muallimcim maşallah kızlarına .)
biz iyiyiz şükür ama öksürüğümüz devam ediyor bende ballı ıhlamur deniycem keten tohumuda işe yarıyor demek kuşburnu olsa çok iyi olur oldumu acaba ki
bizde hep kızımlaydık bayramda eşim erkekleri gezdirdi baktı zorla gez bişey olmaz deyip yolladı beni bende ilaç isimlerini falan yazıp bırakıp bırakıp gezdim allah razı olsun çok düşünüyor beni bebişlerde babalarıyla olmaktan çok keyif aldılar iyi bir bakım sonucuda hemen atlattık hastalığı rabbim göstermesin birdaha
Kızlar kusura bakmayın topiğin hepsini okuyamadm birşey merak ediyorum üçüzleriniz doğal yollarla mı oldu yoksa tedavi mi? maşallah ne kadar tatlılar çok özendim size
günaydın kızlar valla çocuklar büyüdükçe iyice fire vermeye başladınız umarım sadece yaramazlıklar kalmıştır hastalıklar gitmiştir . bizimkilerdede yavaştan başladı kış geldi ya gitmez gayri öpüldünüz
pitos canım öksürük için tereyağ pekmez karışımınıda deneyebilirsin. 1 kaşık tereyağ. tepeleme 1 kaşık yada 1,5 kaşık pekmez tereyağını eritip pekmezi karıştırıyorsun braz pişiriyorsun çok değil birbirine karışsın yeter. sonra ılınınca yavrulara 1 er tatlı kaşığı ver canım görcekin çok iyi gelecek..
wavwcim sağol canım hiç bilmiyordum bende pkemzi ılık suyla açıp veriyordum çokta söktürmüyor balgamı birde yarın öyle deniyim benimkilerde bir öksürük kaldı şükür burdaki çocuklar resmen dökülmüşler bu salgında şükür rabbime
kızlar ızzgara sucuğu çok seviyor benimkiler zararı varmıdır acaba allahım olmayanlarada versin rabbim şükürki biz çocuklarımıza herşeyi yediriyoruz elhamdülillah
sagol pıtos ..........canım ya sucuk ıçın bıraz erken degıklmı bana gore erken baharatlı katkı maddelı nede olsa sosıste öle .........kofte yesınler onun yerıne bıbucuk olsunlar bence bıde dra sor ıstersen ...........bız hala aynı menu kahvaltrı corba putıurluye gecemedık kusuluyolar ya senınkıler ne zaman gectı pıtos duzeltılmıs dekızıncı aya gırdık...........yuvarlanıp duruyoılar ınş bu ay otururlar desteksız
hekese gunaydın .........ya nıye kımseler yok .........
okullarda baslıyoo ...............haftaya en buyuk yardımcım oğlum okula baslıcak bakalım napcammm.............altı yıl sonra kısmet olursa bızım bucurlerde baslar ınşşş kıtap defyter dusunemıyorum pıtos üçer tane her bırıneeee yaaww tek oğlumu cok rahat ozelde okttuym ama bunlarda napıcaz bakalım işimiz zor ya
günaydın herkese
muallimcim yeni dişiniz hayırlı olsun canım daısı diğerlerine
kübracık valla yiyorlarsa ne ala canımda baharatlıya dokunurmu bilmiyorum . katkı maddesi var ama olmayan bişeyde kalmadı bende ara ara veriyorum valla herşeyi evdeoturup kendim yapamayacağıma göre allaha emanet gidiyoruz .
kayrada dün doktordaydı ilaçlara aynen devam ediyoruz 13750 olmuş kilosu boyuda 85 olmuş bisde mirzacığı şöyle duyabilseydim
ecem . nilo iyisinizdir inşallah sizlerdende ses seda çıkmıyor şekerler .
bende kızıma yaptırdığım odayı oğlanlara pas edicem kızıma yeni bi oda yaptırıcam bu arada kesin kurutma makinası almaya karar verdik arayışlardayız çocuklar için iyi olur öyle
valla muallimcim dru bir soru yağmuruna tutucamki sorma köftede çok seviyorlar kaşarda kahvaltımız iyi şükür bir peyniri sokamadım ağızlarınna onuda çorbaya falan katıyorum valla benimkiler erken başladı pütürlü yemeye annem erken öğret demişti iyiki dinlemişim onu şimdi herşeyi veriyorum yiyorlar bisküvi meyve ekmek kaşar vs..
arzucum niye vazgeçtin kızının odasındanki ?
maşallah kilosu falan iyi boyuda normal boşver sağlıklı olsunlar diyene bak dimiiii :)
nil edika elitu kayıplara karıştı
valla muallim okul çok zor yiğenlerimin prob. ben çözemiyorum yandıkki ne yandık birde şu var tabii sen üçüne çeyiz yapıcan :)
inş çocuklarım okusunlar şahsen okulların durumu çok fena kapıda beklmek lazım hele şu kaçırma olayları beni çok korkutuyor dışarı çıkarmayı düşünmüyorum ben benle çıkar benle eve girerler zaman kötü
GÜNAYDIN KIZLAR
kübracım kızın odasındanı oğlanlara vericem çünkü mobilyacıda renk olarak başka seçenek bulamadık benim istediklerim yok o yüzden kıza standart r3enklere dönücem pempe beyaz heryerde var nasılsa zor olmayacak . bu ay sonuna inşalla iki odada tamamlanmış olacak tabi odalar boşaltılacak iş araları nasıl yapıcam bilmem artık bakıcaz .
kış geldi bizimkiler gene göçtü ya bismillah derkende hasta olunmazki gece gece kızın burnunu açma çalışmalarım vardı inşallah atlatsınlar doktor aşıyı öyle yapalım demiş haftaya falanda grip aşısı olacaklar . bide bıldırcın süt bal olayına giricem bakalım sabah aç karna içmleri gerekiyormuş deniycem özellikle kayraya inşallah öksürüğe falan iyi gelir .
valla yaramazlık had safhada.Annem geldi ama yetişemiyoruz. Uykuları huyları herseyi değişti. baş edemiyoruz maaşallah. büyüdükçe sımarık mı olu7yolar nedir
ayse sonrası Allaha emanet gidiyıor. Rahat ol. dinlen . riskli dönemler geçmiş şükür. Ama sonlarda da insanın hareketi iyice zorlaşıyor. :Allah yardımcın olsun.