Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

arzucum geçmişolsun inş hemen geçer canım
nilonun bebişleride bir yaşında ne güzel allah uzun ömür versin hepsine
dün gece kızım beni mahvetti 12 de uyudu sabah ağlaya ağlaya uayndı bu saatte kadarda susmadı diyebilirim erkekler şükür yataklarına çabuk alıştılar koyduğum gibi yatıyorlar artık ama ilk koyduğumda kızıyorlar her seferinde mutfakta çok işim var öpüyorum herkesi

tesekkürler canim ilgin icin evde bir is yapmiyorum yardimci yazdi dr sigortamda karsiliyor sabah temizligimi yemek yapilacaksa yemegimi yapiyor, aklima yemek gelmezse yemegimi yapiyorum aksamda esim yapiyor Allah razi olsun esimden suyuma kadar kendi getiriyor izin vermiyor birsey yapmama, rahatim is yönünden cok sükür <yarin randevum var bakalim kabul edecekmi dr. size güzel haberler veririm insallah.

aynur neden karıstıkı kafan bu aşı öemlı benım oğlumun dr cok ıyı bı dr bes yasından berı vuruluyo nerdeyse her mıkroba karsı bagısıklık kazandıu alkerjık bronsıt oldugu ıçın dr muhaskkak tavsıye edıyoo sık hasta olmasın dıye sor ıstersen drazaman gecmeden daha ıyı olur
herkesı opt

kerim isimini çok severim diğerleride çok güzel salıkla gelsinler inş mesajını yeni gördüm bebişlerden fırsat buldukça konuşalım akşam 9 dan sonra yani

tamam canım yakın olsak ne ıyı olur dımı ya hamlamısım unutmusum cogu seyı .......ınş guzel olur...........

ooo kimseler uğramamış bizde dolaştık bebişlerle bugün son son güneşin tadını çıkaralım dedik kış geldimi ben depresyona girerim yaaa ne güzel geziyorduk pazar günü 2. doğumgünü var bebişlerimin bukez sadece kendi ailem olucak dışarıdan tek bir arkadaş gelicek ama inş güzel birgün olur

pıtos bende kısı sevmemm........gunesı gormem lazım ...........nasıl ıkıncı dogun gunu .....anlamadım..........dogmaları gereken tarıhmı ...........bende bu gudusle ıkı yapıcam sanırım ..........bıde dıs hedıgı yaparım ınşşşşşşşşşş.............yardımcım kedı gıbı sessız oldu gelıyo ama bu ay son dedım nedense sesı cık mıyo ama ınş kararlıyım onunla ıstemıyorum ......bu haftada gelıcek sonra baska bulucamm ınşş zaten bı ıkı kısı var bakalım........

muallimcim geçen hafta eşimin ailesiyle yapmıştık kalabalık olunca bebişler durmuyor ablamın abiminde çocukları var çünkü şimdide kendi ailemle yapıcam kapıyı görünce kuzulaştı demek ohh iyi yaptın canım doğması gereken tarih değil doğdukları tarihte yaptık biz ama ramazana gelince erteledik

ablam o kendisine muhtaç olduğunu düşünüyordu belki de. Ne yappsam kabul eder diyodur. Şimdi işler terse dönünce sasırmıştır. Tahmin etmemiştir böyle olacağını. Hayırlısı olsun.
Kübracım hayırlı olsun ilk yaşınız. İnşallah güüzel olur herşey.
Biz dün işitme testine gittik. Bera testi için gün aldık. Ama Tuğçenin ortakulakta sıvı varmış. İltihap galiba. Dudak damak yarığı olan çocuklarda sık oluyormuş. Yine antibiyotik kullanmaya başladık.
Siz bera testi yaptırmış mıydınız? Nasıl oluyo uyutmak zor olur mu acaba? Bir de uzun sürüyormu test??

pıtoscum ıyı olmuş ayrı yapmakla benımkılerde kalabalık sevmıyoo............ama benım aılemnm zaten burda degıl abım almanyada bu ay gelıcek az kalıp gıdıcek ablam samsunda ..esı gıcık bı adam bı kere zor yolladı ablamı gelemıyoo bu kadarım ıste esımın aılesı burda cok kalabalık degılız cocuklar var ıste ...........hayırlı ols yenı yasınız darısı bıze ınş..........
elıtu evet haklsıın onsuz olamam sandı galıba ama bılmıyokı kımse bulunmaz hınt kuması degıldır kımse ımkansız degıldır ra bım daha hayırlısını cıkarır karsıma ınş..........
bende yapttırıcam bera testı norolojı dr u bı yasında yaptırmamaı söledı sonuç daha ıyı alınıyomuş ..yanı ıkı ayım var bakalım yarım saat uyutmak gerek sedanın eeg sı ıçınde aynı sey valla uyutmak cok suıkıntı bunlar bebek ha dıyınce uyurlarmı cok zor ama sakınlastırıcı ılaç verıyoo dr atarax onunla daha rahat uyuttum sakıncası olmayan bı ılaç.......bazuı yerlerde anestezı verıyolarmıs ama o ıyı degılmış........ınş rahat gecer ..........cok gereklı gormuyorum ben ama dr onemsıyoo bende ılerde keske dememek ıçın yaptırıcamm..........sedanın eegsı guzel cıktı ama bı daha cekılmesı gerekırmmış net olsun dıye off sıkıntı uyutmak ama napım bu ay cok dolu olucam bende ekımde goz eeg .............goz drumuzda altı ay sonra cagıröıstı ınş hepımızın guzel cıkar da rahat edrız..........kısı rahat gecıırız............

iyi pazarlar herkese..gerçekten de yorgun savaşçı sözü tam bize göre galiba. Her yerim ağrıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…