Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

günaydin kizlar
tarcinim bende 27. haftada birde dün cigergelistiriciye baslandi yani 29. haftada, kontroller de sorun cikmadi cok sükür.sigorta bana yardimci verdi öglene kadar o evde isleri yapiyor, pilav su bu onlari ben yapiyorum begenmedigim icin fazla ayakta kalmiyorum zaten. insallah bende 36. haftaya kavusurum. ben cok ilac kullaniyorum günde 3 magnezyum 1 multivitamin 1 balik yagi 1 demir, 2 tanede progestron aksamlari alttan aliyorum, drum magnezyum cok önemli dedi rahim acilmasin diye, cok sükür simdilik bir problem yok ama ilac yutmaktan biktim.

inşallah hep sorunsuz gider güzelim merak etme.. ben saatlerine de dikkat etmeye çalışıyordum.. demir hapını kahvaltıdan 1,5 saat sonra alıyordum. magnezyumu da akşamları alıyordum. balığı haftada 3-4 defa alıyordum.. ilaç yutmak hoş değil ama bebişlerin sağlığı için herşeye razıyız değil mi ben hesapladımda 280 adet iğne olmuşum hamilelik sırasında bir de ben kendim yaptım, şeker hastalarının iğneleri gibiydi.. bak bebişler olsun hepsini unutuyor insan sanki hiç yaşamamış gibi oluyorsun,, sana anlatırken hatırlıyorum hep :))

selam kızlar herkesin iyi olmasına sevindim
bizdede herkes iyi çok şükür . kızımın odasının siparişide dün netleşti hafta sonuna gelecek inşallah . o yüzden evdeki 1 odayı boşaltık eşyalar annemlere gitti ama canımız çıktı çocuklar ayak altında git kızım çıkma oğlum ezileceksin kaç demekten fenalık geldi ama bitti çok şükür hafta sonu inşallah yerleştiririz.
dün kayracıkda tahta pazılı tek başına yerleştirmeyi başardı ezberlemiş valla annecim bu nereye diyorum buyayaa diye bağırıp koyuyor sonrada kendini alkışlıyor ama buna karşılık mirzacık napıyor çıkıp yer yokmuş gibi tam pazalın ortasına oturuyor :)))) hayvanlarıda iyiden iyiye biliyorlar artık seslerini çıkarıyorlar . o kadar sevindimki sanki dünyayı kurtardılar ama hergün yeni bişey öğrendiklerini görmekde çok güzel .

taricinim bende kahvaltidan 1 saat sonra aliyordum ama kusmaya baslayinca biraktim demir ilacini, cünkü demir ilaclari bana yan etki yapiyor, prospektindede yemekten 1-2 saat önce alin yaziyordu bende bende kahvaltindan1/2-1 saat önce aliyorum simdilik sorun yok canim dr iyi ozaman öyle yap dedi magnezyumu her ögün aliyorum zaten, balik yagi multivitaminle yanyana birlesik canim paketin icinde ayri pakette degil zeten. ilaclari altiktan sonra bastirmak icin arkasindan hurma yiyorum, bebeklerim saglikli ya bu seylerde gecer diyorum.

triacigim güle güle kullanin gelecek odalarini, bizde evi degistirecegimiz icin baska odada yok kizimin odasinada koyamam kendi odama sifonyer aldim onada sigmadi önümüzdeki ay birtane daha alacam tasinirsam kizima oda yapacak insallah.

2dk ayakta kalsam bacaklarim agriyor artik ya.

selam kızlar. Dünden beri grip oldum kafamı tutamıyorum üzerine bide uykusuzluk. Gece 11 e kadar uyumadılar. Tam uyuttum yarım saat sonra taha ağlaya ağlaya uyandı. Tam sakinleştiriyorum uykuya dalacakken yeniden başlıyor. Gece 2 ye kadar böyle devam etti. Uyuttum sonra 3 te tekrar gözlerini açamıyo ama avaz avaz ağlıyo. Sabahta hepsinden erken kalktı. Haşat oldum yani. Bi taraftan C vitamini alıyorum. Çocukları esirgemeye calışıyorum. Tuğçe de 2 gündür sürekli öksürüyor. Öksürük şurubumuz bile yok. Eczaneden almak istedim bana bunu kullan diye soğuk algınlığı için olan surupmuş meğer. Dr. a gittiğimizde her sefer söylüyorum antibiyotik vermişti gecen. Her öksürdüğünde ant. verilir mi ya. Siz ne veriyosunuz.

