Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

günaydin kizlar sagolun.
ben normal bebek yatagi var kizimin onda yatiracam simdilik kendi odamda yatiracam ev tasinana kadar esya almak istemiyorum.
öksürük surubunu aksam 5 den sonra vermeyin yatarken kusturur, burda drlar söyler 5 den sonra vermeyin diye aklinizda bulunsun. nane limonu bende sevmem mide bulantisi oldugundada icirirler hayatta ben nane icemem öyle. rezene cayina ilikken bal koyup icirirseniz balgami söktürüyor kizlar, burda rezene bali var kizima veriyordum o balgami sökemedigi icin kusturarak balgami cikartiyordu ama anlatamam sirf balgam kusuyordu cocugum dayanamadigim onu öyle görmeye,daha vermedim.

her çocuk bir olmuyor sanırım benimkiler hiç kusmuyor çünkü balgam atarken dr da bana demişti kusma normal diye ama şükür olmadı sendemi ev taşıycan tali yoksa türkiyeyemi gelicen

inş kafana göre bir yer bulursun bende müstakil bir yer çok istiyorum bu sene kaldı artık seneye inş

selamm arada okuyorum ama yazmak zor oluyoı. Klavyeyi çeken mi dersin, kamerayı tükürüğe boğan mı, paçamdan çekiştirip çimdikleyen mi, hoşuma da gidiyor aslında. sen nasılsın kübra dr.a gittin mi

bende pc yi başka odaya aldım bu odaya gizlice kaçıyorum yoksa parçalamak için ağlıyorlar resmen iyiyim canım gittim dr şükür şimdilik takip verdi ameliyat olmuycam yani okadar sevindimki anlatamam rabbim göstermesin bir daha

selam kizlar uzun bir aradan sonra tekrar burdayim bilgisayarima kavustum sonunda öncelikle hasta olan bebislere annelere acil sifalar fazla okuyamadim bizim sorunumuz devam ediyor efe haftaya persembe tekrar hastaneye yatiyo birdaha midesine kamera ile bakilip parca alinacak cok ama cok ender rastlanan bi bakteri cikmis ilk biyopside doktorlar bile sasiriyo nasil oldugunu heleki bu bakteri almanyada hic görülmemis büyük bi ihtimalle türkiyede bulasmis olabilecegini düsünüyolar bunun icin bi grup doktor arastirma yapiyolar sürekli o kadar kötüyümki size anlatamam görünürde cocukta hic bi rahatsizlik yok midesindeki yara icin sabah aksam hap kullaniyo minik bebegim ama faydasini görmeye basladik istahi acildi cocugun yavrumun acisi varmis o yüzden yiyemiyomus bende kendimi paraliyordum kiziyodum yemiyo diye nerden bilirim kendi yumrugu kadar midesinde 3 yara ile yasamaya calisiyo cok üzgünüm bitkinim yorgunum hamileligimde agir geciyo biliyosunuz simdi daha da zorlasti 32 haftalik oldum ama efe den baska hic biseyi düsünemiyorum suanda annemle babamda hazilrniyolar buraya gelmek icin 19 kasimda burda olacaklar insallah biraz rahatlarim diye düsünüyorum kizim cok sorunlu oglanlari sürekli dövüyo pacamdan ayrilmiyo cok kiskanca bütün gün ece vurma yapma kardes cici valla wc ye bile gidemiyorum o derece ciyak ciyak agliyo

simdilik benden bu kadar artik ara ara girerim bu bilgisayarimin basinda bisey getirmezlerse köse bucak sakliyorum nerde olsa bulup cikariyo benim cadi kizim herkezi öpüyorum byyyy

canim cok gecmis olsun Allahtan acil sifalar diliyorum, duam seninle canim.nerdesin canim almanyada.

ecemcim seni çok merak etmiştim ve efeyii inşş herşey düzelicek canım bebişine acil şifalar diliyorum annenle babanın gelmesinede çok sevindim kızında uslanır inşş benim kızımda öyle allahım delirtiyor beniii maşallah haftanda ilerlemiş az kaldı canıımm dualarımız kalbimiz seninle

herkese çok geçmiş olsun kızlar, bizimkilerde nezle, burunlar sürekli akıyor, ben petitus şurup veriyordum, oğlanların çok midesi bulandığı için aferin veriyorum, mamalarına katarak veriyorum ama..

kızlar siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ben demir ve d3 vitaminlerini veriyorum sadece, sağlık ocağının verdiklerini kullanıyorum yani, arkadaşın dr. u kızının dişi çıkınca florür içeren aynı zamanda d3 de bulunduran bir vitamin vermiş de..

bu arada periecem Allah sana kolaylık versin canım, üçüzlerin var ve şu an hamileliğin son aşamalarındasın Rabbim yardımcın olsun diyorum.. bu arada yazıları okudukça muallim, elitu belki diğer arkadaşlarda üçüzlere tek başınıza mı bakıyorsunuz? yardımcı olan yok mu yakınlarınızda,, öyleyse ben kendimi iyiden beceriksiz ilan edeceğim mafoldumben ben işi bıraktım 24 saat evdeyim, annem doğumdan beri sürekli yanımda evine bile gidemiyor, bakıcı yatılı olarak kalıyor, ama inanın yetişemiyoruz.. siz nasıl yapıyorsunuz bu işin sırrı ne ??? hamileyken bebişlere sadece ben bakıcam, gündüz ev işlerine bir kadın gelse yeter diyordum, ama bebişler olunca kafamçokkarıştı

tek bakanları çok çok tebrik ediyorum kızlar

tarcın gunaydın............demır ve devıt 3 verıyorum bende dr floruru gerek gormedı daha dıogrusu artık vermıyoruz dedı ben yıllaronce ogluma kullanmıstın artık verılmıyomus .........vıtanın suurubu var sabahları onu verıyorum baska bısey yok cok vermenın bı anlamı yok zatemn saglıkl ols bugun kontrolumuz var ıkıbucuk aydır gıtmedık gıdelım bakalım ..........senınlkkıler nasıl epeydır gırmedın sen ya gır merak ettırme bızı .........valla ben bu zamana dek gunduz gelen bı yardımcımlaydım bu ay atrrtık tekım ıkı gun bı kız gelıyo ben ve oğlum bakıyoruz ............rabbım kolaylık versın ınşşşşşşşşşşşşş herkese cok selam

tali pitos tarcin sagolun arkadaslar insallah bugünleride atlatiriz pitosum sanada gecmis olsun ameliyat olmayacagina sevindim insallah kendiliginden gecer tali sende korkulu günleri atlattin allahin izniyle az kaldi gerci dogumdan sonra basliyomus asil zorluk insan yasadikca anliyo hamileyken sanki en zoru buymus gibi geliyo insana dünyaya gelince bütün sorunlar bitecekmis gibi ama öyle olmuyomus ben almanyada hannover de yasiyorum tali sen nerdesin??

ya kizlar aranizda su kizimin dövme huyundan nasil vazgecirecegimi bilen varmi bi formül olsada uygulasak yemin ederim cildirtiyo beni cocuklara göz actirmiyo bamm gümm korkuyom kaloriferlere gelecek kafalari inanilmaz derecede kiskanc huysuz ve gecimsiz nasil oldu böyle nerde hata yaptim düsüne düsüne kafayi yicem gözümün icine baka baka gebertiyo cocuklari elide agir cadini dul koca alacak herhallll vurdugu yerde izi kaliyo benim saf oglanlarda agliyo bi´ride dönüp ona vurayim demiyo

ben nürnbergdeyim canim, bazi cocuklar annelerinin korkularini yada sevmedigi seyleri ögrenince onu silah olarak kullaniyorlar, sen ne kadar kizdikca odahada üstüne gidecek, seni cözmüs kiz, vurmaya vuruyu diyorsun zaten, görmemezlikten gelmeye calis takip et ama o aglattikca umursamamaya calis oda ilgiyi öyle cekemediginin farkina varinca o huyu birakacaktir, benim kizimda hep yatirmaya calistikca kendini öksürtür kusturmaya calisirdiki yataktan alalim diye bilerek yapardi, bende kusarsan sana temizletecem yada kustugunu sana yedirecem dedim , ne dese begenirsin, ama anne ben temizleyemem, yok dedim sen temizleyeceksin dedim yada wc ye gidip kusacaksin dedim umursamadim birakti cok sükür bu huyunu anlatamam ya bebekken bile boynunu yataga dayayip nefesini kesip kusturtuyordu ya kendini, herseyi kullaniyorlar, denemekten birsey kaybetmezsin.

kübracım geçmiş olsun tekrardan canım. İnşallah kendiliğinden geçer, ameliyata gerek olmamasına da sevindim.
ecemcim efeye de Allah acil şifalar versin. İnşallah hersey bir an önce düzelir.
kızlar Tahaya bişey yediremiyordum ya şimdi 1 haftadır yeni bişeye alıştı. Yesin diye eşime bi kaba su koydurup bıcı bıcı diye bir elini içine sokup o sırada tıkıştırıyodum. Şimdi ne versem 2 eli içinde bileğine kadar, sonra ellerini ağzına doğru çıkarıp vıcık vıcık acıp kapatıyo. Ağzını bulmak bi dert, çıkarttığını yakalamak desen öyle. Kan ter içinde kalıyorum. Sonrasında eller yüzünü yıkayıp, baştan aşağı üstünü değiştiriyorum. Az önce bilgisaydan klip açtım çizgi film açtım kesmedi. İlla o şeklilde yiyecek. Napcam bilmiyorum valla. Tek yesin diyordum ama iyice cılkı çıktı. İçinden çıkamıyorum şimdi.
Bişey daha, geçen dini bilgisi epey olan bi arkadaş, Oyuncak ayı, bebek v.s suret olan oyuncaklar evde bulundurma dedi. Burda detay yazamıyorum ama. Çocuklar bişeyleri görür onlarda gözünde perde olmaz. O yüzden de çok ağlar, huysuz olurlar dedi. İçim tedirgin oldu. Ayıcık bebek v.s oyuncakları kaldırdım hep.

Ben vitamin damla hiç bişey veremiyorum. Hep aklımda ama fırsat mı bulamıyorum, ihmal mi artık bilmiyorum. tarcın yanlız bakıyorum canım ama çok zorlanıyorum. Senin bakıcın en azından yatılıymış bak, annen de yanında. Keşke yanımda bir kişi olsa da en azından birini uyutmaya çalışırken diğerlerini oyalasa.

canim kac saat arayla yediriyorsun drlar 4 saat olmali diyor yemek arasinda belki disi geliyordur zorlama yemiyorsa kaldir kendinide yipratiyorsun bacim ya, su icmesine dikkat et yemegi okadar dert etme, sen üstüne gittikce o yemek yemiyecektir.

ecemcim bende taliye katılıyorum canım zaten pedagoglarda kardeşler arasına girmeyin düyorlar sadece tehlike durumlarında girin benim yiğneimde kardeşini çok dövdü ablam depresyona girdi pedaagog aynı bunları söylemiş bırakın hiç karışmayın anne araya girerse silahlanır güçsüz olan hep ezik güçlü olansa bunu silah olarak kullanır demiş ben de pek dayanamasamda müdahale etmiyorum genelde eymenin oyuncağını hep elinden alırlar bana bakıp ağlar kafamı çeviriyorum artık ya inat edip alıyor yada vazgeçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…