üçüz gebeliğimden dolayı işimden ayrıldım,artık evde dinleniyorum. yavaş yavaş hazırlıklara başlamak istiyoruz,yoksa hepsini bir anda asla alamayız,hele ki tek eşimin maaşıyla..
ben sizden kullandığınız ama artık ihtiyacınız olmayan ana kucağı,vs varsa eğer mümkünse bana verebilirmisiniz? hepsini birden almam çok zor olucak..
eğer vermek isterseniz özelden ulaşabilirmisiniz bana? böyle bir imkanınız varsa çok sevinirim.
ayşecim maşallah 30. hafta çok iyi canım dinlenmek ve dua etmek kalıyor geriye ve vurulmadıysan ciğer geliştirici iğnelerini vurul yiyebildiğin kadar yemek ye ve uyu allah yardımcın olsun
elitucum başladılarmı seninkiler emeklemeye akıllandıkça daha yaramaz oluyorlar benim kızımda yaramazlaştı ya artık uslu bebek yoktur bana göre
topuklu ayakkabı keşke daha önce yazsaydın canım anakucaklarımı falan hep dağıttım
edika işe başladın demek hayırlı olsun canım duruyorlarmı senin bücürler yabancıyla birde eve kamera koydunmu annenmi var yanlarında
iyi aksamlar bayanlar biraz gec kaldim ama herkezin gecmis bayramini kutluyorum ben bayrami hasta gecirdim o yüzden hic ugrayamadim buralara cigerlerimi üsütmüsüm temizlik yaparken ceryanda kaldim galiba öldüm öldüm dirildim tam iyilestim derkenbenim cocuklar bilgisayarin anasini aglatmislar masadan indirip üstünde tepinirken yakaladim anca bugün yapilabildi zavalli bilgisayarim nereye saklayacagimizi sasirdik heryere yetisiyolar artik
ay kizlar insan cocuklarinin büyüdügünü gördükce cok seviniyo ama bakimlari cokda zorlasiyo gözünüzü korkutmayayim belki benimkiler cokyaramazdir ama artik bittim bugün cok agladim kizim resmen düz duvara tirmaniyo oglanlara rahat vermiyo uyku yok devamli agliyo bende bugün biraz fazla patakladim elimde olmadan ama artik sabir yetmiyo sonra oturduk ana kiz aglastik simdi zorla uyuttum bakalim kac dakika uyucak
canım ya merak ettik bizde seni çok geçmişolsun haftanda bayağı ilerledi buarada canım allah yardımcın olsun hiç kolay değil mutlaka valla benimde eymen okadar yaramaz ve pürüz bir bebekki az önce uyudu yanına yattım saçlarımı çektim sinirden sabah bir kalkıyor akşama kadar ağlıyor birara bıraktı şimdi yine aynı ne etcez bilmem seninkiler artık herşeyi anlıyorlardır kandırmakta zor bıdırcık ne yapıyor o uslu olur inşşş kendine dikkatet
pitos canım bakıcılar başlayalı nerdeyse 1.5 ay oldu çocuklar zaten alışmışlardı annem yok malesf artık yalnızız kamera koymadık eşimle çok kararsısız bakıcılar çok iyi çocuklar onları onlarda çocukları çok seviyorlar farkederlerse aramızdaki güven sarsılırmı bilmiyorum zaten işimle evim aynı yerde istediğim zaman gidebiliyorum kararsızım sizce napim
edıka ınşş ıyıdırler bıde tek bakıcı olmadıgı ıçın bence daha ıyı tek olsa ınsanın ıçı rahat etmez ama ıkı olunca bırı zaten dıgerınden cekınır bence guven onemlı hep kuskulu olmak zor ınş guven ıçınde olmaya calış ıkı mı bakıcı aslında buyumusler tek kısıde bakabılır..........kac lıra verıyosun..........ben benım yardımcıma bı mılyon verıyorum eskı parayla dıyelım..............gecen gun zam ıstıyoo ve benımkı tek bakmıyo beraber yatırıpo uyutuyoz ev ısı yemek yapmıyoo.........sanırım yenı yıldan sonra devam etmıcenm artık yalnız bakablıyorum sımdı daha rahatız cok sukur............haftasonyuda gelmıyoo zaten alıstım yalnız bakmaya o yuzden ...cok zor ınsanlarla ugrasmak..........zaten ıse baslasam benımde alacagım bı mılyın kusur bakalım nolcak.......hayırlısı olsun ınşş
günaydın kızlar
edikacım hayırlı olsun işin canım evin de yakınsa sanırımki lojmandasın bencede çok gerek yok kameraya mualliminde dediği gibi iki kişi olunca zaten birbirinden çekinirler sende arada bakarsın zaten çocuklardanda anlaşılır ilerleyen zaanlarda ona göre davranırsın
ecemcim geçmiş olsun şekerim inşallah kazasız belasız tamalarsın hamileliği . bebekler büyüdükçe daha fena oluyor katılıyorum sana benim kızımdasabahları artık gitmemem için ağlamaya başladı 2 seferdir servisi ucundan yakalıyorum .
