günaydın kızlar bebişler gene yakalanmşı hastalığa bizimkilerde başladılar sanırım bugün hapşuruyorlarmış artıkı alıştık allah başka dert vermesin
bizde dün kayrayı ankaraya bi prof . götürdük öksürüğü ve hırıltısı için buralara güvenemedim beya bi konuştuk birsürü test istedi alerjikmi genetikmi ilk önce ona bi bakalım sonrasında tekrar görüşürüz dedi . pazartesi çıkacak sonuçlar cepten arayıp tekrar konuşucaz bana bi yaprak verdi hergün düzenli olarak öksürüğü varmı hırıltı varmı gün içinde başka ilaç kullandımı ateş kusma vs . böyle bir sürü şey var onları 2 ay düzenli tutacaksın bidaki gelişinizde yanında olacak ona göre konuşcaz dedi . grip aşısı ,çin çok iyi yapmışsın dedi . burdaki doktorun verdiği doz doğruymuş ilk defa aşı olacak bebeklere yarım doz sonraki ay tekrar bi yarım doz daha . ondan sonraki senelerde 4 yaş bitimine karar yarım doz şeklinde olacak dedi . ilk defa vurulduğu için 1 doza tamnamlanması gerekiyormuş . onun haricinde öksürük yada basit hırıltılarda ventolini herzaman kullanabilirsiniz dedi . ev için bişey diyemem ama gripli olan 2-9 yaş arası hiçbir çocukla temas ettirmeyeceksiniz dedi . gerekiyorsa kimseyi eve almayın yada gitmeyin dedi . memnun kaldım bakalım inşallah test sonuçları iyi çıkar . buarada sürekli terleyen oğlum ter testi için bir gram bile terlemedi :))) dolayısıyla yapılamadı gibi bişey oldu .şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi