tacrın gunaydın...........gece bu sıralar benımkıler ıyıce azıttı dıslerımı ne bılmıyorum ya ama napalım ..senın annen var esım sık sık yurtdısında ben onbes yasında oğlumla bakıyorum gece yazın ıyıdı de sımdı okula gıdıyoıoo kıyamıyorum onbırde yatıyo sonra hep ben ugrasıyorum salak gıbı oluyorum valla tabırı caızsse ...ben her hafta dısarı cıkıyorıuum bebeklerle oğlumla cıkarıyoruz daha once bakıcı old zamanda hfta ıcı beraber cıkıyoduk cok zorlanmıyorum arabaya koyup gezıyoruz arabam olmasa cok zor olurdu ama bagaj kuçuk geluyo bebek arabaları sıgmıyoo posetle tasımak artık ımkansız zavallı oglum pazu yaptı valla bedavadann........badı calışman gerekmıyo bunları kaldır dıyorum dunde ıyı gzdık esımın teyzesıne gıttık ...artabayı sevıyolar ıyı oluyoo..........cantalarını mamalarını hazırla cıık annennnele ya ne ıyı annem yok kımsem yok allahtan oğlum var ya napardım o olmasaa..........haftanın ıkı gunu bı kız ayarladım benım bı talebenın kızkardesıu ıyı oldu gelıp oynatıyoııo onları ben ısımı yapıyorum onunlada cıkarız gezmelkere hava sogumadan az daha gezdıreyım sonra hep evdeyız ınşş.....
herkese gunaydın uykuya hasret üçüz anneleerıne ozellkleeeeeeeee...............gece on defa yat kak .........
kızlar okudum bazı yazılarınızı ona göre cevaplar yazıyorum hee :)))
ecemmm geçmiş olsun seni böyle iyi oldugunu bilmek inan rahatlattı beni güzel günler seni bekliyor in çabuk toparlanır yavrunda :)
1 yaş geçtik o yüzden sadece inek sütü veriyorum artık oda gece yatarke bisküvi ekliorum birde gece uyandıklarında ....
kızlar bende dışarı çıkarken inanın çok zorlanıyorum o kadar ki hiç eksikleri bitmiyor süt dü biberondu ter bezi yok ıslak mendil yedek kıyafet var da varr bitmiyor ....
şu an tekim yakında kaynn görümcem geliyor kısa süreliğine en azından bende arabayla tur atar gezerim yaa ...
tarcın bende 48 kg ile hamile kaldım 72 kilodoğum yaptım 58 şimdisadece göbek var erimiyor ans stmm yaa spor yapmam lazım mekik yapamıyorum onuda varsa bildiğiniz kolay yönden eritelim şunu :)
tali seninde üçü erkek he hayırlısı artık yaa isimleri hoş olmuş mikail ismi çok güzel bence ... ben 32+5 ile doğum yaptım canımm ....
pitoş muallim benim bebişler akşam 7 den sonra bir yatarlardı sabah 5 gibi arada mama için uyanırlardı bir süre rahat ettim şimdi artık gündüz uykuları azaldı bir öğlene doğru uyuyrlar birde öğleden sonra 40 dk yarım saat bende 4 den sonra uyutmuyorum en geç 9,30 uykuya dalıyorlar bu aralar pek bi huysuzlarr yaaa valla sinir katsayım artıyor evde biri yatağa yatmak istemiyor biri sürekli uynaıp ağlıyor dişler yaparmı böyle yaa
aynur kitap için tşkler canım ilgileneceğim bendee o kadın süper biri yaa inş faydasını görürsün kitabın bizede bilgi verirsen sevinirim öptm :)
kızlar ben ince bir yastık kullanıyorum oda gece uykuda ve uykuya dalmadan önce biberon verdiğim için tam düz yatarlarsa orta kulak ilth olurlar doktorlar çok uyardılardı beni muayne esnasında bir kaç kez sussun diye vermiştim böyle verme kafası hafif yüksekte olsun diye o yüzden ince bir yastık hep yatakta vam ama uykuya dalınca yastık nerde kafa nerde belli değil tabikide :)))
kaldılar canım ama doktorlarımız fazla pimpirikliydi oksijen desteği fazla almdılar biri 10 gün kaldı 5 gün belkşi oksijen almıştır biri 13 gün oda fazla almadı biride 20 gün ondada yediğini kusma gibi bir sorun oluştu ama ciddi birşey değildi ilaçla düzeldi hemen dediğim gibi doktorlarımız kuvezde tuttular kilo almalarını beklediler birzcık kucağıma aldıkğımda çok miniklerdi ama sağlıklılardı da :) ((sükür))
bilmiyorum canim ya zaten suan hastanedeyim, sancilarimi serumla kesiyorlar ogün serumu cikarttilar dus almam icin hemen sancilarim cogaldi bakacak artik doktor bende 32 haftayi tamamen bitirsin isterim ama hastanede kalmayida hic sevmiyorum yatmaktan popom aciyor artik, biliyorsunuz benim 4 yasinda bir kizim daha var hergün geliyor yanima ama onu da cok özlüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?