Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

haksever önerilerin için teşekkürler. Sinirlere bazen hakim olamasak da biz bu bebişleri gerçekten çok istemiştik. Allahım isteyen herkese sana da nasip etsin inşallah.
kübracım benim Enes de diğerlerine nazaran yiyor maaşallah. Ama zayıf. Acaba senin Gökçe de hareketli ise ondan dolayı yakıyor olabilir mi. Ya da kıskanç mı ? kardeşlerini enes kıskanır hep ondan da zayıf diye düşünüyorum ben.

tarçınım hoşgeldin yazdığını görmemişim ben bende aynı odada uyutuyorum kızım genelde aşağıda annemle kalıyor oda gelince geceleri çok kötü geçiyor kızım öksürünce bile direk ayağa kalkıyor en ufak bir sesete uykusu bölünüyor akşam tam bir savaştı mesela sanırım 3 yaşında falan anca düzene giriyor birazda huy sanırım benim ablamın kızı 4 yaşında bile ağlayarak uyanır susturuna kadar canımız çıkardı ek gıda konusunda ben zorluk çekmedim çok ama kusmaları yaşadım özellikle tahada aşırı derecede şimdi düzenli pütürlü şeyleride yiyorlar bence sen düzenini bozma zamanla alışırlar
haksever rabbim sanada nasip etsin çok güzel örnekler vermişsin ama ne devamlı sakin olabilmek nede süslü yemek yapmak bize pek uymuyor ben sabah kahvaltı yapıyorum bir daha ne bulursam zaman yok sters çok

çok hareketli bir bebek olduğunu söyleyemem elitucum kıskançlıkta çok nadir drla dün çok sohbet ettik genetiklikte olabilir tabii dedi biz tüy siklet bir aileyiz çünkü sanırım arzunun dedği gibi bu şekilde kabullenmek en iyisi ne sorucam senin göğüsünden gelen sütmüydü sıvımıydı ne oldu kesildi dimi o

Günaydın kızlar
kübracım inşallah bişey yoktur canım enerjisi çok oluncada genetik olarak kilo almıyorlar . Ne kadar yerse yesin yakıyordur telaşlanma . Maşallah gene öyle yemesine devam eder inşalla .
talicim tr de genelde aynı ilaçlar kullanılıyor . Bunun haricinde magnezyumla calsiyum vardı ama ben dikkatli kullanmadım onları yani sizdeki gibi kontrollü ilaç değildi vitamin takviyesi niteliğindeydi . Başka ilaç kullanmadım bilmiyorum .
tarçın hoşgeldin canım hepimiz harale gürele yazdığımız için atlamışızdır . Uyku sorunları büyüdükçe ve gece beslenmesini kestiğin zaman biraz daha düzene giriyor . Benimkilerinde biri hariç uyku yönünden çok sıkıntısı olmadı . Gece düzenli uyuyorlar
haksever iyi dileklerin için saol canım allah inşallah isteyen herkesin gönlüne göre veriri . Tavsiyelerini dikata alıcam . Bursada özer kutlu benim doğum doktorumdu ben çok memnun kaldım ondan onun sayesindede çocuklar küveze gerek kalmadan dünyaya geldiler . Gitmediyseniz belki değerlendirebilirsin tüp bebek üzerinede çalışıyor bildiğim kadarıyla .

kübra süttü ama bikaç gün sonra kesildi. Sağmadım. İlk gördüğümde sağmıştım azdı zaten. Annemler de hormonlarla ilgili problem olabilir çocuklara verme dedi. Geri gitti

inş arzucum çok kafa yorunca da geriliyor insan zaten een iyisi akışına bırakmak zaten kış beni çok etkiliyor ya Allah affetsin hiç sevmiyorum kışı
ecemden haberin varmı ne oldu nasıllar acaba
nilooom nerdesin
muallimdende ses yok
benimde eymen çok huysuz akşamdan beri dişi geliyor yine ağlıyor devamlı yatağına yatırdım uyumak istemiyor azcık bekliyim inş uykuya dalar
elitucum iyi yapmışsın canım vermemekle aslında başka şey için sordum benimde göğsümden sarı bir akıntı gelmişti önce süt sandım ama baktım değil muayne ettim kendimi kitle geldi elime dr gittim ameliyat dedi riskliymiş yarın ugs çekilcek sonuca göre ameliyat tarihi alıcam süt değilse dikkat et diyicektim

canım benimki de sarıydı. süt de o renk oluyodu önce. değilmiki. Allah sifa versin sana da inş. ameliyata gerek kalmaz

selam kızlar nasılsınız......bız ıyıyız ama mızmız hala benımkıler dıslerı yuzunden sanırımm.........ya kızılcık suyu nerde var mrerakj ettım cıkarmı acaba mevsımımı q

selam muallim.kızılcık ekşi olmuyo mu kızlar. Neye faydası vardı uyku mu denmişti dün?

