günaydın kızlar
fater hayırlı olsun canım iyi olmalarına sevindim . sende yorgunlar kervanına katıldın artık allah kolaylık versin
ecemcim inşallah çabuk atlatırda çok büyük bişey çıkmaz ne bakterisiymişki bu türkiyede kapmış demişler neden bulaşmışki bizde dikkatli oluruz en azından . küçük adamda beya bi büyüdü az daha dayandınmı kardeşlerini arasında bi viyaklamayla dolaşır . dayak olayı herkesin ortak sıkıntısı sanırım 2 n,n üstü olunca işler karışıyor bende artık serbest bıraktım dövülene sende git vur ağlama napıyım diyorum . arada bir özür dile git öp barışın bak canı yandı diyorum o an ruh halim nasılsa ortaya karışık bişeyler çıkıyor öyle böyle büyüyecekler allah sonlarını hayır etsin
kübüş ameliyat olmamana sevindn tatlım inşallah ilaç tedavisiyle düzeleri bi işleme gerek kalmaz
tubacım senin işin zor canım ya allah kolaylık versin ama kendini çokda sıkma iyi kötü biraz daha büyüsünler daha iyi oluyorlar .yemek konusunda biz hassasız biraz aslında bırakacan aç kalcaklarda işte bi yerden sonra gönül razı gelmiyor küçükler diye ben artık yavaş yavaş başladım ama yamiyeni yolluyorum teklif var ısrar yok .
nil gene oratlarda yok büyüdükçe daha yogun oldular sanırım
talicim hergün biraz daha ,y, oluyor senin için az kaldı sende tamamlarsın canım inşallah haftalarını sağlıklı olsunlarda herşey yoluna girer
muallim 7 klo diyosun yaw .ne güzel kızları büyüyor görmek nerden nereye .inşallah hepimizin çocuklarının büyük büyük hallerinide buralarda paylaşırız .
atladığım varsa kusura bakmasın öptünm herkesi
bizimde dün yatağımız geldi oğlanların odası tamamlanmış oldıu ama ben bin pişman aynı odada kalmamışlardı hiç tekrar geriye döndüm gecede 2-3 kez kalkıyorum uyumaları sorun biri ağlasa öbürü kalkıyor napcamı şaşırdım alışırlar diye umuyorum ama zor valla uyanınca hepsi benle yatmak istiyor tek kişilik yatağa 3 kişi sığmaya çalışıyoruz 2 saatimi aldı geçen gece uyutmam allahtan sonra sızdılar resmen uykusuzluktan yaww böyle olursa napcam . bi yandan hala ev arıyoruz aslında 4+1 evler var burda ama biraz pahalı azdaha zorlansam öyle bişeymi baksam karar veremedim yaw gözüm korktu bunlar bir aradayken . kardeşime söyleyimde face son resimlerini videolarını ekleteyim müsait olduğum bi zamanda maum ben burdan giremiyorum .
bugün akşamda kontrole gidicez hem grip aşısı var . kayranın pişik problemi son hız devam ediyor dün o kadar kanıyorduki son çare yanık kremi aldım o işe yarar demişler eczaneden bakalım nolcak