Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

bizdede burunlar tıkalı. bu gece de ne kadar soğuktu. Sabah epey üşüdüm. Kaloriferleri yakarız arada herhalde. Dün Enesin ultr. vardı. Kist beyinde su pompalayan mı bi yer varmış. Orda 5 mm lik içi su dolu kist dedi. Duruyormuş hala. Bir zararı yok dedi ama ben epey huzursuz oldum. Ya sonradan bi zararı olursa diye. Allaha emanetler. İnşallah bi problem olmaz

ınş bısey olmaz elıtu ınş....gece cok soguk artık yakma vaktı geldı kalorıferlerı yıne banyo yaptırırken elekt sobayı acmak gerek yazzz cok guzeldı yaaaa katkat gıydır sımdı üç bebegı yazın tek ıncecık badıyle durdukk

slm kizlar
bende ignemi vurundum 4 gün birer doz, iki hafta sonra tekrarlanacak kizlaar.
kizlar riski nezaman atlatirim sizce tecrübeli olarak bana bilgi verirmisiniz. size ilk igne kac doz seklinde yapilmisti.

çok sık yazamadım ama hep yazılarınınızı takip ettim bugün 32+3 olduk ve doğuma yaklaştığımı hissediyorum dualarınızı bekliyorum artık bir gün bile çooookk uzun gibi geliyor 32 yi doldurmayı çok istiyorum inşalllah bende sağlıkla bebeklerimi kucağıma alabilirim

31. haftada 2 doz celeston iğnesi oldum doktorum yeterli olduğunu söyledi tekrarlamayacakmış28 hafta ve öncesi olsa tekrarı gerekirdi dedi sizler kaçıncı haftada ve kaç doz iğne oldunuz

ayrıca aranızda 32 .haftada doğum yapan var mı bebekleriniz ne kadar küvözde kaldı LÜTFEN SORULARIMI CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM bebişleri öpt.

masallah canim insallah bizde 32. haftalari görürüz, benim bebekler kipir kipir diye risk almak istemiyorum dedim dra, drda tamam risk almayalim dedi 27. haftada yapti, 29. haftada yine tekrarlanacakmis. bebeislerin kac kilo, sen kac kilo aldin canim. sen 32 haftayi doldurmussun canim 33 haftan nerdeysebitecek korkma surda 10 gün daha dayanirsan bebeklerin küvezde kalmazlar sanmiyorum, kalsalarda birsey olmaz onlar cikana kadar sen kendini toparlarsin.

ücüz annelerine sormak istiyorum bebegin kalplerini ayri ayri grafiklerini alabildilermi. birde igneden 1 gün sonra bebeklerinizde cok hareketlilik basladimi, benimkiler depiniyorlar ya felaket sekilde, dibime dibime vuruyorlar.

ben 28.haftada vuruldum sanırım. Bir kez vuruldum. Doz halinde vurulduğunu bilmiyordum. tali tan iğneden sonra bir değişiklik oldu mu hatırlamıyorum hiç. Sanki çok geçmişte kalmış gibi. Şimdi haliyle her gün erken güne başlıyoruz ve yoğun geçiyor ya belki de ondan bir gün bile bikaç gün geçmiş gibi geçiyor.
ayşe Allah yardımcın olsun sağlıkla gelirler inş. Riskli dönem geçti inş. Korkma hayırlısıyla küveze gerek kalmaz inş.

tali-tan ben pek kilo almadım 12-13 kilo kadar aldım bebişlerde 1600-1700 gibiler dr 300-400 gr değişebilir dedi umarım doğuma kadar biraz daha kilo alırlar bu arada sen kaçıncı haftadasın bebeklerin nasıl?

ayşecim bende 32+3 le doğum yaptım bebeklerim kuvezde fzla kalmadılar bile artık bu saatten sonra korkma hazırlıklarını bitir :) :hulya:

tali bende hatırlamıyorum iğneden sonra ama öyle bir değişiklik olmamştı kasılmalarım benim 28 haftada artmıştı bebek hareketi sandığım şeyler kasılmaymiş meğersem tabi ben hastanede 20 gün yattım 32+3 e kadar ...

tali-tan ben pek kilo almadım 12-13 kilo kadar aldım bebişlerde 1600-1700 gibiler dr 300-400 gr değişebilir dedi umarım doğuma kadar biraz daha kilo alırlar bu arada sen kaçıncı haftadasın bebeklerin nasıl?

ben 2 haftadir kilo almiyorum toplam 12 kilo almisim, bebeklerde suan 900-950-1000 dr iyi dedi kilolari, suan ben 27. haftadayim carsamba 28. haftaya girecegiz insallah bende 32 haftayi atlatirim

ıyı geceler kızlar
ayse masallah artık korkma saglıkla gelsınler
talıtan senınde sıkıntısız olur ınşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…