Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

günaydın kızlar
gene yağmur gene çamur valla artık arkası kesilmez bunun sinir bu kış ayları yaw
bizde dün doktora gittik kayracığın hırıltısı geçmiş ciğerlerinde bişey yok temiz dedi . mirzacık boğaz enfeksiyonuna yakalanmış daha yeni başlamış dedi antibiotik verdi . azradada öksürük vardı bogazlarda azbi balgam mikolotikm neydi öyle bi şurup verdi . azranın aşısı oldu bi tek . çocukların grip aşıları haftaya kaldı . kan ölçümlerini istemiştim bi tek azraya yapılabildi . kayraya ankarada yapmıştık zaten mirzanında hastalığının geçmesi lazımmış . kansızlığı ve demiri biraz düşük çıktı ama talasemiye bağlı dedi ek bi ilaç başlamadı . azra bu ay 700 gr birden almış çok sevindim mirza 300 gr almış kayrada 500 gr. dünyayı veriyoruz aldıkları anca bu kadar :))) poposunu söyledim yanık ilacı kullanmaya başladık diye tamam dedi reçeteye yazdı başka bişey söylemedi . hastalıkları saymazsak genel olarak büyüme durumları iyiymiş .
mirzacık dün gece gene uyanmış azranın başına gitmiş diğer yatağa genelde ben onun yanında yatıyor gördüğü için anne diye ağlıyor kaptığım gibi aldım yanıma yatırdım diğer odayada kızım rahat bi uyku uyudu . ben bu işi kıvıramayacağım galiba .
he bide kayra dün kakasını yaptı tuvalete arada bir yapıyordu zaten ama dün ilk defa görünce korktu :)) nasıl bi ayağa kalkışı vardı kandırmaya çalıştım bikaç güzel şey söyledim alkışladık falan ama yok nafile hemen çıktı bidada girmedi .koktum koktum diyor azrada tabi etkilendi anne koktu yok yok diyor onuda çıkardım tabi . ayy bu işler çokmu zor anlamadım tek tek olmuyor grup şeklinde olmuyor bilin biri akıl versin

günaydin kizlar
uyuyamiyorum cok oynuyorlar birde geceleri bazen zor nefes aliyorum iki yastikla yatiyorum, dün bebegin bir tanesi aksama kadar alttan üstten vurdu durmadan ahan dedim patlatacak suyu, Allahtan simdi uyuyorlar.

trıa cok gecmıs ols kıs geldı sıkıntılarımız basladı.....
talıtan uyumak cok zor anlıyorum saglıkla gelsınler ınşş
herkese hayırlı aksamlar ..

dr grıp asısı vur dedı ...yarın alıcam.....vurulsunlar bakalım...ınş bu kısıda atlatırız

dr grıp asısı vur dedı ...yarın alıcam.....vurulsunlar bakalım...ınş bu kısıda atlatırız

cocuklarina mi vurdur dedi benim bildigim1 yasindan önce yapmiyorlar, bizim cocuk drumuza sordum ne düsünüyor diye önermiyorum dedi, zaten 3 yasina kadar bagisiklik sistemi gelisiyor, kendiliginden gelismesi daha önemli bence.

burda bı yas beklenmıyoo hatta onerıyolar ......ınş ıyı gelır dıye dusunuyorum orda neden farklı bılmıyorum ama burda öle degıl

muallimcim evlilik yıldönümüzün kutlu olsun nice senelere eşinle ve miniklerinle inşallahhh

tali tan 30.haftadan sonra daha da ağırlaşacaksın canım, vurmalarından korkma içerde hareket edecek yerleri var demek ki :)) bana da dr.um 30.haftadan sonra kasılmaların olursa hemen gel derdi, doğum yapan arkadaşlara soruyordum sürekli kasılma nasıl olur diye öyle öyle kasılma falan olmadan doğuma gittik çok şükür..

tira kilo alımları iyi maşallah miniklerin, bizim oğlanları da KBB a götürdüm, girpten dolayı birinin bademciği diğerinin orta kulağında iltihap varmış bizde antibiyotik kullanıyoruz. bu arada yazdıklarını okudukça ilerki zamanlarımızı görüyorum :bbo:

muallimcim evlilik yıldönümüzü kutlarım canım
grip aşısını bende vurdurmayı düşünmüyorum hala bağışıklık sisitemleri güçlensin istiyorum yazında bol bol kumla toprakla oynatıcam yesinlerr hatta :)
tarçınım geçmişolsun canım sizede ilerki zamanlarda birbirlerine zarar vermeleri çok üzücü yoksa ben yaramazlığa bişey dökmelerine kırmalarına hiç kızmıyorum ama iştre can yakmaları kötü .(
arzucumm maşallah canım kilo alımları çok güzel deemek wc de korktu seninki normaldir canım alışır yakında odalarının resimlerini eklesene

