Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

tria canım vay kuzulara maşallh sen ve ailen iyi bakıyorsunuz resimlerden de bellli zaten kilo aldılarmı almadılar mı diye korkma tosun gibiler maşalllaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

sagol tatlım fena değiller işte heralde artık bi an önce büyüsünler istiyorum . Büyüsünlerde şöyle yanıomıza alıp salınarak gezelim ahanda bunları ben doğurdum diye :))))

geçmiş olsun canım korusanda korumasanda bi şekilde yakalanıyorlar işte başşak sorunlar yaşamayalım inşallah . Sizlerinde az kaldı ayaklansınlar anlatacaksınız başınıza neler geldi

evet canım ya korktu valla dün gene getirdim oyunlarla oturuyor geliyor şimdi buraya oturucam diyor kalkıyor ordan bide bakıyor bişey varmı9 diye biraz orda duruyor gene başka bi yeri söylüyor buraya diye öyle öyle her köşeye oturdu ama tık yok . Bende biraz oynatıp çıkardım .
Kızımın yatağı daha bugün geldi diğer parçaları 15 gün içinde tamamlanacak inşallah . Oğlanlarınkini facete gördüğünüz odayı yaptım ordaki yatak sarıydı diğer yatağı yeşil yaptırdım ortayada sahalı yeşilli turunculu bi halı aldım tam şeklini çekip eklerim genede buraya face giremiyorum artık biliyosunuz sadece kardeşim arada bi bakıyor benim yerime onada ekletmeye çalışırım

selam kızlar. Günler yoğun geçiyor. O yüzden fırsat bulamadım epeyce kaynatmışsınız.
muallimcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Sağlıklı mutlu huzurlu, anneanne babaanne olacağın torunlarınla geçireceğin nice senelere inşallah.
tali canım rahat olmaya çalış. Çoğu gitti azı kaldı. Sabır canım. Benim son zamanlarımı bir görseydin, evden çıkmak bi yana hastaneye kontrole giderken bile, taksiye kadar gitmek nefes nefese. akşama kadar kıpırdamadan yatıyodum. Yatarken karnımda kramp gibi batıyodu. yardım olmadan Kalkamıyordum. Ayaklarım bacaklarım öyle şişmişti ki basamıyordum bile. Sürekli bulantı ve kusmalarım vardı. Şu an aklıma gelenler bunlar. Sen iyisin maaşallah. İyi de olmalısın. Ben de ya bebekler gelirse nasıl anlarım. Gece olursa, yanlızken olursa, hastaneye yetişememe korkusu v.s bunlar hamilelik psikolojisiyle oluyo canım. Ama dua et bol bol. Allah kolaylığını veriyor. İnşallah herşey yolunda gider. Sağlıkla seni çok zorlamadan gelir bebişlerin.

tarcınım orta kulak iltihabı tuğçede de vardı. Antibiyotik kullandık. 2 hafta önce bitti. Kontrole gitmedi daha. İşitme testleri yapılacak uyutulup ama iltihap geçmemişse onunki yapılamıyacak. Dr ilaç bittikten 1-2 ay sonra geçer dedi bana mantıksız geldi. Antibiyotik kullanılırken iltihaba etki eder. Şuan etkisi vücutta kalmadı ki nasıl 1 ay sonra geçsin. Haftaya kontrole gitcek bakalım hayırlısı.

günaydin kizlar
uyuyamiyorum cok oynuyorlar birde geceleri bazen zor nefes aliyorum iki yastikla yatiyorum, dün bebegin bir tanesi aksama kadar alttan üstten vurdu durmadan ahan dedim patlatacak suyu, Allahtan simdi uyuyorlar.

