Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

bizim buralarda soğudu yaaa dün kaloriferler yandı çok şükür bizde üç çocuk olunca kaloriferci bize soruyor sürekli yakalımmı nasıl diye çok pimpirikli olunca milletind gözü korkuyor heralde

valla sen şanslısın canım o zaman bizde geçen sene çok söylendik gece söndürmeyin yakın şunu diye çok fazla dile gelince bi tek sizdemi çocuk var demeye getirdiler eşimde demiş hepinizin çocuğu büyük siz öyle yatarken biz gecede 4-5 kere kalkıyoruz sizmi biliyosunuz yanmadığını bizmi . Yaktınız yaktınız yoksa hiç para falan vermem öyle arkamda dolanırsınız diye ondan sonra düzene girmişti . Bakalım bu sene nolcak

Kübra , nilüfer ve aynur nerdesiniz bakayım siz . Geziyosunuz desek yazda bitti . Insan bi hu demezmi
ecemcim sende inşallah iyisinidr ama senin yokluğunu 3+1 e bağlıyorum sen bebecik doğana kadar ve beya bi sonrası fasülyedensin :)))

bu sene çok soğuk geçecekmiş ama olsun ben kış gelsin istiyorum geçen kış çocuklar hiç hasta olmamıştı ama yaz hep hastalıkla geçti inşallah bu kışta hastalıksız geçer tüm bebişlerimiz için

merhaba kızlar nasılsnız bayağıdır giremedim geçmişide okuyamadım umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir biz maaile grip olduk ve hala burun akıntısı öksürük devam ediyor pzrtsi kontrolümüz var bebişlerde genel sağlık kont. geçtiler durumları iyi şükür onun dışında bende rahatsızım ameliyat var ucunda gibi gözüküyor ve benim aklımda çocuklarım yine nasıl olucak kim bakıcak allah yardımcımız olsun öpüyorum herkesi

kübracım geçmiş olsun canım inşallah ameliyatsız atlatırsın . çok dert etme tatlım sen gibi olmaz ama mutlaka anne falan oralarda çocuklara göz kulak olurlar senin sağlığın düzelsinde gerisi kolay

kızlar valla biraz önce ilginç bişey okusum burda . çocukların bebekken sırtlarında diken olurmuş yani kıl kökleri ama diken diyorlar sanırım bebekleri ovarak yıkadıkça siyah siyah onlar ortaya çıkarmış ve ovarak dökmen gerekirmiş çocukları huzursuz edermiş uyku uyutmazmış yazılanlar bunlar . ben hep ovdum ama bişey çıkmadı yada kaçırdım hatırlamıyorum siz duymuşmuydunuz böyle bişey gerçi artık bizimkilerden çıkmaz ama ilginç geldi

slm kizlar
tria evet kil cok olan bölgelerde ovalarlarki dökülsün bebege batmasin diye biliyorum, ama bebegi rahatsiz edecegini sanmam.
dr dan geldik az önce kan uyusmazligi ignesi vurundum, dr beni görünce bebekler 2-3 hafta sonra gelirler dedi, insallah 4 haftadan önce gelmezler.

trıa evet öle bısey var......anma nedense bende hep korkmusumdur yapmaya kayınvalıdem anlatır komsusu yaparmıs ve bebek saatlerce uyurmuss her bamnyo sonrası yaparmıs kuçukken sanırım bızımkıler buyuıdu

teşekkürler kızlar rabbim sağlık sıhat versinde bebişlerimizi rahatça büyütelim
çok ama çok soğuk buralarda bebişlerde dışarı çıkmak için ağlıyor ee alıştılar tabii iyicede dillendiler birde zaptetmek zor olucak
o ovma işini bende duymuştum teyzemin ordaki bebekte vardı ben görmedim ama kuzenim görünce şoka girmiş bir kirpinin kadar dikenli sırtı vardı diyor her gün ikikez ova ova döküyorlarmış aman yaa neler var

nasılsnız kızlar ben yorgunum yarında dr gidicem pazar pazar yani kızımda çok huysuz bu aralar ağlamadığı dakika yok azı dişleri çıkıyor

selam kızlar burdada çok soğudu havalar bizdede klrferler yanmaya başladı zaten bebişlerim öksürüyorlar artık doktorumuz rapor çıkarttı galiba sürekli kullanacağız sürekli olmasada bir kaç ayda bir kullanmak gerekecek çok hassas ciğerleri birde snglar tozda başladık üçünede akşamları veriyoruz....öksürüğümüz azaldı ama geceleri tutuyor

benimkilerde daha yürüyen yok aynen devam emeklemeye dediğiniz gibi hep evdeler ne olucak bu halleri bilmem ilerde zorluk çekerlermi acaba diye endişe duyuyorum sosyalleşme konusunda geçenlerde biz ikisini aldık markete götürdük markette başladılar ağlamaya sonra zor sakinleştirdik alışıncaya kadar ağlıyorlar ....benim bir bebişim sinirlenince kafasını yere vuruyor yaaa bende müdahale etmiyorum etsemmi etmesemmi bilemedim ...edersem daha çok o şekilde kullanır bizi igibime geliyor etmezsemde kaşını şişirene kadar vuruyor

bugunden iitibaren tek kaldım yine oofffff

nil benimki de yapıyo elini pat pat vuruyo arada. Dikkatini başka yere çekmeye çalış bence. Dün gece hiç uyumadım desem yeridir. Mama yerken akşam tuğçenin saçına enes bi asıldı ödü koptu yavrumun. Acıması da cabası. Çığlık çığlığa susturamadık. Yediklerini de kustu. Ateşi 39,5 a çıktı. Dünden beri ne yese kusuyo. Huysuz oldu. Korkudan hasta oldu psikolojisi bozuldu. Gece 4 te falan cümbür cemaat ayaktaydık.

geçmişolsun tubacım korkudan okadar ateş çıkarmı yaa bende şaşırdım valla
nilcim benim eymen yürüyor ama yüreğim ağzımda geziyorum dün yürüken düştü dilini ısırmış okadar kan geldiki anlatamam inş kazasız belasız büyürler
benimkiler çok hümanistler :) çarşı pazar insan olsun yeter ne uyku isterler ne yemek aşınızı olmuştunuz dimi kiloları boyları nekadar

pıtos nıl trıa elıtu ............opt sızı ve burdakı herkesı ıyı bakın kendınıze vakıt bulamıyorum bu gunlerde..........guzel bı pazar ols aman kazasız belasız buyusunler ınşşşşşşş yaaaaaaaaa bende korkuyorum cok zor uç tanee

İyi pazarlar.kübracım geçmiş olsun canım. Korkudan çocuk sarılık bile olabilirmiş. O yüzden dikkat etmek gerek.
muallim abla senin nasıl gidiyor. Yanlız bakıyorsun şimdi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…