Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

triacım ..canım inan o kadar çok özledimki memleketimi ve bebişlerimi de çok götürmek istiyorum ama muımkun değil şu anda yolda durmuyacaklar 10 saatlik yol seneye düşünüyoruz artık

edikccım ben zonguldaklıyım eşim aydınlı turkbayragi

Son düzenleme:
ecemcim Allah yardımcınız olsun canım. Bol şifalar versin inş.
Bugün haşatımı çıkardılar. Sürekli ağlamalar. Odadan dışarı adım atamıyorum. Enes hiçbişeyi paylaşmak istemiyor. Çığlığı basıyor. uykusu var uyumuyor. Dışarı bakmak istedi bakarken uykudan kafayı tutamıyor. Gümmm bi ses neresini çarptı önce anlamadım. Bikaç saniye sonra baktım ki iki kaşının arası şişti ve morardı.
kübracım gezin bakalım. Hava güzel. Bizim normal test yapıldı ama bi de muallimin dediği gibi bera testi. Uyurken yapılcak. Nasıl üstesinden gelcez bakalım.

edikacım ben karabükteyim canım zonguldak şimdi yaşadığınız yerlere bakarak yakın sayılır geldiginizde haberleşeim mutlaka görüşelim beklerim herzaman

elitucum geçmişolsun canım bazen böyle görünmez kazalar oluyor bera testini yaptırmadım ben yaptırmıycamda bebişler artık dr görünce bile ağlıyor gına geldi artık tabii banada rabbim aratmasın
bugün dolaştık bebişler eve gelince uyumak istemediler veeeee 19 00 da uyudular ayvayı yedim yanii kaçta kalkarız artık bilmem

kızlar ıyı geceler seda uyuyumuyo grıp asısı olduk bugun yarım dozda bı dahakı ay.........opt sızı

edıka gece bıttı yenı gunun maratonu baslıyoo yıne rabbım saglık versın ınş
herkesssss nasıl.........talıtan nasılsın bugun

arkadaşlar benim kuzular hala yastıksız yatıyor sizinkiler nasıl 1 yaşından sonra yastkla yatırmak iyiymiş diyorlar ama benimkiler alışmıyor

edikacım 2 yaşına kadar diyormuş drlar öyle duymuştum bende ben bazen yastıkla yatırıyorum özellikle bişey içiceklerse

selam. Benimkiler yastıkla yatıyo ama bu ara iyice azıttılar. Gece 12-1 anca yatıyolar. Akşam birazcık kestiriyolar ama bugün akşam uyutmuyacağım gece rezil oluyorum yoksa.

benımkılerde hep yastıkta yatıyooo zaten yedırırken yastık kullanıyorum bıde oksuruklerı olunca yastık ıyı oluyo tıkanmıyolar dr da kusmaları old zaman yastıkta yatır demıstı ama bıcımsız degıl ama govdeden yatırıyorum rahat oluyo sedayı yastıksız koyuyorum donuyoo surklı yuzustu sevıyoo
elıtu ben aksam yedıden sonra yatırmıyorum ........dokuz gıbı muhalebı yapıyortum en gec onda uyyıyolar bıkac gecedır daha rahatım yınede gece herbırı uç defa uyanıp mama içiyoo sabah yedı dekız ayaktalar bu sıralar

kızlar bebişler oyuna daldıklarında öğlenleri hiç uyuyormusunuz benimkiler bazen değişik bişey olunca oynuyorlar ama ben bişey olur diye uyumaya korkuyorum uyuyan varmı aranızda

bende 5 ten sonra hiç uyutmuyorum 7 gibi akşam yemeği muallim gibi sekiz buçuk 9 gibide muhallebi yiyip yatıyorlar
muallim seninkiler çok kalkıyormuş canım aynı tahanın bundan bir ay önceki hali gibi ne üç ne dört 2 saatte bir uyanırdı yeni doğmuş bebk gibi dr biberonu kesin demişti ben yapamamıştım şimdi gecede bir kez veriyorum çok iyi yediyse hiç kalmıyor çok rahat ettim ve kahvaltıyı çok gzel yapıyorlar bence sende azalt canım

öncelikle efeciğe Rabbim şifalar versin, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur,, Rabbim tüm bebişleri korusun..

bera testini duymadım kızlar,, üçüz olduğu için mi istediler ??

zonguldaklı epey var aramızda bende gitmiştik 4 sene önce, girişte gökgöl mağarası vardı çok güzeldi gerçekten

kızlar siz ne güzel bir düzen kurmuşsunuz maşallah benimkiler gece çok kalkıyor, ben daha düzenli kaşık yemeği veremiyorum, o yüzden gece mamaya kalkıyor,, akşam 8-9 gibi yatıyorlar, gece bazen su içip yatıyorlar, ama dediğiniz gibi 2-3 saatte bir uyanıyorlar, sabah 5 en geç 6 da ayaktalar kafamçokkarıştı

bende size bunu soracaktım biz ne zaman gece güzel bir uyku çekebileceğiz diye ?? gece mamasını nasıl kesebilirim bana bir anlatırmısınız :Saruboceq:

bende yastıksız yatırıyorum bazen ayakta sallarken yastıkla uyumaya bırakıyorum,

öğlen uykusu bazen uyuyorum ama tabi eve annem yada bakıcı olduğu için tek olunca uyumaya zamanım olmazki, benimkiler toplu uyumayı sevmiyorlar, genelde birini nöbetçi bırakıyorlar

tarçınım bende bıraktıralı bir ay bile olmadı sanırım okadar zorlandımki tahada pes ettim bundan önce kaç kez ama dr ısrarla tekrarlayınca karar verdim seninkiler ufak daha ama tam ek gıdaya alışmalarıda gerekiyorki akşam tok uyusunlar sanırım 3 aya daha ihtiyacın var ben saate dikkat ediyorum sadce çok acıkıyorlar tabağı görünce bile sevinçten koşuyorlar yanıma en iyisi bu canım çok acıkmalarını bekle
taliyi merak ediyorum uğramadı neden acaba geldimi yoksa bücürler

kızlar slmmm
kızlar ben netten bir form doldurdum s.paktuna keskinin kitabı geldi eve sadece 4,5 lira kargo parası ödedim kitap 20 lira degerinde...çocugunuzun yetenegini keşfedin adında bir kitap 2-5 yaş arası çok gzl siz şimdiden almış olusunuz...anaokulu dergisi diye yazın google....

tarcinim senin için bencede çok erken daha gece beslenmeye kalkıcaklar..hatta pitos seninkiler bile uyanabilirler aradabir...

kızlar ben çıkıyorum arada ugrayıp okuyorum sizleri inşallah iyisinizdir hepiniz periecem ne durumda?

ben iyi sayilirim aynurcum bugün büyükgündü cok zor gecti yavrum 3 saat ayilamadi durmadan agladi sonra doktoruyla görüstük midesindeki yaralar gecmis fakat mide duvarinda cok yogun sekilde iltihap varmis onun icin fazla parca alinmis buda icerde kanama yapmis zor gecmis operasyonda cok aci cekti kuzum anca 5 saat sonra kendine gelip su icti yalvardik artik doktorlara eve alalim diy ebenim halimide gördüler onlarda insafa geldi artik simdi evdeyiz yeni uyudu yavrum agrisi cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…