talicim korkma canım artık yer daralkdıkça aşağı baskı yaparlar normaldir birde büyüdler annesi sert kafa atıyorlar :) tarçının dediği gibi kasılmalara dikkat et canım normal baskıdan çok farklı anlarsın zaten inş daha dayanır bebişler

günaydin kizlar
sagolun kizlar, ama ben kasilma nasil olur anlarmiyim bilmiyorum ama dogum sancisini biliyorum, korkum ben evde yalnizken normal dogumun baslasi, bana gönderilen sirketten gelen kadin her hafta bir sorunla geliyor bana artik biktim sikildim sorunlarla ugrasmaktan, güya beni düsünüyorlarmis, benim onlara ihtiyacim varmis, sanki babalarinin hayrina geliyorlar benim sigortamdandan para aldiklarini unutuyorlar, ayak bileklerimde yesil yesil damarlar cikiyor disari artik. bakalim nasil olcak hersey.

benim kiz 4 yasinda hala grip asisi vurdurmadim, krese gidip geliyor orda hastalillari getiriyor eve.

Bugece rüyamdada suyum gelmisti, Allah hayra cevire, az kaldi biliyorum yinede sabirsizlaniyorum kizlar, cok merak ediyorum nasil olacaklar, kime benzeyecekler.

talıtan agırlasıyosun ama ınş bebeklerın ıyı bı haftaya gırryoo dıkkat bel agrısı onemlı.......ruyan hayra cıksın ınşş ben oğluma bes yasından berı on yıldır her yıl duzenlı yaptırıyorum cok daha rahattım sımdı kızlarada yaptırıcam ınş yuvaya gıdıyosa gereklı bence
tarcın sagol canım darsııs basına nıce seneler ınşş sende
opt sızı kızlar

kizim suan öksürüyor yapmazlar asi ama soracam dra, bebeklere de bulastirir. kizlar cok sinirlerim bozuldu bebeklerin alinmasini söyleyecem dra hersey agir geliyor artik bana, psikolojimm bozuldu ya kaldiramiyor hicbirseyi.

oo talii seni çok iyi anlıyoruz inan hamileliğin vermiş oldugu stres beden ve ruh değişikliği az kaldı sabır herşey onlar için çok şanslı birisin onlarla yola devam etmeyi göze aldın bunu herkes başaramazsın artık sondasın a.s.

grip aşısından bende vazgeçtim eşim bana bıraktı ne yapalı sonuçta aşıyı oldumu hasta olucaklar evdeyiz zaten dışarı çıkamıyoruz malum misafirde gelmiyor fazla gelende dikkat ediyor artık :):)

muallim evllilik yıldönümünüz kutlu olsun rabbim sizi ayrımasın mutluluğunuz yıllar geçtikçe artsın inşallahh

tria canım vay kuzulara maşallh sen ve ailen iyi bakıyorsunuz resimlerden de bellli zaten kilo aldılarmı almadılar mı diye korkma tosun gibiler maşalllaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

pitoşcum ameliyttan bahsetmişsiniz ben konuya fransız kaldım yaw geçmiş olsun rabbim şifa versin inşalalh

tarçın senin de bebişleri merak ediyorduk artık bir ara resimlerini gösterirsin ..

nıl sagıol canım valla cok tatlısınız şımdıden oğullarına goz koodumm bılesın
talıtan bıurdada herkes beklerken ne aglamalar krızler vardı beklemek cok zor son gunlerde ınşş ıyı olucak gelınce melekler eve sabret azcık daa

ya anlatamam dün sinirlerimi bozdular bugün ayaklarim ellerim sogum ter döküyorum kollarim uyusuyor zor nefes aliyorum, dra sormus esim ayin 5 ini atlatalim demis en azindan biraz sakinlestim ama hala ellerim buz gibi omuzlarimda agirlik var sanki, simdide yanimda alman bir kadin var bana dikkat etsin diye.

canım zor zamanlar geçiriyosunki tabi hepimiz artık son aylarda ağlar hale gelmiştik tuvalete bile gitmem 10 dk . Alıyoerdu ama sonuçta hepimizde mükafatını aldık çogumuz sabrettik ve bebekler sağlıklı doğdular çok fazla küvez sorunu olan olmadı . çok zorlanıyorsun ama dayanabildiğin yere kadar dayan canım hastane peşinde 5 dakka göreyim diye beklemektense yattığın yerde sıkılarak beklemen daha iyidir bunu aklında tut dogsunlar bide keşke içimde az daha tutabilseydim diye burda söyleyeceksin bak rahatla canım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…