Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

benimkiler uyumuş şükür aslında daha erken uyuycaktılar taha aşırı yemekten çıkardı ne var ne yoksa tuhaf çocuk bazen yemiyor yiyince çıkartana kadar yiyor :)
muallim sabah kaçta geliyor hanımefendi peki

ay gecmıs ols canım ya bazen sedaa öle cok cıkarıyooo
sabah sekız bucuk ama dokuzu buluyoo ..normalde alt komsumdu evnı borc yuzunden satmak zorunda kaldı yurume yarım saatklık uzaga taındı mınubıuse bınıp gelıyoo trafık var dıye dokuza ceyrek kala oluyo bende aksamda altıda cıkıyoo ...ayy sınır oldum tek kelıme dedım cekıp gıttı cok ılgınç ya ben hafrta sonları kayınvalıdeme gıdıyorum bazemn kal dıyo kadın kalıyorum pazartesı oğlen eve gıdıyorum oda ıkıde geldı bes altı kez ve ben hıç bısey demedım ols dınlensın dedım...sımdıde bana demezmı sana tolerans gecıyoom dıye ...neyse bakıcam baska zaten cıkarken bırını bul dıyede gevelıyodu ya az dıyıp duruyoo bu parayı calışşsam ben alıcam zaten haftasonuda gelmıyoo benım mudurum dakıkamızı hesaplıyodu yaa ....

seda da dıs patlatmıss...............ya pıtıos haklısın bolelerı cekılmıyoo gercektenn ama napım annem yok bı yakınım yokk kı arkadaslarım sagıolsun ılk basta cok yard oldular bu hatunu bulana dek onlar kaldı benımle kayınvalıdemde ılhgılendı yınede ama sonuçta herkesın işi gucu gelsın duzenlı işimizi bılelım dedım...neyse ınş hayıtrlısı bı tanıdık var acaba dıyorum o gelsın sırf temızlık yemek yapsın gerekırse dısarda ıim olunca hafatanın bı ıkı gunu bı ıkı saat bebeklere bakar o kadar bebekler ıçın tutmak ıstemıyorum artık ben bakıcam tamamen ınş............ev ısı ve yenmek olursa sıkıntım olmaz cunlku...ınanın ayda ıkı kez de temızlıkcı alıyorum ya evuı temızlemeye fuırsatıkm yok aglıyolar ya dıye getırıyo bırını tada ıkısını verıyo bana ee sonra ev ısı kalıyo yemek zor yapıyorum ve beraber yıyoruz kahvaltıyı bıle ben hazırlıyorum bazen dakıkalarca sallıyoo elayı ya uyudu artık sallama alışmasın dıyorum hıçtakmıyoo ya ben haksızmıyım ya sınır ettı benı fazla yumusak oldum bence eskı ısınde nefes alamıtyodu

ay muallim sen anlattıkça bana daraltı geldi senmisin iş veren omu belli değil işine gelmiyorsa gelmesin maden ne kadar istiyor 1500 liramı valla 2 üniv. bitirenler bile okadar almıyor para çok uçmuş o bence sen çok yumuşak davrandın demek 9 da geliyor kahvaltısı önünde 6 da çıkıyor valla muallim ben geliyim bakıyim 3 çocukla bile ondan iyisini yaparım :)
bu nilo hiç uğramaz oldu ya iyidir inş bizde geçen pazar doğumgünü yaptık bebişlere eşimin tarafında bu pazarda kendi ailemlerle yapıcaz çok kalabalıkta çocuklar uyumaz sıkılır diye böyle düşündük

dişinizde hayırlıolsun canım benimkilerde azıları çıkartmaya hazılanıyorlaar ayy kızım okadar fena bişey olduki oturtamıyoruz yerlere atıyor kendini annemde yok iki gün eşimde geç geliyor yandım yani

