Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

adet dönemin 28 gwciyorsa yumurtlama dönemini kacirmissin, istiyorsan yumurtlama dönemini niye kacirdin canim benim.

tali canım Allah yardımcın olsun. İnşallah sorunsuz sağlıklı şekilde dünyaya gelir miniklerimiz. Kübranın da dediği gibi bol dua et. Bizlere de dua et. Doğum masasında edilen dualar da kabul olurmuş. Allahım tüm yavrulara sağlık sıhhat, güzel huy ve ahlak versin.

meryemcim maşallah canım size fotolarınıda eklersen çok iyi olur inş hemen biter gaz sancılarınız
elitu senin üçüde emeklemeye başladımı canım biraz daha rahat edersin emekledikleri zaman
aynur eşin gelince bebişleri dr a götürücektin ne oldu
muallim edikaaa tarçın nil saymadığım kim kaldıııı nerdesiniz

pitos25 saol canim insallah cabuk gecer sancilarimiz biraz daha rahat ederiz
allahim hepimize kolaylik versin insallah

ay ne güzel sayfalar hızlı hızlı ilerlemiş anca okuyabildim.. benimkiler anca uyudular, akşam üstü tam kudurdular, bakıcı kadında 24 saat izinli 5 de gitti, babamda yardıma gelemedi, annemle beni perişan ettiler, selim ile elif bana yapışma yarışı yapıyorlar olumunekankayizsmile o diyor beni al, diğeri ağlıyor.. büyüdükçe nasıl olacak acaba muallim canım benimde kafam senin dediğin konuya takılıyor, aralarında nasıl bir adalet sağlıyacağım, insan ister istemez daha nazlım olanı korumak istiyor,, inşallah hepimiz anneleri olarak evlatlarımıza yeterli geliriz...

doğum hikayesi konusu çok güzel olur gerçekten ben fırsat buldukça bir yere yazmaya başlayayım, sonra tümden eklerim.. epey uzun olucak da sengözlerimebaksanab

tali tan dayan canım az kalmış 5 kasım dediğin nedir ki sayılı gün hemen geçer.. banada geçmez geliyordu ama bak doğdular 8 aylık bile olduk,,

bi yemek molası vereyim yine yazarım..

tarcinim iyi olur ya sen bir topik acda herkes kendi hikayesini yazsin yeni gelenler icinde bilgi amacli olur.

canım benim bildiğim muallim daha erken doğum yapmıştı,, ben 37 de yaptım söylemiştim sanırım.. zaten üçüz için ortalam 33 haftaymış, ama 30. haftadan sonra artık çok zor olmuyor Allahın izni ile...

muallim 29. haftada yapmisti onu biliyorum ama sanki biri 31+3 dogum yapmistim diye yazmisti kac gün küvezde kaldilar diye soracaktim.

tarçınım çok iyi dayanmışsınız canım valla 37 bir rekor bence :hooray: tarçın şuanki ayda çok zorlanıyordum bende hele ilk zamanlar hep ağlıordum şimdiki halimize çok şükür şuan içerde oynuyorlar adalet sağlamaksa dediğin gibi çok zor taha diğerlerinin saçını çektikçe ne yapıcağımı ne söyliyceğimi şaşırıyorum görmemezlikten gelin diyor pedagoglar ama ben bunu uyguladım biraz işe yaradımı yook herşeyde tamam yolunu buldum diyorum ama olmuyor hergün farklılaşıyorlar kıskançlık başlayınca zor oldu yere oturmamla horraaaaa hepsi üstüme birbirlerini çekiyorlar düşürmek için ve ben çaresizce bakıyorum
birde ne oyun oynatsam konusunda da şaşkınım top oynuyoruz biri kapıp kaçıyor evcilik oynatıyorum bebk kavgası çıkıyor şarkı söylesem sıkılıp kaçıyorlar nasıl topluca oyun oynayabiliriz bulamadım birtek yakalmacılık var güzel oynadıkları ama bende yerde emeklemekten sürüngene döndüm

talcim 31 de doğum yapan nildi sanırım 5 kasım evlilik yıldönümüm benim için güzel bir hayatın başlangıcç günüydü inş sizin içinde öyle olur kızının yanında kim var sensiz duruyor iyi

