Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

tarcin sende beni bu zor animda güldürdün haaa birini nöbetcimi birakiyo senin yaramazlarr ee onlarin isi anneye eziyet hepsi uyursa olurmu hic gece kalkmalrida cok normal aynurun dedigi gibi benimkiler bile hala gece 1 veya 2 defa uyaniyolar bu yastikla yatirmayada almanlar hep karsi cikiyolar hatta burda bebek yastiklari 1 yada 2 cm yüksekliginde ben yeni dogduklarinda yatirmistim bu yastikda cocuklari bakici geldi kizdi bana hemen kaldir hic gerek bunlara gelisimini etkiliyomus güldüm bende incecik yastik demeye bin sahit ister dedim hayir dedi sadece yatak uyku tulumu ve bebek olacak besikde yorgan bile yasakti ilk zamanlar ama bu almanlar israr ediyolarsa biseyde artik anliyorumki bi bildikleri var bende hic yastik kullanmiyorum sadece ayakta sallayinca sonra uyku tulumu dogruuu yatakkk

oglusum bu gece yanimdaya sevincten cenem düsdü benimde hepiniz misil misil uyurken ben ayakta gidip yatayim bari karnimdakinede günah bu arada 33 haftalik olduk bugün dayanacak gücüm kalmadi artik hortlak gibi olmusum beni görenler diyo sana ne oldu safak sayiyorum annemler icin neyse hepinize tatli rüyalarrr saglikli günlerrrrrr dileyerek yataga ucus yapiyorum

perıecem cok gecmıs ols ınş bı daha sıkıntın olmaz canım yazık karnındakınede ya nolur dıkat et az kalmıs gelıcek bı tane melek dah oo sende dort cocuk annesı olucamnnn benım gıbı ınşşşşpıtos haklısın canım gece bıberonu kesmem gerek ama cok sevıyolar ya .tarcın hepımızın derdı uyku sanırım ben tam yılllar sonra rahata alısmıstım bak basa sardım ınş ıkı yıl daha var ıyıce rahatlamak ıçın saglıklı olsunlar yetr.........bera testı erken doganlardan ıstenıyoo senınkıler sdanırım ıyı bı hgaftada dogdu bıde hareketlerınde dıkkat ceken bı durum yoksa gerek yok bakalım bende yaptırmakta kararsızım noroloğ mutlaka ıstıyoo ama.............aynır sagol canım bende bı bakım o sayfaya bunlar onemlı bızım ıçın ya bıde üçüz bebeklerlke ılgılı ozel bı sey olsa ya tek bebek gıbı degıller cunku cıok farklı.........bı tane gercekten hersaeye ragmen kolay......ama uçune nasıl davranılmalı ne yapmalı arada bırı pasıf kalmasın ezılmesın seklınde ınş ıyı yetırtırebılırız

ecemcim çok çok geçmişolsun inş hemen toparlar rabbim bir daha göstermesin evet bazen kalkıyorlar eymenle kızım mama ya değil daha çok su için yada emzikleri düştüğünde daha emzik bıraktırıcaz
muallim peki kahvaltısını etkilemiyormu onların benimkiler gece içince kahvaltı etmiyor yada öğle vakti kahvaltı yapıyorlar okadar kalkmaları normal tabii ablamın kızı 4 yaşına kadar her gece ağlardıı ayy allah korusun ya

selam kızlar.Ecemcim geçmiş olsun canım. Efeye acil şifalar diliyorum.
Benim Enesin de dün farkettik kii elime ufacık bişey takılıyo. Diş çıkartıyor. İlk dişimiz geliyo. Ondan demek ki bu kadar huysuzluğu, çığrınışları. Herşeye ağlıyor.Gece ben mamaya 1 kez kalkıyorum. Tahaya 2-3 kerede anca veriyorum. Bugün 8 saat olmuş daha da biberonu ağzına sürmüyor. Tuğçe resmen uykuda kavga ediyor. Devam mamasını sadece 1 kez gece verebiliyorum.

