Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

muallim ablanınkiler 11 ay pitosunkiler 1 yaşı geçmiş.... daha dün gibi nil pitos lotus muallim ablayla ettiğimiz sohbetler.... şimdi selam verecek vakit yok..

pıtos dr ozellıkle kecı sutunu onerdı ama ıçmek ıçın hala vermedım yogurt mayalıyorum ve aksamları muhallebı yapıyırum kan olcıumu üç ay once yaoıldı cok ıyı cıktı sımdı bu hafta yıne kan verdık bakalım ama kan damlasını dr onıkı damlaya cıkardı hergun ....duzenlı verdınmı vermedıysen etkı eder ..bence kecı sutundekı cok daha degerlı besınler gecıyo bebege demır eksıklıgınıde ılacıyla pekmezle dengele canım ben koyden elma armut pekmesıde ıstettım koyluler yapıyo cok dogal sekersız her zaman degıstırıyorum bı ıkı hafta uzum baska hafta harnup fılan mesela sımdı her sabah kuşburnu marmelatı yapmıs ablam cok az sekerlı ondan koyuyorum kahvaltuya ....c vıtamını cok yuksek kuşburnunda...........dr onbesgunde bır cıger ver dedı corbalarına kat dedı..........

kayraaaa haklısın canım gunler cok cabuk gecıyoo yetrkı saglık ols senınde kızların buyudu masallah.........benımkıler yedı kılo cıvarındalatr cok sukur sıkıntımız yok rabbım saglık vers cumlesıne

tarcın basladılar dımı yaramazlıklara............ıyı ols ınşş ............
benım opğlumun tum nevresım takımları ya dalmaçyalı yada ayıcıklıydı cok sevıyodu artık delıkanlıyım kaldır dedı oncekı sene kaldırdım ..bence bı sakıncası yok bu tur seylerın cocuk odasında serbest bende evın dıger hıcbı odasında canlı obje yada resım yok....kucukken onemlı degıl .......oyuncaklara ve cocuk ıçın olan herseye ızın var zaten bence bu tur seylerle onlarıda etkılemeyelım onlar zaten melek

günaydin kizlar
sütler demir eksikligi yapar ben kizima 2 yasina kadar mama verdim süt niyetine yada 1 yasindan baslayan demirce desteklenmis sütler var onlardan veriyordum.

günaydın arkadaşlar çok zor geçen haftasonundan sonra inşallah güzel bir hafta geçirmek dileğiyle benim kuzucuklarım bu hafta sonu çok hasta ve çok kaprislilerdi sanki işe gitmemin hıncını çıkarıyorlar geceleri hiç uyumadılar ne gece ne gündüz sürekli ağladılar

gecmis olsun canim gece agri kesici vereydin belki sancisi vardir rahat uyurdu bebisler, benim kizim grip oldugu zaman veririm zeten zarari yok.

günaydın kızlar
fater hayırlı olsun canım iyi olmalarına sevindim . sende yorgunlar kervanına katıldın artık allah kolaylık versin
ecemcim inşallah çabuk atlatırda çok büyük bişey çıkmaz ne bakterisiymişki bu türkiyede kapmış demişler neden bulaşmışki bizde dikkatli oluruz en azından . küçük adamda beya bi büyüdü az daha dayandınmı kardeşlerini arasında bi viyaklamayla dolaşır . dayak olayı herkesin ortak sıkıntısı sanırım 2 n,n üstü olunca işler karışıyor bende artık serbest bıraktım dövülene sende git vur ağlama napıyım diyorum . arada bir özür dile git öp barışın bak canı yandı diyorum o an ruh halim nasılsa ortaya karışık bişeyler çıkıyor öyle böyle büyüyecekler allah sonlarını hayır etsin
kübüş ameliyat olmamana sevindn tatlım inşallah ilaç tedavisiyle düzeleri bi işleme gerek kalmaz
tubacım senin işin zor canım ya allah kolaylık versin ama kendini çokda sıkma iyi kötü biraz daha büyüsünler daha iyi oluyorlar .yemek konusunda biz hassasız biraz aslında bırakacan aç kalcaklarda işte bi yerden sonra gönül razı gelmiyor küçükler diye ben artık yavaş yavaş başladım ama yamiyeni yolluyorum teklif var ısrar yok .
nil gene oratlarda yok büyüdükçe daha yogun oldular sanırım
talicim hergün biraz daha ,y, oluyor senin için az kaldı sende tamamlarsın canım inşallah haftalarını sağlıklı olsunlarda herşey yoluna girer
muallim 7 klo diyosun yaw .ne güzel kızları büyüyor görmek nerden nereye .inşallah hepimizin çocuklarının büyük büyük hallerinide buralarda paylaşırız .
atladığım varsa kusura bakmasın öptünm herkesi
bizimde dün yatağımız geldi oğlanların odası tamamlanmış oldıu ama ben bin pişman aynı odada kalmamışlardı hiç tekrar geriye döndüm gecede 2-3 kez kalkıyorum uyumaları sorun biri ağlasa öbürü kalkıyor napcamı şaşırdım alışırlar diye umuyorum ama zor valla uyanınca hepsi benle yatmak istiyor tek kişilik yatağa 3 kişi sığmaya çalışıyoruz 2 saatimi aldı geçen gece uyutmam allahtan sonra sızdılar resmen uykusuzluktan yaww böyle olursa napcam . bi yandan hala ev arıyoruz aslında 4+1 evler var burda ama biraz pahalı azdaha zorlansam öyle bişeymi baksam karar veremedim yaw gözüm korktu bunlar bir aradayken . kardeşime söyleyimde face son resimlerini videolarını ekleteyim müsait olduğum bi zamanda maum ben burdan giremiyorum .
bugün akşamda kontrole gidicez hem grip aşısı var . kayranın pişik problemi son hız devam ediyor dün o kadar kanıyorduki son çare yanık kremi aldım o işe yarar demişler eczaneden bakalım nolcak

