Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kızlar fotoğraf yorumlarınız için herkeze teşekkürler bende merak ettim periecemi doğurdumu acaba?

kızlar inşallah bende aydında olurum karşılaşırız...tria biz geçen yıl sadece yarım doz vurdurduk allah allahhhhhh

valla aynurcum öyle dedi ben kendi doktoruma güvenemedimde o yüzden profa sordum . ilk yarım doz tanıtmaymış sonraki yarım doz hatırlatmaymış ilk defa vurulan bi bebek için ama sonrasında hep yarım doz olacak .

trıa gecmış ols.............ecem bence daha var ya bu ay sonu gıbı olmalı bana öle gelıyyoo ınş ıyıdır

rica ederim edikacığm....

tria canım geçmiş olsun bu öksürük olaylarını hep çekicez sanırım bizde kuruldan rapor çıkartırdık ilaçlara para vermiyelim diye ventoline devamlı kullanılan bir ilaç olacakmış bizdede prematür doğmalarının etkileri olacak o kadar sanırım belirli bir yaşa gelene kadar çekicekler önemli olan zatürreye çevirmeden önelmlerini almak tabikide...

aşı konusunda doktorumuz bizede yarım doz yarım doz demişti ama hala karar vermedik aşı konusunda

herkeze selam ben dogrumadim kizlar 30 haftalik oldum simdilik iyi gidiyo da ben zor günler gecirdim size ara ara yaziyodum benim efe sürekli agliyo cok zayif diye bigün kardesim bendeydi altini acti efe nin aaa dedi simsiyah kaka yapmis bu cocuk neyse temizledik önemsemedim pek yedigi biseydendir diye ogün 4 defa böyle siyah kaka yapinca korktuk hemen doktorunu aradik doktorda cocugu cabuk hastaneye yetistirin dedi kakali beziyle beraber esim aldi cocugu gitti ama cocukjda hic bisey yok ne ates ne halsizlik hástanede hemen cocuktan kal almislar serum takmislar esim sasirmis ne oluyo diye kakasinda yogun sekilde kan görülmüs buda gizli ic kanama yada beyin kanamasi olabilirmis allahimmm o gece nasil sabah oldu bilemedim aglamaktan gözlerim görmez oldu bide ben gittim doktora ama önemli olan efey di yavrumu aksam altidan sabah 11 e kadar ac beklettiler bayiltip kamera ile ic organlarini inceliceklerdi ama ogün olmadi acil ameliyatlar cikmis yavrum ortaligi yikiyo acliktan anne mamaaa anne mamaaa diye parcaladi beni biz artik ölü gibi olduk onu öyle görünce kolunu sarmnislar damar yolu acmislar ondanda korkuyo

ertesi gün yapilacak dediler yine sil bastan yine ac beklemeler sonunda girdik ameliyat odasina babasi ben ve efemmm benim yanimda bayilttilar ellerimi tuta tuta bizim icin sonucu önemliydi allaha bin sükür ki kanama görülmemis ic organlarinda ama kötü bisey daha vardi midesinde 3 yerde yara varmis el kadar cocugun biyopsi alinmis 2 hafta sonra sonucu cikacak bir hafta sonra yavrumu eve getirdik sabah aksam hap iciyo simdilik sonuca göre ilac degisecek bu arda efe eve gelir gelmez benim bilgisayarimi yakti babasi ellemneyin diyo simdi benim pc onlarin tepsisi oldu yere koyup üstünde yemek yiyolar sipliyolar yenisi haftaya gelicek ben kardesimdeyim suan ordan yaziyorum bütün bebeklere allahimdan saglik diliyorumm annelerede sabir öperek kaciyorum hepinizi

canım ya cok gecmış ols ınşş sıkıntı m olmaZ ınşş hersey ıyı cıkar senınde az kaldı tahmınım dogrymuş az daha var......ıyı bak kendıne canım........

ecemcim Allah acil şifalar versin canım. İnan okurken dayanamadı ağladım. Benim enese de bağırsaklarına bakmışlardı o kamerayla. Kakada kan oluyodu. 2 aylık falandı galiba. Efe de bir an önce iyileşir inş. Kendine de dikkat et. Allah yardımcınız olsun.

ecemcim geçmiş olsun canım allah başka dert göstermesin hamileliğinide sorunsuz tamamlarsın inşallah .
bizimde aklımızda olsun öyle bişeyle karşılaşırsak aman diyip geçmeyelim

Allahım yardımcınız olsun Allahımmm ne zor şey bunlar daha beterinden korusun cümlesini

hayırlı cumalar kızlar sıkıntısız gun ols benım bakıcının son gunu ama gıtmek ıstemıyomus olmaz dedım yenı buldum baslıcak ........kedı gıbı oldu ve gıtmıyoo off................

muallimcim taviz verme canım göster kapıyı aklı başına şimdimi gelmiş o kadar para yazık günah bende yeni birini buldum 250 ye anlaştım annemler sırayla gelecek artık .inşallah iyi olur bakalım

ne dıyon ya 250 mı ..........valla bın lıra az geldı sonrada geleyım dedı yok dedım bakalım ya ev ıslerımı yasoıın yemegımı yapsın haftanın dort bgunu gelsın bırını ıstıyorıum gorusecem bu haftaa..........sanırım o takdırde 600 versem ıyımı yaaa

SELAM KISLAR.. şu an yumurcakta üçüz kızlar var çizgi film... Any,Nelly ve tesa. çizgi film izleyen yavrular varswa ilgilerini çekebilir.

periecem canım çok geçmiş olsun. allahım okurken intüulerim diken diken oldu. inşallah testlerde de bişey çıkmayacak canım.tekrar geçmiş olsun..

ay wavyy evet bı zamanlar seyr edrdım aklıma gelmezdı benımde olacagı çok ılgınç yaaa dımı..........nasılsın .........opt kızlarını.............
herkes nasıl ınş hasta bebeklerımız ıyı olur benımkılerınde burunları tıkalı ozellıkle gece ..azcık yaktım kalorıferı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…