Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

elıtu selam ..bencede beslenmelerını duzene koy canım ben ıyıce acıkınca uç satte bır verıyorum mesela o zaman guzel yıyolar ama acıkmamıssalar delı edıyolardı bence ferklı alıskanlıklar olusturma cok meyıllıler gercekten ısımız zor perıecemın kızının dovme merakı gıbı olucak bunlar ama gercekten arada bazı kardes ezılıyosa ızın vermemek gerek bı sekılde yalvararak anlatmak gerek kımı cocuk sertlıktebn kımısı guzel anlatlktan alıyoo nolur bak cıcı bu kardes ama aacıyoo yaopma gıbı valla rabbıım yardımcımız ols ..cok zor hele yalnız bakınca dahada zor anma tek ıyı tarafı bı yerden ses cıkıyo kımse karısamıyoo
arkadasının söledıgı sey dogru degıl bı kere ble seylerle kafaları nıye bulandırıyolar anlamıyorum takma canım bı kere oyuncaklara surette bıle olsa ızın verılmıstır bebekler neyle oynucak benzetmesıde cok yanlış bebeklerın perdesı yok dıye bısey yok hayvanlara aıt bı sozdur .........bırak oynasınlar ıstedılerıyle .........
dr dan aksam gelebıldım ya off ..ıdrara tahlılı ıçın tuorba bagladık bı yapmadı yaaaa......off eve aldık bakalım takabılırsem haftaya yapsınlar hemen goturcem ınşş yedı kılo ıkıyuz dıla yedı kılo ela ...........seda ınş haftaya gıdecek.........dr gırıp asısı tavsıye ettı yarıuım doz bır ay arayla ...........yarın alayımmm ınşşşşş
hepınızı opt cok yorulmusunm hastanede ıyı geceler herkeseeeeeeeeee

perıecem nasılsın ya ne kadar kaldı ........kızın ınş bu huyundan vazgecer yazık oglanlara ya ...cok acıtmasına ızın verme ..bı arkadasım aynı yaptıgını o kızındada uygulamıstı bak acıyoo dımı dıye azcık sende yap ve anlat acoyoo bak kardesede yapma sev dıye yoksa senın hatan degıl kı kendını suçluyosun ısıömız cok zor canım ...........
ıyı bakın kendınızeeeee

muallimcim ama bazı çocuklarda inatla yapıyor mesela taha artık dilimde tüy bitti kardeşinin saçını çekme demketn kızdım küstüm yine olmadı bıraktım artık şimdi saçları çekilen kaçıyor haldır haldır

kızlar zaten Enes ve tahaya 4 saatte bir veriyorum. Öncesinde zaten yemiyorlar. Tuğçenin kusma problemi old. için 5 saatte veriyorum. Oğlanlara gece ise 5 bazen yorgun old. için saati duymuyorum 6 yı bile bulabiliyor. Çok az yemişse uyanıkken 3 saatte veriyorum. Gece harici biberon almıyorlar zaten. İnş. düzelir. Bizim de Tahanın elinden hep oyuncak alıyorlar. O da bakıyor öyle bazen mızırdanıyor. Enes dün Tuğçeyi yürütecine asılıp düşürmüş. Yürütec ters dönmüş, Diğer yürütecin altına girmiş nasıl ağlıyor. Mutfaktaydım koştum hemen. Anlık nasıl beceriyorlar bilmiyorum. Ama herşeyden anlıyorlar. Yapma etme kardeşin cici falan da yapıyorlar yine de işte.
Muallim sağol ben de ne ile oynayacaklar, ilerde bana benim hiç bebeğim olmadı v.s deseler ne derim onlara diye düşünüyorum. Biz bile oyuncaklarla büyüdük.

muallim kızlardan idrar almak epey zor oluyo. Bezlemesen huzursuz oluyolar. Bi ara ısrarla alamadım resmen başında bekledim ben. Sıvı içir, bir de kasıklarını ellerinle hafifçe masaj gibi yap. Bezleyince beze kaçıyor idrar. Bide poşet taka taka epey bi tahriş olmuştu bizimki.

