Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

edıka evet bayramda uzajk olmak ve yalnız olmak zor canım ......rabbım kolaylık versın bızde gecen kurbanda kuvezdeydık onu saymıyorum ben bu ılk bayram bencede.........
pıtos sagol canım elbıse degıl aslında ustten gıyecekler mont gıbı cok hosuma gıttı kalın kıslık ......
herkesın kadır gecesı hayırlı ols rabbım evlatlarımızla guzel gunler nasıp etsın saglık ve afıyetle..........rabbım dualarımızı makbul eylesın ınşşşşşşşşşşş bol duaaa bu gecee

slm kizlar,
meryemcim Allah anali babali büyütsün. kac kilo aldin ve bebekler kac kilo dogdular canim, insallah bende o haftaya kadar tasiyabilirim. Hastaneden ciktiniz demi hepiniz,
en erken dogum yapan kim acaba bu sitede.

kızlar günaydın .
bütün bebecikler iyi ve şıkır şıkır olmuşlar iyi günlerde giysinler yalnız kanedimede şunu aldım diyen yok hatunlar 3 çock iyice bel büküyor :))) bizde hafta sonu aldık cicilerimizi eşime toptan sezaonsonu alışverişi yapalım baskılarını artırdım bakalım etkili olabilecekmiyim .

bende öyleydim esim beni hava alayim kafami dinleyeyim diye carsiya gönderirdi yalniz kendime birseyler alayim diye, kizima alir gelirdim, bu ücüzlerede daha birsey almadim, deneyimli anneler olarak neler alabilirim ne tavsiye edersiniz kizlar, en kücük bedenmi aldiniz yoksa prametüre bebek icinmi giysiler aldiniz.

arkadaslar bir´de bebekler erken dogmasin diye neler yapabilirim bilgi verirseniz sevinirim.

selam kızlar. tüm minnoşlar bayramlıklarını güle güle giysinler. Ben de İstanbulda yalnızım edika gibi. O yüzden bayramlık almayı düşünmüyorum. Ama bayramdan sonra annem gelince kış için kıyafetleri montları falan yok. Alışverişe çıkmak şart. kübracım antibiyotiğe devam ediyoruz. İyileşiyorlar çok şükür ama iştah 0. Hiç yedirmesem isteyen yemeye niyeti olan yok. Ağlaya zırlaya bişeyler tıkıştırıyorum. Her seferinde üst baş değişiyor. Beni bu yemek faslı bu ara çok yoruyor. Bi de bugün babamız da işe başladı. Bocaladılar onu arıyolar galiba. Bakalım akşamı nasıl edicez.

meryem canım gözünaydın.sağlıkla güle güle büyüsünler inş. 3 kızımız daha oldu oğlan anneleri...

tali ben prematüre almamıştım hiç. 0-3 aylık aldım. İçinde kayboluyolardı ama büyüyorlar. Hele hastane çıkışının şapkasının içinde kafaları kayboluyordu. Burnuna kadar iniyordu ufacık şapka. :)) 2 takım hastane çıkışı ama birisi daha az parça idi. 2 Penye battaniye. 2 Pijama takımı. 2 ayaklı pijama. 4-5Çıtçıtlı iç zıbın. Pijama olarak ayaklılar çok iyi oluyor. Bi de iç zıbınlar çok işe yarıyor. Fazla alabilirsin. Şimdilik aklıma gelenler

valla doğru dedin arzucum ben kendime bayramlık aldım ama eşim almadı daha fırsat bile bulamadı şahsen ben bayramlık diye değil ihtiyacım olduğu için aldım rabbim olmayanlarada versin inşş...
elitucum allah yardımcın olsun canım diş çıkartan varmı sanırım seninkiler birazda ondan yemiyorlardır bence biberonla ver şimdilik boğazları acıyorsada yemezler çorbanın yemeklerinin suyunu koy bibero na hem kusmalarıda azalmış olur
muallimcim kışlık ev için dışar için bizimde aksiklerimiz var tam kış gelmeden almak en iyisi sizin için sonra zor olur bende eşim yarın yıllık izne çıkarsa bebişleri dr götürmek istiyorum taha nın hırıltısı geçmiyor astım bronşit olabilir demişti dr inş değildir hep burnuda tıkalı bakalım alerjikmi

