Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

maşallah edikacım kızına yürümeye başladı demek çok komik oluyorlar yürüken değilmi ben eymen yürüken dişlerimi sıkıyorum düşücek diye :) canım ilaçların ismi biri sipraktin diğeri zinco ilk yazdığımı günde iki kez çay kaşığı diğeri bir kez bir ölçek veriliyor bana dr erkeklere verme onların kilosu iyi dedi ama ben verdim zaten iştahlılardı şimdi coştular valla bir muz iki armut yiyorlar maşallaaaaaaaaah deyin ama hep bu ilaçlar sayesinde iyice toparlansılar kesicem ilacı gece mama vermeyin dedi dr bana kızım içmiyordu erkekleri kestik ama hala ve hala gece uyanır taha biberon için uyutuyorum tekrar sabah çok aç kalkıyorlar ozmanda maşallah iyi yiyorlar

birde dr bana tavsiyesini yazıyim kızlar allah razı olsun dr dan gece mama verme sabah kahvaltısını yaptır arada hiç öğün verme dedi ben sadece ballı ıhlamur veriyorum ama 90 cc kadar hem iştahı kesmiyor 4 saatlik bir aradan sonra öğle yemeğini ver dedi yine arada hiç birşey yok çocuk az yesede beklemeyi öğünü öğrenicek dedi saat 4 gibi yoğurt yada meyve birini seçiyorum eğer meyve veririsem yemekle ya yoğurt ya ayran veriyorum yoğurdu seçersem meyveyi gece muallebiye yada çorbalarına katıyorum sonra saat 19.30 akşam yemeği gece 21.00 de muhallebi veriyorum az yiyorlar ama olsun bir bardak süt ama benimkiler biberonla içiyor yatırıyorum bu düzenle çok rahat ettim tavsiye ederim

muallimcim bebişlerin rahat uyuması için kızılcık suyu yapabilirsin 90 cc kadar içsinler uyku şurubuda deniyor inanılmaz faydalı ve çok etkili dene istersen papatya çaylarıda olabilir ben muhallebiyide ıhlamurla yaparım uyku yapıyor çünkü allah yardımcımız olsun

Günaydın kızlar şöyle bir geçmişe baktım . Hepinizi burda görüncede ayrıyeten şaşırdım :)))))
hasta olan bebeciklere ve annelere geçmiş olsun diyorum benimde ödüm patlıyor grip olacaklar diye şimdilik bişey yok bu hafta sonu yarım doz daha grip aşımız var bakalım inşallah iyi olur .
nilüfercim bizde daha devam ediyoruz pulmicırd ve ventoline rağporumuz var . Singuları ankaradaki doktorumuz kesti şimdilerde vermiyoruz ventolin rahatlatıcı günde 6 kereye kadar serumla sulandırılmış şekilde verebilirsiniz demişti . 6 hafta sonra kontrole çağırdı bakaım nolcak
kübracım valla bende kullandım o ilaçtan az kilo almış ama aman aman saldırmadılar bide zinkomega kullanmıştım ama artık ben mirzadan umudu kestim onu öyle kabullendim hareketde maşallahı var ama zayıf işte ben öyle görüyorum . Temizlik işini ben eve aldığım yardımcı kızla çözdüm zaten komşumuzdu ütüyü ev süpürmeyi banyo tuvalet yıkamayı biz demedende yapıyor daha ne istiyim büyük temizliği zaten ayda yılda anca yapıyorum olmazsa onada aynı kızı çağırırım 60 falan burda tüm gün .
talitan ben 36 haftada dogum yaptım canım sadece mirza küvezdeydi oda cihaza bağlanmadı aynen şeker problemi vardı saat başı besleniyordu o yüzden 10 gün kaldı . Başka bir sağlık problemleri yoktu çok şükür . 2 kilonun üstündeydi hepside . Sende gayet iyi gidiyorsun canım ne kadar iyi olursa olsunlar kontrol amaçlı tutulabilirler onda sorun yok cihaza bağlanmasınlar yeter . Inşallah sağlıklı doğuım haberlerini burda okuycaz canım .
edikacım valla bende çocuklardan ayrı olunca çok üzülüyorum ama hafta sonundan sonra işte olmak tatil gibi oluyor . Onlar iyi olsunlarda gerisi bi şekilde yoluna girer . Bizde emekli olunca torun severiz napalım :)))
muallim senin kızlar bıcır bıcır olacaklar yaw ne güzel 3 tane kız süsle süle çıkar maşşallahları var kocamanda oldular . Gelin kzı yandı vala
ecemcim gene ses seda çıkarmamış . Inşallah herşey yolundadır
tubacım geçmiş olsun canım korku sorun valla bizimkilerde vadafon reklamından korkuyorlar deli gibi ağlıyorlar . Koktum koktuk yok ditti diye :))çabuk atlatırsınız inşallah

