Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

elmuallim çok güzel canım güle güle giysinler sen başlamışsın kış alışverişine ben daha hiç çıkmadım benimkiler ya çok yaramaz yada ben çok beceriksizim bir türlü yetişemiyorum çok hareketliler sürekli birbirlerine zarar verme çabasındalar sanki .birde gece uykuları çok feciiii sabaha kadar ayaktayız bu ara çok problemliler üçüde yemek istemiyor sıkılmasınlar taze olsun diye çorbalarınıda sebzelerinide günlük değişik değişik yapıyorum ama hepsi çöpe gidiyor bir türlü yemiyorlar zorla yedirincede kusuyorlar üstelik hala herşeyi blendırdan geçiriyorum katı hiçbirşeyi kabul etmiyorlar kafayı yiycem artık yemek problemimiz hiç geçmiyorrrr

canım edıka ne dsemek kız becerıksız bızımkıler üç tne yaa kolaymı..........yardımcımla uyutuyorum sonra cıkıyorum ne işim varsa dısarda halledıyoırum cıkmışken hosuma gırttı nasılsa alıncak alayım dedım...benımkılerde puturlu yemıyo ben zorlamıcam bence kuçukler canım zamanla alıscaklar ınşş ......saglıkları ıyı ols alısırlar dıyorum arar ara ellerıne ekmek verıyorum havuc verıyorum kemırıyolar daha dıs yokkı ancak alışcakjlar

muallimim harika,
güle güle kullanın,
aman öyle çabuk büyüyorlar ki eskimiyorlar vallaha,anlamıyorsun,
bir de yıkayınca da çekiyor heee,
bu arada idile takılıyorum ben de,seviyorum tarzını,
bir de renk olarak benzer ürünleri var,alınan parçalar birbirleriyle kombine edilebiliyorlar,
çıkamadım ben bu ara,gelmiş mi sonbaharlık-kışlıklar?

hymary sagol canım evet ıdıl guzel zaten altlarına bı kot bı pembe tulum tarsı aldım kombıne oluyoo cok ıyı .......opt

muallim çok güzel güle güle giyinsin kuzular. bugün dışarı çıkacağız bizde hem mama sandalyesi hem bayramlık bişeyler bakacağız. bayramlık alıcaz ama hani sonbaharda falanda giyecek bişeyleri yok o tarz bişeyler alıcaz. ama şansımıza hava çok kötü(

ablacığım silme tuşunu kaldırmış kazen yaa editöre söyleyeceğimmm şimdi sayfayı ağırlaştırıyor

sagıol dırım canım ...............
wavy bızımde sonbaharlık bısey yok yazı badılerle gecırdık kuçulduler ıyı oldu buyuklerını anlıyo ınsan .ya........alt aldım ve ust buluz badı tarzı seyler dra gezmeye gıderkende ıkı takım bunu soguklarda mont gıbı gıyerler cok hosuma gıttı .........sende yap bakalım alısverısın ama evet bugun hava nane molla az sonra ıftara davetlıyos gıyınıp cıkıcaz .........opt

muallim çok cici bir elbise canım güle güle kullansınlar diğerlerinkide aynımı benmi göremedim
bende kızıma elbise aldım saçlarıda ufak ikili toplanıyor çok duygulanıyor insan baktıkça .)keşke bende resim yükliyebilseydim yaaa
buakşam iftara davetliyiz benimkiler sabah 2 saat uyudu şimdi uyumuyorlar akşamı zehir etmeseler bari
edikacım beceriksizlik nedemek hepimiz aynıyız canım 10 dk mağzayla aramız ablam eşim ve arkadaş yardım ettide öyle giydirdik çocukları başetmek çok zor üç bebek sonuçta

slm kizlar bende 25 agustostz dogum yaptim ucuz kizlarim oldu
33 haftalik dogdular allaha sukur iyiler kendileri nefes aldilar cihaza bagli degiller sukur
bitanesinin diskisinda kan gormusler dun antibiotik tedavisi ne baslamislar testi iyi cikmis ama takip edeceklermis insallah kotu bisey olmaz insallah iyi olur
diger ikiside iyi masallah allaha sukur kilo aliyolar
allahim bu gecenin hurmetine butun erken dogan bebeklere sifa versin en kisa zamanda evlerine gelmeyi nasip etsin insallah

meryem hayırlı olsun canım bebklerinin iyi olmasına çok sevindim solunumlarını kendi yapmaları çok iyi inşallah en kısa zamanda annelerinin kucağına gelirler. isimlerini ne koydunuz

ben bayramlık almıyorum zaten biz küçük bir ilçedeyiz merkeze 1 satte gidiliyor burdada ailemden kimse yok memuriyet işte burdaki tüm arkadaşlarda bayrama memleketlerine gidecekler lojmanda bile tek biz evde olucaz yani gidip gelecek olanda yok evdede daha hiç giymedikleri hediye gelen kıyafetleri var onları giydiririz. bu arada ailesiyle aynı şehirde yaşayan arkadaşlar inanın çok şanslısınız kıymetini bilin

meryemcim tebrikederim canım çok sevindim bebeklerinin iyi olmasına şuan neden kübözdeler peki kaç kilo doğdular inş enyakın zamanda eve gelirler 3 kız çok şanslısın gerçekten :)

edikacım demek bu bayram bebişlerle başbaşa olucaksınız seneye ailenle hep beraber olursunuz inş
herkese hayırlı kandiller buarada rabbim hayırlı dualarımızı kabul etsin

pitos sağol canım zaten aslında önemli olan bebişlerimizin yanımızda olması çok şükür daha geçen sene bu zamanlar kuvözdelerdi allah nasip ederse bu bayram ilk defa ailecek beraber olucaz çok şükür allah kimseyi evladından ayırmasın hayırlı kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…