsin

teyzeleri benim kizim bi hamartki sormayin elinde bi bez hali koltuk sandalye ne varsa siler ayni bez ile oglanlari yakasindan tutup zorla suratlarini siler en son babamizinda temizligini yapar oturur yanliz bunlarin hepsi cok amacli tek bezle:)))

kızlar bebecikler güle güle giysinler bayramlıklarını. Ecem maaşallah senin kızçene de hamarat olcak belli. Arzucum grip aşısını da düşünmüyorum ben. İthal aşılara güvenmiyorum ben. Kışın grip olsalar da c vitamini bol takviye yaparız diye düşünüyorum. Çocuklar hasta olunca çok huysuz oldular. Eşim de 5 gün izin kullandı. Pazartesiye kadar yanlız değilim. Ama çocuklar sonra acısını fena çıkarcak benden. Şimdi babalı hayata fazla alıştılar. Napcam bilmiyorum. Tuğçe kucaktan inmek istemiyor. Babasına bakıyor. Görmezse ya da almazsa yere gömülüp dudaklarını büzüp başlıyo ağlamaya. Alır almaz yüzü değişip gülmeye başlıyo.

ıyı ıftarlar kızlar alışnverıs yaptım üç kız batırdı benı şimdidennn

amanınnnn napıcazzz yaaa sizin işiniz daha zor valla üç kızzz :)) bunların makyajdı parfumdu çabta ayakkabı en iyisi ben kısa keseyimm :))) mualliimmmm iiyice korkmasınn :)))

güzel günlerde kullanın :)

vala bende merakla bekliyom kübüşümm :))

benimkilerde çok fena oldular zapeetmek zorlaştı napıcam bilmem şükür halimize tabikii ama çok yaramaz olacaklar eeeee zamanınnndaaa çoookk kınadımmm çoookkkk

cetvelim hareket etmeden bakıyor öyle moron gibi güncellemekmi lazım ayyy desene yine nilonun kapısını çalıcam

:))) yaparımmm hallederiiimmm :)))

kısssssss halinleee nasılll gittinn ayyyy maşallahhhh valla ben şimdi kendimden utandımmm :)))

Maşallah sizeee korkma artık gayet iyisiniz :) merakla bekliyoruzzz

bende üçüz erkek annesiyim .bnmkiler 12 yaşında oldu darısı başınıza inş. allah analı babalı büyüts
ün...

hoşgeldin aramıza vala seni burda sık sık görmek isterizz enginnnn derinn bilgilerinden faydalanmak isteriz a.s.

ayyy çok yorgunum yaa bugün bizde bayramlıklarımızı aldık ama haşatımızı çıkardılar mağaza aşağı indi resmen benimkiler hala uyumadı ben resmen ayakta uyuyorum
nilocum benimkilerde çok yaramaz hee valla heryerdeler hareşyi kırıp döküyorlar bende zamanında çok kınadım çokkkkk :))))))))

ay ecem ne şanslısın hee kızın hamarat benim kızım çene yapsın yeter eymene bir laf yetiştiriyor sorma kocası yandııı yani :)
aaa evet yaa adı pele olsun bak eniştemde sevmiş hem :)))
tubiş ne oldu bebişlerin durumu bademcikleri şimişti hani düzeldilermi

maşallah pitosum valla,üç çocukla,
merak ettim sakıncası yoksa,üç çocukla kaç kişi dışarı çıkılıyor mesela bir alışveriş için?
neyle geziyorsunuz?

nıl evet canım ya korkutma gozumu ..ama sızınde ısınız kolay degıl yanı ........pıtos hadı sende aldın bayramlıklarını gule gule kullanalım ınşş .......hymaruy ben yalnız cıkmadım daha bebeklerle yardımcımla gıdıyorum cok zor ya belkı ıkı üç yaslarında olunca artık rahat ederım ınşş ...sen cıkarsın belkı ıkı bıraz daha rahattır........nasıl bayramlıklar alındımı..........ınş guzel bı bayram olur ınşşşş

muallimim Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah,
kızlarla beraber gezdiğimiz günleri de sağlıkla görürüz inşallahh zemuszemus opuyorumnanaktan
ben bayramlık almadım,
açıkçası kızlara büyük büyük hediye gelen bir çift elbiseleri vardı,
onları giydiricem inşallah,
daha çok doğumgününe hevesliyim bu ara sırnaşık şey

hymaruy banada buyuk gelen hedıyeeler var ama ıkı yas üç yas ....benımkıler daha buyuselerde mınık o yuzden aldım ........yoksa cok alma taraftarı degılım erken buyuyolar kısın dra gıderız bıkac yere gıderız ıkı takımları ols yoksa baya evde gıymelık gıysılerımız var zaten benımkılerle on kız buyur.........ınş rabım saglkla buyumelerını nasıp ets bızlere ..........
gunaydın kızlar ............nasılsınız...........bız sabahcıyız yedıde uyandılar ya bı pazar uyuyayıım yaa nolur dedım nerdeeeeeeeeeeeee...............odayı havalandırdım tozunu alduım kahvaltılarını yaptırdım sımdı ıkısı uyuyo dıla yook uyumadı..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…