pitos canım anlattıklarına çok güldüm ama ilerde başıma gelecekleri yazmışsın sanki fisfisfis benimde iki erkek bir kız, erkekler tek yumurta ikizi üstelik, annem hala ayırt edemiyor :))

bizde öyle muallimcim birde akşam kızım uyumadı kıvranı durdu iki kez ağrı kesici verdim aralarda ne kadar uyuduysam işte sabahta erkekler uyandılar ruh gibi geziyorum herkesi öptüm çok kolay birgün ve gece içinde bol bol uyku diliyorum

evet ya pıtos ....cok zorluyolar bazen dıslerıde cıkıyoo bende fıtıl attım valla ters tepı sanırım ya ...mneyse gunduz hava cok guzeldı gezdık arabayla sımdı gırdık ıcerı asansor bozulmıs bes katı cıkmak olum gıbı ya öldüm ya .........sımdı muhallebı yesın yatsınlar ınş ıyı guzel bı gece herkese

yaa sormayın bizimkilerde gece bizi öldürdüler resmen özellikle kızım,, bakıcı izinli, eşim nöbette olduğu için annemle başbaşa kaldık, ömer ile elif i ben aldım, annem selimle yattı.. Allahım benim kız gece yarımda bir uyandı, oğlanı da uyandırdı 3 e kadar oturduk resmen, sonra kaymışız, 5,30 geri kalktılar,, selim de annemi uyutmamış gündüz annemde bende ruh gibi gezindik :bbo:

üçüzler olarak toplu gece grevine girdiler galiba sizinkilerde aynı şeyi yaptığına bunlar birbirleriyle haberleşiyorlar galiba :uhm:

muallimcim tek başına mı dışarı çıkardın üçünü ??? birde o kadar katı bu üç hatun ile nasıl çıktık canım..

bizim üçlü çıkışımız bile olay oluyor da ..

tacrın gunaydın...........gece bu sıralar benımkıler ıyıce azıttı dıslerımı ne bılmıyorum ya ama napalım ..senın annen var esım sık sık yurtdısında ben onbes yasında oğlumla bakıyorum gece yazın ıyıdı de sımdı okula gıdıyoıoo kıyamıyorum onbırde yatıyo sonra hep ben ugrasıyorum salak gıbı oluyorum valla tabırı caızsse ...ben her hafta dısarı cıkıyorıuum bebeklerle oğlumla cıkarıyoruz daha once bakıcı old zamanda hfta ıcı beraber cıkıyoduk cok zorlanmıyorum arabaya koyup gezıyoruz arabam olmasa cok zor olurdu ama bagaj kuçuk geluyo bebek arabaları sıgmıyoo posetle tasımak artık ımkansız zavallı oglum pazu yaptı valla bedavadann........badı calışman gerekmıyo bunları kaldır dıyorum dunde ıyı gzdık esımın teyzesıne gıttık ...artabayı sevıyolar ıyı oluyoo..........cantalarını mamalarını hazırla cıık annennnele ya ne ıyı annem yok kımsem yok allahtan oğlum var ya napardım o olmasaa..........haftanın ıkı gunu bı kız ayarladım benım bı talebenın kızkardesıu ıyı oldu gelıp oynatıyoııo onları ben ısımı yapıyorum onunlada cıkarız gezmelkere hava sogumadan az daha gezdıreyım sonra hep evdeyız ınşş.....
herkese gunaydın uykuya hasret üçüz anneleerıne ozellkleeeeeeeee...............gece on defa yat kak .........

günaydin kizlaz sagolun destekleriniz icin ne diyeyim bilmiyorum Allahtan internet varda biraz daha iyi oluyor benim icin, suan sancilarim var ama serumlarla kesiyorlar bebisler biraz daaha büyüsün diye dün dr rahim agzi yumusamis dedi,bütün drlar, cocuk doktorlari hersey ayarlandi dedi, aksamda alttan ilac koyarken rahim agzi biraz öne gelmisti sanki sabah druma söylemeyi unuttum neyse öglen ilac koyacam yine bakarm öndeyse hemsirelere söylerim artik, suan bebbegin kalplerini dinliyoorlar sorun yok ama yine sanci gözüküyor. dua edin kizlar, bebislerimden biri digerlerine göre kücükmüs
isimlerinide Muhammet kerim, Mikail ertan, Taha arman düsünüyoruz sizce nasil, mikail diyorllar hristiyan ismi, ama dört melekten birinin ismide mikail.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…