canimsin gecmis olsun.selam kızlar. Dünden beri grip oldum kafamı tutamıyorum üzerine bide uykusuzluk. Gece 11 e kadar uyumadılar. Tam uyuttum yarım saat sonra taha ağlaya ağlaya uyandı. Tam sakinleştiriyorum uykuya dalacakken yeniden başlıyor. Gece 2 ye kadar böyle devam etti. Uyuttum sonra 3 te tekrar gözlerini açamıyo ama avaz avaz ağlıyo. Sabahta hepsinden erken kalktı. Haşat oldum yani. Bi taraftan C vitamini alıyorum. Çocukları esirgemeye calışıyorum. Tuğçe de 2 gündür sürekli öksürüyor. Öksürük şurubumuz bile yok. Eczaneden almak istedim bana bunu kullan diye soğuk algınlığı için olan surupmuş meğer. Dr. a gittiğimizde her sefer söylüyorum antibiyotik vermişti gecen. Her öksürdüğünde ant. verilir mi ya. Siz ne veriyosunuz.
buradayım pitos, bütün gün dışardaydık eşimle, kızı da yanımıza aldık, bir işimiz vardı, dışarı çıkınca bin iş oluyor ancak eve gelebildik, oğluşlara annem ve bakıcı baktı. geldiğimde uyumuşlardı, kızda sokakta olunca tam uykusunu alamadı, şimdi uyuyor inşallah geceleri de kolay geçer
uyku için bende kızılcık şurubunu deneyeyim bari kızlar, benim kıza meyve suyu sıkıyorum arada içiyor, ama olanların midesi bulanıyor, belki bunada tepki verirler ama denemekte fayda var..
tali_tan bende senin gibi bol bol dinlendim sadece dr. kontrolü için çıkıyordum tabi bu benim tercihimdi.. sağolsun annem baktı hamilelik boyunca bana..
bebiş isteyen güzel arkadaşımız nickini unuttum ama inşallah Rabbim sanada ikiz yada üçüz nasip etsin canım.. insan oğluyuz işte hemen herşeyi unutuyoruz(kendi adıma konuşuyorum)
bazen senin gibi mücadele ettiğim günleri düşünüyorum şu halime binlerce şükür ediyorum,, ama gün için koşuşturmadan dediğin gibi kıymetini bilemiyorum,, inşallah sende bir gün bu zorlu günlerini hayal meyal hatırlarsın bebişlerinle uğraşmaktan :)
selam kızlar elutu gecmıs ols bende hastayım hala gecmedı cok zor ...bebışlerın burnunu devamlı acık tut ....grıp surubu aldım ben omndan uç gun verdım ıyı geldı bebeklere ınşş ılerlelmez senınkılerınde ....antıbıyotık her zaman verılmez .....cok gecmıs ols
kızlare nerdesınızz..........
sağoö muallimcim inş canım şifa olsun papatyalarıma inş miss gibi derin bir uyku çeksinlerr eymende çok huysuz dişini gösteriyor fitil attım bir tane geçti demek hemen uyudu ağrı kesici bile fayda etmiyor dr çok zorlanınca fitil at dedi kuzum nasılda rahatladı
haticeelif sağlıkla kucağına al inş
hacer kesinleştikten sonra karar verirsin canım bazen kendiliğinden biri yok oluyor çünkü hakkında hayırlısı neyse o olsun
Nilüfer bizim eymendede vardı o hala sinirlenince yapar geçen doktora gene sordum kendini ifade edemediğinden yapıyor bide sinirli olunca hırsını alamıyorsun ee dedim biraz böyle gider başka tarafa odaklayın dedi biraz daha büyüyünce düzelir dedi bende biraz daha büyüsün zaten bizi dövmeye başlar bu sinirle o zaman tabi düzelir dedim şidilerde biraz daha sakin ama yapıyorlar bi müddet sen başka şeylerle kandırmaya çalış öbür türlü dahada zararlı olurmu bilemedim .
çocukların eğitiminde gene sınıfta kaldık aldığımız tahta yapbozları bile kemiriyorlar yaw. Diş fırçalama moduna geçtik oda aynı off ben zavgeçecem uğraşmıycam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?