yaw bide demir eksikliğiyle ilgili zaten benimkilerde talwesemi var beslenmesini bende araştırdım ama bulamadım gittiğimde sorucam tekrar bende vermesemmi acaba . burdakilerede güvenemiyorumki ya offf

isirgan otu cayida iyi geliyormus demir eksikligine ama cocuklara verilirmi bilmiyorum ette var, yumurtada var, yesilliklerde var.

gecmıs ols kızlar edıka cok zor ya bırakmazlar senı kolay ...trıa ınş alışırlar yataklarına ...ama bırbırlerını uayandırıyolar.........
talıtan nasılsın kızın beklıyomu kardeslerını..........ben bı yasından sonra kecı sutu verıcem ıçmelerı ıçın ınş dr cok onemlı oldugunu söledı eger ınek sutu gıbı edmır eks yapsaydı hem kendı dr hemde norologumuz vermezdı ....kıs geldı bolbol maydnoz ve yeıllıklerle corbalarını yapaılım demırı dogal alsınlar ve demır vıt eksık etmeyelım ınşş

bekliyor benim kiz ama simdeden kiskancliga basladi, keci sütü cok saglikli ve sindirimi kolay diyemi bilmem ama o gün bir bardak ictim icmez olaydim karnimin agrisindan kivrandim durdum, normal süte göre biraz koyu canim, vereceksende alisana kadar birazcik su kat bence agir gelmesin cocuklara.
keci sütü anne sütüne en yakin süt. keci keciliginden dolayi yerden yem yemez. onun icin kalitelidir sütü.

valla kızlar benimkiler kadar pekmeze helvaya düşkün yoktur herhalde bazen biberonla veriyorum suyla ıhlamurla açıp çeşit çeşit kopmposto veriyorum çok şaşırdım bende kan ilacının sayısını arttırmamaı söyledi ama dişler simsiyah ilacıda değiştik yine aynıhemencik kaçtım öpüyorum herkesi

talıtan sut ınek sutune gıore azcık farklı ama bebeklere cok fatdalı napalım ıcsınler ınşş
oooo ışın var nazlı kızın napcak bakalım ...alısıcak ınşş mınıklere

pıtos damlayı artır yıne pekmeze devam et harnup ver daha cok dısler daha sonra duzelıyoo öle kalmıyoo peynır yesınler bolbol ........bazen bıde bunye meselesı ya ınş ıyı olsunlarda napalım ,
herkese ıyı aksamlar azcık uyuyayımm ........
unutmuusum yazmayı bugun evlılık yıldonumumuzdu 18 yılımız doldu saglıklı guzel bı omur ınşş .......zaman cok cabuk gecıyooo cook

evlilik yil dönümünüz kutlu olsun, cocuklarinizla saglikli mutlu güzel nice yillara...

sagol canım amın ınş
bakıyorumda uyuyamıyosun bende öleydım ya cok zor ınşş az kaldı yenı bebısler gelecek buraya ...beklıyooz dort gozle.............
gunaydın kızlarbız erken uyandık yınee

mrb arkadaşlar... geçmişi okudumda demir ilaçlarından d vt lerden bahsetmişsiniz!

ben şu anda hiç birisini kullanmıyorum dvt zaten kullanmadım mamaların içinde birde multitabsın içinde var diye ...

şimdi bebeklerdeki kansızlığa bakılmak için tahlil gerekiyor değilmi ben durumları nasıldır bilmiyorum ve doktora götürmek istemiyorum doktoruumuz çok zorda kalmayınca gelmeyin dedi çok hastalık var kaparlar dedi ... o yuzden tahlil olayına giremiyorum...

oyuncak şyler den bahsetmişsiniz ilk defa duydum bende odalarında oyuncak ayı tüylü şyleri komple kaldırdım başka odaya koydum odalarındaki koltukların polar örtülerini bile kaldırdım ciğerlerine toz gitmesin diye

iştahsız bebeklerle ilgili konumuz !

bizim mete kaşığı reddediyordu aylarca sürdü bu olay bu aralar düzeliyor sanırım gecici bir durum zorlamamak lazım ben o dönemlerde süte yoğunluk vermiştim sanki düzeliyor ve kardeşlerine bakarak yemek yemeğe başladı ama ona hiç teklif etmiyorum kendisi istemeye başladı ... zorlamıştık bir keresinde morardı ! bir kerede aç bıraktım süt vemredim kaşıkla hiç bir şey yemedi içini çeke çeke ağladı uyudu dayanamamıştım süt yapmıştım tekrar yani faydasız zorlamalarımız arkadaşlar biz yıpranıyoruz onlarada eziyet oluyor

fater21 arkadaşım tebrik ederim maşallah ya süpersiniz rabbim sağlık versin hayırlı evlat olsunlar aileye vatana millete inşllh :)

muallimcim benim face verryim ama nasıl vericem anlamadımki i:)) aynur kübüş arzu var bende ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…