Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

canim sana ne zaman igne yapildi, drlar nasil karar verdiler sezeryana agrinmi basladi suyunmu kanamanmi geldi.

benim 28. haftada kasılmalarım artınca doktorlarım hastaneye yatırdılar ben 20 gün hastanaede yattım sürekli prepar serum yedim yüksek tansiyondan doğuma alındım son zamanlar artık batın çok büyüdüğünden tansiyonum çıkmıştı aslında diğer doktorumun bu
iğnenin çok gerekli olmadığını söyledi fazlasıda zararmış bende 2 tane yemiştim 12 saatte 1 ....yani doğuma girdiğimde ne suyum geldi nede kanamam bebekler içerde de daha oynuyorlardı fakat son günler de artan tansiyon bizim için çok riskli o yüzden dikkat etmek lazım

kasilma nasil ya nasil anlayacam, kramp gibi birseymi bilmiyorumda. prepar serum yüeksek tansiyon icinmi benim tansiyonum düsük zaten, 2 gündürlü bogazimda birseyler dügümleniyor zor nefes aliyorum bebekler cok hareketlendiler, alta dogru baski hissediyorum ve 2-3 gündürlü sari akinti gibi birsey geliyor, bilmiyorum dr gitmem gerekirmi?

talıtan farklılık hıssettıgınde dr a danıs ....karında agrı belde agrı gergınlık bunlar onemlı ama rahat ol bence ınşş otuzu bulursun zaten 28 den sonra hayatı sıkıntı azalıyoo ınşş

kızlar nerdesınız bu hafta yalnızım valla cok rahat yedırdım uyuttum ........onlar uyuyunca işlerımı yaptım yardımcım old ıkımız uyuytuyoduk ışlerıım kalıyodu cok fark eden bısey yok ve hep sallıyodu sallama alışmasınlar dedıkce ..bı ıkı sallamayla uyutuyorum zaytenınş haftanın ıkı üç gunune bırını bulucam dısarda ışlerım olunca market gıbı lazım onun dısında gercekten artık cok sukur daha ıyıyızz herkes nasıl.......bebekler nasıl bende grıpım ya ıkı gundur bogazım kotu ınş gecer

selam kızlar
elitucum geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey çıkmaz ama için rahat etsin dersen başka prof lara danış ama bu arada kafa karışıklığıda olabilir .
ayşecim maşşallah canım sorunlu haftaları atlatmışsın inşallah bundan sonrasında dayanabildiğin kadar dayan gerekiyorsa hastanede yat 21 saat bile önemli çünkü
talitan benimde hiç kasılmam olmadı nasıl bişey bilmiyorum ama suyun geldiğini belli eden bi aparat vardı hastanede kızın birine onu vermişlersi günlük ped gibi ince bişey ıslanınca renk değiştiriyordu . eğer kararsız kalırsan ilerki haftalarda evde öyle bişey bulundurabilirsin inşallah sorunsuz atlatırsınız canım

kayra içinde genetik bi rahatsızlığı yok dedim doktor net konuşamadık akşam bizi arayacakmış besin alerjisi var demiş demir eksikliği çıkmış ferro sanala yeniden başlayın demiş diğer ilaçlarıda akşam konuşucaz bakalım . bu arada bi ev bulduk 55 e inşallah olurda alabiliriz çok hora geçicek valla olursa ikide bir taşınma sorunu kalmasın istiyorum bakalım hayırlısı

geçmiş olsun muallim. Aman dikkat et çocuklara bulaşmasın. İnşallah hep böyle kolay geçer mama uyutma faslı. Benimkiler epey zorluyolar. Uyumuyorlar uyku bunaltıyo habire ağlıyorlar. Mamayı zaten hep oyunla ağlayarak zorla yiyolar.
talitan rahat olmaya çalış. Sanki o günleri ben yaşamamış gibi sen sordukça sanki yaşamamış gibi kendimi zorluyorum ama biçok şeyi hatırlayamıyorum. Dr.una danış bencede.

nilüfercimmm bebeler uyanıkmı balam bi msn açsan azcık mıncırsakkkk. doğum günleri nasıl geçti bakmadım hiç resim ekledinmi ekleyince haber verde bakalım canım

tria canım hadi hayırlısı inş olurda daha rahat edersiniz .... bebişinede geçmiş olsun besin alerjisi derken henuz tam bilgi vermedi sanırım değilmi doktorunuz tam olarak hangi besinler ? bende merak ettim şimdi bazen bebekleri zorluyoruz onu yesin bunu yesin diye tam oalrak anlaşılmıyor bazı alerjiler ....