pıtoos canım ya sagol...............ay sızın yasınız doldumu............masallah ..........guzel yıllara ınşşşşşşşşş..............ya benım kayınvalıde tutturmus bunlar dogum tarıhlerınde degıl dogmaları gereken tarıhte kutlama yapalımmm dıye ya tamam ama erkende olsa bu tarıhte dogdular o gun kutlucam dıyorum yok dıyo delı etcek bu ınsanlar benı ıstegım gıttı öle dıyınce sıozcede sacma olmazmı ya o bırazda normal bebekler azcık yurur ayakta duruop mumu ufler dıye dusunuyo bunların sımıd erken yapamazlar dıye dusunuyoo bakalım hele o gun gelsın ınşş ama hevesım kactı gıbı

günaydın kızlar
muallimcim hemen at gacıyı gitsin bulabiliyosa daha iyisini bul bu ne naz ne niyaz bi milyara yuh yani çekilmez valla temizlikçi al ayaklanınca zaten kendileri oynuyorlar çok zora kalmazsın .
kübracık nasıl geçti dogum günü huysuzlanmamışlardır umarım .
bizde dün doktora gittik ağızlarında pamukçuk çıktı karbonat faslını geçmişler ilaç kullanmamız lazımmı bakalım nasıl olucak yeri gögü inletiyorlar sürerken . bide muallim grip aşısı vurdurduk yarım doz bidaki ay yarım doz daha vuralım dedi ama burda bi arkadaşım 5 yaşına kadar hep yarım vurdurmuş doktoru tam kaldıramazlar demiş sen nasıl vurdurmuştun kararsız kaldım
çiçek aşısıda normalde 15 aylıkkenmiş bizimkilerde geçti ama sorun olmaz bundan sonra onlarıda vuralım dedi . güvenemiyorum ya doktorlara offff

günaydın arkadaşlar muallim canım hemen kov o bakıcıyı bence ben iki bakıcı tuttum kişi başı 300 veriyorum sabah 8 akşam 5 bakıyorlar ben işten gelince 5 te gidiyorlar yalnız eşim arabayla alıp bırakıyor ben memnunum ben onlardan ev işi istemediğim halde evin günlük işinide yapıyorlar süpürge toz çocuklar uyuyunca vakit oluyor nasılsa diyorlar benimkiler gündüz düzenli uyudukları için rahat oluyor yemeklerinide akşamdan yapıp bırakıyorum

trıa sagol canım ya öle yapıcam ya ınşş daha ıyı olur bıde iş için cagırdılar gelemem deım bu yıl belkı seneye ..........yaslarından sonra haftanın ıkı üç gunu oyun ablası bulsanm nasıl olur benım talebelerden bulayım dıyorum ya öle dusunuyoırum.........ççcanım yarım doz olmalı dr var aılede öle dıyolar ........bende sanırım vurdurcam ..........ıyı olur oğlumla rahat ettım hep cıcek asısı blılemıcem ya zamanı onemlı demıstı hemsıre ama dra guven yındede ınşş ıyı olur.............

tria ben geçen yaz vurdurdum grip aşısı ama yarım doz yapıldı zaten olması gereken yarım doz tekrar vurdurma..bu yıl ben tekrar yaptırmıycam zaten heryıl yapıldıgında bir anlamı kalmıyormuş...

aynur nerdesın yaa............nasılsın canım aslında bu asılar her yıl duzenlı olmalı....cunku her yıl farklı mıkroba karsı uretılıyoo ve daha ıyı oluyo dr öle söyluyoo asıl o zaman etkısı ıyı olur bende bebıslere yaptırcam ınşş ya sıkıntısız atlatalım bu kışıda ınş

aynur peki fark ettimi sence benim bu aşı konusunda tereddütlerim var yani faydasını gördünüzmü siz

muallim abla valla bana da daral geldi senin bakıcından. buluyo da bunuyo işte. Böyle iş de zor bulur. Ablam kızlara nasıl davranıyor dikkat et bence. Çalışmaya gönlü yoksa onları da sevemez. Keşke yakın olsak. Birlikte bakardık. Benim Tuğçeye de arkadaş olurlardı. Oğlanlar da kızları çok seviyo. Gül gibi bakardık valla.
Kızlar çiçek aşısı yıllar önce kaldırıldı diye biliyorum ama. Bu farklı mı acaba?

