selam kizlar uzun bir aradan sonra tekrar burdayim bilgisayarima kavustum sonunda öncelikle hasta olan bebislere annelere acil sifalar fazla okuyamadim bizim sorunumuz devam ediyor efe haftaya persembe tekrar hastaneye yatiyo birdaha midesine kamera ile bakilip parca alinacak cok ama cok ender rastlanan bi bakteri cikmis ilk biyopside doktorlar bile sasiriyo nasil oldugunu heleki bu bakteri almanyada hic görülmemis büyük bi ihtimalle türkiyede bulasmis olabilecegini düsünüyolar bunun icin bi grup doktor arastirma yapiyolar sürekli o kadar kötüyümki size anlatamam görünürde cocukta hic bi rahatsizlik yok midesindeki yara icin sabah aksam hap kullaniyo minik bebegim ama faydasini görmeye basladik istahi acildi cocugun yavrumun acisi varmis o yüzden yiyemiyomus bende kendimi paraliyordum kiziyodum yemiyo diye nerden bilirim kendi yumrugu kadar midesinde 3 yara ile yasamaya calisiyo cok üzgünüm bitkinim yorgunum hamileligimde agir geciyo biliyosunuz simdi daha da zorlasti 32 haftalik oldum ama efe den baska hic biseyi düsünemiyorum suanda annemle babamda hazilrniyolar buraya gelmek icin 19 kasimda burda olacaklar insallah biraz rahatlarim diye düsünüyorum kizim cok sorunlu oglanlari sürekli dövüyo pacamdan ayrilmiyo cok kiskanca bütün gün ece vurma yapma kardes cici valla wc ye bile gidemiyorum o derece ciyak ciyak agliyo
ya kizlar aranizda su kizimin dövme huyundan nasil vazgecirecegimi bilen varmi bi formül olsada uygulasak yemin ederim cildirtiyo beni cocuklara göz actirmiyo bamm gümm korkuyom kaloriferlere gelecek kafalari inanilmaz derecede kiskanc huysuz ve gecimsiz nasil oldu böyle nerde hata yaptim düsüne düsüne kafayi yicem gözümün icine baka baka gebertiyo cocuklari elide agir cadini dul koca alacak herhallll vurdugu yerde izi kaliyo benim saf oglanlarda agliyo bi´ride dönüp ona vurayim demiyo
kübracım geçmiş olsun tekrardan canım. İnşallah kendiliğinden geçer, ameliyata gerek olmamasına da sevindim.
ecemcim efeye de Allah acil şifalar versin. İnşallah hersey bir an önce düzelir.
kızlar Tahaya bişey yediremiyordum ya şimdi 1 haftadır yeni bişeye alıştı. Yesin diye eşime bi kaba su koydurup bıcı bıcı diye bir elini içine sokup o sırada tıkıştırıyodum. Şimdi ne versem 2 eli içinde bileğine kadar, sonra ellerini ağzına doğru çıkarıp vıcık vıcık acıp kapatıyo. Ağzını bulmak bi dert, çıkarttığını yakalamak desen öyle. Kan ter içinde kalıyorum. Sonrasında eller yüzünü yıkayıp, baştan aşağı üstünü değiştiriyorum. Az önce bilgisaydan klip açtım çizgi film açtım kesmedi. İlla o şeklilde yiyecek. Napcam bilmiyorum valla. Tek yesin diyordum ama iyice cılkı çıktı. İçinden çıkamıyorum şimdi.
Bişey daha, geçen dini bilgisi epey olan bi arkadaş, Oyuncak ayı, bebek v.s suret olan oyuncaklar evde bulundurma dedi. Burda detay yazamıyorum ama. Çocuklar bişeyleri görür onlarda gözünde perde olmaz. O yüzden de çok ağlar, huysuz olurlar dedi. İçim tedirgin oldu. Ayıcık bebek v.s oyuncakları kaldırdım hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?