kübracım gündüzleri artık bi 10 dakika uzansam ya da yarım saat uyusam kendime gelcem ama bizim de tarçın gibi bir nöbetçimiz mutlaka oluyor. Uzansam da zaten hemen mızırdanmaya başlıyolar. Anneler uyumaz diye düşünüyolar belki robotuz biz.

slm kizlar gecmisi fazla okuyamadm enson carsamba günü yazmistm sinirlerim bozuktu diye carsamba aksami sancilarim basladi ambulansla hemen hastaneye getirdiler, dogum sancilari degildi ama drum geldi istiyorsan alacam dedi bende yok dedim biraz daha beklemek istiyorum dedim simdide serum veriyorlar sancilar gelip gidiyor dr normalde yarin cikaracakti dün karnim sertlesti agrimaya basladi drda dogum sancisi bu dedi ama osancida gecti ama cikartamam seni dedi bebekler beklerlerse 5 kasimda alinacak yani 31+2 günlük olacaklar sizce ne kadar küvezde kalirlar cok endiseliyim herzamanki gibi,
beni düsündügünüz icinde sagolun arkadaslar sizden cok destek aliyorum inanin buna cünkü almanyada kimsem yok ailemin hepsi türkiyede.

kizlar aklima ne geldi niye dogum yapmis ücüz annelerinin dogum hikayeleri yok ya. ne güzel olurdu herkessin meraki giderdi ben cok sormustum kac kilo aldin bebekler kac kilo dogdular kacinci haftada dogdular diye, herkes icin bilgi olurdu fena olmazmi?

talicim seni merak etmiştim haber vermen iyi oldu hadi inş az daha dayanır bebekler zaten allahın izniyle riskli dönemide atlattın sterse girme sakın bol bol dua et hakkınızda hayırlısı olsun canım
tubiş ben onlar uyurken demedim onlar oyuna daldıklarında yani uyanıklarken siz uyuyormusunuz dedim yoksa onlar uyurken hiç fırsat kaybetmem ben dişinide hayırlı olsun bol bol mama kemirsinler inşşş ..

sagol canim sikildigim icin esime dedim ne yap et usb stick ayarla internet istiyorum hastaneye dedim oda bugüün getirdi.

talicim sanırım kimsenin vakti pek olmuyor canım ondan yazamadık aslında çok güzel olurdu ben yazarken klavyenin feleği şaşıyor hızlı hızlı yazıp çıkıyorum odadan valla kasabın önündeki kedi gibi bekliyorlar kapının ağzında kapının altından bakıyorlar birde .)
bu havalarda hep uyumak istiyorum yataklarına koydum hala mır mır konuşuyorlar niye uyumak istemezlerki halbuki dünyanın en güzerl şeylerinden biri

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maşallah çokta formda duruyosunuzzz yaaa.maşallahh okutun kendinizi...allah kolaylığını veriyodurr ama ne güzel bi duygudur heraldee........

evet canim cok güzel bir duydu bir hamilelikte 3 cocugun olacak Allahin bir mucizesi lütfu bizim icin.

darısı bana inşş ....ama bi sorum olucak siz daha bilinçlisinizdir bu konuda ....5 aydır korunuoduk ama 2 kere korunmadan oldu ve bu en son gecen pazar oldu ben normalde gecen ayın 25nde hasta oldum..yumurtlama dönemnmde btii biz öle yakınlaştık..bu ay haftaya hasta olmam lazım ama hamile kalma riskim varı sizce çok istiyoruzz

slmkizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarda iyi allaha sukur
uyukusuz geceler yasiyoruz ama onlar icin hersye deger
annemle bakiyoruz geceleri gunduzde bakicimiz var 1 haftadir biraz daha rahatladik bakici bulunca
kendinize iyibakin firsat bulursam gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…