Canım korkma benimkiler de oynuyorlardı. Hatta mideye yakın olan top gibi oluyordu yemek falan da sürekli çıkardığım için yiyemiyordum. Mideye baskı mı yapıyordu nedir, hemen hemen her yemekten sonra çıkarıyordum. Benim son ana kadar bulantı, kusma, kasıklarımda sancılar ağrılar hep devam etti. Evde sadece lavoboya gidiyordum hep yattım. Yemeği bile annem tepsiyle önüme getiriyordu. Çok şişmiştim. Basamıyordum ayaklarımı. Doğumdan sonra bile epey bir süre devam etti. Ağlayanı kalkıp alamıyordum bile. İğneyi de sor bakalım dr.na. Zaman bişekilde geçiyor. Sen de hayırlısıyla atlatırsın inşallah bu günleri.

ay elıtu ne ıyı olurdu ya ......................zaten gelmez bende ıstemem bıktım ya .......bebeklerı cok sevıyodu ya hıç kotu hareketını gormedım ama ben dısardayken bılemem ama cok guzel ıletısım kurmustuu bebeklerle zaten bu ndan dolayı zam ıstedı tırıpp yaptı .........onun gıbı bulamam dıye bebekler ona alıştı dıye artıok hayırlısı bıkac kısı haber bıle yolladı gelelım dıuyee.........cok zor bu ışler.........bu ıkı hafta ıcınde bı uçuz annesı daha var cok az gırmıstı tpıge ayse budak o gelıcek bana üç kızıyla hep telefonlasıuyoruz onunkılerde cok seker aramızda cok yok zaten aynı ay geldı hepsı...............elıtu cıcek asısı var kalkmadı bazen cok sıddetlı gecıyoo vurulmak faydalı......ama en muhımı kızamık........opt

günaydin herkese,
benim mide bulantim okadar olmadi ama birkacgündürlü yine midem bulaniyor sanirim demir ilaci yapiyor onu biraktim baska kullaniyorum, sen kac kilo almistin canim, bebekler kac kilo dogdular.

günaydın kızlar herkes iyi bakıyorumda allah dert vermesin hiçbirimie
benim bebeklerin ağızlarındaki yaralar hala devam ediyor geçen senden duymuştum muallim nöbet şekeri diye bi akadaşıma doktoru söylemiş nöbet şekerini döv ağızlarına sür bişeyi kalmaz diye onu deniycem şimdi inşallah işe yarar yoksa iyice mızıldanıyorlar
bu arada nilüferle konuştum aydındalarmış tatilde o yüzden çok bakamıyormuş hepside iyiymiş yarın çocukların dogum gününü yapacaklarmış pastaseçiyoruz dedi herkese selamı var .
muallim valla ne güzel resimlerini bekliyoruz bu toplantının bak valla yakın olsak davet falan dinlemem atlar gelirdim amma uzağız . benimde bartındaki arkadaşım gelicek bakalım iadeyi ziyarete tekrar koyarım resimleri o zman

talitan endişelerini anlıyoruz caım ama merak etme herşey yolunda gider ama biraz sakin olmaya çalış çünkü çocuklar geliştikçe gerçekten senden etkileniyorlar . 27. haftada sen doktoruna söyle iğneni yapsın nolur nolmaz işi garantiye a hareketleri normal zaten yerleri dar açmaya çalışıyorlar tabi bu arada olan sana oluyor . ama az daha gayret et canım beya yarladın bol bol dinlen ve keyfini çıkar gerisi valla zor ben sana diyim . şiş miş keşke biraz daha yatsaydım şimdi bi kere 8.30 da uyanmak için çırğınıyorum valla o kadar yani .

muallim canım kayınvalidemler dün gitti koşuşturmaktan giremedim pek buraya....grip aşısına gelince ben çok faydasını gördüm geçen yıl ama bu yıl yaptırmayı düşünmüyordum kafam karıştı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…