Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

talıtan ınş canım saglıkla hadı dayan az kalmıs bence ısımlerı ccok guzel ve uyumlı mıkaıl var aslında ama az oldugu ıçın dıkkat cekıyo ımkan nvarsa farklı bısımde koyabılırsın ıçıne sınmesoı onemlı .........ne ya üçüde erkekmıydı abboooo yandın ya sende benım gı"

ya tam yazzıyorum seda rahat bırakmıyo bastı bı baktım gıtmıs yazı yarım yarım off ya.......opt sızı kızlar

canım Allah hepimize kolaylık versin inşallahhh.. bizimde minibüs var anca sığıyoruz. benimkiler arabada bazen iyi bazen huysuzlar,, eşimle çıkınca birini yanımıza alıyoruz,, ama üçlü çıkarken mamaydı, yedek kıyafetti onların giydirilmesi epey vakit alıyor, dediğin gibi bebek arabalarını yanımıza alamıyoruz ama,, bende bir ikiz birde tek araba var,, eşimde sağolsun biraz sabırsızdır, kendi giyinir çıkar aşağıdan sürekli zile basar hadi hadi diyee kötükedihüso ben fatihte oturuyorum buraların sokakları falan çok dardır, tek arabayla bile sokakta yürümek çok zor,, geçen fotografçıya götürdük,, bebek arabalarıyla epey zor oldu..

ben bakıcıyı gece kaldırmıyorum,, ilk 3 ayda kalan bakıcım çok iyiydi, bizden önce gece o kalkardı, gece odalarında yatardı, annem ile gece çok baktılar şimdilerde ben çocukların yanında yatıyorum annemi de kaldırmıyorum,, sonra gündüz çok kötüleşiyor,, onunda bir sürü hastalığı var ama torunlarını kimseye güvenemiyor,, annelik yönü çok kuvvetlidir, abimle beni herşeyden üstün tutar sağolsun,, arkadaşlarım gördükçe sen o annenin ayağını yıka suyunu iç diyorlar,, çoğunun annesi bakmıyor çünkü..

tali tan canım inşallah bebişler için en hayırlı zamanda doğum yaparsın canım,, Rabbim yardımcın olsun.. isimler bence güzel,, mikail ismini bende duydum, ama bizde isa ismini koyuyoruz, öyle çok ortak isim var değil mi ?

kızlar sizin göbişler ne durumda benimki benden ayrı bir varlık gibi yaaaaaaaaaaa annem doğdumdan sonra hemen kuşak bağla dedi ama inatla kabul etmedim, şimdi bağlamadın o yüzden kaldı diyor,, bende eşime dedim ufak bir operasyon parası ayarlarsın artık kesin çözüm :lepi:

bir de aklıma takılıyor siz bebişlere hazır mamalardan toz yada kavanoz veriyormusunuz,, devam maması değil ek gıda için olanlardan ???

herkese bol uykulu gecelerrrr :Saruboceq:

tarcın evet bencede annenın kıymetını bıl........valla bende kılo veremedım tembelık geldı bu kez ya ama sölım ya alt komsumn oldu gobegını aldırdı oda ıkız dogurmustu cok sıkıntı cektı cok agrı cektı normal bı amelıyat gıbı ben korkarım ıyuıce sıkıcam kendımı verırım ınş ya .......ben ek gıda olarak hazır kavanoz ve kutuları dort aylıktan berı verıyorum ozellıle hero bebyy ve bebelac sevıyolar sabah kahvaltı mamasınıda verıyorum ona eklıyorumn peynırı yumurtayı .........yogurt ve sebze corbasını yapıyorum arada yıne hero beybının ırmılı sutlu ballı msamasını sevıyolar acıl durunmlarda mısafırlıte ıyı oluyo.......
herkese ıyı geceler

günaydin kizlar
tarcinim sagol canim benim,
bir sitede admin ne yazmis kizlar

Merhabalar
Allah kolaylık versin valla.Bu zamanda üçüz bebek bakımı zor olacaktır.Ama bir o kadar da güzel bir şey.Şimdi size şu şekilde açıklamak isterim.Lütfen dikkatle okuyun.Muhammed ismi her ne kadar Peygamberimize ait olsa da,Çocuklarımıza bu isimleri vermek onlara ağır gelecektir.Sitede zaten bu konuya da yer vermiştim.Bu yüzden bu ismi rica ederim düşünmeyin.Çocuklarınıza iki isim vermeyin.Ertan,Erman güzel ama kerim ismindeki ri hecesi olumsuzdur.Bu yüzden 3. bebeğinize farklı diğerlerine uygun bir isim düşünün.Size önerim Erhan,Erkan,Ercan olabilir.Bu isimlerin enerjileri güzeldir.Yine de farklı bir isim düşünürseniz eğer bana danışabilirsiniz.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin……

