Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kızlar valla bıde zam ıstedı ve mırın kırın yapıyo veremem daha fazla dıyınce ...........ben calışssam aynı alıcam ya .........ve ıs yapmıyoo elını surmuyoo yemek ben yapıyorum ya ve yıyoruz marketı yapıyorum eve gelıyorum yorgunlıukla yenmek yapıyorum cayı bıle koymuyoo ama uç ay sonra dedıgım gıbı ben yanlız bakıcanm ve ev temıslıgı ve yemek için bırını ayarlıvcammmmmm ya cok opt sızı ..........hayır azmı gercekten ya utanıyomu demeye mıllete bın lıra alıyorum dıye daha oncelkkı yerden canı cıkmış anlşatıyoo neyse ınş bakalım cozum bulucam opt sızı kızlar

muallimcim tam bir kan emici bence ben senin yerinde olsam bir dakika tutmazdım onu evimde sana ne faydası varki getir götür işiyse sen genç bir talebe bul o da yapar bunları valla çook ama çok para yazık bence canım hiç değmez

pitos ayda 1 günmü gelecek anlamadım 60 tl çok ucuz geldi. burda temizlik için bile 80 tl istiyorlar. ay oralara mı taşınsam..

muallim canım üye olduğum bir site var orda bakıcılarla ilgili de bir bölüm var. bu arada ikizlere bakıcı olyı. ve inan en fazla veren 1000 tl veriyor ve ev işi yaptırıyor. eğer komşusu falan bakıyorsa 30-500 arası bakıyorlar ve süpürge arada yemek ütü olayınada karışıyorlar. biraz önmce sırf merakımdan baktım ve bence komşuna söyle evin yakın istediğin zaman evine gidersin yol derdin yok kendi ev işini b,ilem istediğinde halleder otur oturduğun yerde ne zammıymış kafamı attırma dekaydirigubbakcemile

wavy pıtos off ya valla bıde haketse gam yemıcemm mırın kırın edıyo canı ısteyınce erken gıyınıp cıkıyoo of tuf cekıyo ozelıkle zam vrmeyınce ......haftaya net bı sekılde konuscamn bakalım sankı kadına cerez parası verıyorum gıbı utanıyorum sorunca solemeye mıllete dıyo neyse ınş yenıyılda dusunmuyorum ya onu hayırlısı ...çok opt sızı zor uyttum azcık dınlenım

wavy burası ucuz canım şöyle söyliyim haftada bir gelince 20 tl alıyorlar yada 25 buralar ucuz tabii gel valla temiz hava trafik derdi yok yeşillik daha ne istersen
muallim o utansın bence ne sabırlı kadınsın ben varya 2 hafta yardımcı kadın aksattı diye sepetledim kimseye bedava para dağıtmıyoruz çocuklarımızın rızkı var onda işine gelmezse gitsin

muallim abla valla millet haketmeden nasıl bol keseden para kazanmak istiyor hayret. O o kadar mırın kırınla çocuklara iyi bakıyor mu bari. İçinden çalışmak isteği yoksa onlara da ters davranır bak dikkat et. kübranın da dediği gibi can sonuçta bu. Sen markete falan gidince hırpalar bile. Gözün üstünde olsun. Benimki gözümün önünde hırpaladı def ettim ya.Gerçekten de çok para alıyor ve yetinmiyo hayret. edika sen de uyanık davran valla. Hiç bişeyden çekinme. Çocukların davranışlarında değişiklik oluyo mu dikkat et. Mesela benimki kadını görünce bana sarılıp ağlamaklı oluyodu. Artık ben görmeden nasıl ürküttü ise. Detaycı olmakta fayda var. Psikolojileri bi bozulursa düzeltilmesi çok zor.

haklısın ınş bu hafta acık acık konuccam sabrım kalmadı ..........bu aksam cok zor uyudular ya dıla burnu akıyoo nezle olduk galıba oof kısı rahat gecırsek ne ıyı olur........herkes nasıl azcık uyuyayım onlar uyummusken ......her bırı bı odada ya tek olunca zor oluyoo oğlum okula baslıcak uyusun artık opt sızı kızlar

kübracım enes ve tuğçe emeklemeye başladı çok şükür. Taha daha ağır. Az az kıpırdama var. yana doğru daha kolay kayıyo. Hayırlısı bakalım. Annem yanımda 1 haftadır. Ona rağmen yetişemiyoruz. Ne kadar kalabalık olsan o kadar çok ilgi istiyorlar.