Ne kadar güzel bir şey biliyormusun
bende çok ıstedım ikiz olsun dıye Rabbim nasiph etmedı şimdi tek hamıleyım
zor olsada çok güzel bir duygu çok hoşuma gitti burdakı herkezın yazıları Allah iyi günlerde mutlu mesut büyütmenizi nasip eder inşallahhepinizinde

teşekkürler nilcim şimdilik yırttık bakalım inş ilerdede gerek olmaz
talicim geçmişolsun canım ama inan sabrettiğine deyicek ve iyiki sabretmişim diyiceksin senin haftana gelebilme için aylarca hastahanede yatan var kolay değil hepimiz yaşadık dualarımız seninle

elitucum işitme testini neden uyutarak yaptırıyorsunuz
benimde evim inceden temizlendi şükür günlermiz ağlayarak geçiyor buaralar bazen çok iyi oluyorlar bazen ağlıyorlar eymende yürürken ezmediği kişi yok haldır haldır gidiyor taha hala saç çekme huyunu bırakmadı eymeni çok ağlatıyor wc ye bile korkup gidemez oldum yere yatırıyor resmen küstüm yine olmadı

Dua eden arkadaşlarım sağolun ama pazartesi olmadığını öğrendim dünde adet oldum siz yinede meleklerinize baktığınızda banada dua edin görüşürüz..........

herkese bol uykulu geceler öncelikle :Saruboceq: inşallah hepimizin bebişleri çok güzel uyurlar şöyle 8-9 gibi kalkarlar, benimkiler gibi 5 de gözlerini açmazlar inşallahhh..

haksever arkadaşım inşallah senin bebişinde gelecek canım, sabırlı olmalısın ve sürekli dua ederek istemelisin, bende ne yollardan geçtim, kolay değil biliyorum ama tevekkül etmekten başka birşey gelmiyor elimizden,, Rabbim tüm isteyenler başta sana olmak üzere bu duyguyu yaşatsın inşallahhh

elitu canım bende cuma kontrole götürecem, işitme testini 2 aylıkken yaptırmıştık üçünede

ben geldim anca zaman buldum yeni uyutabildim benim yaramazlari evde de yanlizim esim gececi calisiyo eskilere cabucak bakabildigim kadar baktim iyi dileklerinizi okudum insallah allahimda duyar seslerinizide efem sorunsuz atlatir bu gece oglusuma sarilip yaticam cantasini hazirladim yarin sabah yatis yapilcak hastaneye cuma sabahida islemi yaparlar herhalde bugün o kadar sinirliydimki hala elim ayagim titriyo efeye baktikca gözlerim sulaniyo icim kayniyo allahim beterinden koru diye hep dua ediyorum ve hep hasta bebekleri düsünüp onlara sifa dileyip halimizede sükrediyorum cogunmuzun sorunu su ara gripp zor ama olanda bu olsun baska dert vermesin rabbim okudugum hic birsey aklimda kalmadi kizlar yoksa hepinize biseyler yazardim ama beni en iyi siz anlarsiniz kafam allak pullak bebisleri cok cokkk öpüyorum hepsine rabbimden saglik dileyerek yatmaya gidiyorum iyi geceler herkeze benim sari kuzum efe mede dua etmeyi unutmayinnn

kızlar gunaydın yıne bagrısıyolar .........
perıecem canım rabbım sıfa versın oğluna ınş ıyı olucak sıkma canını
elıtu cok sagol canım ınşş sen ve hepımız de guzel nıneler oluruz..saglıkla
haksever ınş canım gelır meleklerın..yesılyo sende ınşş saglıkla dogur bebegını belkı bundan sonrakıler cogul olur ne bellı ınşş.
tıltan sabır canım saglıkla gels dr la konustunmu ne dıyoo
pıtıos ısıtme testını uyuytup yapıyolar aynı eeg cekımı gıbı bu ısıtme testı farklı bera testı denıyo bende yaptırıcam ama kararsızım ya ........uyutmak sıkıntı cunku yarımsaat suruyoo ınş kolay gecer elıtu senınkıler ...
tarcın nasılsın nıl nerdesıın ...herkesı opt