günaydın kızlar. sabah erken kalktık. Şimdi yeni uyudular ama şimdiden çok yorgun ve uykusuzum. Kübracım epeydir yere koymuyorum. Emekledikleri zaman yorganda durmuyolar. Yerleri, terlik bulsalar onu her yeri yalıyolar. Yürütece koyuyorum. Çekmece falan heryerdeler ve başedemiyorum. Elleri kısılıyor vs. vs.
tarçın ben de milupanın sütlü pirinçlisini ve kavonoz mamalarından veriyorum. Kavonoz mamasının da heronun havuçlu pşrşnç çorbası, sebze bahçeleri ve bazen de meyve salatası var ondan veriyorum. Yedirebilirsem nadiren yoğurt, bi de ara ara yediğimiz seylerden vermeye çalışıyorum. Gerçi yemek bile yapamıyorum. Vaktim olmuyor. Uyut, altı-üstü, karınlarını doyur, ağlayanı sustur lavaboya zor gidiyorum. Yanlızlık çok zor ya.
Kilo olayına gelince hamilelik öncesi 72 kg dım. 25 kg aldım. Ama şimdi kilom 65 lerde. Her taraftan verdim koşturmaktan. Ama göbek çevresinde buruşukluk var o biraz canımı sıkıyor. Sizde de oldu mu? Çatlaklar da var bacaklarımın üst bölgesinde. Gerçi onlar için herşeye değer.

talicim Allahın 99 ismini vermek doğru değil diye duyuyorum zaman zaman. Mesela kerimin başına Abdul koymak gerekmiş ki anlamı Allahın kulu anlamında oluyormuş. Abdullah gibi.
2 isim olayı ise mesela 2 peygamber adı Muhammed İsa gibi. İkisi de peygamber ismi çocuk taşıyamaz diye duydum. Ağır gelirmiş. Bizimkiler de 2 isim ama Enes Kaan, Taha Yiğit, Tuğçe Naz. Böyle olursa sorun olmaz sanırım.

Dün eşim uyku için damla aldı eczaneden. Daha önce bitkisel damla almıştık o etki etmedi. Bu sefer sentetik olandan aldı. Hiç kullanma taraftarı değilim aslında. Çok zorda kalmayınca da kullanmıycam ama dün Enes ve Tuğçeye 3 dama etki etti. Tahada etki etmedi. Ama en azından biriyle uğraştım. Önceki gece Tuğçe saat gece 1 oldu hala oyun derdinde. Bir türlü uyutamadık. Bide çığlığı basıyo oğlanları uyarıyor. Valla çaresiz yapacak bişey yok çok zorda kalırsam damlatacam 3 damla. Benim de vücudum çöktü desem yeridir. Başımın ağrısı hiç geçmiyor. Sanki ağırlık bağlamışlar gibi. Bir de bu ara nefesim daralıyor göğsümde ağrı oluyor. Dinlenemiyorum hiç. Herhalde ondandır. Kahvaltı bile yapamadan akşamı ediyorum. Bugün epeydir bir değişiklik yapıp ayaküstü kahvaltı yaptım.

kızlar okudum bazı yazılarınızı ona göre cevaplar yazıyorum hee :)))

ecemmm geçmiş olsun seni böyle iyi oldugunu bilmek inan rahatlattı beni güzel günler seni bekliyor in çabuk toparlanır yavrunda :)

1 yaş geçtik o yüzden sadece inek sütü veriyorum artık oda gece yatarke bisküvi ekliorum birde gece uyandıklarında ....

kızlar bende dışarı çıkarken inanın çok zorlanıyorum o kadar ki hiç eksikleri bitmiyor süt dü biberondu ter bezi yok ıslak mendil yedek kıyafet var da varr bitmiyor ....
şu an tekim yakında kaynn görümcem geliyor kısa süreliğine en azından bende arabayla tur atar gezerim yaa ...

tarcın bende 48 kg ile hamile kaldım 72 kilodoğum yaptım 58 şimdisadece göbek var erimiyor ans stmm yaa spor yapmam lazım mekik yapamıyorum onuda varsa bildiğiniz kolay yönden eritelim şunu :)

tali seninde üçü erkek he hayırlısı artık yaa isimleri hoş olmuş mikail ismi çok güzel bence ... ben 32+5 ile doğum yaptım canımm ....