Bizimkiler sırf ilgi için uyumuyor. Zorla uykuyu açıp ağlamaya başlıyolar kucak için. Gündüz zaten kuş kadar uyuyolar. Ya uzun zamandır cocuk dr.una götüremedik. Ona kafam takılıyo. Özel old. için her birine muayene ücreti 40 dan aşağı değil. Tahliller v.s bu 2 hafta zaten ful tuğçenin ameliyat tarihi alıcaz. Enese tekrar kafa ultrasonu. Tahanın göğüs için ultrason. İşitme testleri yapılcak. Annem burdayken onları halletmemiz gerek. Koşturmaca olcak yani

elitucum maşallah bayağı harketlenmişler bizde her birine park yatak aldık içinde yatmamak için ağladılar 11 e geliyordu saat uyudular kızımıda yukarı alıcam artık zamanı geldi :)
bizde çok doluyuz buaralar tahaya kafa ultrasonu çktirmek istiyorum bıngıldağı kapanmadı çünkü ahmetin sünneti var ve göz muayneleri bugünde dr gidicez öksürrük ısrarla devam ediyor

günaydin kizlar benim ücüzler okadar agri yapiyorlarki anlatamam insallah suyumu patlatmazlar, ikiz olanlar midemin orayi sanki yara etmisler cok sizliyor, digeride belime vuruyor simdiden canima okuyorlar anlayacaginiz, ben bu carsamba 25 haftayi bitirecem, druma 27. haftada ciger gelistiricinin yapilmasini istiyecem, daha erken yaptiran oldumu arkadaslar lütfen bana yardimci olun, ben 27. haftada cigergelistirici yapilir 28. haftadada kan uyusmazligi ignesi yapilir diye düsündüm.

kübracım bizim enesinki de açık. Dr bize 1-1,5 yaşa kadar kapanır her çocuk aynı olmaz demişti. Tabi yine de baktır kafanda soru işareti kalmasın.
tali tan ben de 28.haftada ciğer geliştiriciyi vurulmuştum. Kendim söylemiştim dr.a sürekli, ne zaman olacağım diye. Ona kalsa bişey demiyordu.

canim bebekler cok oynuyorlar korkuyorum erken gelecekler diye ben haftaya carsambadan sonra 27. haftaya giriyorum yapilsin diyecem 28. haftadada kan uyusmazligi ignesi yapilacak zaten, sizinkilerde cok oynuyorlarmiydi bazen dogum sancisi gibi agrilarim oluyor normalmi acaba bebekler oderece canimi yakiyorlar.

kızlar..........moralım bozuk ya yardımcıya yedıde cıkması gerekırken bu sıralar hatta ramazanda hep altıda cıktı sımdıde altıbucuk dedınmı gıyınmıs cıkmış oluyoo dedımkı erken cıkıyosun ya ..ay sınırlendı cıktı gıttı ya sınır ettı benıde neyse ınş bırını bulucam yenıden ınşşşş ıyı bırı olur kadına ısı oldugunda her zaman ızın verdım dıyokı bıde cıkarken ben sana tolerans tanıdım normalde altıda cıkmam gerekj eskı ıs yerımde öle cıkıyodum sekısı benı ızlgılendırmnezkı dedım ya ne alaka ..neyse ya uff ...uyutayım sunları ınşş gergınımmm

muallimcim bukadar stersi çekiceğine bence gelmesin daha iyi zaten baştan nasıl anlaşıldıysa öyle olmalı ne tuhaf bir insan inan yanlız bakmanın stersini çekmeyi tercih ederdim sanırım kimsenin nazını gazını çekemem ben uçarım o kadına

elitucum dediğin gibi aklımda kalmasın bakalım dr ne diyicek eşimin sürekli mesaide olması beni çok zorluyor bebişleri dr götürücek kişi bulamıyoruz ya bizde haftasonuna kaldı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…