elıtu selam ..bencede beslenmelerını duzene koy canım ben ıyıce acıkınca uç satte bır verıyorum mesela o zaman guzel yıyolar ama acıkmamıssalar delı edıyolardı bence ferklı alıskanlıklar olusturma cok meyıllıler gercekten ısımız zor perıecemın kızının dovme merakı gıbı olucak bunlar ama gercekten arada bazı kardes ezılıyosa ızın vermemek gerek bı sekılde yalvararak anlatmak gerek kımı cocuk sertlıktebn kımısı guzel anlatlktan alıyoo nolur bak cıcı bu kardes ama aacıyoo yaopma gıbı valla rabbıım yardımcımız ols ..cok zor hele yalnız bakınca dahada zor anma tek ıyı tarafı bı yerden ses cıkıyo kımse karısamıyookübracım geçmiş olsun tekrardan canım. İnşallah kendiliğinden geçer, ameliyata gerek olmamasına da sevindim.
ecemcim efeye de Allah acil şifalar versin. İnşallah hersey bir an önce düzelir.
kızlar Tahaya bişey yediremiyordum ya şimdi 1 haftadır yeni bişeye alıştı. Yesin diye eşime bi kaba su koydurup bıcı bıcı diye bir elini içine sokup o sırada tıkıştırıyodum. Şimdi ne versem 2 eli içinde bileğine kadar, sonra ellerini ağzına doğru çıkarıp vıcık vıcık acıp kapatıyo. Ağzını bulmak bi dert, çıkarttığını yakalamak desen öyle. Kan ter içinde kalıyorum. Sonrasında eller yüzünü yıkayıp, baştan aşağı üstünü değiştiriyorum. Az önce bilgisaydan klip açtım çizgi film açtım kesmedi. İlla o şeklilde yiyecek. Napcam bilmiyorum valla. Tek yesin diyordum ama iyice cılkı çıktı. İçinden çıkamıyorum şimdi.
Bişey daha, geçen dini bilgisi epey olan bi arkadaş, Oyuncak ayı, bebek v.s suret olan oyuncaklar evde bulundurma dedi. Burda detay yazamıyorum ama. Çocuklar bişeyleri görür onlarda gözünde perde olmaz. O yüzden de çok ağlar, huysuz olurlar dedi. İçim tedirgin oldu. Ayıcık bebek v.s oyuncakları kaldırdım hep.
arkadaşalr hatılamısınız bilmem ben üçüz hamileydm 3 aydır internette yoktum çok şükür üçüzlerime 10 10 2010 tarihinde kavuştum .. artık evdeyiz . 36 haftalık dogum yaptım ... çok şükür küveze girmediler .şimdi iyiler 2 kiloun üstünde dogdular ..2 kız 1 erkek .. allah olmayanlaranasipetsinnn
ya kizlar aranizda su kizimin dövme huyundan nasil vazgecirecegimi bilen varmi bi formül olsada uygulasak yemin ederim cildirtiyo beni cocuklara göz actirmiyo bamm gümm korkuyom kaloriferlere gelecek kafalari inanilmaz derecede kiskanc huysuz ve gecimsiz nasil oldu böyle nerde hata yaptim düsüne düsüne kafayi yicem gözümün icine baka baka gebertiyo cocuklari elide agir cadini dul koca alacak herhallll vurdugu yerde izi kaliyo benim saf oglanlarda agliyo bi´ride dönüp ona vurayim demiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?