herkeze selam ben dogrumadim kizlar 30 haftalik oldum simdilik iyi gidiyo da ben zor günler gecirdim size ara ara yaziyodum benim efe sürekli agliyo cok zayif diye bigün kardesim bendeydi altini acti efe nin aaa dedi simsiyah kaka yapmis bu cocuk neyse temizledik önemsemedim pek yedigi biseydendir diye ogün 4 defa böyle siyah kaka yapinca korktuk hemen doktorunu aradik doktorda cocugu cabuk hastaneye yetistirin dedi kakali beziyle beraber esim aldi cocugu gitti ama cocukjda hic bisey yok ne ates ne halsizlik hástanede hemen cocuktan kal almislar serum takmislar esim sasirmis ne oluyo diye kakasinda yogun sekilde kan görülmüs buda gizli ic kanama yada beyin kanamasi olabilirmis allahimmm o gece nasil sabah oldu bilemedim aglamaktan gözlerim görmez oldu bide ben gittim doktora ama önemli olan efey di yavrumu aksam altidan sabah 11 e kadar ac beklettiler bayiltip kamera ile ic organlarini inceliceklerdi ama ogün olmadi acil ameliyatlar cikmis yavrum ortaligi yikiyo acliktan anne mamaaa anne mamaaa diye parcaladi beni biz artik ölü gibi olduk onu öyle görünce kolunu sarmnislar damar yolu acmislar ondanda korkuyo