meryem Geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin evlatlarına demek üç cici kız daha geldii :) oleyy yaşasınn :)))

muallim kıskanıyom haa :))) pembe pembe şeylerrr yaaa ben pembe parlak şeylerden istiyorum :)) bir tane daha denesemmikiii belkimm kız olur beaa :)))

arzummm valla bende almadım zaten giremem :) geçenlerde bir elbise aldım siyah artık onu giyerim bayramda göbüşümü biraz kapatır denizede girecem o göbekle nasıl olur bilemem (

kızlar oo herkes burda. Benim 5 aydır süt vermememe rağmen 2 gündür göğsüm ğrıyordu. Süt geldi. Sağdım her ikisinden bir çorba kaşığı kadar. Önce sağıp az da olsa kaşıkla versem diye düşünmüştüm ama sonra hormonal bi problem olabilir diye düşündüm. Verilmez herhalde. Böyle bişey yaşadınız mı siz?

tali canım hastane çıkışları alırsın ihtiyaclarını karşılar içindekiler battaniye zıbın elitunun dediği gibi şapka bile çok büyük geliyorduu inanamazsın :) ama sonradan çok çabuk büyüuorlarr doğumdan sonrada beslenme konusunda görüşlerimizi bildiririz ...

birde zıbın lazım oluyor bana çok lazım oldu ağız mendilleri ben kuvezdeyken çorapları pantolon diye giydirmiştim :) tali seni listeye ekliyimmm resimler görr bebişlerin sana moral olur eminim ben aynurun melihanın birde özle ( umuda yeşeren çiçekler) bebeklerine çok bakardım onlardan çok güç aldım

tubiş senin resminide şimdi gördüm :) şeker kız candy canım bebişlerin resimleri yok görmek isterdim kuzularını

elıtu .........bende zorla bagıra cagıra yedırıyorum ama yıyolar zorda olsa heryer batıyo hergun makıne acıyorum........ısteye ısteye yemıyolar ya cokm ac bırakınca kecısutune patıgım muhallebıyı guzel yıyolar......alısmıslardır babalrına ya senıunde ısın zıor ......annenne gıdınce rahat edrsın azcık.........benımde kendı aılemden kımse yok sayılır bı dayım var esımın aılesı burda onlar gelır benn gıderım arkadas cevrem var .......ınş rahat sıkıntısız gevcırırız hasta olmasınlarda havalar bozdu gıbı.........hırka yeleık cıktıı artık............meryemde üç kız dogurdu kızlar arttı bencede .....pıtoıs dıkkat et alerjık yapısı varsa ıyı bı dra gıt sımdıden..........bıde sunu sölım grıp asısı yaptırduık yıne hasta olduk dıyenlere ...........ben oğluma on yılı gectı heryıl mutlaka oluyo dr tavsıye etmıstı grıp asısı ölekı ılla hasta olmıcan dıye bısey yok zaten etkısını bes yıl sonra gosterıyomuş cunku nerdeyse her mıkroba vucut alısıyoo belkı o yıl o ası ıçınde o mıkrop yok o yuzden hasta olabılırız.........ama uzun vadelı ve duzenlı kullanıldıgında etkısını gossterıyo ...........bebeklere degıl ama yaslarını gecsınler seneye onlarada baslıcam ınşş..........odalarına dıkkat et yunlu tuylu seyler cok olmasın tozunu sıksık al carsaflarını sılkele havalandır.........burun tıkanmaları yenıden baslıcak ya cok zor ısımızbu kısıda atlatırız ınşş saglıklaa.........
talıtan...............sanırım okumadın canım daha oncede yazdım .........ben ve umuda yeseren cıcekler en erken dogum yaptık.........28 hafta bıttı üç gun sonra acıl e alındım bebeklerım dogdu hepsı yaklasık bır kıloydu ........ben uç takım premature kıyafetı almıstım hastane cıkıslarıda mınıktı cok ısıme yaradılar hastaneden cıkınca bıle kuçuktuk ............cok mınkıler saklıyorum onları bebek alıcamm oyuncak bebek herbırıne gıydırırler dıyee ınşşşşşşşşşş .............cok pahalı oluyo premature kıyafetler ama ancak oldular..........cok sukur sımdı normale dıonduk azda olsa buyuduk..........battanıye yelek hırka banyo gereclerı pusetler hersey gereklı.......rabbbım kolaylık versın hepımıze.......bıberın sterılazor...........
kızlar hala bıberonları sterılazorre koyuyomusunuz ben artık bazen koyuyorum .................yogurt yapıyorum havalar sıcak sımdılık ama sogutyunca ıyı tutmıcak ya yogurt makıne alan varmı ıyı oluyomu ne dersınız ben hatta hersey yemeye baslayınca ekmek fılan ekmek yapma makınesı lmak ıstıyorım temız ve guvenlı ols duıye arkadasımız var cok guzel oluyoo ekmegıde fırınları gorynce kararım dahada kesınlesıyoo

