bende dünden beri bıldırcın yumurtası veriyorum bi güzel yediler sade verdim bu iştah açıyormu sabah verdim dün öğleden sonra güzel yemek yediler bugun nolucak bakalımm :)
nıl zaten ıthal olmayan asımı var ya..........butun grıp asıları zaten ıthal..........bı bakım oğlum yıne olucakda bebekle ıçınde ıyı olur o zaman drada sorayım sagol canım...........bıld yum ıstahta acar bellımı olur cunku gercekten ıyı gelıyo ve proteın yuklu afıyet ols bende her sabah haslıyorum ......yıne gıdeyım markete bıttı herseyy
nil ben rota aşısını da yaptırmadım. bize normal hiçbişey göndermiyorlar ki. Benden herkes ilerde old. için muallim ablaya söyledim sanırım. Normalde üretiminde sorun çıkmış ve amerikada ücretsiz yapılan bu aşı kaldırılmış. Bizr de 500 lira gibi bi paraya vuruyorlar sorunlu aşıyı. Valla ben portakal mandalin sıkarım diye düşünüyorum. Grip falan olsalar da çabuk atlatılır. Bak onun da garantisi yokmuş. İleriye dönük etkisi diyo muaalim abla
benimkilerde çok seviyor yumurta ama bıldırcın yum. ufak doymuyorlar 2tane versem ağır gelir ne yapsam bilmiyorum
valla eşime hersene grip aşısı vuruyorlar adam grip nedir bilmezken aşıdan bir hafta sonra grip oluyor denkmi geliyor bilmem ben hiç düşünmüyorum yaptırmayı en iyisi bol bol c vitamini bence
ayy sabah bana geldiler yine gökçeyle taha eymeni parçalıyorlar biri saçına biri ağzındaki memeye derken kıyamet kopuyor sonra taha elimdeki tabağa vurunca heryer battı çekmeceyi boşaltmışlar sabahta yeni katlamıştık ayy ağlıycaktım resmen ya
pitoş bendede aynı şeyler var daha çok sinir harbi ve sesler yükseliyor evde gayet sakin olan ben şimdi her n patlamaya hazır bomba gibiyimmm kaşıkları elleriyle itiyorlar bizde az önce dökdük baya heryere ellerine bir şeyler veriyorum yeterki alışsınlar ısırmaya çiğnemeye yutmaya diye tabii her taraf batıyor örtü de seriyorum kocaman ama işe yaramıyor tekrar duş alıyoruz komple temizlik oluyor yaniii
inan bende öyleydim kedi gibii uysall ama içimdeki cadıyı ortaya çıkartıyorlar zaman zaman geçen gece eşimle gece saat 1 e kadar temizlik yaptık ertesi gün ev aynı taha ağzında yemeklari biriktirip koltuğa çıkramış sonra elleriyle dümdüz etmiş çubuklar elmalar yerlerde havalarda uçuyor kıyafetlerimiz hep lekeli zaten önlük taktımmı parçalıyorlar kendilerini çıkart diye aman yesinler yeterki diye çıkartıyorum temiz bir tane kıyafet kalmadı aynıyız dediğin gibi ama kim ne derse desin ben erkeklerin daha yaramaz oldukları kanısındayım sen ne dersin üç erkek anası
tekrar selam kızlar şirkette gene ntleri kısıtladılar face buralara giremiyorum kendi bilg. anca rkadaşın bilgisayarından bakıcam aralarda . yemek konusunda hepimiz aynıyız galiba en sorunsuz yiyen benimkilerdi şimdi gelde yedir bakalım heleki mirzaya sabah ayrı akşam ayrı iştah şurubu veriyorum ama banamısın demiyor.
kübracım 2 yumurtaağır gelebilir tatlım çok fazla protein varmış çünkü ben hergün vermey düşünmedim şahsen arada bir daha başlamadım .
benim çocklardada ısırma preoblemi had safhalara ulaştı artık neresi denk gelirse ısırıyorlar geçen azranın gözünün altını ısırmış mirza . kayaranın kulağını allah korusun bide bi hınçla sıkıyor görmesek kulak alan kopacak aklım çıkıyor napsak bilemedim . hırslarını öyle çıkartıyorlar yapamayıncada ağlıyorlar allah aşkına gel beni ısır tamam moduna geçiyorum yani . bende oğlanların daha yaramaz olduğu kanısında şiddetle destekliyorum kübracık hele biraz daha büyüsünlerde o zaman zaten ayvayı yedik :)))
meryem allah analı babalı büyütsün gözün aydın . bizde bu arada eşimle grip olduk gene bıktım ya bu yaşa kadar böyle bişey görmeiştim yaşlandım galiba ailecek aşı vurdurcaz biz . bide aşıdan sonra mikrop vücuda girdiği için mutlaka hasta oluyorsun .
