Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

günaydııııııııınnnnnnnnnn arkadaşlar aynur çok tatlısınız canım.aman gözümüzü korkutma ya bizde sabiırsızlıkla büyümelerini bekliyoruz büyüyünce daha rahatlıcaz diye

bu arada benim cetvel 1 yaşta kaldı neden olduğunu bilen varmı ben hiç anlamıyorum düzeltebilecek olan varsa çok sevinirim

aynurcum ben fceden görüyorum halinizi çok şekersiniz ama zorluklarını da hiissettim çünki dediğin gibi büyüdükçe çok zorlaşıyor bende şu anda aynı şeyi düşünüyorum yanlız bakamıyacağım napıcam bilmem ya Allah yardımcımız olsun eşinlede Allah kavuştursun bir an öncee ....

muallimcim ben iyiyim şükür ama bu bebişlerin hep peşindeyimm malum birde hastalar hava veriyorum üçünede bütün bebekler böylemi hasta olunca hemen öksürüğemi yakalanıyorlarr

maaşallah aynur çok tatlısınız. Ama korktum da acıkçası. Düzelcekler diye teselliyle günleri geçirmeye çalışıyoruz ya ondan belki.

nıl gecmıs ols ya ama ınan öle hemen ıletrlıyoo hastalıkları ınş gecer benımkılerde burfunları akıyo ınş ılerlemez ya

havalar serinledi dikkat etmek gerek. Gerçi bizim kadar dikkat eden var mı bilmem ama hemen hasta oluyolar. Dışarda görüyorum ufacık bebekler rüzgarda falan atlet gibi tişörtlerle falan. Çok pipirikleniyoruz ondan mıdır nedir. Gerçi erken doğanlarda diğer babeklere göre daha hassaslar

elitu canım ben haziranda götürdüm bir bebişimi doktora bir tişort vardı içinde birde atlet vardı bana kalın giydirmişsin dedi tek kat olucakmış evde atletle dursunlar dedi yaz boyu öyleydik ama hasta olduklarında biz aydındaydık o kadar sıcaktıkii o sıcakta nasıl üşütüyorlar anlamıyorum

dediğin gibi millletin çocugu dışarda oynarlar pis sularla pis yerlerde doğularda çıplak ayakla basarlar karların üstüne kendim gördüm hiç birşey olmaz bizimkler çok hassas alıştırmayın diyorlar etraftan çok narin olmasın dediler bir bıraktım bak 1 haftadır çekiyoruz .... bize göre değil böyle şeyler

kızlar cetvelerinizi yapıvereyim ama doğum tarihlerini yazıverin ben aklımda tutamıyom :)

edika selam canım başladınmı işe ne yaptın bakıcı işlerini ?

meraba canım işe başladım 2 tane bakıcı ayarladım yaklaşık 1.5 ay beraber baktık iyice alıştılar düzenlerini öğrendiler şimdilik memnunum çok şükür .benimkilerde hastalıktan kurtulmuyor öksürüğü kesemedik bir türlü artık rutin oldu bizim için.bu arada tüm yaz bizde aydındaydık dediğin gibi o sıcakta nasıl hasta oluyorlardı anlamadım canım bizim doğum tarihimiz 29 temmuz 2009 cetveli yapabilirsen çok sevinirim

edikacım iyisin hadi iki bakıcı süper olmuş ya daha güvenli bence iki tane olması tek olmasından çok çok iyidir zaten tek kişi çok zor olurdu hayırlısı olsun ilerleyen zamanlarda söyle denk gelsekte aydında görüşsek olurdu :)

cetvelinizi ayarladım inş beğenirsiniz

http://lb2f.lilypie.com/IIBVp3.png

gunaydın kızlar seda tutunup kalkıyo ayaga ..pesındeyım cok zor yaa........sekızın ıcındeyız duzeltılmıstutunca elını yuruyoo

günaydın kızlar bebişler gene yakalanmşı hastalığa bizimkilerde başladılar sanırım bugün hapşuruyorlarmış artıkı alıştık allah başka dert vermesin
bizde dün kayrayı ankaraya bi prof . götürdük öksürüğü ve hırıltısı için buralara güvenemedim beya bi konuştuk birsürü test istedi alerjikmi genetikmi ilk önce ona bi bakalım sonrasında tekrar görüşürüz dedi . pazartesi çıkacak sonuçlar cepten arayıp tekrar konuşucaz bana bi yaprak verdi hergün düzenli olarak öksürüğü varmı hırıltı varmı gün içinde başka ilaç kullandımı ateş kusma vs . böyle bir sürü şey var onları 2 ay düzenli tutacaksın bidaki gelişinizde yanında olacak ona göre konuşcaz dedi . grip aşısı ,çin çok iyi yapmışsın dedi . burdaki doktorun verdiği doz doğruymuş ilk defa aşı olacak bebeklere yarım doz sonraki ay tekrar bi yarım doz daha . ondan sonraki senelerde 4 yaş bitimine karar yarım doz şeklinde olacak dedi . ilk defa vurulduğu için 1 doza tamnamlanması gerekiyormuş . onun haricinde öksürük yada basit hırıltılarda ventolini herzaman kullanabilirsiniz dedi . ev için bişey diyemem ama gripli olan 2-9 yaş arası hiçbir çocukla temas ettirmeyeceksiniz dedi . gerekiyorsa kimseyi eve almayın yada gitmeyin dedi . memnun kaldım bakalım inşallah test sonuçları iyi çıkar . buarada sürekli terleyen oğlum ter testi için bir gram bile terlemedi :))) dolayısıyla yapılamadı gibi bişey oldu .şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi

kızlar inşallah bende aydında olurum karşılaşırız...tria biz geçen yıl sadece yarım doz vurdurduk allah allahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…