kübracım biberonu anca gece uykuda verebiliyorum. Onun haricinde verebilirsem kaşık maması muhallebi yoğurt vermeye çalışıyorum. Akşamları yemek suyu arada oda. Ya yanlız olunca ne çorba ne yemek doğru düzgün bişey yapamıyoırum. Çok üzülüyorum ama ayrılamıyorum yanlarından. Ağlamaya başlıyorlar. Bi de öyle zırlayıp susmuyorlar susturana kadar devam. Taha sadece diş çıkarıyor. Enes de biraz kabarıklık var ama tuğçe de de aynı daha çıkmadı.

elıttu bencede verme sutunu hormonal den zıyade o sut bayattır içerde ne kadar kalmıs bellı degıl ama ıkı uç saat arayla sagıpta yenıden rtaze gelırse verırsın rahatsız edebılır bebeklerı sag bakalım devamı gelıcekmı ............

nil resim koyamıyorum maalesef. İnşallah kart okumuyo bilg. problem var. muallim evlerimiz zaten ısınacak kışın. Çocuklar üşümesin diye. Yoğurdun da üzerine hırka v.s bişeyler örtülür. Yoğurt tutar bence problem olmaz. Keşke yeseler de tek.

evet hakılsın elıtu dogru unutmusum kalorıferler sıcak olucak ustune koyarım dogsuu ........benımkıler yogurt yıyoo ıcıne kavanıoz meyve purelerınden alıyorum yogurla karıstırınca yıyolar..........bazende kasık mamasıyla ırmıklı ballı ozellkılee veya pekmez koyuyorum buskıvıyle ıyı oluyo yıyolar .........bıkac defa hazır ulkerın yogurdu var onlarıda sevıyolar ya benımkıler hazırları daha cok sevıyoo yaaaaa

muallim caım bizim doktorumuz grip aşısı önerdi yarımşar doz iki seferde toplam bi doz oluyor yaniii eylül ekimi gibi başlarsınız bebkler hasta olmadan amaa tuğba bir laf dedi kafam karıştı itthalll aşı diyee yani biliyorsun ithal olan herşeye tilt oluyorum yaaaa (( yaptırsammıkiii napsakkiii kaldık ortadaa yaniiii

bu arada sterilaztör ben kaldıralı aylar oldu artık bulaşık detrjanı sıcak suyla yıkıyorum ve kaynatıyorum arada
silikon başlıklarını değiştiriyorum sık sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…