kızlar şimdide oğlanlara oda yaptırıcam renk söyleyin ya nasıl bişey olsun fikir verin yavru yatak yapıcamgene .
oğlanlar mı kızlar mı daha yareamaz ................erkek çocuğu olanlar oğlanları söyluyoo kızlar cok uslu sankımm.............ama sızın oğlanlarda gercekten yaramazmıs yaa.........benım oğlum kucukken huysıuzdu yemek yemezdı ama yaramaz degıldı hıç bı cekmeceyı karıstıtrmadı odayı dagıtmadı duvara tırmanmadı kımseyı ısrmadı..........huysuzdu sadece .........sımdı kızlar ondan dahada mıızmız gelıyo bana hıç susmuyolar on dakıka uslular uyanınca sonra koro halınde vıyak vıyak ve susmuyolarda ya sonu gelmıyoo susun dıye bagrıyorummm ...........bakalım benımkıler daha dagıtma asamasına gelmedı ........o zaman oylmama yaparız artık.............bıde tabı tek olmayınca ıs degısıyoo........bırı bırınden goruyooo yapıyoo yapacagını.............
oyyy bittim valla. Birini uyutuyorum. Sonra ikinciye geçerken üçüncüyü bi taraftan pışpışla derken başım çatlıyor şu anda. İkiden sonra birinci tekrar uyanıyor üçüncüyü uyutamıyorum. Kafayı yedim valla. Bir kişi daha şart evde. Saçlarıma bakıyorum da ak düşmeye başladı. Canları sağolsun da canımı çıkardılar. Vazgeçtim uyutmuyorum. Zaten öğlen kuş gibi uyuyolar. Yarım saat uyutmaya uğraş, uyuyan yarım saat uyumuyor. Ayyyohaoldumsmile
elıtu ya sende kendımı goruyorum aynen ama allahtan haftaiçi yard var gercekten zor...........haftasıonu senın gıbıyım uyutma bosver vala bu ay bıraz daha rahatım uyutmuyorum öyle uykulearı gelıyokı surunuyolar adetasonrada bı pışpışta gozlerı gıdıyo anma uykuları hele gunduz kuş gıbı .............cok zor ü,ç tane yaa rabbım saglık vers ınş bugun ben hastayım geceden berı bogazım agrıyo halsızm cokj halsızıummm
arkadaslar sagolun allah razi olsun
kizlarim iyiler allaha sukur 1500 gr dan fazla dogdu hepsi
dun birisinin diskisinda kan gormusler test yapmislar iyi cikmis ama takipte olacakmis
birde antibiotiye baslamislar insallah bisey cikmaz dua edin kizima arkadaslar
digerleri iyi allaha sukur kilo almaya baslamislar
insallah saglikla en kisa zamanda evimize getirmeyi nasip eder rabbim
allahim butun erken dogan bebeklere sifa versin
elıtı haklısın ınsan cok yoruluyo ama sız benden daha gencsınız gostermesemde yas var yınede......bazen doyorum nolurdu bes yada on yıl once geleydınız yada tek tek ama takdırtımnn onune gecılmıyo saglık ols ................
meryem masallah yenıden ınş bayrama gelırler hangı hastanedsınız
muallimcim mutlaka istisnalarda var canım mesela benim abim oda kuzu gibiymiş genellemeye bakınca erkekler daha hareketli ve haşin oluyorlar :jeyyar: kızlarda dediğiniz gibi mızmız geçmişolsun buarada sanada bence şimdiden maske kullanmaya başla boğaz enf gibi gözüküyr
muallimcim söylemesi ayıptır bacım yaş kaç ?
valla ne varsa eski toprakta var hiç mırın kırın deme şundan on sene ilerde olsaydım daha dinç olurdum inan benim eşim çok geç geliyor kaç haftadır ya hep yanlızım parmaklarım bile acıyor yazarken eymen iki kez kustu neden bilmem çok yedi sanırım halılar koltuklar battı yine göndermem lazım halıları kış gelmeden yıkansın yoksa leke kalıcak
aynur nerdeee önceden bayram tatilinemi çıktı acaba bizim kız
meryemcim inş bayramda çıkmış olur kızların sakın sıkıntı yapma kednine sütünü bol bol sağ depo yap hımm birde bol bol dinlen canım bebişler gelince dinç olki daha rahat bakarsın