Nilüfer bizim eymendede vardı o hala sinirlenince yapar geçen doktora gene sordum kendini ifade edemediğinden yapıyor bide sinirli olunca hırsını alamıyorsun ee dedim biraz böyle gider başka tarafa odaklayın dedi biraz daha büyüyünce düzelir dedi bende biraz daha büyüsün zaten bizi dövmeye başlar bu sinirle o zaman tabi düzelir dedim şidilerde biraz daha sakin ama yapıyorlar bi müddet sen başka şeylerle kandırmaya çalış öbür türlü dahada zararlı olurmu bilemedim .
çocukların eğitiminde gene sınıfta kaldık aldığımız tahta yapbozları bile kemiriyorlar yaw. Diş fırçalama moduna geçtik oda aynı off ben zavgeçecem uğraşmıycam artık

tria canım ben şimdi diş polikliniğinde çalışıyorum dr beye sordum 2 yaşına kadar boşuna uğraşmayın diyor diş fırçalamaya

Edikacım diş fırçalatmak gibi değil zaten bizimki yemekten sonra 2-3 dakika için bak fırçalıyoruz işimiz bittiğinde buraya koyuyoruz sadece yemekten sonra ve banyoda yapıyoruz başka yere götürmek yok modunda daha çok . Teyzemin oğluda diş doktoru oda 2 yaş dönem fırçalamaya geçer siz şimdi alıştırmak için verebilirsnizi dedi 4 ay sonra 2 olacaklar inşallah

kübracım epeydir çocuk dr.una da gidemedik. Özel olduğu iiçin. Canım da sıkılıyor bu duruma. Tuğçe için de aralık ayında tekrar gidicez. Gelişimine bakıp, şubat ya da marta gün verecekler bakalım hayırlısı.
muallim bizde de aynı sorun. Uyuyolar seviniyorum. Dönmeler, mızırdanmalar tekrar uyanıyolar gözümü açamıyorum ama tekrar uyutmaya çalışıyorum. Derken sabah oluyo. Gün içinde de çok yoruluyorum. Bişey dahi atıştıramıyorum. Bi gofretle akşamı ediyorum. Enes canıma okudu bugün. Diğerlerini uyutmaya gidemiyorum. Odadan çıkınca çığlığı basıyo. İnat ettim almadım kucağıma. Duruyo bi süre sonra soluklanıp tekrar başlıyo. Başım kazan gibi oldu. İnş. bir an önce akılları bişeylere erer. Huyları düzelir. Böyle giderse kafayı yedirtecekler bana. Allahın gücüne gitmesin.

slm kizlar
tria insallah biz 32 leri bitirek de ona bile raziyim yani, nasil becerdin kiz 36 haftaya kadar kaldin.

slm kizlar
tria insallah biz 32 leri bitirek de ona bile raziyim yani, nasil becerdin kiz 36 haftaya kadar kaldin.

valla canım benim hiçbir sorunum yoktu tek kötü yanım 50 kiloydu :))) onun haricinde allaha şükür tek hamilelerden bile daha rahattım gezmem falan son aya kadar sıkıntı değildi ve allah razı olsun doktorum kesinlikle almadı beni hep bi şekilde kandırdı heleki son haftalarda dogum kaşıntılarım vardı ağlıyordum resmen alın diye hep oyaladı artık en son ben çok strese girdim riske atmak istemedi 1 saat bile önemli sen istiyorsun diye alamam bak sonra çok sevineceksin diyordu bana hep öylede oldu .
ben bursada valla 8 cm açılmış ikiz gebelik 39. haftayı beklettiklerini gördüm sürekli kontrol altında oluyorsun .
sende inşallah atlatırsın tatlım az kalmış nolcak az birazda yatarak 1 ay geçirsen işte oldu bitti

