tesekkürler canim ilgin icin evde bir is yapmiyorum yardimci yazdi dr sigortamda karsiliyor sabah temizligimi yemek yapilacaksa yemegimi yapiyor, aklima yemek gelmezse yemegimi yapiyorum aksamda esim yapiyor Allah razi olsun esimden suyuma kadar kendi getiriyor izin vermiyor birsey yapmama, rahatim is yönünden cok sükür <yarin randevum var bakalim kabul edecekmi dr. size güzel haberler veririm insallah.talitan endişelerini anlıyoruz caım ama merak etme herşey yolunda gider ama biraz sakin olmaya çalış çünkü çocuklar geliştikçe gerçekten senden etkileniyorlar . 27. haftada sen doktoruna söyle iğneni yapsın nolur nolmaz işi garantiye a hareketleri normal zaten yerleri dar açmaya çalışıyorlar tabi bu arada olan sana oluyor . ama az daha gayret et canım beya yarladın bol bol dinlen ve keyfini çıkar gerisi valla zor ben sana diyim . şiş miş keşke biraz daha yatsaydım şimdi bi kere 8.30 da uyanmak için çırğınıyorum valla o kadar yani .
kerim isimini çok severim diğerleride çok güzel salıkla gelsinler inş mesajını yeni gördüm bebişlerden fırsat buldukça konuşalım akşam 9 dan sonra yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?