pıyos cok haklısın kımısı cok ınatcı oluyoo kucukken komsumla hep beraberdık benım olumla aynı oğlu vardı onunkı hep ısırırdı ...ara verdık gorusmedık epey bıraksın dıye sonra bıraktı ...ama bunlar öle degılkı her daım beraberız ...dedım ya sabuırla guzel anllatımla ustesındeen gelıcez ınşşş hep elını tut engelle bence o dıkkat cekmek ıstıyoo dıkkatını hep o an baska yoıne cevır hep bıseyler bul ınşş bu sekılde unutur veya sende onunkını cek canı yansın azcık benım oğlum benım sacımı cekerdı cok canım yanardı valla acımadım bende onunkını cok cektım bı ıkı baktım artık cekmıyoo canı yanmıs dıye sende benımkını cekme anne dedı anlastık.............bazen kısasa kısas ..........ama bu ışller basa gelmeden cok zor arkadas......kıtaplarda old gıbı degıl hıçbısey........rabbım akıllı uslu aklı basında ıyı huylu evlatlar vers hep böle dua eduyırum huysuz cocuuk cok zor

tamam elıtu denım canım ınş ıdrarlarını alırım ....
sakın canım oyuncak bunlar ve oynayııp buyucekler ver bebeklerını ayıcıklarını ellerıne azcık daha buyusunler hayvanat bahcesı yapıcaklar hayvanlardan...........kafanıda takma

ama su varkı cınden gelen cok oyuncak var dıkkat edelım ucuz oyuncak almayalım.......benım oğlumun bı ayıcıgı vardı hala var dolaba komusum cıkardım gecen ay dedı anne benm ayım ne cok sevrım bunu sakla dedı hıç unutmadım dedı bu ıkı yıldır almıyo kucagına hep yanındaydı yıllardır cocuklar oyuncaklarla buyur gelısır ...canlıyı sever.....kız meselesı olunca valla bıraktı ayıcıgını .......kız var artık...........

benım kedım vardı cok severdım onunla yatrdım ama sımdı apartmanlarda kedı beslemek kopek beslemek olmuyoo ...........oyuncaklarla oynasınlar napalım mustekıl evım olsa kedıde alcam kopekte ınşş

ya pıtos lotus elıtu nıl perıecem talıtan tarcın facenız varmı resımlerınızı gorsemm ıyı olcek bebeklerınızın ..........
elıtu bı anlık cok dıkkatlı olmak gerek cok dusuyo sedada ayaga kalkıyo boırakıyo elını yurutece dayanıyoo ........dustu az oncede napcaz tam yuruyene dek elımız agzımızdaa olcak

elitucum çok geçmişolsun benimkiler yürüteçe bir hafta bindiler sonra istemediler bende kaldırdım bir yere koydum kazalardan çok korkuyorum rabbim vermesin
muallimcim bizde aynı şeyi yaptık saçını çektik olmadı sonra eymen çekiyor gibi yaptık olmadı geçen gözlerimi uzun uzun sert sert bakıp diktim çok utandı hala yapmadı acaba ondanmı bilmiyorum deniycem yine güzellikle anlatmak en güzeli tabii
elitucum benim fobim var oyuncak bebklere karşı aynı odada bile yatamam ama asla aklıma öyle bişey gelmedi gördüğüm bir rüya etkilemişti beni alışmam lazım kızım var çünkü asıl onlara gözükmez öyle kötü şeyler düşünme senn

aaa muallimcim bende hep kedilerle büyüdüm yatağımda koynumda hep onlar vardı çocuklarıma bile sevdiriyorum hayvanları inş büyüdüklerinde onlarında olur ama dediğin gibi önce müstakil bir ev şart
elitucum valla yemiyen çocuk yemiyor kilo almayanda almıyor ben bunu anladım kardeşim ötesi yok yapı meselesi bünye meselesi demek
ayy bende çok gevezeyim heeee

tarçınım nasıl oldu bebişlerin
ecemin oğlu bugünmü gidicekti dr kafam karıştı valla yorgunluktan akşamda taha çok ağladı kustu şimdi iyi şükür