ama unutmadan söyliyim son 1 ay sürekli ilaç kullandım dogumu geciktirmek adına

ben de evde hicbirsey yapmiyorum zaten yardimci var o yapiyor ben yemegimi almaya suyumu almaya kalkiyorum fazla yatamiyorum kötü oluyorum oturuyorum sürekli yaslanarak. ben günde 3 magnezyum vitamin balik yagi demir, aksamlarida alttan 2 tane hormon ilaci aliyorum rahim acilmasin diye, sen hangi ilaclari aliyordun.

elitucum allah yardımcın olsun canım valla dr götürmek çok masraflı haklısınız bizde genel kontrol olsun diye götürdük bugünde kontorl vardı kızım kilooo vermiş ay düşüp bayılıcaktım hatta dr bile anlattım ben harika yemek yiyor kilo aldı diye herkese netten bile haber verdim şimdi niye kilo verdi dedim ağlama moduna girdim resmen dr idrar ve ugs istedi açıklaması yok yediği yemeği saydım adam şoka girdi ama gel görki benim kız eriyor aldığı kiloda boşuna sevindik erkkler iy gene bakalım sonuçlar ne olucak şimdide taha ateşlendi oyy yorgunluktan yazamaz oldum parmaklarım bile acıyorr

tatlım prepar kullandım bide progestan ikisinide ağız yoluyla alıyordum

canim benim ben yurtdisindayim bilmiyorum o ilaclari ben ultrogest diye bir hormon ilaci kullaniyorum. kanamam olmustu 2. ayimda hastanede ilk zamanlar agizdan aldim sonra doktor alttan alacaksin dedi ve magnezyum kullanmistim öyle kanamam durmustu, simdide doktorum magnezyum günde 3 defa alacaksin dedi ve hormon ilacinida aksamlari iki tane aliyorum.
tria sen baska ilac kullanmadinmi

haklısın ca nım amın rabbım korusun hepsını ınşş saglıkla buyusunler ınşş

uzun zaman yazmayınca unutulmuşum demek ki kimse merhabamı almadı kızlar :çok üzgünüm:

biraz geçmişi okudumda gece uyanmaları benide çok zorluyor, özellikle kızım sürekli ses verdikçe oğlanları uyandırıyor.. bir sitede okumuştum, gece uykusuna nasıl daldıysa gece uyandığında da aynı şekilde uyumak istermiş.. siz aynı odada mı yatırıyorsunuz kızlar ??

kızlar birşey soracam bu kaşık mamasına geçişte sizinkilerinde kusması çok oldu mu, benim oğlanlar kaşığı gördüğü an kusmaya başlıyor, ben düzenli olarak kahvaltı-çorba-meyve-yoğurt falan veremiyorum. annem çok üstlerine gitme zamanla alışırlar diyor, siz ne önerirsiniz??
bir de gece uyanmaları kaç yaşında bitiyor, ya bide bizimkiler sabah saat 5 de en geç 6 da ayaktalar, sizde durum nasıl?? görümcemin bir kızı var aynı zamanda doğdu, kız gece hiç uyanmıyor, görümcem saat kurup kalkıyor mama veriyor, akşam 8 de yattıysa sabah 9 da falan kalkıyor.. onu görünce iyiden:bbo:

el-muallim canım bebişler çok tatlı gözüyor.. Allah bağışlasın..