pitoş muallim benim bebişler akşam 7 den sonra bir yatarlardı sabah 5 gibi arada mama için uyanırlardı bir süre rahat ettim şimdi artık gündüz uykuları azaldı bir öğlene doğru uyuyrlar birde öğleden sonra 40 dk yarım saat bende 4 den sonra uyutmuyorum en geç 9,30 uykuya dalıyorlar bu aralar pek bi huysuzlarr yaaa valla sinir katsayım artıyor evde biri yatağa yatmak istemiyor biri sürekli uynaıp ağlıyor dişler yaparmı böyle yaa

aynur kitap için tşkler canım ilgileneceğim bendee o kadın süper biri yaa inş faydasını görürsün kitabın bizede bilgi verirsen sevinirim öptm :)

kızlar ben ince bir yastık kullanıyorum oda gece uykuda ve uykuya dalmadan önce biberon verdiğim için tam düz yatarlarsa orta kulak ilth olurlar doktorlar çok uyardılardı beni muayne esnasında bir kaç kez sussun diye vermiştim böyle verme kafası hafif yüksekte olsun diye o yüzden ince bir yastık hep yatakta vam ama uykuya dalınca yastık nerde kafa nerde belli değil tabikide :)))

selam kızlar begendım begenmedım tusu gelmıs ılk zamanlar yıne vardı kaldırmıslaerdı yıne komuslar ıyı ya.........
seda bugun ıkı kez cok fena kustu hep balgam sanırım azcık soguk aldı gecen gezmemızde ......abım gelıyo bu gece ıonu alıcam havalımanından ıslerım var opt sızı

kılzr selam hepinizin iyi olmasına sevindim
ecemcim gözünüz aydın tatlım inşallah çabucak toparlar oda sizde rahat edersiniz bebişinde zamanı iyice azaldı hayırlısıyla onuda aramıza kat bakalım .
talicim inşallah hayırlısı olur hayatım sonuçta 30dan sonrası iyi tabiki ne kadar kalırlarsa kar ama küveze girecek kadar olmazlar sanırım senide yorgun kadınlar sınıfına ekliycez yani
benim çocuklarıda uyutma modum bozuldu yataklara geçince park yataktayken koyuyordum kendileri uyuyordu şimdi değişti tabi uyumuyorlar elini biberonu alan bitti diye kapıyı açıp koridorlarda geziyor o yüzden ben yanlarına yatıp uyutuyorum sonra yataklarına alıyorum mirza uyanmazsa gece kalkmıyorlar ama mirza gece 1 kere genelde ağlayarak uanıyor diğerleride azrada doğal olarak sesine kalkıyor ama 5 dakka içinde gene uyuyorlar bende 9:30 gibi yatırıyorum sabah mirza 7 gibi kalkıyor bizle beraber diğreleri sessiz olursa ev 8:30 gibi kalkıyor .
yemek sorunu başladı bizdede kayra yemek seçiyor . onuda hep mutfakda yedriyorum ben ağladığında yemek yemezsen burda kalamazsın içeriye git orda ağla yada git orda tv seyret kardeşlerin yemek yiycek falan diyorum o zaman hıhıhı bende yiycem diye ağlayarak yiyor . ama başka çare bulamadım .
vakit bende bol olduğundan yeni topiğin açılışınıda yaptım kızlar sizde boş bırakmayın barim

Son düzenleme:

küvezde kaldilarmi canim benim nekadar kaldilar küvezde.

kaldılar canım ama doktorlarımız fazla pimpirikliydi oksijen desteği fazla almdılar biri 10 gün kaldı 5 gün belkşi oksijen almıştır biri 13 gün oda fazla almadı biride 20 gün ondada yediğini kusma gibi bir sorun oluştu ama ciddi birşey değildi ilaçla düzeldi hemen dediğim gibi doktorlarımız kuvezde tuttular kilo almalarını beklediler birzcık kucağıma aldıkğımda çok miniklerdi ama sağlıklılardı da :) ((sükür))

günaydın millet
talicim nasılsın bugün zamanda azalıyor sende kervana katılacaksın çok merak ediyorum bide ecemin bebişi . inşallah sağlıklı doğumlar olur neşeli günler sizi bekler bizde resimleri bekleriz

günaydin kizlar
benimkiler
31+2 günlükken alinacak insalah fazla küvezde kalmazlar, kucagima almak icin sabirsizlaniyorum zaten.

talicim 32. hafta oluyor zatende o sürede almasada hastanede kalsan öyle bi şansın yokmu.sürekli kontrol altında olursan acil bişeyde alabilir hemen ameliyata

bilmiyorum canim ya zaten suan hastanedeyim, sancilarimi serumla kesiyorlar ogün serumu cikarttilar dus almam icin hemen sancilarim cogaldi bakacak artik doktor bende 32 haftayi tamamen bitirsin isterim ama hastanede kalmayida hic sevmiyorum yatmaktan popom aciyor artik, biliyorsunuz benim 4 yasinda bir kizim daha var hergün geliyor yanima ama onu da cok özlüyorum.

anladım ben sancın olduğu kısmını kaçırmışım canım hani riske girmemek için erken alıyor gibi düşünmüştüm o zaman daha iyi tabi hayırlısı olsun inşallah . kızın içinde zor olur sen olmazsan nadem öyle bebeişlerde sağ salim gelsin hepberaber olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…