günaydın kızlar
muallimcim sanada günaydın bebeişler ne alemde
ecemcim allah şifasını versin tatlım duaşarımız seninle inşallah büyük gün çabucak atlatır efecik adı gibi dayanıklı olsun inşallah .
bizimde hastaneden çıkarken bi test yapıldı ama uyutmadılar diye biliyorum acaba dediğiniz daha ayrıntılı bişeymiki

bide artık benim böcükler beni çileden çıkarır oldular eve adımımı atar atmaz başlıyorlar ağlamaya anne al anne gel anne yapboz birine baksam diğeri ağlıyor bikaçgündür daha sık oluyor bu . en son azracık kayra kucağımda yatıyordu kayra anne benim benim diye nasıl bağırıyor hoşumada gitmedi değil ama napacağımıda bilemedim

günaydın kızlar tria canım çalışınca böyle oluyor heralde dimi bende ilk işe başladığımda daha rahattık şimdi artık daha kaprisli oldular akşamları üçüde aynı anda onunla tek oynamamızı istiyorlar birini kucağıma alınca diğerleride hemen gelmek istiyor dediğin gibi bazen insanın hoşuna gidiyor ama üçüne aynı anda yetememekte çok üzüyor

Günaydın kızlarr ....
bebişleri park beşiklerine yatırdım bu aralar pek bi mızmızlarr çok hassaslaştılar deprsyondalarmı acep :) kışta geldi sıkıcı oyyyyyyyyyyyyy

ecem Yüce Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun ...

aynen öyle tatlım herbiri ayrı bi telden çalışıyor kayra yapboz diye ağlıyor , mirza yakalamaca derdinde , azra desen ayrı bi trip . eşimin işide hani garanti değilki öyle memur falan olsa çalışmıyım dersin ama mecbur . artık bende elimden geldikçe ilgilenip arta kalan zamanlarda onlara bişeyler yapmaya çalışıyorum . bi sitede pano gibi bişey görmüştüm şimdi onlar yatınca akşamları onu yapmaya çalışıyorum sonra kalk sabah işe gel aynı tempo uğraş dur

tri@ canım günaydın :)) online gördüm kolay gele sanadaa

günaydın ben hep onlinenımda seninle bi buluşamadık şekerim :)))hani ne zaman geliyon zonguldağa kış geldi yavru :))

tria sen zonguldaktamısın canım benim eşimde zongıldaklı yazın gidicez denk gelirsek görüşelim

gunaydın trıa edıka pıtos nıl perıecem elıtu tarcın ..........benımkıler yogurtlarını yedıoler azcık uyudular sımdı ıkısı ayakta seda uyuyoo kan dsegerlerı guzel cıkmıs demır damlasına onıkı damla ıle devam edıcez ınşş pekmezede devam ya ela parmagını sokuyo bogazına kusturmaya calısıyoo kendını........kızlar calışmak cok zor gercekten bebekler hele üçken rabbım kolaylık versın ben ayrıldım bakalım azcık buyusunler baslarım ınşş......kısı bende ıstemıyorum yaa.........

ecemcim allah yardımcınız olsun kuzuyada tez zamanda şifa versin inş...
kıskançlık bizdede başladı :) dediğiniz gibi komikte oluyor ama insan ne yapacağını şaşırıyor taha hızlıca gelip bir yanda anne anne diye kucağıma yatıp iç çekiyor yani beni al kucağına ölüyorum numarası .)gözlerini burunlarını göbeklerini gösteriyorlar sorunca artık susadıklarında mama uykuları geldiklerinde mem gibi şeylerde söylüyorlar bu konuda rahat etmeye başladım eşim bana zuzum der evde aa bakarımki kızımla eymen bana zuzu diyor kendimi yerlere attım gülmelten allahtan taha anne diyor
bugün hava çok güzel bebişleri dışarı çıkarıcam son güneşler artık üçüde uyurken keyif yapıyim azcık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…