arkadaşalr hatılamısınız bilmem ben üçüz hamileydm 3 aydır internette yoktum çok şükür üçüzlerime 10 10 2010 tarihinde kavuştum .. artık evdeyiz . 36 haftalık dogum yaptım ... çok şükür küveze girmediler .şimdi iyiler 2 kiloun üstünde dogdular ..2 kız 1 erkek .. allah olmayanlaranasipetsinnn

güyandin kizlar
hayirli olsun canim bebeklerini güle güle büyüt, darisi benle aysenin basina insallah bizde 36. haftayi tamamlariz insallah, simdi rutin sorularda: kac kilo aldindi, son aylarda hareketlerine dikkat ettin mi? hangi ilaclari kullandin? suyunmu geldi dogum nasil basladi, cok merak ediyorum ya herkese soruyorum kusura bakma bende sabirsizlik basladi simdiden kucagima almak icin. ciger gelistirici igneyi kacinci haftalarda vurdular canim. bebislerin nasil fotograflarini bekliyoruz unutma bizi.

selam kızlar............fater masallah ya..........cok ıyı ılerlemıssın..gule gule buyut.......

fater maşallahh canım bebişlerin ve senin iyi olmana çok sevindim çok güzel bir tarihte doğmuşlar asla unutulmaz :) ara ara uğra canım
bugün kimsecikler gelmemiş eşim bebişleri annesine götürdü bende evi topladım yemek yaptım kızımda uyuyor şükür çamaşır asmak kaldı birtek çok yoruldum ama kadın salı veya çarşamba gelicek büyük temilik yapılcak bize fazla dayanmaz ama ....
muallim sana bişey sorucam benim dr keçi sütünü önermişti hani konuştuk seninlede geçen tahaya kan tah. yapıldı kanı düşük çıktı hastahanedeki dr ne sütü olursa olsun verme hepsi kansızlık yapar onun yerine ayran komposto falan ver dedi ayy okadar kafamı karışltırıyorki bu dr sorma sen ne düşünüyorsun bu konuda sen hiç kan tah yaptırdınmı

canım çok güldüm yaaa özellikle vurduğu yerde izi kalıyor olayına,, benim kızda biraz cadı oğlanlara dalmaya başladı, ama oğlanlar sinirlenince onlarda elife saldırmaya başladılar, hemen cici cici demeye başladık, yoksa hırçınlaşacaklar birbirlerine karşı..olumunekankayizsmile

herkes için birşeyler yazmak istiyorum ama unutuyorum kızlar yaaa,,

muallim canım geçmiş olsun idrarı evden götüreceksen 10 dk. geçirmemek gerekiyormuş sonrasında tahlil iyi çıkmazmış bende birkaç defa evden götürmüştüm.. inşallah temiz çıkar.. tek bakma olayına geline gerçekten tebrik ediyorum seni,,

elitu canım yemek olayını çok zorlama bence de benim, zorladıkça yemekten soğuyorlar, benim birarkadaşımın kızı 3 yaşında hala bir saat uğraşıyor bir öğünü yedirmek için çok söylüyorum kızını rahat bırak sana inat yemiyor diye ama o da biraz inat, karşılıklı inatlaşıyorlar anlayacağın.. tek bakma olayında seni de çok tebrik ediyorum,, Allah hepimize kolaylık versin,, uslu, akıllı, sağlıklı imanlı evlatlar olsunlar inşallahhhh... oyuncaklarla ilgili olayı bende bir sohbette dinlemiştim, sevdiğim bir abla anlatmıştı ama o oynamaları için değilde yattıkları oda da bulunmasın yada duvarları, perdeleri hayvan resimleri ile çok süslemeyin, çocuklar rahatsız, huysuz olurlar demişti,, ben nevresimlerinde, battaniyelerinde özellikle dikkat ettim, hayvan şekilleri olmayan şeyler almaya çalıştım.. ama oyuncak olarak oynuyorlar tabi kii ...

kızlar bebişler uyumuşken bir yemek yiyeyim bari,, bütün bebişleri çok öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…