pıtos yas kırk bır oldu ...........demesı kolay degıl yaaa .........onbesyıl bı taneyle rahat rahat yasarken bırden hayatım dopdolu oldu ............cok sukur ama yaslandım gayrıı..........facenız varmı ya ........benım var kubra ne..............yazayımmmmm. senıde...........
pıtos acık acık meryeme desene dınlen bolbol canın cıkacak dıyeeee.........nefes alamaya vakıt olmıcakkk ben bebekler kuvezdeyken cok uzgun ve streslıydım ama son ay hersey ıyı oldugunda gezdım dolastım alışverıs yaptım cok ıyı geldı valla
Canlar Mübarek Ramazan Bayramınızı Kutlarım yavrularınızla eşinizle ve tüm sevdiklerinizle birlikte uzun bayramlara ermeniz temennisiyle büyüklerimin ellerinden kücüklerimin yanaklarından öperim...
cok zor valla aglıyıolar napımm bosverıyoom artoık elıtu sende takma en sonunda kafayı yere koyup bazen pesedıyolar yıne mısafır gelıyoo uykyularıda var.........corba yedırıp uyutayım m bakım....opt sızı kızlar
slm kizlar
herkesin bayrami mübarek olsun
el muallim bebekler ne kadar kaldilar küvezde, bende cigergelistirici igneyi vurunacam 28. haftada, en erken hangi haftada vurundunuz. dr 28 den önce gelmemeleri lazim dedi insallah beklerler bebeklerim.
talıtan tedırgınmn olma ya ınş otuzu gecersın benımkıler tam 28 doldu cıgere gelş oldum ıkı gun sonra kanam oldu sıddetlı acıle alındım üçay kuveszde kaldılar........cok zor erken gelmesınler ınş ıyı bayramlar sanada
kızçeler maaşallah çok tatlısınız.
Kızlar benim enesin antibiyotiği biteli 1 hafta olacak bademcikleri geçti galiba. Ama şimdi bikaç gündür sesi kısık. Ses kısıklığı nedendir acaba. Dr.a da götürmedik daha geçer diye fırsat da olmadı gerçi. Bayramda evdeydik eşim hep görevdeydi. Bi dün bikaç saat çıkabildik.
faranjitten dolayı olabilir canım yada alerjik bir durum tahmin etmek zor bizde bayramı hasta geçirdik inanılmaz bir salgın var burda sulardan dedi drlar bağırsak enf. oluşuyor benim kuzucuklarda yakalndı ama iyiler şükür
gecmış ols kızlar ya ...........rabbım hastalık vermesın kışta geldı sayılır ınş sıkıntısız atatırız bu kışıda hep bırlıkte...........elutu thjlamıur ver azcık ballı ..........ben gecen ay öle oldu nöbet sekerı ve keten tohumunu kaynattım verdım bolbol cok ıyı geldı dılanın seısı kısıktı ve balgamıda soktu zararı yok aktardan aldım evde hala var azcık bısey ols verıyoryum ıyı gelıyo ............
herkese selam güzellerrrr ve yavru kuşlarıııı
bayram tatilimizden döndük gene işbaşı yaptık . hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum inşallah çabuk oparlanırlar . bde bayramda benim böceklerle sarmaş dolaştık heleki kızım bna yapışık gibiydi hiç ayrılmadı peşimden .hastalık olmadan atlattık ama bizimkilerinde eli kulagfında hafiften hapşırmalar başladı . inşallah hastalanmazlar .
muallimcm kızlara maşallah çok güzel olmuşlar büyüdüklerini görmek ne güzel :))
hatunlar sizlerdende ses seda çıkmamış bugün ama herkes iyidir umarım . sonra görüşürüz öpüldünüz