Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

günaydın kızlar beya ara vermişiz valla boşluk olmuş
nilcik evine döndük artık rahatça girersin .edikacım iş hftan nasıl geçti . kübracık artık şu bilgisayarı düzeltte çocukların dogumgünü resimlerini bari koy tatlım .ecemcim inşallah herşey yolundadır .muallim senin odandan kopya çektim tatlım kızıma kızların odasına bayılmıştım zaten sırt kısımlı düşünmemiştim artıkım öyle yaptırıcam . elitu zor zamanlar tatlım ama inşallah yapılan ameliyatlarla düzene girecek ve bu günler geçecek . aynurcum vlla maşşallah oğlanlar çok yakışıklı heleki bi tanesinde bi saç var benim kızda yok ama yakıyorrr yaniii. taitan bi haftayı daha bitirdin hayırlısıyla
şimdilik kaçıyorum öptüm hepinizi

günaydin kizlar
carsamba 27. haftaya giriyoruz. carsamba persembe cuma cigergelistirici igne vurulacak. 28. haftada kan uyusmazligi ignesi yapilacak, insallah bu iki haftayi atlatirim.

trıa canım gule gule kullansın kızn..........ya pıtos nıl aynur neeedee
elıtu amelıyatınız ne zaman canım...........talıtan az kaldı artuık korkmaaa ınşş

aralık ayında gün almak için tekrar gidicez. Şubat-mart gibi olcak sanırım.
kızlar büyümix verdiniz mi hiç? danone zararlı içindeki bi maddeden dolyı diye duymuştum ama büyümix versem mi acaba? ne yedireceğimi şaşıyorum doğru düzgün bişey yemiyolar

slm kızlar burdayımmmmmmmmm...triacım sorma onurun saçlarını kestirdim sıcaklarda çocuk rahat etsin hemde biraz saçları rahatlasın dedim ama kötü kestiler kuzumun saçlarını çok pişman oldum ama artık kestirmiycem uzun saç çok yakışıyor onuruma

elıtu.............ben sütaşın baby mıs verıommm yoğurt mayalayamayınca ıyı oluyo cok sevıyolar bı aydır danonnnne vermem.........

söylentilere inanmayin canim zararli madde olsa almanyadaki raflara kesinlikle koyamazlar, danonenin ne kadar ürünü var burda herkeste yediriyor, öyle birsey olsaydi cocuk drlarimizda söylerlerdi, türkiyede zararli diye tutturmuslar bilmiyorum niye, benim ablamda cocuklarina yedirmiyordu, ama ben kizima meyveli yogurtlarinida pudinglerinide yediriyorum ara ögün olarak.

selam arkadaşlar kısa bir tatilin ardından evdeyim :) çok şükür

inşallah herkes iyidir küçük bebişlerimiz iyidir geçmişe ara ara bakıcam kızlar

bizim bebişlerde yaşına girdiler çok şükür bugunleride gördük ....

ama hasta oldular üçüde burun akıntısı öksürük ve iştahsızlık aldı başını gidiyor ya ne yapacağımı şaşırdım insanın morali bozuluyor

elitu bende dnoneden korkuyorum içimize kurt düştü bir kere ! dostino ve büyümiks veriyorum arada hazır pudinglerdende hazır kek ıslak keklerden bu aralar kesinlikle yedirmem dediğim herşeyi yediriyorum işte ...

bugun sinir krizi geçiriyordum benim ufaklıklar çok yaramazlık yapmaya başladılar hiç durmuyorlar ya tv ayna mutfak gözde mekanları cıs diyorum anlamıyorlar yaa bunlar ne zaman anlıycaklar :))

öpüyorum görüşmek üzere ...

kızlar nasılsnız arzucum pc düzelsin derken hepten uçtu şarja takılı bırakmışım adaptörü tutuşmak üzereyken fark ettik çok zarar gördü pc ama allahtan yangın falan çıkmadı
nilcim hoşgeldin yeni yaşınız kutlu olsun canım nice senlere yaramazlıkmı ayy hatırlatma felaket bunlar
herkesi öpüyrum durmuyor benimkiler

yaa benımkılerde aglıyoo seda ayaga kalkıyooo hep yaaaaaaaaa tutunuyo koltuga dıgerlerı yuvarlanıyooo ısımız cok zor opt sızı

tşkler kübüşümm :)) millet ceee yapmış gidiyorr hahahahyy ben uyuttumm şekerimmmm çayımıda aldım keyf_i yapıyorum :))) hade kolay geleee

gunaydin arkadaslar nasilsiniz
ben iyiymallaha sukur kizlarimda cok iyi allaha sukur hafta sonu cikabilirler dedi drlar insallah oyle olur

ooo nıl afıyet seker olsssssssss......................benımkılerde uyudu kahvaltımızı yaptık yardımcımla bu hafta son işine ........inş daha ıyı olucak........herkes nasıl

ya ben biberon uykuda gece en azından 1 kez içiyolar diye düşünürken biberonu da mamayı da ağızlarına sürmez oldular. Devam maması hiç veremiycez demekki. Gündüz de bişey yedirene kadar canımız çıkıyo. Bu ara Allahtan annem varmış yanımda. Ona rağmen psikolojim alt üst oldu. Saatlerini falan sallıyorum. Nasıl olsa yemiyolar diyorum. Ne uyku ne yamek iyice bir hoş oldular. Pestilim çıkıyo

meryem ınş canım gelsınler ınş
elıtu neden canım ya duzenlı ver sen yınede benımkıler öle yapınca yıne azda olsa bı kasıkta olsa aynı saate verıyoırum aksamasın dıye ıkı uc gun sonra yıne yemeye baslıyolar duzenı bozma bence bı kasıkta olsa ver..........devam sutu alıyolar gece ozellıklee

ahh nilcim bunlar en gzl zamanlarınız gözünüzü korkutmak istemem ama büyüdükçe zorlaşıyorlar valla ben bu zamana kadar yanlız baktım ama sanki bundan sonra bakamıycam kardeşim yanımda şimdi, oda eşim gelince aralıkta gidicek napıcam bilmiyorum.. akşama kadar kavga ediyorlar ellerine ne geçerse birbirlerinin kafalarına vuruyorlar.. mutlaka hergün birşeyler kırıyorlar heryere tırmanıyorlar yemegi kendileri yemek istiyorlar çorbayı dahi ama başarılı olamıyorlar ellerine vermeyince bagırıyorlar yemiyorlar birinin yaptıgını digeride yapıyo çok zor çoooooooooooooooooooookkkkkk

bakın bizeeeee

ooyyy yetrımmmm onları beeeeeeeeen............yya gozum korktuu yaa ama coık cok tatlılar ya seda vuruyoo elıme tıuslarra .........optt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…