canimsin gecmis olsun.
antibiyotik öksürügü iyilestirmezki ,antibiyotik bakteri varsa verilir, virüs iyilestirmez canim, balgami sari yada yesil olursa veriyorlar drlar. öksürük benim kizimda gece oluyordu dr gece öksürenler icin öksürük surubu verdi onu kullaniyorum bende, gecen yilda yine öksürük olmustu bende sabah keciboynuzu pekmezi veriyordum aksam yatarkende bal veriyordum üstüne su vermiyordum öyle iyilesti. icirebilirsen pekmeze 2-3 damla limon damlat icir oda iyi geliyor canim yada sogani dogra üstünü ya esmer seker serp yada beyazseker üstünü kapatsin soganin birgece beklet, sabah suyunu birakacak 2 saatte bir yada öksürdükce ver oda iyi geliyormus bana ebem söylemisti, onu hic denemedim ama burnu kapandigi zaman nefes alamadigi zaman sogani dilimleyip plastik bir kaba koyup basucuna yakin biryere koyardim o soganin kokusu burnunu acardi ama odasida sogan kokardi iyi geliyordu.

bebis isteyen arkadasimiz yazdiginiza gore galiba bu sayfada bu benim, o yuzden ustume aliyorum mesaji:)))) bu arada adim hacer:kedi:
tesekkur ederim yorumun icin zaten asilamaya devam etmeye karar verdik esimle hayirlisi ne ise o olsun diyoruz:)

selamlar:)

selam kızlar elutu gecmıs ols bende hastayım hala gecmedı cok zor ...bebışlerın burnunu devamlı acık tut ....grıp surubu aldım ben omndan uç gun verdım ıyı geldı bebeklere ınşş ılerlelmez senınkılerınde ....antıbıyotık her zaman verılmez .....cok gecmıs ols
kızlare nerdesınızz..........

bizi adamdan sayan yok sanirim hocam

amin hayirlisi ne ise o olsun insallah. kararimizi verdik asilamaya devam:) yalniz dunden beri igneyi kestim doktorum demisti bu seferde hepsi sonmez isallah eyvahedigeldismile
neyse yarin randevum var hadi hayirlisi:)))))

tali mualim çok sağolun. Antibiyotik 2 kez yakın aralıklarla kullandı zaten. Ben de ona sinir oluyorum. Böbreklerine zarar vercek die. Neyse eşim eczaneden almış bugün öksürük şurubu. Yatmadan vereyim yoksa uyuyamıyor. Ha dün nane limon yaptım akşam içine biraz soğutup azcık bal kattım ama kustu. Devam mamasından başka bişey yiyemiyor maalesef. Hemen çıkartıyor

ay talıtan yok canım ya zar zor okuyup yazıyorum baksana hep yanlış yazıyorum hızlı hızlı yazım derken uyancaklar derken ...........okuyorum ya ıyısın masallah az kalmış hadı azcık daha dayan masallah...........hazırlıklarınıda yap. artık.....................
elıtu nane lımon ıyı gelır ınşş ıhlamıurda ver oksuruk gıcık bı sey hele gece ınş gecer.
kızlar herkes nasıl cok opt sızı

elitucum bizde öksürük şurubu ve grip şurubu kullanıyoruz birde tz ilaç verdi aralığa kadar kullanıcaz bize birde şey dedi oda sıcaklığı çok önemli 18 dercenin altında grip mikrobu oluşur 25 drecenin üstüde boğaz tahrişi ve balgam yapar dedi bir evde asla sigara içilmiycek balkonda iç öksürük çok beter benimkilerin öksürüğü bitti şükür bende tali gibi pekmez çok verdim geçmişolsun
muallimcim sizde geçmişolsun canım

arzucum maşallah senin bıdıklar çok akıllı odanızda hayırlı olsun bol bol mışıl mışıl uyusunlar inş
tali sen bebkleri yatırmak için ne alıcaksın park yatakmı beşikmi ?sallamaya alıştırma sonra bizim gibi çok zorluk çekersin :)
hacer yarın büyük gün demek inş güzel haberlerle gel

