Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

aman diyelim elitucum ozaman bizim burda geçen silah attılar tahada korkudan deliricekti zavallım
bizde aile boyu gribiz ama ateşte yaptı gökçe ve eymen aateşlendiler inş hemen geçer

gunaydın kızlar hastalar ınş ıyı olur benımkıler bıraz daha ıyı ben hastayım hala oksuruk gecmedı .........ıyı bakın kendınıze yanlızım yarduımcım cıktı ...bakıyorum valla sadece haftanın kı gunune bır kız ayarladım gelıcek ..........ınş daha ıyı olur .........elıtu cok haklsıın ya bı kendı hallerımnne oynamıyolar on dakka sonra aglaşıyolar uykuları gelınce delı oluyolar seda sıralıyoo dusucek dıye kı dustu dun korkuyorum off cok zor opt

günaydin kizlar
oy oy oy bebisler hastami oldu cok gecmis olsun bizde carsamba günü 30. haftaya giriyoruz insallah, Ayse nerde dogummu yapti acaba gözükmüyor, bizim 2. seans cigergelistirici ignemiz yapilacak carsamba yine. tria sen 32 haftalik dogum yapmistin ya bebekler kac gün kaldilar küvezde canim benim.

muallimcim bu zamanlarda düşmeler çok oluyor ne yazıkki oturup kalkarken ödüm kopuyordu benimde benimkiler bugün daha iyi şükür
talitan maşallah canım bayağı haftan ilerledi inş 34. haftaya kadar gelirsin ben 33+3 te doğum yapmıştım zor geziyordum son haftalar
bende eve temizlik için birini ayarlamaya çalışıyorum yok kıtlık çıktı sanki bazılarıda uçuyor fiyatta bakalım haber bekliyorum

geçmiş olsun kızlar. bizde de yataktan uçmalara devam. Ödüm kopuyo valla. Habire huylar değişiyor. Taha dişten dolayı galiba hala 24 saat bişey vermesem mama falan umurunda değil. diğerleri kavga dövüş gene az da olsa yiyolar. çok yoğun geçiyo günler. temizlik bile yapamadım .

hastayım yorgunum gripim uykusuzum işteyim ama çok mutluyum üç meleğimde sağlıklı çok şükürrrr

insallah canim sen kac kilo almistin bebekler kac kilo dogdular küvezde kaldilarmi?
cok soru soruyorum kusura bakmayin ama ilk defa ücüz hamilelik yasiyorum.

elitucum benim kızımda da hep kilo sorunu vardı biliyorsun yemesi fena değildi ama yinede azdı dr götürdüm ve iştah ilacı istedim iki tane ilaç verdi 13 günde neredeyse 800 grm aldı kızım çok memnunum ilaçtan keşke önceden isteseydim ama dr bir yaşından önce vermek istememişti istersen ilaçların isimlerini söylerim dr danışırsın sende
talicim ben 25 kilo aldım 10 kilosu bebişlerindi benim kızım küvözde 12 gün kaldı ama cihaza falan girmedi beslenme ve kilo alımı için tutuldu oğlum biri 22 gün onunda çoğu beslenmeyi geç öğrenmesi içindi diğer oğlum 36 gün kaldı ama sorun doğuştan soluk borusundaki darlığa erken doğumun eklenmesiydi yani kısacası çok sıkıntılı değillerdi allah bilirde bence sende artık riskli dönemi atlattın bebişlerin küvözde kalsalarda cihaza bile bağlanmaya bilirler inş iyi olucak herşey

elitucum uçmalara devam hee aman allah korusun canım inş bişey olmaz tuğçenin ameliyatı için gün almışmıydınız
edikacım hastada olsak yorgunda olsak yine bizi hayata bağlamayı başarıyorlar değilmi benimkiler uyudu bile sağlığımızda düzeliyor şükür aman nazar deymesin

kizlar ücüzler dogduklari zaman tek bebege göre daha cok agliyorlar demi daha cok agrilari oluyor sanirim.

yooo öyle bişey olduğunu sanmıyorum canım aynı oluyorlar hatta daha ufak doğdukları için daha çok uyuyorlar en azından benimkiler öyleydi sonra gaz sıkıntısı başlayınca her bebk gibi viyaklıyorarrrr

herkese yeniden merhabaaaa

üçüz anneleri hepimize Allah kolaylık versin inşallahh

tali tan canım üçüz oldukları için ağrıları olmuyor, her bebek kadar alıyorlar, bazen ikisi rahat uyuyor biri huysuzlanıyor, bazen biri rahat oluyor ikisi huysuzlanıyor,, sadece farkı sana dinlenme zamanı bırakmıyor bu afacanlar ama bak gör sevgileriyle onu bile unutuyorsun.. bu arada hayırlı olsun bebişlerin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

pitos canım aman nazar değmesin kuzularımıza inşallah rahat bir uyku uyurlar canım ilaçların adını nmerak ettim belki benimkilerdede işe yarar verebilirmisin isimlerini.benimkiler daha yeni yattı bakalım gece nasıl geçer onlar yatınca bende hemen yatıyorum çünkü gece çok kalkıyorlar herkese iyi geceler

gunaydın kızlar edıka benımkılerde gece cok uyanıyoo ya dışlerıde sıkıntı verıyoo sanırım cok zor aksam on da yatıyolar gece cok sık donup duruyolar hatta ela ve seda tamamen uyanıyoo tekrar uytmaya ugrasıyorum cok zor ya .........opt sızı

elmuallim canım benimkilerde öyle gece nerdeyse ayakta sallayarak geçiyor hepsini en az yarım saat sallasak 1.5 saat ediyor birde sabah kalk işe gel iyice zorlaşıyor allahtan işim rahat ancak işte dinleniyorum ama olsun bence şimdi en güzel dönemlerimiz benim asyam yürüyordu şimdide efe yavaş yavaş adım atmaya başladı onların bu gelişmelerini görmek çok çooook güzel insanın tüm yorgunluğu geçiyor şimdi artık onlarla vakit geçirmek dahada keyifli ilk 1 sene çünkü insanın içinde hep bir korku oluyor acaba bir problem varmı gelişimleri normalmi diye ben hep içimde sorularla bakıyordum hep bir korku vardı ya birşey olursa diye şimdi çok yorulsamda onların bir adımı bir gülüşü bir ANNE deyişi herşeye değer çok şükür allahım allah nazardan korusun mucizelerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…