tali tan canım ben o serumu bebekler kasılma ile erken doğum olmasın gelmesin diye yedim bir nevi doğumu geciktirdiler ....

akıntılar normal gibi son zamanlarda oluyor ... kasılma ben bebek hareketi sanıyordum karın bir yerde toplasıyor çok sivriliyor bazen garip bir his oluyor ben hep bebek hareketi sanıdığım şey kasılma imiş onun farkını hastanede yattığımda sürekli nsty bağlanıyordum o zaman anlamıştım...

muallm Allah yardımcısı oluyor aslında şu aralar dediğin gibi en raaht anların tadını çıkar haa senin bu bakıcı çok paracıııııı yawwww onu salldığın iyi olmuş insanlarr sabahtan akşamaa ne yoruluyorlar da o kadar parayı alamayan var bee bazıları gerçekten haddiini bilmiyor hani dersin sabahtan akşama bakıyor gerçekten çok iyi olur tam isitediğin gibi ve sana fazla iş bırakmaz ok dersin helal hoş olsun dersin verirsin o parayı iyi olmuş gönder sen onu gönder genc bir kız alsan en iyisi benim eşimin yeğeni geldi bana bir kaç kez 20 yaşlarında o kadar süper iş yapardı rahatlardım ...

nilcim ayrıntılı alerji testi yapmadı canım 4-5 yaşa kadar bebeklerdeki testler geçerli olmuyor çünkü genelde yumurta ve domatese oluyor çilek ve muzda var tabi . ama hangisi bilmiyorum arada bi kestim birini baktım gene oluyor akşam konuşucaz işte burda testleri 250 ye yapıyorlar ama bi arkadaşım yaptırdı balığa falan çıkmıştı 1 ay sonra geçti dönemsel çünkü o verdiğin paraya değmiyor . illada yap derse bakıcaz artıkın .

ayy yazarken yoruldum yaşlandım garii kaydirigubbakcemile3

ya kızlarrrr benim bbişlerimde iştahsızlık hala devam ediyor !! en uslu bebeğim o kadar hırçınlaştıki kapanıp ağlıyor hiç yapmazdı o da değişti
çok meraklılar her yere dalıyorlar birbirlerinin elinden oyuncak alıyorlar kapan kaçıyor sürüne sürüne
saçlarını çekiyorlar ısırıyorlar çok erken başladık biz çooookkkk yaramazlıklaraa

:)))) ayy sendemi bende biraz önce arkadaşa diyordum çöktüm gayri solunum testi falan yaptıracam kendime diye . tatlım artıkım sen unut sakinlikleri heleki ayaklanacaklar ardı arkası kesilmiyor valla artık ben sürekli mirzaaa bırakk kardeşnini ısırma yapma çekme tv kapatma bak dövecem kzıcam artık bunlar bana gına geldi adamlarda tık yok . ama en güzel tarafı iyice konuşur oldular aslında tuvalete bile başlama noktasındalar ama çok soguk karar veremedim arada bi azrayı alıyorum sadece o da anne kakm diyo:))) o zaman gidip yapıyoruz yoksa ellemiyorum zaten nasıl yapacağımıda bilmiyorum ya :))

günaydin canlarim
bendeki sari akinti alttan tablet aliyordum ph düsük diye dün sondu almayacam ama carsamba yada persembe hormon ilaci vardi ona baslamayi düsünüyorum zarari yok rahim acilmasin diye, ben günde 3 defa magnezyum aliyorum, sizler kac defa aliyordunuz. dr magnezyum cok önemli dedi rahim acilmasin diye, karin agrilarinada iyi geliyor.

gunaydın kızlar.............kahvaltılarını yedıler ınş uyucaklar.........herkes nasıl.............
talıtan bende sanırım üç kez kullanıyodum magnezym cok onemlı ama yınede otuzu bulkamadım kısmert bu ışler saglıkla gelsınlerde ,,,,,,,,,ya kızlar umuda yeseren cıcekler nerde bayadır gelmıyoo yaaaaaaaaaa

kanamam oldugu zaman günde 6 magnezyum ve 6 tanede hormon tableti aliyordum riskli dönemi azaltinca ilaclarida azaltti doltorum. en son kontrolümde rahim agzi 4,5cm demis yumusamada yok demis. insallah 32haftayi atlatirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…