günaydın kızlar yaşasınn bugün haftanın son günü hemencecik bitsinde eve gideyim diye şimdiden saat sayar oldum
tubacım bizde antibiotik kullanmıyoruz canım yaşını geçtiği için grip olduklarında aferin plus , öksürük içinde bricanli kullanıyoruz onun dışında talinin dediğini sogan koyma olayını ilk aynur söylemişti burda hatırlarsanız bende denemiştim o zaman yi gelmişti . çok tıkanırsa burunları falan gene sogan koyuyorum odaya onun dışında gün kür şeklinde bıldırcın yumurtası + süt + bal olarak uygulamaya başladım . ıhlamur falan vermiyorum ben çocuklara aldım ama hep unutuyorum . demir ilacına başlamıştık kayraya onu pekmezle sulandırark veriyorum öyle pekmez içmiş oluyorlar .
hacercim bugün iyi haberlerle bizede ulaşırsın inşallah hakkında hayırlısı olsun .
möuallim senin bakıcı gitti sıkıntıların bitti heral daha rahat oldun dimi . evde huzursuzluk yapan biri varsa beya zor oluyor . benim aldığım kızda hafta oldu başlayalı şimdilik iyi gidiyor bakalım bugünde camları siliver dedim aradan ikiside çıkmış oluyor .
kübracık akıllılarmı bilmiyorum ama herşeyin zamanı varmış anladım ay öncesine kadar yaw bi sorun var bunlarda konuşamıyorlar diye oturup ağlayacaktım nerdeyse eşimede diyordum oda bana kızıyordu sürekli diye diye aptal yapacaksın bunları diye ama aylarını9 tamamladıkça hepsi değil tabiki ama zamanı gelen herşweyi yapıyor . kayra özellikle bu konuşarda diğerlerinden daha iyi dün şarkı söylerken özellikle baktım hiç bişey yapmadan öylşece bizi izledi tekrarlamaya başladık aynı hareketlerimizi yaptı . hıoşgeldin diyor , bayramlaşalım oğlum diyorum el öpüyor . ne söylersek tekrarlıyor bune diye sormaya başladı ama diğerleri öyle değil sanırım onların biraz daha zamanı var . kayraya öğretip diğerlerinin ondan öğrenmesini sağlıycam en kolay çözü
m bu oacak sanrsam

canım bu aralar ventol bıraktık şükürde halhazırda duruyor evden dışarı çıkamıyoruz artık evde kaldık biizmkiler kapı sesini duyunca çığlık çığlığalar ... toza devam ediyorum bitene kadar kullanacağız. vermesi zor oluyor muzla meyve püresi vs veriyorum....

geçenlerde bende iç içe geçmelilerden aldım yaptıkları tek şeyy ağızlarına sokmak :ecrin_bebek:

arzum odalar bittimi güzelim e o zaman bizede hayırlı olsund emek düşüyor :) güle güle kullansınlar mışıl mışıl uyusunlar

bende tozu yogurtla veriyordum hep canım öylede kolay oluyor . heves edip herşeyi alıyoruzda sonrada elimizde patlıyor işte . azranın odasına muallimin odasından kopyalama aldım :)) teşekkür ederim canım bitti sayılır artık perdeye falanda bakımıycam zaten çok masraf yaptık şimdilik onlar kalacak diğerleri tamam inşallah . daha güzelleri sizin olsun bide evi halledebilseydik sorunumuz kalmayacak ama hayırlısı artık

günaydin kizlar sagolun.
ben normal bebek yatagi var kizimin onda yatiracam simdilik kendi odamda yatiracam ev tasinana kadar esya almak istemiyorum.
öksürük surubunu aksam 5 den sonra vermeyin yatarken kusturur, burda drlar söyler 5 den sonra vermeyin diye aklinizda bulunsun. nane limonu bende sevmem mide bulantisi oldugundada icirirler hayatta ben nane icemem öyle. rezene cayina ilikken bal koyup icirirseniz balgami söktürüyor kizlar, burda rezene bali var kizima veriyordum o balgami sökemedigi icin kusturarak balgami cikartiyordu ama anlatamam sirf balgam kusuyordu cocugum dayanamadigim onu öyle görmeye,daha vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…