Son düzenleme:
kızılcık pazarlarda var muallimcim bende alıcam bebişlere bol bol içsinler c vitamini deposu uyku şurubuda deniyor hatta ramazanda ender saraçta programında yer verdi oda bunları söyledi

elitucum sarı ama su gibiydi benimki muaynede elime kitle geldi şuan ameliyattan başka çözüm yok gibi görünüyor ailede kanserli olanlar var oyüzden risk almak istemiyor dr tabii bende bakalım nasıl olucak ama birkaç hafta kolumu oynatmam gerekicekmiş nasıl yapıcaz bilmiyorum

kizlar bende gögsümü siktigimla biryanda sari biryandanda su geliyor aslinda sikmamam lazim cünkü dr bana kizimda ilk sütü bebegin icmesi lazim dedi cok saglikliymis gelen ilk süt.
dr dan geldim kizlar dr hersey cok güzel dedi alta baski yok dedi rahim agzi uzunlugu cok güzel dedi 32 haftayi bitirirsek cok güzel olur dedi
tria ben seni söyledim kullandigin ilaclari progeston benim kullandigim ultrogestin ham maddesiymis zaten preparida söyledim biz onu cok zorda kalmadigimiz sürece vermiyoruz dedi, önemli olan dedi megnezyum dedi bende zaten günde 3 tane aliyorum.
2. seans cigergelistirici vurundu, ben arkadasim 36 haftayi bitirmis dedi ooo cok süper dedi dursalar iyi olur ama dedi 32 haftayi bitirsen bile harika olur dedi, bebislerim 1300 grlar cok sükür ama ben 3 haftadir 12 kiloyum. insallah bende 34 haftayi atlatirim hedefim o.

maşallah canım herşey çok iyi kilolalarıda çok iyi aman nazar değmesin evet o sıvıyı sıkma ilk süt hatta o sarı sıvı çok faydalı

pıtos cok gecmış ols canım ya ama ınş muhım degıldır ınşş.........alayım yarın pazardan o zaman kızılcık ...........ınşş ıyı gelırde uyurlar bu kızlar gece cok uyanıyoo ela ve seda donup duruyolar ya ....ıyı bakın bebeklere ...........

Masallah Masallah Masallah Allah isteyenede böyle güzellikler nasip etsin insallah... Bende isterdim böyle ikiz ücüz dördüz bir tasla iki üc dört kus ama önemli degil Allaha sükür ler olsun benim Birtanem olacak insallah :)))

selam arkadaslar

benim ilk asilamam olacak su gunlerde bugun doktorda randevum vardi 3 tane yumurtam var doktor ucuz olma olasigi var dedi cuma gunu yine randevum var ozamana kadar karar vermemiz lazim devam edip etmeyecegimize bilemiyorum arkadaslar ya:sm_confused:

sağoö muallimcim inş canım şifa olsun papatyalarıma inş miss gibi derin bir uyku çeksinlerr eymende çok huysuz dişini gösteriyor fitil attım bir tane geçti demek hemen uyudu ağrı kesici bile fayda etmiyor dr çok zorlanınca fitil at dedi kuzum nasılda rahatladı

haticeelif sağlıkla kucağına al inş
hacer kesinleştikten sonra karar verirsin canım bazen kendiliğinden biri yok oluyor çünkü hakkında hayırlısı neyse o olsun

buradayım pitos, bütün gün dışardaydık eşimle, kızı da yanımıza aldık, bir işimiz vardı, dışarı çıkınca bin iş oluyor ancak eve gelebildik, oğluşlara annem ve bakıcı baktı. geldiğimde uyumuşlardı, kızda sokakta olunca tam uykusunu alamadı, şimdi uyuyor inşallah geceleri de kolay geçer

uyku için bende kızılcık şurubunu deneyeyim bari kızlar, benim kıza meyve suyu sıkıyorum arada içiyor, ama olanların midesi bulanıyor, belki bunada tepki verirler ama denemekte fayda var..

tali_tan bende senin gibi bol bol dinlendim sadece dr. kontrolü için çıkıyordum tabi bu benim tercihimdi.. sağolsun annem baktı hamilelik boyunca bana..

bebiş isteyen güzel arkadaşımız nickini unuttum ama inşallah Rabbim sanada ikiz yada üçüz nasip etsin canım.. insan oğluyuz işte hemen herşeyi unutuyoruz(kendi adıma konuşuyorum)
bazen senin gibi mücadele ettiğim günleri düşünüyorum şu halime binlerce şükür ediyorum,, ama gün için koşuşturmadan dediğin gibi kıymetini bilemiyorum,, inşallah sende bir gün bu zorlu günlerini hayal meyal hatırlarsın bebişlerinle uğraşmaktan :)

tali tan yazmayı unutmuşum,, ben günde 1 tan multivitamin, 1 tane demir hapı , 1 tanede magnezyum kullandım, 30.haftaya kadarda kan sulandırıcı bir iğnem vardı onu kullandım.. 30.hafta da ciğer geliştirici iğne oldum canım.. benim bebişler kuvöze girmedi çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…