tria canım vay kuzulara maşallh sen ve ailen iyi bakıyorsunuz resimlerden de bellli zaten kilo aldılarmı almadılar mı diye korkma tosun gibiler maşalllaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
geçmiş olsun canım korusanda korumasanda bi şekilde yakalanıyorlar işte başşak sorunlar yaşamayalım inşallah . Sizlerinde az kaldı ayaklansınlar anlatacaksınız başınıza neler geldimuallimcim evlilik yıldönümüzün kutlu olsun nice senelere eşinle ve miniklerinle inşallahhh
tali tan 30.haftadan sonra daha da ağırlaşacaksın canım, vurmalarından korkma içerde hareket edecek yerleri var demek ki :)) bana da dr.um 30.haftadan sonra kasılmaların olursa hemen gel derdi, doğum yapan arkadaşlara soruyordum sürekli kasılma nasıl olur diye öyle öyle kasılma falan olmadan doğuma gittik çok şükür..
Tira kilo alımları iyi maşallah miniklerin, bizim oğlanları da kbb a götürdüm, girpten dolayı birinin bademciği diğerinin orta kulağında iltihap varmış bizde antibiyotik kullanıyoruz. Bu arada yazdıklarını okudukça ilerki zamanlarımızı görüyorum :bbo:
muallimcim evlilik yıldönümüzü kutlarım canım
grip aşısını bende vurdurmayı düşünmüyorum hala bağışıklık sisitemleri güçlensin istiyorum yazında bol bol kumla toprakla oynatıcam yesinlerr hatta :)
tarçınım geçmişolsun canım sizede ilerki zamanlarda birbirlerine zarar vermeleri çok üzücü yoksa ben yaramazlığa bişey dökmelerine kırmalarına hiç kızmıyorum ama iştre can yakmaları kötü .(
arzucumm maşallah canım kilo alımları çok güzel deemek wc de korktu seninki normaldir canım alışır yakında odalarının resimlerini eklesene
günaydin kizlar
uyuyamiyorum cok oynuyorlar birde geceleri bazen zor nefes aliyorum iki yastikla yatiyorum, dün bebegin bir tanesi aksama kadar alttan üstten vurdu durmadan ahan dedim patlatacak suyu, Allahtan simdi uyuyorlar.
aynen öyle tatlım herbiri ayrı bi telden çalışıyor kayra yapboz diye ağlıyor , mirza yakalamaca derdinde , azra desen ayrı bi trip . eşimin işide hani garanti değilki öyle memur falan olsa çalışmıyım dersin ama mecbur . artık bende elimden geldikçe ilgilenip arta kalan zamanlarda onlara bişeyler yapmaya çalışıyorum . bi sitede pano gibi bişey görmüştüm şimdi onlar yatınca akşamları onu yapmaya çalışıyorum sonra kalk sabah işe gel aynı tempo uğraş durgünaydın kızlar tria canım çalışınca böyle oluyor heralde dimi bende ilk işe başladığımda daha rahattık şimdi artık daha kaprisli oldular akşamları üçüde aynı anda onunla tek oynamamızı istiyorlar birini kucağıma alınca diğerleride hemen gelmek istiyor dediğin gibi bazen insanın hoşuna gidiyor ama üçüne aynı anda yetememekte çok üzüyor
tri@ canım günaydın :)) online gördüm kolay gele sanadaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?