edikacım ben bu konularda biraz paranoyağımdır sonuçta güvenin sarsılması gibi bir sorun olsaydı kreşlerde anassınıflarında kamera olmazdı hatta şimdi okullara kantinlere bile konulcakmış sonuçta oralarda akalabalık ama zaman kötü bunu yazmakla seni endişeye sokmak değil niyetim ama bana sorarsan ben kamerayı takar hatta evdeki kişilerede çocuklarımın gelişimini izlemek gerekli olduğunu düşünerek taktığımı söylerdim sonuçta illa çocucuğumu dövdüğünden yada fiziksel veyahut sözlü bir tacizden şüphelenmek değilki onlara doğru gelen şey sana yanlış gelebilir bebklerinin ruhsal bedensel gelişimlerini bir anne yada baba gözüyle görmek daha farklıdır bence yada en basitinden senin için çok önemli olan bir yemek öğününü atlamaları yada iki bebek arasındaki kavgayı ayırıkenki yaklaşımları sana ters gelebilir
dediğim gibi belki çok paranoyağım bu konuda benim için iki kişide olsa beş kişide olsa farketmezdi sanırım çünkü anne bebğini pataklarken yada kızarken yeri geldiğinde babası buna gözyuma biliyorki dışarıdaki insana neolmuş sen bence tedbirini al derim ve açıkçada söyle eee biz okada emek verdik can bu kimsenin kırılmaya küsmeye hakkı olamaz
muallimcim çok uygun fiyata bulmuşsun canım burda 300 den aşağı bulsam öpüp başıma koyarım herhalde
arzucum kime niyet kime kısmet oldu sizin oda işide .tek yatak vardı orda dimi bir yatak daha alıcaksın ozaman senin bilmiş kızın vericekmi bakalım erkeklere odasını ..)
pıtos yuz lıra degıl ya bın lıra yanı bır mılyon verooyorum üç yuzden asagı zaten yok bakıcı fıyatları yedıyuzden baslıyoo ben bır mılyar verıyorum beraber bakıyoruz yalnız olsa calışşsam belkı ya zor valla bu işler ama artık alştım belkı ısadece temızlık ıçın haftanın uç gunu bı kadın bulurum temızlık yemek olursa zatebn bakarım kuzulara rabbım hepımızın yard ols ............herkes bugun nasıll hava kapalı ya soğuk usuduuuuum
neeeeeeeeeeeeeeee bin liramııı şaşırdım valla çok uçuk bir fiyat canım yanlız baksa neysede beraber bakıyorsunuz sonuçta bence sen başkasını ayarlamaya bak canım ya
muallim canım okuyunca şaşırdım açıkçası. çok para güzelim. emeğe her zaman saygım var ama tek başına bakmıyor ki yemek yapmıyor evi temizlemiyor. ha desenki yavrulara beraber bakıyoruz ben oynarken o yemek işini hallediyor evi toparlıyor o zmaan hakkı kadının derim. ama normalde yanında annesi olmadan ikizlere bakmaya 750-1000 tl istiyorlar.
wavy doğru dedin canım sadce bebek bakımına bu kadar para asla verilmez bence onun yerine hergün kadın gelir evini temizler bebeklerinin senin yemeğini yapar ütünü yapar daha iyi hemde daha uyguna gelir ben şimdi temizlik şirketinden birni ayarlıycam aylık 60 tlye geliyorlar