tali canım bende 37. haftada doğum yaptım, bebişler 2500 civarında doğdular, durumunu çok ayrıntılı bilmiyorum ama bi 34 ü hedeflesen daha iyi olur. tevekkül edip Allah sığındıktan sonra gerisi gelir inşallah,, bana dr. lar neler neler dediler ben hepsine kulak tıkadım.. benim oğlanlar tek yumurta ikizi, riskin çok daha fazla olduğunu söyleyip durdular, sonra 36. haftada normal kontrole gittim, yatış verdi dr.um 36+2 de alalım dediler, sonra nst ve diğer değerlerim normal çıkınca eve git 37 de gel dediler, neyse ben burası iyi 37 i burada beklerim dedim öyle hastanede kaldım, yanlız 32 den sonra benimde tira arkadaşımızdaki gibi gebelik alerjim oldu, o beni çok zorladı, göbeğim kıpkırmızıydı, hamileliğim en zor zamanlarıydı, sürekli kaşımak istiyorsun ama yapamıyorsun kafamçokkarıştı

neyse benim minik canavarlar uyuyorken bende yatayım... herkese iyi gecelerrr

aaay yazdıklarını okudukça ğladım ama size acıdığımdan değil ne güzel şeyler özendiğimden nolur banada dua edin sanırım üçüz oldukları için tüp bebek sizinkiler yani tedaviyle olmuşlar ben 21 yaşındayım ve 3 senelik evliyim 3 senedir doktorlardayım pkoluyum inşallah bu ay hamile kalırım aşılama yaptık ilk kez inşallah tutar bende böle şeyler yaşamak istiyorum her anınıza şükür edin insan olunca belki unutuyodur arada olmuyanların yazdıklarını okuyun belki günleriniz daha az yorucu geçer çok zordur eminim yani tahmin edebiliyoruma anaokulu öğretmeniyim ve 180 öğrencim var birine bile zor bakılıyo 3 çocuk aynı anda maddi manevii çok zor ama çocuklarınız artık kendini kurtarmış size önerim sakin olmaya çalışın ses tonunuz hep alçak olsun ve hareketleriniz sakin sizin ani tepkileriniz çocuklardada saldırganlığa şımarıklığa yol açar kardeşlerini sevmeyi öğretin onlara birbirlerine yardımı paylaşmayı aşılayın o zaman kavgalar biter çok zor sabırlı olun 2 yaş çok zor bi dönem çocukların bencil lik dönemi bu yaşı atlattığınızda daha oyunlu zomanlarınız olucak legolar alabilirsiniz büyük parçalı renkli legolar şekiller renkli şekillerle oyuncaklar var onlardan alabilirsiniz yazı tahtaları bu yaş çocukları karalamaktanda hoşlanır kendi bişiler yazdığını düşünür allah kolaylık versin hepinize yeme konusundada yiceklerini süsleyin ve yemeyen çocukla fazla ilgilenmeyin 3 çocuk olduğu için ilgi içinde yemeye bilirler yemeklere şekiller verin havuç yiyin tavşan taklidi yapın ıspnak yiyince güçlü olduğunuzu vurgulayın süt içince dişlerizin sağlam olduğunu gösterin böyle böyle daha az yorulursunuz sizde eğlenmeye çalışın olnlarla eğlenirseniz yorulmazsınız annelik çok zor bi meslek ve ve mükafatı maaaşı sadece onların tebessümü sevgisi çok şanslısınız bunu hiç unutmayın yerinizde olup o 3 şımarık melekle uğraşmak isteyen binlerce insan var allah hayırlı salih evlat olmalarını nasip etsin inaşşal sağlıkla büyüsünler rabbim biz olmayanlarada nasip etsin

günaydin kizlar

tarcinim bende 34 haftayi bitirmeyi hedeflemisim zaten biryere gittigim yok hep evdeyim sadece kontrollerime gidip geliyorum baska yere gitmiyorum. sen neler yaptin kendine dikkat ettinmi hangi ilaclari kullandin, bebekler kalmadi demi küvezde.

hakseverAllah sanada nasip etsin.

günaydın arkadaşlar haksever allah inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sanada nasip eder canım.
tarcinim ben aynı odada yatırıyorum evim zaten küçük ayrı ayrı alışmaşarını istemiyorum biraz inatçıyım bu konuda çok zor alışıyorlar canım kusma benimkilerde de var seninkileri bilmem ama benimkiler öyle başladı ek gıdaya hala dahada çok kusuyorlar dediğin gibi kaşığı görünce öğürmeye başlıyorlar çok zor ya inşallah seninkiler için kısa süreli bir dönemdir ben ilk başta çok zorladım heralde ondan şimdi çok pişmanım tabi bence hiç zorlama bırak çocuk kendi karar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…